PDA

View Full Version : Още една тъжна тема..

bogzfaggot
11-03-2009, 21:26
Колкото и да казвам,че не търся съвет не е така...
Накратко..той ме излъга,че ме обича и след някакво време ме скъса,защото нещата не били като преди,каза,че нямало друго момиче,но наскоро видях,че е влюбен в друга..разбира се плаках много и още плача...бяхме заедно 2 години..та искам да попитам,наистина ли времето лекува?...знам.че повечето отговори ще са сигурно нападания срещу мен,но сега секи има различно мнение,аз просто искам да знам вашето

vampire_girl_
11-03-2009, 21:29
Да.С времето ще го забравиш.Направи всичко възможно,поне в началото да не ти е пред очите.
Едва ли ще се влюбиш веднага,но е хубаво да има човек до теб,който да ти помогне - било то приятел или нещо повече.

FantaMen
11-03-2009, 21:34
Ами аз не виждам пък за какво да са тези нападки..А относно времето и любовта да наистина лекува и съм се убедил в това.Ако не излекува напълно поне до голяма степен да.Въпроса е да не правиш грешка да се метнеш на врата на друго момче само да забравиш бившият си приятел.. :)

bogzfaggot
11-03-2009, 21:38
Ами аз не виждам пък за какво да са тези нападки..А относно времето и любовта да наистина лекува и съм се убедил в това.Ако не излекува напълно поне до голяма степен да.Въпроса е да не правиш грешка да се метнеш на врата на друго момче само да забравиш бившият си приятел.. :)Съмнявам се да стане така,но просто се чувствам отчаяна...а си мислех,че съм силен човек

FantaMen
11-03-2009, 21:54
Няма проблем в това всеки един преживява такива моменти важоното е да си вземеш поука.Обеден съм че ще си намериш някой който наистина ше те оцени и ще си щастлива с него.Не го казвам просто от съжаление или за утеха казвам го защото си личи че си мн приятно и добро момиче... а аз не говоря празни приказки :)

bogzfaggot
11-03-2009, 21:59
Няма проблем в това всеки един преживява такива моменти важоното е да си вземеш поука.Обеден съм че ще си намериш някой който наистина ше те оцени и ще си щастлива с него.Не го казвам просто от съжаление или за утеха казвам го защото си личи че си мн приятно и добро момиче... а аз не говоря празни приказки :)Наистина мерси за милите думи,хубаво е да ги чуеш,когато имаш нужда :)

FantaMen
11-03-2009, 22:13
Няма проблем за това сме тук да си помагаме взаймно.Много се радвам когато мога да помогна и гледам да го правя винаги когато се отдаде възможност.. все пак ще се наложи и аз да съм в такова положение и да търся помощ... И не се коси толкова много колкото и да си го обичала това е просто момче както и да го погледнеш :) Не свършва с него света...

ScarletBite
11-03-2009, 22:37
Лекува, да.Лекува повече от всичко. :-)
Той е бил и винаги ще бъде специален.Няма да можеш да го забравиш, не си и заслужава да опитваш.Помни!Помни грешките, които сте допуснали и никога не ги повтаряй.Помни хубавите моменти, за да можеш един ден да се върнеш мислено назад и да се усмихнеш.Но приеми, че е минало.И погледни напред.Ще се влюбиш отново, обещавам ти!
Макар че ти изглежда, че животът ти е залязал завинаги... Слънцето отново ще изгрее.Утре е мистерия, нали знаеш.Животът ще ти поднесе още много.Не падай духом! :-)
God bless you, sunshine :-)

desitoyoy
11-03-2009, 23:03
When you're young, everything seems like the end of the worls but it's not, it's just the beginning...

Запомни това и ще ти е по-лесно, да времето лекува, но понякога май не напълно, но все пак...

5StaR
11-03-2009, 23:23
whine moar newb .. :-)

mechtaq_za_teb
11-04-2009, 04:06
Отначало ще мислиш, че няма никога повече да се влюбиш, но не е така. Краят е едно ново начало и с времето ще го забравиш. Просто трябва да си кажеш, че продължаваш напред. Запази хубавите спомени, но не си давай надежди. Ще има моменти, в които ще искаш да го видиш... да го чуеш, но не. Не се поддавай на тези слабости. Колкото по-силна бъдеш, толкова по-бързо ще го забравиш.
Същевременно не се затваряй в себе си, а излизай с приятели и се весели. Не си губи времето в излишни сълзи, защото после ще съжаляваш. Всеки един момент е важен. Изживей го както трябва и се усмихвай.

misslowe
11-04-2009, 05:23
Амии .. наистина времето лекуваа .. :)
ноо .. казваш че те е обичалл .. едва лии щом е скъсал с тебб
може де бил привързанн .. към тебб .. ноо любов мисля че е прекалено да се говории .. :? :? по добре го забравии .. махни всичкии спомени и почни от новоо .. :( Успехх :-)

FromAutumToAshes
11-04-2009, 05:24
Не мисля, че такива неща е възможно да се забарвят напълно, но до голяма степен да... С други занимавки било то хоби, излиане с приятели, ново момче мисълта се притъпява. Дано го постигнеш по-бързо :)

bogzfaggot
11-04-2009, 05:26
Амии .. наистина времето лекуваа .. :)
ноо .. казваш че те е обичалл .. едва лии щом е скъсал с тебб
може де бил привързанн .. към тебб .. ноо любов мисля че е прекалено да се говории .. :? :? по добре го забравии .. махни всичкии спомени и почни от новоо .. :( Успехх :-)казах,че ме е излъгал,че ме обича,разбира се че не ме ;],историята ни е много дълга,просто осъзнах какъв е той и ми е причинил толкова много страдания,че просто не знам...дано го преживея колкото се може по-бързо

Zarity
11-04-2009, 06:32
С брат ми стана същата история,тъпата мърла го прецака :-x .Спокойно,ще мине,от любов не се умира все пак :-D Успех,за по-весело пробвай да го преебеш някак :D

DevilWish
11-04-2009, 06:32
Да.С времето ще го забравиш.Направи всичко възможно,поне в началото да не ти е пред очите.
Едва ли ще се влюбиш веднага,но е хубаво да има човек до теб,който да ти помогне - било то приятел или нещо повече.
+1

Priceless
11-04-2009, 06:35
Е как така 2 години ще сте заедно и той 2 години те лъже,че те обича? о.О. Rest in shits.
С времето ще го забравиш - може би. Ама колко ще е това време никой не ти казва. Ххх.

LadyDi
11-04-2009, 06:37
Времето лекува много неща. Най-вероятно ще го преживееш. Тези любови рядко оставят трайни белези.

cookie_master
11-04-2009, 17:00
Времето лекува много неща. Най-вероятно ще го преживееш. Тези любови рядко оставят трайни белези.Така е :)

ef4etyYy
11-04-2009, 17:17
да :-) той просто не те заслужава, ще си намериш някой за който ти ще си центъра на вселената, слънцето, луната, айде да не продължавам 8-)

споко :-)

gabiiTu
11-14-2009, 16:05
Да,лекува. Аз бях полудяла по едно момче и го обичах =] Но мина доооста време и ,като не го виждах спрях да мисля за него и той изчезна от живота ми. 8)