View Full Version : Аз ли съм зле или той наистина ме харесва
desitoyoy
11-03-2009, 21:44
Пак става въпрос за момче, само че този път той май ме харесва, а аз него не...той е по-малък от мен с 1 година и е свястно момче. Той ми е доста добър приятел, само че аз имам съмнения, че той иска нещо повече от моето приятелство...Така значи той ме гледа някво много странно и очичките му грейват, когато ме види...е, може и аз да си внушавам, но той не е срамежлив, а от мен го е срам...някак си постоянно мисли какво ще си помисля и някви такива, а като е с други момичета си прави кефа и хич не му пука кой какво мисли важното е шоу да има. Половин час само го беше срам да ми честити рождения ден...Трябваше да ми дойде и на купона ама май в последния момент го хвана срама и не дойде...Някак си имам чувството, че търси близост с мен...Има още примери, но не ми се пише сега...та въпроса ми е аз ли си внушавам или той наистина ме харесва и ако е така как да му покажа, че не го харесвам, без да си разваляме и приятелството и без да го нараня...
mArMaLaDkA
11-03-2009, 22:21
Ми може и да те харесва. Това обаче с рождения ден нещо не ми стана ясно. Половин час го е срам(ъъ?!) да ти честити рождения ден, а не е дошъл и на купона ти, защото отново го е било срам. :-o Бе и аз съм срамежлива, ама чак толкова... чак до такива ситуации да се стига...
Викаш го да си поговорите и оттам нататък си говорите. 8-)
Вметваш му уж на майтап да не би да те харесва, ако признае, му казваш, че чувствата ти са само приятелски и би искала да си запазите приятелските отношения. Общо-взето, все до разговор опират нещата. :D
бъди добър приятел - изчукай го 8)
а сега по темата: http://vbox7.com/play:93e56366
GasneshtOgan
11-03-2009, 23:21
спри да мислиш!!!като ти покаже по така тогава пусни тема и му мисли :D :D :D :D :D
FantaMen
11-03-2009, 23:25
Това измъкване с искам да сме си само приятели.. чесно казано ми е писнало да го слушам казваш му точно кратко и ясно той да си прави заключения.... Ако изглежда прекалено грубо.. просто има и друг начин да го убедиш че не си за него..( По коментарите ти се вижда че не си някое надуто момиче със самочувствие дето и небето не може да му е таван..) за това просто един вид се злепостави пред него. Кажи му че не си по дълги връзки няма да може да си паснете и такива неща.Но ако му кажеш че искаш да сте само приятели повярвай ми доста трудно ще е така ;)
Priceless
11-04-2009, 06:44
Може би си мъъъъъъъничко зле.
RoCkSpOt
11-04-2009, 07:10
бъди добър приятел - изчукай го 8)
Много точно казано с този клип :D :D :D
kindergarden
11-04-2009, 07:13
ама не трябва ли ако те харесваше да направи всичко за да ти иде на рождения ден :-o а от къде знаеш че го е хванал срамът...и нали уж сте приятели...май си въобразяваш :D
soul1199
11-04-2009, 09:06
питай го направо,ако ти каже,че те харесва,кажи му истината направо,а съвсем възможно е и да си въобразяваш
възможно е да не те харесва, а ти да си представяш че те харесва и ако е така това значи че ти го харесваш :-o
Kukumqvka
11-04-2009, 09:37
Въобразяваш си 8-)
ef4etyYy
11-04-2009, 13:31
питай го направо,ако ти каже,че те харесва,кажи му истината направо,а съвсем възможно е и да си въобразяваш
Като учител джедай и като момче ти казвам да
Кога ще е сватбата?
desitoyoy
11-04-2009, 16:21
Да, дано аз да съм зле...ми той до послесно трябваше даа дойде ама в последния момент е казал, че...няма да стане...хах вече съм спокойна аз съм зле :grin:
Sunnyface
11-05-2009, 15:52
бъди добър приятел - изчукай го Cool
:D :D :D :razz:
като е по-малък... земи си някой чичко паричко
YouKnowImBetterThanYou
11-05-2009, 15:58
Иска да те чука, повече от ясно е. Сигурно преди купона си е бръснал ташаците и се е порязал кофти и е решил да не се срами, а толкова се е надявал горкия да се напиеш. Просто спекулирам каква може да е била ситуацията, :-D а ти няма какво да се правиш на ударена повече, щом веднъж си усетила за какво става въпрос. Сподели му какви си ги мислип, че да му е ясно вместо да му тежи.
desitoyoy
11-05-2009, 17:14
Вчера го попитах за какво мисли и той каза за едно момиче, което вчера беше причината да не дойда на РДто ти...и азз викам "Аз имам рожден ден един път в годината, а ти го пропусна, защото си бил с момиче?" и той "е нямах това в предвид...не бях с момиче...за друго е...моля те не ми се сърди...не искам това да развали отношенията ни...моля те..."
soul1199
11-05-2009, 17:21
Вчера го попитах за какво мисли и той каза за едно момиче, което вчера беше причината да не дойда на РДто ти...и азз викам "Аз имам рожден ден един път в годината, а ти го пропусна, защото си бил с момиче?" и той "е нямах това в предвид...не бях с момиче...за друго е...моля те не ми се сърди...не искам това да развали отношенията ни...моля те..."въх ужас :(
Убиий го и зарови тялото.
Деси нали?
Да Деси, харесва те.
desitoyoy
11-06-2009, 05:01
Да, Деси де казвам....и след като не можа да ми честити рождения ден
и вика "абе аз не съм срамежлив и не мога да разбера как мога да предложа да ходим с (едно момиче...няма значение как се казва), а на теб не мога дори рождения ден дА ти честитя" и ми го повтори 10 пъти и аз викам "Ем то това е нещо, което ти си го чувстваш и аз не мога да ти кажа защо е така" и той вика...."Просто искам да ме разбереш..." Уф не знам...не го харесвам, въпреки че е страхотно момче, просто не искам да ми е нещо повече от приятел...
Stan4o123
11-06-2009, 07:27
и ти си зле и той те харесва
desitoyoy
11-06-2009, 11:16
Ами той наистина ми показва, че ме харесва само че ако ми се изтапани с въпроса "И ся приятели ли сме или нещо повече" просто не знам какво да кажа...той много го е срам от мен за такива неща, а на другите отива, казва като го отрежат ми давай следващата, а с мен не е така...мАй де както казах може и да си внушавам...и какво да напрая ако постъпо по-директно...трудно ми е да казвам "Не"
А бе ако те е срам да му го кажеш на живо, винаги има скайп :D 8-) поне така правят повечето срамежливковци :)
desitoyoy
11-06-2009, 20:27
Малее хора той много явно почна да ми го показва и сега ко да прая...моля ви помощ
DesireToFire
11-07-2009, 11:07
На мен ми се е случвало точно 2 пъти 8-) . Не ми бяха най-добри приятели, но много си ги ценя въпреки това. Казаха ми че ме харесват много, даже единия че ме обича (ама по различно време, не едновременно де). и на двамата им казах че за мен са просто приятели и че много го ценя като такива. Единия ми каза че си мислел че ако ми каже ще си променя отношението към него и няма да ми е приятел един вид :-D Просто му покажи, че всичко може да си бъде по старо му. Сега и с двамата сме си както преди в напълно нормални отношения :)
sunshinepp
11-07-2009, 11:33
А бе ако те е срам да му го кажеш на живо, винаги има скайп :D 8-) поне така правят повечето срамежливковци :)
е тва е суперр тъпо.. :x
desitoyoy
11-07-2009, 20:15
Проблема е, че не съм сигурна, че искам да го отрежа...на знам какво искам