PDA

View Full Version : Др.Тийн ?

kosder
11-04-2009, 09:52
Има ли смисъл от него.Повечето му отговори са тъпички,та даже и с правописни грешки.В раздела създаден за него,той въобще не се появява.

DevilInDisguise
11-06-2009, 10:10
Има ли смисъл от него.Повечето му отговори са тъпички,та даже и с правописни грешки.В раздела създаден за него,той въобще не се появява.Като си толкова умен защо не измислиш по-добри отговори? Как няма да са тъпи отговорите като дечурлигата го питат: "свършиха ми на пъпа.. бременна ли съм?" и все такива малоумия... какво да отговаря? Или иначе казано на тъп въпрос как да имаш умен отговор... в повечето случай.

Относно това дали има смисъл от него - да... доста тинейджъри му се доверяват ... Също както и доктора е помогнал на доста хора...

Не съм стигал до неговите съвети, но имам познати които са стигали и им е давал адекватен отговор...

kosder
11-09-2009, 12:21
Има ли смисъл от него.Повечето му отговори са тъпички,та даже и с правописни грешки.В раздела създаден за него,той въобще не се появява.Като си толкова умен защо не измислиш по-добри отговори? Как няма да са тъпи отговорите като дечурлигата го питат: "свършиха ми на пъпа.. бременна ли съм?" и все такива малоумия... какво да отговаря? Или иначе казано на тъп въпрос как да имаш умен отговор... в повечето случай.

Относно това дали има смисъл от него - да... доста тинейджъри му се доверяват ... Също както и доктора е помогнал на доста хора...

Не съм стигал до неговите съвети, но имам познати които са стигали и им е давал адекватен отговор...90% от отговорите са му "еми отиди на лекар.."

alex
11-11-2009, 07:04
Предвиждаме по-голямата част от Др.Тийн да мине през форума, а в близко бъдеще койо има желание ще може да се обажда на доктора по телефона или да му праща СМС-и за да получи отговора си. Така нещата ще станат доста по-добри.

aloveyou
11-11-2009, 13:19
Предвиждаме по-голямата част от Др.Тийн да мине през форума, а в близко бъдеще койо има желание ще може да се обажда на доктора по телефона или да му праща СМС-и за да получи отговора си. Така нещата ще станат доста по-добри.

Да,наистина може така да бъде по-добре

gret4ety
01-10-2010, 14:48
Няма смисъл от отговорите му. Питах го какво да си взема против пъпки. Отговор: Козметика против пъпки.... Как да се справя с главоболието? отговор: Върви на лекар... :lol:

MrBig
01-11-2010, 23:07

По добри за някои с 2.40 за СМС и по-лоши за някои!