View Full Version : Идеи за заговаряне
Добра ви вечер на всички :)
Мисля си,че от заглавието на темата става ясно..
Дайте идеи как ние момичетата да заговорим някое момче,което сме си харесали.Да речем,че то е от училището ни или от квартала ни.Натъкваме се на него редовно,но пустото притеснение ни кара да блокираме и после да си повтаряме "Оф,защо не направих нищо ????",и все да отлагаме за "следващия път",който не се знае кога ще дойде и дали изобщо ще дойде.Тъпа работа е,но има и по-срамежливи момичета,също и момчета.И е съвсем нормално,не всички сме с еднакви характери и нрав.Има по-нахакани,които не го мислят много много,но има и в другата крайност :) При мен е различно - понякога не се колебая и действам,но друг път ме обземат и мен разни притеснения :) И сега съм в някаква подобна ситуация.Сигурна съм,че има и други момичета в това положение,затова моля,дайте някакви съвети и идеи.Благодаря ви предв.
Зависи до колко познаваш момчето зависи и от ситуацията .. :-o
FantaMen
11-04-2009, 17:45
А друг въпрос може ли да ти задам.Защо ти трябва да направиш първа крачка.Просто заглеждаш момчето повече от необходимото + една усмивка от сърце и готово.... Ако пък се окаже че и момчето е срамежливо тогава вече ти правиш първа стъпка.Относно заговаряне просто импровизирай постави се на негово място и си помисли какво би искал да чуеш от красиво непознато момиче.. Поне в това нямате равни...
cookie_master
11-04-2009, 17:46
Здравей,как си?
Имаш ли нещо против да се запознаем?
Аз съм.....А,как е твоето име?
Как я караш?
:) Надявам се да съм помогнала
FantaMen
11-04-2009, 17:55
Ако на мен момиче ми каже това ще се държа нормално но ще мисля че има нещо сбъркано в природата и.Просто не мога да приема мисълта момиче да прави първа стъпка в запознанство дори и бъдеща връзка ако щете..Явно прекалено мн пъти аз съм правил първа крачка в запознанства... :D :D
П.П
Използвай дадения от природата ти Плюс и натовари момчето с тази задача ако му вземеш погледа веднъж повярвай ми ще се престраши да се запознаете.. а от там нататък ... е друг въпрос
FeelMyPain
11-04-2009, 18:03
-Абе Гошо вчера какво му направих на тоя компютър, не мога да си вляза в тайната си папка с голи снимки.
Гошо:
Еми ако искаш след училище ще дойда до вас да погледна(проблема де 8-) ).
-Абе Гошо вчера какво му направих на тоя компютър, не мога да си вляза в тайната си папка с голи снимки.
Гошо:
:shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Гошо:
точно така стана :oops:
cinderella_gugutka
11-04-2009, 18:10
колко ти е голяма пи*ката :D
няма да дам сериозен отговор-за мен си е тъпо да заговаряш мом4е ей така 8)
cookie_master
11-04-2009, 18:35
Гошо:
Еми ако искаш след училище ще дойда до вас да погледна(проблема де 8-) ). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ми отиваш до него и му казваш:
Хей, ти в кой клас си/ от Б клас ли беше(примерно). Аз съм Меца(примерно). А ти как се казваш?- Мечо(примерно). Може ли скайп или там нещо си. Абе не съм специалист и аз съм си по нерешителен ама да ти кажа това ми изглежда не лоша идея, пък и той ако е заинтересован ще разбереш дали ще ти го даде, дали ще се усмихне или зачерви. :)
отиваш до него и го питаш''анадъмму биеща дрелка кладенец''
TheMadHatter
11-04-2009, 18:42
З, з.
Take the hint, punk.
Добра ви вечер на всички :)
Мисля си,че от заглавието на темата става ясно..
Дайте идеи как ние момичетата да заговорим някое момче,което сме си харесали.Да речем,че то е от училището ни или от квартала ни.Натъкваме се на него редовно,но пустото притеснение ни кара да блокираме и после да си повтаряме "Оф,защо не направих нищо ????",и все да отлагаме за "следващия път",който не се знае кога ще дойде и дали изобщо ще дойде.Тъпа работа е,но има и по-срамежливи момичета,също и момчета.И е съвсем нормално,не всички сме с еднакви характери и нрав.Има по-нахакани,които не го мислят много много,но има и в другата крайност :) При мен е различно - понякога не се колебая и действам,но друг път ме обземат и мен разни притеснения :) И сега съм в някаква подобна ситуация.Сигурна съм,че има и други момичета в това положение,затова моля,дайте някакви съвети и идеи.Благодаря ви предв.
Закво ти е ти да го заговаряш?
Той ако та харесва ше напрай първата крачка, ако е твърде срамежлив и те чака тебе значи не ти трябва такъв просто.
Чиста логика :shock:
NamelessRomantic
11-04-2009, 19:33
Ми...примерна тема...
Японският мелодичен детметъл с транс елементи - пионери и групи.
Kandrobs
11-04-2009, 20:14
Гледай го по-различно от другите и го гледай постояно! Най-Важното е той да види,че го гледаш по-друг начин.Така сам ще разбере наклонностите ти! И може даже той пръв да те заговори.
Ако това не помага просто намери причина да го заговориш например:Ако си в училище и виждаш,че е ученолюбив и учи много,отиди при него и го помоли да ти обясни нещо,даже и да го знаеш...така може да тръгне дълъг разговор.
FeelMyPain
11-04-2009, 20:18
Сега сериозно..
Баба ми разправя на времето за няква вечеринка.
Седяла няква и към нея се приближило момче и седнало до нея.2 минути се чудил какво да я заговори и накрая и казал "Ваще овце дрискат ли?Че наще мн дрискат." :lol: :lol:
vampire_girl_
11-04-2009, 20:52
Сега сериозно..
Седяла няква и към нея се приближило момче и седнало до нея.2 минути се чудил какво да я заговори и накрая и казал "Ваще овце дрискат ли?Че наще мн дрискат." :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
хахаххахахахахахахахаххах :lol:
ще припадна от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно..
:lol: :lol: :lol:
хахаххахахахахахахахаххах :lol:
ще припадна от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
само ще ти кажа, че ако чакаш да те заговори някой, има да си чаааааакашшшш...от личен опит ти говоря. Момчетата, които ме заговарят са баси идиотите винаги, един път не ми илезе късмета ейй :? Иначе мен мн ме е срам да заговоря некое момче, срам ме е дори да му се усмихна :D абее аз съм мн зле, ако си харесам някой го гледам възможно най-злобно и се правя на непукистка :D леле не е истина какъв съм шемет. Но иначе, по темата...може да минеш покрай него, да му се усмихнеш и да му кимнеш...ако той нищо не направи начи е идиот, ако пък имаш смеллост направо го питай нещо от сорта на: Имаш ли нещо против да се запознаем? Една приятелка така се запозна с гаджето си...
Stan4o123
11-05-2009, 17:56
Ей,кукло,много ме радваш,имам 1 баничка в чантата от 10 дена и малко бозица.... ако искаш да си я делнем?
lubomirky
11-05-2009, 20:40
само ще ти кажа, че ако чакаш да те заговори някой, има да си чаааааакашшшш...от личен опит ти говоря. Момчетата, които ме заговарят са баси идиотите винаги, един път не ми илезе късмета ейй :? Иначе мен мн ме е срам да заговоря некое момче, срам ме е дори да му се усмихна :D абее аз съм мн зле, ако си харесам някой го гледам възможно най-злобно и се правя на непукистка :D леле не е истина какъв съм шемет. Но иначе, по темата...може да минеш покрай него, да му се усмихнеш и да му кимнеш...ако той нищо не направи начи е идиот, ако пък имаш смеллост направо го питай нещо от сорта на: Имаш ли нещо против да се запознаем? Една приятелка така се запозна с гаджето си...
'Имаш ли нещо против да се запознаем?' това пък откъде го изкопахте? Т'ва който и да ми го каже ще го гледам 5 минути странно. Отиваш до момчето, поздравяваш, представяш се и ако е пич ще тръгне добре, ако не е се чувстваш тъпо 2-3 мин докато го разкараш и идва следващия ;)
Питай какво мисли за Кнут Хамсун..
lubomirky
11-05-2009, 21:33
Кнут Хамсун? Кнут Хамсун е...
Вземи нещо,което премахва притеснението и действай 8-) 8-) 8-)
doktora1mw
11-06-2009, 06:22
50 грама концентрат ? :razz: :lol:
Печели нобелова награда..
niquetamere
11-06-2009, 08:52
...за литература .
...за литература .
Или какво мисли за Хенрик Ибсен..
...за литература .
ааа невъзможно тъпата реклама :lol:
lubomirky
11-06-2009, 12:10
...за литература .
ааа невъзможно тъпата реклама :lol:
Е то иначе остава за фрог мобаЙл да говорим ;д
Е то иначе остава за фрог мобаЙл да говорим ;д
по-добре за скандинавска литература..
Cinderella92
11-06-2009, 17:06
А друг въпрос може ли да ти задам.Защо ти трябва да направиш първа крачка.Просто заглеждаш момчето повече от необходимото + една усмивка от сърце и готово.... Ако пък се окаже че и момчето е срамежливо тогава вече ти правиш първа стъпка.Относно заговаряне просто импровизирай постави се на негово място и си помисли какво би искал да чуеш от красиво непознато момиче.. Поне в това нямате равни...
Еми мн ясно че той не прави първата крачка и за тва....обаче от кога го чакам и нищоооо........Абсурд аз да напрая първата крачка че като го видя напрао БЛОКИРАМ...
ninity11234
11-09-2009, 14:23
ММмм и аз имам такъв проблем само , че момчето е барман в едно кафе и е на 21 .. една фр ми вика отиаш при него написваш си номера едно лисче и му го даваш .. аз никога няя да събера куражът .. ии нз ся в сряда сиг ши ме запознаят с него ..
venityyy95
11-09-2009, 14:47
оф наистина дайте съвети, защото когато отида на кафе все има някви яки момчета, а пък аз все не събирам смелост да се запозная с някое от тях :cry: мн е гадно така... заради тъпото ми притеснение :D :?
Има си начини да премахнете срама само да искате ;)
SaintLucifer
11-09-2009, 20:10
Защо трябва вие да заговорите някое момче? Не го правете, това ни показва, че сте отчаяни.
Един поглед и усмивка върши много по-добра работа, ако момчето не отвърне:
а) Не ви намира за привлекателни.
б) Тъп е.
golqmumnik
11-09-2009, 20:43
Има си начини да премахнете срама само да искате ;)Един друсан холандец върши чудесна работа. 8)
Честно казано не виждам нищо лошо в това, момиче да заговаря момче. Случвало ми се е с бившата ми приятелка, така се запознахме. Тя ме следеше доста време и накрая нещо ме закачи и без да питаме как се казваш и така нататък започнахме да говорим на някаква тема. То след това се пита как ти е името. Аз лично на твое място бих го попитал какво мисли за зимата като цяло и някакви подтеми примерно! Надявам се да съм помогнал с каквото мога. Колкото до срама, изолирай го. Всичко си струва в този живот :)