- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи за заговаряне
Добра ви вечер на всички![]()
Мисля си,че от заглавието на темата става ясно..
Дайте идеи как ние момичетата да заговорим някое момче,което сме си харесали.Да речем,че то е от училището ни или от квартала ни.Натъкваме се на него редовно,но пустото притеснение ни кара да блокираме и после да си повтаряме "Оф,защо не направих нищо ????",и все да отлагаме за "следващия път",който не се знае кога ще дойде и дали изобщо ще дойде.Тъпа работа е,но има и по-срамежливи момичета,също и момчета.И е съвсем нормално,не всички сме с еднакви характери и нрав.Има по-нахакани,които не го мислят много много,но има и в другата крайностПри мен е различно - понякога не се колебая и действам,но друг път ме обземат и мен разни притеснения
И сега съм в някаква подобна ситуация.Сигурна съм,че има и други момичета в това положение,затова моля,дайте някакви съвети и идеи.Благодаря ви предв.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Зависи до колко познаваш момчето зависи и от ситуацията ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А друг въпрос може ли да ти задам.Защо ти трябва да направиш първа крачка.Просто заглеждаш момчето повече от необходимото + една усмивка от сърце и готово.... Ако пък се окаже че и момчето е срамежливо тогава вече ти правиш първа стъпка.Относно заговаряне просто импровизирай постави се на негово място и си помисли какво би искал да чуеш от красиво непознато момиче.. Поне в това нямате равни...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Здравей,как си?
Имаш ли нещо против да се запознаем?
Аз съм.....А,как е твоето име?
Как я караш?
Надявам се да съм помогнала
Ако на мен момиче ми каже това ще се държа нормално но ще мисля че има нещо сбъркано в природата и.Просто не мога да приема мисълта момиче да прави първа стъпка в запознанство дори и бъдеща връзка ако щете..Явно прекалено мн пъти аз съм правил първа крачка в запознанства...![]()
П.П
Използвай дадения от природата ти Плюс и натовари момчето с тази задача ако му вземеш погледа веднъж повярвай ми ще се престраши да се запознаете.. а от там нататък ... е друг въпрос
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
-Абе Гошо вчера какво му направих на тоя компютър, не мога да си вляза в тайната си папка с голи снимки.
Гошо:
Еми ако искаш след училище ще дойда до вас да погледна(проблема де).
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
точно така станаПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
колко ти е голяма пи*ката![]()
няма да дам сериозен отговор-за мен си е тъпо да заговаряш мом4е ей така![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ми отиваш до него и му казваш:
Хей, ти в кой клас си/ от Б клас ли беше(примерно). Аз съм Меца(примерно). А ти как се казваш?- Мечо(примерно). Може ли скайп или там нещо си. Абе не съм специалист и аз съм си по нерешителен ама да ти кажа това ми изглежда не лоша идея, пък и той ако е заинтересован ще разбереш дали ще ти го даде, дали ще се усмихне или зачерви.![]()
отиваш до него и го питаш''анадъмму биеща дрелка кладенец''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
З, з.
Take the hint, punk.
Първоначално написано от Kettty
Закво ти е ти да го заговаряш?
Той ако та харесва ше напрай първата крачка, ако е твърде срамежлив и те чака тебе значи не ти трябва такъв просто.
Чиста логика![]()
Ми...примерна тема...
Японският мелодичен детметъл с транс елементи - пионери и групи.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Гледай го по-различно от другите и го гледай постояно! Най-Важното е той да види,че го гледаш по-друг начин.Така сам ще разбере наклонностите ти! И може даже той пръв да те заговори.
Ако това не помага просто намери причина да го заговориш например:Ако си в училище и виждаш,че е ученолюбив и учи много,отиди при него и го помоли да ти обясни нещо,даже и да го знаеш...така може да тръгне дълъг разговор.
Сега сериозно..
Баба ми разправя на времето за няква вечеринка.
Седяла няква и към нея се приближило момче и седнало до нея.2 минути се чудил какво да я заговори и накрая и казал "Ваще овце дрискат ли?Че наще мн дрискат."![]()
![]()
Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
само ще ти кажа, че ако чакаш да те заговори някой, има да си чаааааакашшшш...от личен опит ти говоря. Момчетата, които ме заговарят са баси идиотите винаги, един път не ми илезе късмета еййИначе мен мн ме е срам да заговоря некое момче, срам ме е дори да му се усмихна
абее аз съм мн зле, ако си харесам някой го гледам възможно най-злобно и се правя на непукистка
леле не е истина какъв съм шемет. Но иначе, по темата...може да минеш покрай него, да му се усмихнеш и да му кимнеш...ако той нищо не направи начи е идиот, ако пък имаш смеллост направо го питай нещо от сорта на: Имаш ли нещо против да се запознаем? Една приятелка така се запозна с гаджето си...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ей,кукло,много ме радваш,имам 1 баничка в чантата от 10 дена и малко бозица.... ако искаш да си я делнем?
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
'Имаш ли нещо против да се запознаем?' това пък откъде го изкопахте? Т'ва който и да ми го каже ще го гледам 5 минути странно. Отиваш до момчето, поздравяваш, представяш се и ако е пич ще тръгне добре, ако не е се чувстваш тъпо 2-3 мин докато го разкараш и идва следващияПървоначално написано от gabi_94
![]()
Питай какво мисли за Кнут Хамсун..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Вземи нещо,което премахва притеснението и действай![]()
![]()
![]()