View Full Version : Със какво мислят първо мъжетее ,,,
misslowe
11-05-2009, 10:27
Вйе какво ще кажетее ,, !? :) Мислите ли че мъжете винаги мислят .. първо с пениса сии .. :P :shock:
golqmumnik
11-05-2009, 10:29
Хубави крачета,искам ги на два без десет на мойто канапе. 8)
LittleDude
11-05-2009, 10:31
Вйе какво ще кажетее ,, !? :) Мислите ли че мъжете винаги мислят .. първо с пениса сии .. :P :shock:
в повечето случай мислим с долната глава :lol:
misslowe
11-05-2009, 10:47
:-D
Хубави крачета,искам ги на два без десет на мойто канапе. 8)
+1
Определено като ти гледаме снимката мислим първо с долната :D. Както вече каза колегата 2 без 10 на канапето, или на задна на капака на Аудито. :D
ПП. Що не дойдеш да те повозя на Чезето :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
XiPiXoPiGiRL
11-05-2009, 11:13
а на сичк0т0 0тг0ре и си признават :-D :-D
Зависи от момчето ..
Абе, до някъде може и да е така, но едвали има нормално момче, което да забележи по улицата супер момиче, и да не си помисли нещо от този род.
Зависи от момчето ..
Абе, до някъде може и да е така, но едвали има нормално момче, което да забележи по улицата супер момиче, и да не си помисли нещо от този род.
Различни хора .. различни интереси .. различно мислене! Ако е обвързан и обича безкрайно момичето до себе си няма да го помисли ..
Жените да не сте по-розови?
ubuntureload
11-05-2009, 12:44
Нали знаете... На мястото на органа с който мъжете мислят, жените имат дупка....
hahavteen
11-05-2009, 13:00
Ако е обвързан и обича безкрайно момичето до себе си няма да го помисли ..
Айде бе че няма! :? Фантазиите са нещо напълно нормално и здравословно и нямат нищо общо с чувствата към партньора. Аз съм ужасно влюбена в момента и не мога да си представя да изневеря на приятеля си но това съвсем не значи че не фантазирам и нямам "грешни" помисли за други мъже.
d1mozaza
11-05-2009, 13:09
мн ясно :-o
Нали знаете... На мястото на органа с който мъжете мислят, жените имат дупка....
много правилно :lol:
Нали знаете... На мястото на органа с който мъжете мислят, жените имат дупка....Oпределено това ще го запомня ...
а по темата значи хмм.. първото впечатление за мене е най - важно , затова ми е толкова трудно да се сетя с коя глава мисля първо ... може би и с двете :-D
Айде бе че няма! :? Фантазиите са нещо напълно нормално и здравословно и нямат нищо общо с чувствата към партньора. Аз съм ужасно влюбена в момента и не мога да си представя да изневеря на приятеля си но това съвсем не значи че не фантазирам и нямам "грешни" помисли за други мъже.
Айде поне като спорите с мен четете щоту ми омръзна да се повтарям .. :?
Пък и никъде не съм написала чувства .. говорим за мисли!!!
И понеже трябва да се повторя .. зависи от момчето повечето им минават такива мисли, но не може всички да са еднакви .. !! :?
Phantom93
11-05-2009, 13:20
Айде поне като спорите с мен четете щоту ми омръзна да се повтарям .. :?
И понеже трябва да се повторя .. зависи от момчето повечето им минават такива мисли, но не може всички да са еднакви .. !! :?
:) Съгласен на 100%. Слънчице накарай мен да си помисля за друга освен за моята приятелка и ти давам 100кинта кеш :-D .
ебали ги с кво мислят.
аз когато обичам някое момиче, нямам очи за друга. жалко че не го оценяват...
е**ли ги с кво мислят.
аз когато обичам някое момиче, нямам очи за друга. жалко че не го оценяват...брат .. добре дошъл в истинския живот ... навлизаш във възраст в която на мода е не красотата , не чувствата , а парите ... много рядко ще намериш такава каквато търсиш ... :-o
hahavteen
11-05-2009, 13:38
А според теб аз за какво говоря така като ми четеш поста и обърнеш внимание на думичките в червено :)
Извинете ме но имах предвид дълга връзка между възрастни хора а не обсебващо "влюбване" в пубертета. Просто си изказах мнението изградено върху наблюдения, разговори с по-възрастни хора, четене на литература по темата и личен опит. Не задължавам никого да се съгласи с мен така че не реагирайте толкова обидено моля.
cookie_master
11-05-2009, 13:38
в повече случай с "мъжки полов орган" :(
Слънчице изобщо не съм реагирала остро .. :lol: Разбираемо е всеки от нас да си има свое мнение по въпроса .. но пък разликата е, че аз говорех за тийновете, тук няма смисъл да засягам дългите връзки на по - възрастните .. :)
Ама я се сбийте ... по тихо е 8-)
е**ли ги с кво мислят.
аз когато обичам някое момиче, нямам очи за друга. жалко че не го оценяват...брат .. добре дошъл в истинския живот ... навлизаш във възраст в която на мода е не красотата , не чувствата , а парите ... много рядко ще намериш такава каквато търсиш ... :-o
баце тва много добре го знаеме 8-)
парите са пари. ама чувството, че някой те оценява заради самия теб е много готино... най-гадно е когато си повярва човек че е намерил това което търси, както аз си бях повярвал, обаче да се окаже друго :booooomb: ама живота е едно търсене, намериш ли го ще стане скучно сигурно
темата беше друга, малк осе отплеснах
hahavteen
11-05-2009, 14:22
Ама я се сбийте ... по тихо е 8-)
Оф какво се обаждаш пак пък ти. Никой с никой не се е заяждал или карал :?
miss_kiss181
11-05-2009, 14:26
Зависи от ситуацията според мене. Приятелят ми уж е разумен ама като му се овъртам 5 мин. по белио или нещо такова и долната му глава работи. :D
qn1to0o1
11-05-2009, 14:28
те не мислят :grin: :D
akrobatkata
11-05-2009, 17:23
много ясно че първо с к**а си мислят с кво друго :D:D:D на повечето главите са им празни :grin: :grin: :grin:
Не знаеш какво си мисли половинката ти по всяко едно време,той/тя споделя с теб това,което иска.
И тези му мисли за друго момиче профучават през мозъка му за 1стона от секундата и след 5сек. са забравили.Това с държанието на момичето е само показно,че няма да й изневери.Мозъка работи без предопреждение.
+ еДИТ Мнението под мен
Аз съм много розова и пак си държа на моето момче
Жените да не сте по-розови?
да по розови са ...
... ама само заради розовите дрехи които носят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Blo0dSuGaR
11-06-2009, 15:33
С долната :?
aragornslove
11-06-2009, 15:41
Той Пениса ми може и да ти отговори питай го..
HristoGavrilov
11-06-2009, 16:26
Наистина зависи от момчето. Примерно аз много обичам приятелката ми и ако видя някоя супер яка мацка на улицата нищо "грешно" да ми мине през ума, пък вие ако щете вЕрвайте.
Не,не,не т'ва жените са мнооооооооооооо прости същества...
Мъжете мислят с оная си работа, а жените "мислят със сърцето си". Вие си помислете кое е по-малоумно.
П.П. Говоря общо, не конкретизирам, за всяко правило си има изключения.
HristoGavrilov
11-06-2009, 17:02
Възнамерявам да сложа край на тази тема чрез следното простичко научно обяснение:
След полово съзряване /пубертет/ започва по-висша нова фаза /генитална/, в която сексуалната енергия /либидото/ търси своята реализация чрез осъществяването на половия акт. През последно време представите за психосексуалното развитие на индивида все повече се съобразява с влиянието на половите хормони върху формирането на половата принадлежност.
През пубертета на основата на изграде на полова идентичност се развива сексуалната ориентация на личността и се формира сексуалният динамичен стереотип.
Пубертетът протича в две фази:
1. Фаза на съзряване /пубесценс/, завършваща при момичета с първата менструация /менархе между 11-и 13-тата годишна възраст/ и у момчетата с първата еякулация /между 12и 15-тата годишна възраст/;
2. Фаза на юношество /адолесценс/ с продължителност от 13- до 18-годишана възраст при девойките и от 15- до 20-годишна възраст при юношите.
Пубертетът е период на бързо настъпващи промени в телесно, психично и сексуално отношение под влияние на рязко повишена секреция на полови хормони. Телесните промени засягат както общата конструкция на тялото /ръст, телосложение, характерно окосмяване/, така и оформянето на функционалната полова система.
Психичните полови промени формират характерното за мъжа и жената полово самосъзнание. В еротичната сфера между два та пола съществуват доста различия. Ако се приеме, че любовното чувство има две съставки - телесно центрирана, свързана със стремежа за телесен контакт, и психоемоционално центрирана, свързана със стремежа за психоемоционален контакт с другия пол, то характерно за юношите е преобладаването на телесно центрираната съставка /юношеска хиперсексуалност/, а за девойките - на психоемоционалната съставка. Тези закономерности се запазват в общи линии и при възрастните индивиди.
Юношеската хиперсексуалност е причина за т.н. заместителни полови прояви - сексуалната активност се проявява под формата на полюции или самозадоволяване /мастурбация, онанизъм/. Самозадоволяването в тази възраст е напълно естествена физическа реакция. По достоверни данни почти 90% от мъжете и 60% от жените са мастурбирали преди началото на редовния полов живот, като периодът на най-висока мастурбационна активност е между 13- и 15-годишна възраст. Самозадоволяването при юношите и девойките е аналог на половия живот при възрастните. То намалява половото напрежение, стимулира психичното развитие и в никакъв случай не е болестно състояние.
HristoGavrilov
11-06-2009, 17:04
копи пейст от гугъл вече не помага,за съжаление.
Ей, голям си досадник, плямпало, лаладжия и к'во ли още не... Досущ като мен. :D
Не е копирано от гуугъла, а от този форум, третата тема от същия раздел, втора страничка. :P
Мъжете мислят с оная си работа, а жените "мислят със сърцето си"
верно,жените направо действат :lol: Изневеряват,направо с мъжа в леглото. :razz: Няма ко да си говорим,доказано е,че жените повече изневеряват! :D
с която и глава да помислим все е правилно :grin:
HristoGavrilov
11-06-2009, 17:51
Ей, голям си досадник, плямпало, лаладжия и к'во ли още не... Досущ като мен. :D
Не е копирано от гуугъла, а от този форум, третата тема от същия раздел, втора страничка. :P
Kоето пак е копирано от гугъл.Наистина ли мислиш че в ТОЗИ форум ще се намери някой с достатъчно мозък собственоръчно да напише нещо подобно?!
Да, между админите и модовете има и разумни хора. :)
HristoGavrilov
11-06-2009, 18:07
Оф, исках да напиша умни, не знам що съм написал разумни. :D
sunshinepp
11-06-2009, 18:16
зависи за какво мислятт.. :-D 8-) [/img]
Момчета мииирноооооо!!!! МАРШ с х** напред :D :D :D Ем с какво може да мисли?!! Долната глава управлява горната :D :D :D Ем сеа друго си е да си имаш гадже, което го обичаш, но не става с една и съща супа да се прехранваш цял живот :razz: :razz: :razz:
Cazzaniga1
11-06-2009, 21:08
Няма какво да говорим , средностатистическия мъж мисли с главата си :lol: естествено че с долната ! Обаче има и такива уравновесени хора който имат сиво вещество , да не е лъжа ! Обаче не е лъжа и че повечето от тези са ДеНдИ-ПеНдИ или така наречените Пеповци ... или за по възрастните във форума - ПЕДАЛИ !
Тази вечер се чувствам изперкал ! :shock:
Parallel
11-06-2009, 21:41
Зависи от момчето,зависи и от момичето в което се загледам...Може да става само за секс,може да става и за друго.
а ти с какво мислиш;като пишеш СЪС пред дума;която не започва със з или с (заглавието ;) )
:lol: :lol: :lol:
Blo0dSuGaR
11-07-2009, 17:19
Kоето пак е копирано от гугъл.Наистина ли мислиш че в ТОЗИ форум ще се намери някой с достатъчно мозък собственоръчно да напише нещо подобно?!
Или пък някой , който ще го прочете цялото.
LeVsKaR4eTy
11-08-2009, 18:25
пове4е сас долната глава :)
Sladurcho
11-08-2009, 21:37
Еми имаме поне избор с коя от двете да мислим :D но определено с долната особено ако пред нас стои хубаво момиче
Е бива ли сега такива въпроси :D.Да си призная честно-зависиии.Понякога с главния мозък,понякога и - с мускулестия орган.Ама дай сега да не си задаваме неудобни въпроси :D
lenito_sf
11-08-2009, 23:24
..някои дори не мислят.. :-o :lol:
misslowe
11-09-2009, 07:46
Не,не,не т'ва жените са мнооооооооооооо прости същества...
:D :D :D :D Айдее да не се обиждамее .. че като ти чета п0стоветее нещоо не ми се връзва да си нещоо повечее .. :-D :-D :razz: :razz: :razz: :o
Яд ли те е,че съществуваш,а?
Punisherrr
11-09-2009, 09:23
Няма да стане така.