- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със какво мислят първо мъжетее ,,,
Хубави крачета,искам ги на два без десет на мойто канапе.![]()
в повечето случай мислим с долната главаПървоначално написано от misslowe
![]()
+1Първоначално написано от golqmumnik
Определено като ти гледаме снимката мислим първо с долната. Както вече каза колегата 2 без 10 на канапето, или на задна на капака на Аудито.
ПП. Що не дойдеш да те повозя на Чезето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Зависи от момчето ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Абе, до някъде може и да е така, но едвали има нормално момче, което да забележи по улицата супер момиче, и да не си помисли нещо от този род.
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Различни хора .. различни интереси .. различно мислене! Ако е обвързан и обича безкрайно момичето до себе си няма да го помисли ..Първоначално написано от Ivo92
Priceless .. <3
НЕ
Жените да не сте по-розови?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нали знаете... На мястото на органа с който мъжете мислят, жените имат дупка....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Айде бе че няма!Първоначално написано от Hilary_
Фантазиите са нещо напълно нормално и здравословно и нямат нищо общо с чувствата към партньора. Аз съм ужасно влюбена в момента и не мога да си представя да изневеря на приятеля си но това съвсем не значи че не фантазирам и нямам "грешни" помисли за други мъже.
много правилноПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Станислава
Oпределено това ще го запомня ...Първоначално написано от ubuntureload
а по темата значи хмм.. първото впечатление за мене е най - важно , затова ми е толкова трудно да се сетя с коя глава мисля първо ... може би и с двете![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Айде поне като спорите с мен четете щоту ми омръзна да се повтарям ..Първоначално написано от slun4ice
![]()
Пък и никъде не съм написала чувства .. говорим за мисли!!!
И понеже трябва да се повторя .. зависи от момчето повечето им минават такива мисли, но не може всички да са еднакви .. !!![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Съгласен на 100%. Слънчице накарай мен да си помисля за друга освен за моята приятелка и ти давам 100кинта кеш
.
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
ебали ги с кво мислят.
аз когато обичам някое момиче, нямам очи за друга. жалко че не го оценяват...
брат .. добре дошъл в истинския живот ... навлизаш във възраст в която на мода е не красотата , не чувствата , а парите ... много рядко ще намериш такава каквато търсиш ...Първоначално написано от kypo
![]()
А според теб аз за какво говоря така като ми четеш поста и обърнеш внимание на думичките в червеноПървоначално написано от Hilary_
![]()
Извинете ме но имах предвид дълга връзка между възрастни хора а не обсебващо "влюбване" в пубертета. Просто си изказах мнението изградено върху наблюдения, разговори с по-възрастни хора, четене на литература по темата и личен опит. Не задължавам никого да се съгласи с мен така че не реагирайте толкова обидено моля.
Слънчице изобщо не съм реагирала остро ..Разбираемо е всеки от нас да си има свое мнение по въпроса .. но пък разликата е, че аз говорех за тийновете, тук няма смисъл да засягам дългите връзки на по - възрастните ..
![]()
Priceless .. <3
Ама я се сбийте ... по тихо е![]()