Влез

View Full Version : Цикъл....

sladurana_be
11-05-2009, 11:17
Здравейте.От 3-4 дена съм болна и лекарката ми каза да приемам 3 пъти на ден по 3 таблетки витамин С.На 29 миналия месец ми дойде и съм чувала че от витамин С цикъла не идва за месец или протича по леко.Сега като се оправя няма да пия такава голяма доза .Иначе нали знаете че е хуаво да се пие по 1 -2 на ден,но ме е страх 4е този месец няма да ми дойде .Та въпроса ми е дали да приемам по едно като ми мине настинката или да не приема защото няма да ми дойде цикъла???

може ли от двата дена които приемах такава голяма доза витамин Ц (3х3) този месец да нямам?????? МОЛЯ ви за помо6т и ви благодаря предарително!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: :grin:

Serenavanderwoodsen
11-05-2009, 11:21
Знам само че го облекчава,но мисля че не може да го спре. Пий си лекарствата да оздравееш и да не ти пука, това са глупости. :wink:

vagarious
11-05-2009, 11:38
^ Да, а и щом лекарката ти го е казала, значи не е толкова "фатално".Няма нищо като не ти дойде.Поне ще знаеш защо не е. :D Иначе наистина си пий лекарствата и не мисли за тея неща. :)

slynchoo
11-05-2009, 11:45
Облекчава,да.
Но споко,ще ти дойде.

heiress
11-05-2009, 21:09
Хм.. аз пия витамин С през последния ден от цикъла си, ако искам да спре по- бързо, но не мисля, че ще имаш проблем. Все пак това са витамини. Дори и да имаш леко разминаване не е фатално. Хубаво е да се пият витамини.

Barbie47
11-14-2009, 16:37
ох, а аз като съм в цикъл задържам ужасно мн вода :( и се подувам като балон, но поне като е за по 6 дена в месеца добре е :)