View Full Version : Какво мислите за Атеромите ?
fudankoo
11-05-2009, 13:56
Какво мислите за Атеромите ?
За неразбралите, атеромите са малки бели неща по ръбчето на прехода между главичката и тялото на пениса .Те са вид кожна мазнини във формата на малки белезникави израстъчета.Повечето тинейджери ги имат, след време е възможно да изчезнат.Те са много безобидни безврени и не се предават по полов път.
Мисля , че е по - добре да ги няма :-D подмивайте се често. 2-3 пъти на ден би трябвало да стигне ...
не съм забелязвала до сега такива работи...явно съм попадала на хигиенични.. :D
LittleDude
11-05-2009, 14:17
нямам такива мании :lol:
има мнооооооооооооооого такива теми няколко страници назад!
LovelyGirl
11-05-2009, 14:23
Нали преди няколко дни пусна същата тема..
Нали преди няколко дни пусна същата тема..
Да. Пич успокой се.Нормално е,по добре го приеми за да не се сдухваш когато не трябва ;)
akrobatkata
11-05-2009, 17:03
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:x Без гной в устата ми или вътре в мен.Трябва да си супер незагрижен за себе си,че да имаш "малки бели неща".....
fudankoo
11-06-2009, 07:24
:x Без гной в устата ми или вътре в мен.Трябва да си супер незагрижен за себе си,че да имаш "малки бели неща".....
Всеки ги има просто при някои са по силно изявени ;)
bqsna_teenagerka
11-06-2009, 08:23
уффф супер гнусно и гадно ще ми е ако трябва да съм чесна! не бих духала никога на мом4е което има такива пъп1ици!
не не не не не не ти си много зле ма! Сериозно!!! Т'ва нещо може оперативно да се премахне,но ако мъжа поиска. Не е опасно за живота,повече е като козметичен дефект така да се каже!
Бахти и жените... Направо почвам да мисля,че пропаднахме заради такива тъпи кокони...
fudankoo
11-10-2009, 15:23
Консултирах се с лекар и той каза че всичко това си е напълно нормално и няма място за съмнения това си е част от организма ;)
Macallan
11-10-2009, 17:12
и през 1 минута да се подмиваш пак няма да помогне. Това не се получава от лоша хигиена да ви еба в тъпите селянки. Това е все едно да кажеш " :shock: имаш бенка на носа ! Край не мога да бъда с теб!"
Та спокойно пичове чурките са ви нормални 8-)
Annihilati0N
11-10-2009, 17:20
Това са подкожни мазнини, не е гной, по тази тема е писано поне 5 пъти за 1 седмица и явно все още има такива, които не са разбрали
П.С. А и какво толкова, пениса е като презерватива - грапав :D :D :D
Не знам кое му е нормалното и безобидното, но това си е чиста проба епидермална киста, която в най-честия случай се премахва оперативно. Ако изобщо това, за което става въпрос е атером. :?
не не не не не не ти си много зле ма! Сериозно!!! Т'ва нещо може оперативно да се премахне,но ако мъжа поиска. Не е опасно за живота,повече е като козметичен дефект така да се каже!
Бахти и жените... Направо почвам да мисля,че пропаднахме заради такива тъпи кокони...
Ако аз имах подобни работи на вагината си друго щеше да кажеш.
Недей мисли е решението.
Ако бях твой приятел хич нямаше да мисля за такива простотии! Секса ли е най-важното в 1 връзка?!