Влез

View Full Version : Искам да ви питам

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
11-05-2009, 18:21
защо всички смятате,че човек като е на 13-14 и не може да бъде влюбен,защо мислите толкова ограничено...не говоря за конкретна тема,просто съм забелязвала такива постове и ми е ставало интересно,но сега се сещам да пусна тема за това...
П.П.:сори ако има такава тема,не посещавам много често този раздел..
:)

Stan4o123
11-05-2009, 18:24
Ех,как ще не може,на 13/14 ти си вече голям,зрял,умен,разумен,зна еш всичко,време е да се влюбиш и знаеш,че вече момента е настъпил... ние "големите" сме минали по този път,и ние сме мислили точно така,и ние сме го казвали това,че сме достатъчно големи за тези неща,ама не сме били :) .

Presley
11-05-2009, 18:25
И ти си ограничена.

просто съм забелязвала такива постове

защо всички смятате,че...

йАп.

YouKnowImBetterThanYou
11-05-2009, 18:26
Няма такова нещо като любоф на ваще години олигофренчета малки. Всичко са лиготии, сърчица и :-) по скайпа. Обоснови се, че става въпрос за нещо сериозно.

ImmortalForever
11-05-2009, 18:26
Защото колкото по-малък/малка си, толкова повече нямаш житейски опит и според 13-14 годишните първото влюбване е цветя и рози без да мислят за последствията..наивни са и си въобразяват , че са щастливи :)

smiirnoff
11-05-2009, 18:28
щото ги е яТ, че не са се влюбили те на 13/14 о.О

:lol:

11-05-2009, 18:28
Ех,как ще не може,на 13/14 ти си вече голям,зрял,умен,разумен,зна еш всичко,време е да се влюбиш и знаеш,че вече момента е настъпил... ние "големите" сме минали по този път,и ние сме мислили точно така,и ние сме го казвали това,че сме достатъчно големи за тези неща,ама не сме били :) .

еми то за чувствата няма години,няма време...и какво като човек е на 13/14...никой не ти говори за зрялост въпреки че на 14 има момичета,които са много по умни от хора на ппо 16-17 да кажем,годините не са фактор : )

Presley
11-05-2009, 18:29
И в чест и на останалите ограничени,ще добавя:
Depends on the personality.

TheMadHatter
11-05-2009, 18:31
... каза ретарда, който се почувства игнориран и реши да напише втори пост. http://digilander.libero.it/tribers/smilies/aparatic.gif

11-05-2009, 18:32
Защото колкото по-малък/малка си, толкова повече нямаш житейски опит и според 13-14 годишните първото влюбване е цветя и рози без да мислят за последствията..наивни са и си въобразяват , че са щастливи :)
така е да,вярно е също ,че на тази възраст дори харесването и привличането се нарича "любов" иили "влюбване"...но защо пък човек да не може да бъде влюбен...дори неосъзнато влюбен...тук няма общо житейския опит...тук всичко опира просто до чувства.

11-05-2009, 18:33
... каза ретарда, който се почувства игнориран и реши да напише втори пост. http://digilander.libero.it/tribers/smilies/aparatic.gif
братчееед,ти не идваш ли от варела/кофата/? :D

TheMadHatter
11-05-2009, 18:35
Идвам от Ада.http://digilander.libero.it/tribers/smilies/hracka.gif

11-05-2009, 18:36
Идвам от Ада.http://digilander.libero.it/tribers/smilies/hracka.gif
деба,как не съм те засякла там? :shock: :shock:

TheMadHatter
11-05-2009, 18:38
http://digilander.libero.it/tribers/smilies/vogue.gif

11-05-2009, 18:39
ъ?

gabi_94
11-05-2009, 18:43
Еми като за начало, мойто мнение е че НЯМА ЛюБОВ....още повече в тая възраст, още не си го осъзнала просто...айде нападайте ме сега, че греша и че сте супер влюбени и щастливи :D

TheMadHatter
11-05-2009, 18:45
Кво "ъ?", бе? Искаш да те набия ли? http://digilander.libero.it/tribers/smilies/hvala.gif

Hilary_
11-05-2009, 18:46
Ограничено?? :shock: :lol: :lol: .. че кое му е ограниченото на това мислене?? :razz: :razz: :razz: За мен е ограничено и крайно жалко да се е*ът на по 13-14 .. :?

Защо не могат да са влюбени ли?? Нима едно дете на 14 може да осъзнае какво се случва .. НЕ!! Има малки изключения, но тях не ги включваме за момента .. :? Никой не може да отрече, че точно тия малки пикли и пикльовци превърнаха думата "обичам те" в поздрав за здрасти .. а после ние сме били ограничените хаааааааааах .. :?

11-05-2009, 18:46
Кво "ъ?", бе? Искаш да те набия ли? http://digilander.libero.it/tribers/smilies/hvala.gif
ОМГ..от къде тая злоба към мен :cry:

TheMadHatter
11-05-2009, 18:52

Не, бе, шегувам се. http://digilander.libero.it/tribers/smilies/canttouchthis.gif

11-05-2009, 18:55

Не, бе, шегувам се. http://digilander.libero.it/tribers/smilies/canttouchthis.gif
емотиконата ти е злобна :( [-(

TheMadHatter
11-05-2009, 18:58
http://digilander.libero.it/tribers/smilies/beljise_gy.gif

11-05-2009, 19:01
кво ми се плезиш бее?! :( :shock: :o :o

Hilary_
11-05-2009, 19:02
Абе авторке не те ли е срам да си оспамваш собствената тема?? :lol: :lol:

TheMadHatter
11-05-2009, 19:03
Отивам да претакам киселото зеЙе.

LoveRetroMusic
11-05-2009, 19:04
много мъдра мисъл :<

11-05-2009, 19:05
Абе авторке не те ли е срам да си оспамваш собствената тема?? :lol: :lol: не :oops:

Hilary_
11-05-2009, 19:06
Абе авторке не те ли е срам да си оспамваш собствената тема?? :lol: :lol: не :oops:

Засрами се тогава .. :lol:

11-05-2009, 19:07
Отивам да претакам киселото зеЙе.
леко да не повърнеш ;д

11-05-2009, 19:07

Засрами се тогава .. :lol:
невъзможно :-|

BigFakeSmile
11-05-2009, 19:12
Ами сложно е. От една страна децата бързо се привървзат и е възможно. Но от друга много често си внушават, че имат чувства, които всъщност не съществуват

Korrnyy
11-05-2009, 19:45
14 годишните обичат-мама, тати, бати, баба, дядо и т.н :) Но мисля, че за любов към някой от противоположния пол не може да се говори :-o Може да е силно увлечение, обич или привързаност, но любов :? Просто си мисля, че децата на тази възраст не приемат нещата много на сериозно... Хващат си гаджета за по 2-3 седмици /има и изключения разбира се/ и си мислят, че вече ги познават напълно, и че ги обичат безкрайно, и че не могат да живеят без тях и т.н :) Гледат много филми според мен :-D

kidwestern
11-05-2009, 19:52

не пиши . аватара си погледни само плз

xoxi
11-05-2009, 20:01
Въх и аз съм на 14, но хайде да се изкажа.
На 13-14 по-голямата част от тийнейджърите действително могат да обичат, но не знаят и те кога е любов, кога е харесване. Хванали се двама и вече на 10-тия ден говорят, че се обичат и че не могат да живеят един без друг.
Интернета, телевизията, чалгата, сапунките и всичкото останало заобикалящо ни комерсиално ежедневие е развалило днешното поколение. Сега е модерно да напишеш на скайпа си как не можеш да живееш без някой и да сложиш минимум пет мечета, сърчица и емотикони около чиито усмихнати физиономии се пукат сърчица. Модерно е да те зарежат, да ревнеш и да влезеш в собствен депресарски филм, да мислиш за самоубийство и да казваш, че сърцето ти е разбито.
И най-интересното е, че никой не вярва, като кажеш "Аз съм минал/а по този път. Повярвай, след време няма да е същото". Вместо да те послушат и да имат малко вяра, те ти отговарят с нещо от сорта на "Абе аз чувствам нещо по-различно и просто знам, че с мен няма да е така."
Та мисълта ми е, че днешното поколение и то може да обича, но си няма и представа как. Няма представа какво е истинската любов и най-вече в какво се изразява.
До такава степен се е разлигавило, че е невъзможно да се направи нещо, ако тийнейджърите сами не се усетят навреме.
От лигня не могат да обичат реално погледнато.. Но за сметка на това, виртуално са много емоционални и влюбчиви (визирам сърчица, цитати от песни, прегръщащи мечета и любовни обяснения.. писани на латиница).

kidwestern
11-05-2009, 20:08
На 13-14 по-голямата част от тийнейджърите действително могат да обичат, но не знаят и те кога е любов, кога е харесване. Хванали се двама и вече на 10-тия ден говорят, че се обичат и че не могат да живеят един без друг.
Интернета, телевизията, чалгата, сапунките и всичкото останало заобикалящо ни комерсиално ежедневие е развалило днешното поколение. Сега е модерно да напишеш на скайпа си как не можеш да живееш без някой и да сложиш минимум пет мечета, сърчица и емотикони около чиито усмихнати физиономии се пукат сърчица. Модерно е да те зарежат, да ревнеш и да влезеш в собствен депресарски филм, да мислиш за самоубийство и да казваш, че сърцето ти е разбито.
И най-интересното е, че никой не вярва, като кажеш "Аз съм минал/а по този път. Повярвай, след време няма да е същото". Вместо да те послушат и да имат малко вяра, те ти отговарят с нещо от сорта на "Абе аз чувствам нещо по-различно и просто знам, че с мен няма да е така."
Та мисълта ми е, че днешното поколение и то може да обича, но си няма и представа как. Няма представа какво е истинската любов и най-вече в какво се изразява.
До такава степен се е разлигавило, че е невъзможно да се направи нещо, ако тийнейджърите сами не се усетят навреме.
От лигня не могат да обичат реално погледнато.. Но за сметка на това, виртуално са много емоционални и влюбчиви (визирам сърчица, цитати от песни, прегръщащи мечета и любовни обяснения.. писани на латиница).

3 забележки.

1. подписа ме дразни
2. ВЪХ?!
3. допадаш ми.

земи потърси мойте теми за кифлите :(

jimei
11-05-2009, 20:11

3 забележки.

1. подписа ме дразни
2. ВЪХ?!
3. допадаш ми.

13-годишен дето гледа много Хаус, прав ли съм?

xoxi
11-05-2009, 20:17
3 забележки.

1. подписа ме дразни
2. ВЪХ?!
3. допадаш ми.

1. какво общо има подписа ми ? мен ме кефи
2. да, въх !
3. хубаво : ))

земи ми дай линкове, ако искаш да ги видя

Snickers
11-05-2009, 20:51
Никой не може да отрече, че точно тия малки пикли и пикльовци превърнаха думата "обичам те" в поздрав за здрасти .. а после ние сме били ограничените хаааааааааах .. :?Беги бе...
ПХАХАХАХААХХА
Ебати умното изказване...

pi4man
11-05-2009, 21:17

Плс като тея от "по-големите" научи правилата за пунктуацията. Нищо лично просто забелязвам,че много проблеми се правят край тея грешки, та и аз да се присъединя :P

SlumdogMillionaire
11-05-2009, 23:31
Що пък не? Когато аз бях на 14 се запознах с любовта на живота ми. Просто беше любов от пръв поглед... имах чувството че земята е спряла да се върти в този момент... и двамата направо онемяхме. Добре че имаше кой да ни представи :razz:
Сега съм на 18. Преди около 2 години и половина се скарахме много сериозно... и от тогава не сме особено близки... понякога го виждам едва веднъж на няколко месеца... но и това ми е достатъчно, защото дори само кратките минути в които той ми се усмихва, прегръща и разговаря с мен са изпълнени с толкова обич и вълнение... че с нищо не могат да се сравнят.
През тези години в които аз не можех да го забравя и да се "влюбя" в заместителите му, винаги отричах, че го обичам... Казвах си, че съм малка, че не разбирам все още от такива дълбоки чувства... докато поредните сълзи не дойдоха и майка ми ми отвори очите и каза че любовта често ни причинява болка. В този момент осъзнах че наистина го обичам и бих дала всичко от себе си за да е щастлив... дори аз да съм наранена.
Днес ме блъснаха, но не беше моя вината. Аз просто си чаках да завия на ляво и се врязаха в моята кола. Толкова се уплаших. Исках да му се обадя... но не можех. В момента в който аз осъзнах че съм се разминала със смъртта... аз мислех за него... дори не се сетих за приятеля ми докато не се прибрах в къщи. Слва богу, нищо ми няма... жива и здрава съм... но ако този момент беше фатален? Не мисля че съм доволна взаимоотношенията ми с него за момента. Трябва да ги променя.... трябва да си го върна!
ХОРА!!! има такова нещо като любов на 14... или поне можеш да откриеш човека тогава и връзката да прерастне в дълбока любов с времето, но я има! Обичам го... оффф... и той ме обича... ама е просто много сложно... затова със се хванала с поредният негов заместител :(

пп: само да кажа че имам симпатии към сегашният си приятел... просто не е любов. Но ме кара да се чувствам щастлива и в никакъв случай не го използвам. Просто исках да поясня...

mechtaq_za_teb
11-06-2009, 07:05
Защото тези чувства, които 13-14 годишните наричат любов, са си просто симпатии.

Hilary_
11-06-2009, 07:12
Никой не може да отрече, че точно тия малки пикли и пикльовци превърнаха думата "обичам те" в поздрав за здрасти .. а после ние сме били ограничените хаааааааааах .. :?Беги бе...
ПХАХАХАХААХХА
Ебати умното изказване...

шшш тихооо .. 8)

И да умно е ама явно не можеш да го схванеш .. 8)
Или си и ти една от тях и се мислиш за много велика само, че не си познала човека, който да коментираш .. :razz: :razz: