PDA

View Full Version : да държа ли още ??

jojankaa
11-06-2009, 01:22
става дума че аз живея на принципа живота е 1 .. опитай всичко .. така стигнах до трева .... ама ви приказвам трева не дивачка или някфа друга помия мии холандец ..... излизаме със сестра ми .. напушваме се като овце и разцакваме .... проблема е че сестра ми е на 19 и в момента не си е в ямбол ..... пък аз си умирам за 1-то напушване ...... като знам че не трябва да не говорим че сам обещала на човек на които наистина даржа че спирам с джоинта ..... кфо да прая ще се побъркам .... ( вярно сама ще си призная .. до някакфа степен имам нужда от тревата ........ щот поне за някфи си часове забравяш за всичко .... и се хилиш кат ненормален ... и говориш с лилавия хипопотам който е отвратително досаден и винаги те разпитвва .....

ПП : в момента не сам напушена и не сам наркоманка или някфа такава имам нарите но аз за трева пари сам казала че няма да дам и то за некачествена ... :D :D

Преместена от Punisherrr

jojankaa
11-06-2009, 01:24
имам правописни грешки ... ;д извинявам се ;)

mgxpower
11-06-2009, 01:26
И какво общо има със секса?

BePoHuKa
11-06-2009, 03:30
:-o Ако наистина държиш на този човек, по-добре си спази обещанието.. точно, защото живота е един, трябва да го изживееш по най-добрия възможен начин. Питай лилавия хипопотам! Той ще потвърди.. ;)

Ivo92
11-06-2009, 05:39
Не знам, ама по добре спирай от рано, защото след една година да не пишеш - "умирам за една спринцовка, какво да правя" :)

pe4enkata
11-06-2009, 05:54
спирай :-o :-o :-o

ToniStoraro
11-06-2009, 07:33
заради раздела - остави хипопотамът да те изчука.

Иначе - спри ги тия боклуци.

Hilary_
11-06-2009, 07:35
:-o Ако наистина държиш на този човек, по-добре си спази обещанието.. точно, защото живота е един, трябва да го изживееш по най-добрия възможен начин. Питай лилавия хипопотам! Той ще потвърди.. ;)

+++

Спри ги сички тия шитни.. не си заслужава за няколкото часа хилене!!! :?

golqmumnik
11-06-2009, 07:42
заради раздела - остави хипопотамът да те изчука.

Иначе - спри ги тия боклуци.Може и тройка с лъва. 8)

bqsna_teenagerka
11-06-2009, 08:17
Спази си обещанието :) На мен 2ма човека са ми обещали да не пушат коз и аз им вярвам.

BePoHuKa
11-06-2009, 21:51
Спази си обещанието :) На мен 2ма човека са ми обещали да не пушат коз и аз им вярвам.И на мен са ми обещавали, но не всички са спазвали обещанието си.. :o

Korrnyy
11-06-2009, 22:09
Спирай ги... ако сега тооолкова много се нуждаеш от едното дръпване :? по нататък ще стане мнооого по-зле. Спирай с глупостите преди да е станало късно :(

kozzz
11-10-2009, 08:16
Пуши кат ти са пуши и не давай такиа тъпи обещания при положение че немойш да ги изпълниш ..

LittleDude
11-10-2009, 08:34
става дума че аз живея на принципа живота е 1 .. опитай всичко .. така стигнах до трева .... ама ви приказвам трева не дивачка или някфа друга помия мии холандец ..... излизаме със сестра ми .. напушваме се като овце и разцакваме .... проблема е че сестра ми е на 19 и в момента не си е в ямбол ..... пък аз си умирам за 1-то напушване ...... като знам че не трябва да не говорим че сам обещала на човек на които наистина даржа че спирам с джоинта ..... кфо да прая ще се побъркам .... ( вярно сама ще си призная .. до някакфа степен имам нужда от тревата ........ щот поне за някфи си часове забравяш за всичко .... и се хилиш кат ненормален ... и говориш с лилавия хипопотам който е отвратително досаден и винаги те разпитвва .....

ПП : в момента не сам напушена и не сам наркоманка или някфа такава имам нарите но аз за трева пари сам казала че няма да дам и то за некачествена ... :D :D

Преместена от Punisherrr
ма джойнт с амфети вътре ли :lol:

aloveyou
11-10-2009, 08:48
СПИРАЙ ГИ

jojankaa
11-10-2009, 21:47
бтв : за темата нали сам малко индианче .. нз що сам я сложила при секса :-D ама както прайте предложения да прая секс с хипопотама .... сшшшт я по спокойно :-D той не е хубав малко е дебел .... ама е приятен ..... :D и ме разбира ...... ауу и тези мнения че след време ще сам и на спринцовкии не е вярно .... тфа не съм го пробвала ноо и нямам огромно желание .... щото 1 се бяхме сабрали компания и някои се беше боцкал и само седи седи и вика : камиона ааааааааааа бласна ме .... и заляга :lol: големи излагации бяха ...... :smt026 8-)

nightwish14
11-11-2009, 06:46
спирай :-o :-o :-o

+1 8)

Lucho
11-11-2009, 06:59
Поне ги дай за качествена...

Djuff
11-11-2009, 08:15
камиона ааааааааааа бласна ме .... и заляга

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cookie_master
11-11-2009, 08:27
спазвай си обещанието :wink:

Unendlich
11-11-2009, 19:40
бтв : за темата нали сам малко индианче .. нз що сам я сложила при секса :-D ама както прайте предложения да прая секс с хипопотама .... сшшшт я по спокойно :-D той не е хубав малко е дебел .... ама е приятен ..... :D и ме разбира ...... ауу и тези мнения че след време ще сам и на спринцовкии не е вярно .... тфа не съм го пробвала ноо и нямам огромно желание .... щото 1 се бяхме сабрали компания и някои се беше боцкал и само седи седи и вика : камиона ааааааааааа бласна ме .... и заляга :lol: големи излагации бяха ...... :smt026 8-)

ъъъ, пълни идиотщини. Сама си вкарваш автогол в момента като говориш тези неща - какво сте правили с тайфата и т.н. "интересна" компания имаш, сигурно това е и основната Ви тема там. Както и да е - не съм аз човекът, който ще ти се бърка, само констатирах. Та по темата - Ако се смяташ за достатъчно улегнало момиче и държиш наистина на този човек - поне заради него спри, ако не заради себе си. :)