View Full Version : Болка...
purple__love
11-06-2009, 08:17
Проблемът ми е следния - водя полов живот от половин година, на 18 години съм, ако това има значение. Със самото влизане всеки път ме боли, а по време на акта - няма болка. Просто всеки път в началото на акта докато влезе напълно и свикна има болка, която убива възбудата и т.н. Ще кажете може би че не съм достатъчно възбудена или отпусната, но не е така... Та въпросът ми е на някой случвало ли му се е подобно нещо и с времето минава ли ? Вторият ми въпрос е че от две седмици някъде когато го правим в началото на акта също изпитвам болка, но тя е по-пареща и много по-различна от първата... С приятеля ми дълго време не бяхме водили полов живот, тъй като имах здравословен проблем с усложения (цистит) и си мисля че може би тази нова болка се дължи на това... Но пак казвам е много по-различна - пареща и някак пронизваща... Моля за вашите мнения и съвети, въпреки че съм наясно, че няма от къде да знаете какво ми е. Просто търся сходни случаи на моя! Благодаря на всички предварително!
Mмм нещо не можах да разбера- изпитваш различна болка? :(
Защото и на мен често ми се случва да ме боли отначало, въпреки че отдавна водя полов живот... Може просто да си по-тясна или да не си овлажнена достатъчно, не мисля, че е нещо, за което трябва да се притесняваш.
purple__love
11-06-2009, 08:49
Значи тази болка (първата), която описвам първо наистина е само в началото. А другата се появи преди няколко седмици след като се излекуваб от цистит (бях болна 3 месеца от това и не можеше да водим почти полов живот, защото постоянно правехме изследвания и пиех антибиотици). След като се излекувах напълно бяха минали 3 седмици от както не го бяхме правили и сега ме боли по-различен начин с една много остра и пареща болка, съвсем различна от тази, която изпитвам по принцип и много ме е страх, понеже даже първия път не ме боля толкова, колкото сега... Дали се дължи на това, че не сме го правили дълго време или на цистита(болест на пикочния мехур, придружена с парене и кръв в урината) или е свързано с нещо друго??? :(
съмняваме да е от цистита,3 месеца си се лекувала все пак,трябва да има някакво подобрение. А и моята приятелка я боли 1вите пъти като започваме,но след малко се оправя и и харесва. А и наистина все пак 3 месеца не сте го правили, ти си сигурно си тясна като девственица :lol: 8-)
Здравей, приятелко! Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката води до любов, а любовта-до секс. Та… може ли да те прегърна? (hug)
__________________________________________________ ______________
Ако си по тясно е нормално също така и ако не си достатъчно овлажнена ;) няма страшно ахха ..
purple__love
11-06-2009, 09:56
Значи първо разболях се през август, мина един месец и тогава го направихме, през следващите два го правихме от време на време и последния път не го бяхме правили само 2 седмиви и се появи острата болка... която няма нищо общо с онази, която преди изпитвах всеки път... Просто е ужасно парещо все едно ще ти се пръсне пикучния мехур, по-скоро пари, отколкото боли...
Пробвайте с някакъв лубрикант? :-o
Първото , което описваш е нормално . Много момичета с по - тесни ... я изпитват . А за втората 0.о не съм сигурна .
purple__love
11-06-2009, 10:45
Дали не е нещо много по-сериозно, отколкото си мисля... ;/ ?
Дали не е нещо много по-сериозно, отколкото си мисля... ;/ ?
Ако толкова се притесняваш иди на гинеколог, защото в един тийнфорум, на дали някой може да ти помогне през десктопа. Аз мисля, че е от липсата на овлажняване. Пробвайте с лубрикант и, ако и така боли, иди на гинеколог. :)
Кога изпитваш това парене при по - дълбоко проникване , през цялото време или кога?
purple__love
11-06-2009, 11:20
Тази болка я изпитвам най-силно при влизането и от време на време повреме на самия акт... Не мисля, че е отлипса на овлажниение, защото винаги съм хипер влажна. Просто е нещо, което друг път никога не съм изпитвала... Няма значение дали е дълбоко проникването... даже пръстче като ми пъха и пак боли по същия начин...
Мисля ,че е най - добре отново да се посъветваш с гинеколога си. Може да бъде от нещо недоизклекувано щом казваш ,че сега се е появило , а може и от нещо друго ...
Не мисля че в форума ще ти помогнем, отиди на генеколог!
Ми иди на гинеколог бе момиче!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: