View Full Version : Какъв е проблема ?
От много време се опитвам да си намеря стабилна приятелка , но някак си усе6там 4е с моми4етата немога да вляза в кожата им. По-добър приятел съм с мом4етата отколкото с моми4ета.Не съм агресивен , добър приятел съм , нямам проблеми (психи4ни и здравни) имам добра фигура , не съм задръстен но имам малко пъп4ици по лицето , което ме прави зле.
Ако можете да дадете съвет :)
Съжелявам 4е пи6а с 4 и 6 ама тъпия Flextype се скапва.
ScarletBite
11-06-2009, 19:58
На колко си години?
MaLkaTa_LaDy
11-06-2009, 20:01
О не, задръстен си! Трябва да имаш малко, съвсем малко опит с хората, за да разбереш, че наистина си задръстен. Не искам да те обиждам [да бе]...
15 , напротив много съм отворен на всеки.
От много време се опитвам да си намеря стабилна приятелка , но някак си усе6там 4е с моми4етата немога да вляза в кожата им.
ъмм виж сега .. за да "влезнеш в кожата" на едно момиче трябва да си я опознал и най - важното трябва тя да ти е позволила .. :?
По-добър приятел съм с мом4етата отколкото с моми4ета.
значи не умееш да общуваш с момичета .. :?
Не съм агресивен ,
.. т'ва значи ли, че дори не можеш да се защитиш сам ако някой ти посегне? ;д
добър приятел съм ,
а някога опитвал ли си се да бъдеш нещо повече за едно момиче ил исам оги оставяш да ти се оплакват?? :?
нямам проблеми (психи4ни и здравни)
т'ва е добре .. ;д
имам добра фигура ,
това не е от голямо значение .. :?
не съм задръстен но имам малко пъп4ици по лицето , което ме прави зле.
извод: Погрижи се за себе си ,за да ги няма .. и освен външно се опитай и вътрешно да промениш отношението си към момичетата .. :?
YouKnowImBetterThanYou
11-06-2009, 20:08
Първо. - Пъпките са си пъпки, независимо дали ги наричаш "пъпчици". Погрижи се да изчезнат като за начало.
Второ. - Това, че си отворен не значи обезателно, че си готин.
Трето. - От поста ти лъха на самовлюбеност, което не е хубаво!
Та постарай се да отстраниш първия проблем, а върху следващите два хубаво си помисли.
sladur4etyYy
11-06-2009, 20:15
рофл
@Hilary , тренирам Муаи таи досега никой не ме е набил и няма но проблема е , че се срамувам като заговоря момиче.
sladur4etyYy
11-06-2009, 20:30
бе ти сериозно ли не разбираш къде ти е проблема?
ScarletBite
11-06-2009, 23:30
От много време се опитвам да си намеря стабилна приятелка , но някак си усе6там 4е с моми4етата немога да вляза в кожата им. По-добър приятел съм с мом4етата отколкото с моми4ета.Не съм агресивен , добър приятел съм , нямам проблеми (психи4ни и здравни) имам добра фигура , не съм задръстен но имам малко пъп4ици по лицето , което ме прави зле.
Ако можете да дадете съвет :)
Съжелявам 4е пи6а с 4 и 6 ама тъпия Flextype се скапва.
Във всяка втора дума ти се оправдаваш.
"Това не съм, онова не съм... "
Ок бе!А кое си?Кой си?
Всичко опира до това дали чашата е наполовина пълна, или наполовина празна.Усещам и някакъв комплекс за малоценност, който доста неуспешно прикриваш под пластове "не съм".Избави се от него!Ако ти не се приемаш такъв, какъвто си, как очакваш едно момиче да те приеме?
И като стана въпрос за момичета... омг, та ти говориш за нас все едно сме представители на друга раса! :shock: И ние сме хора, досущ като теб, само дето нямаме хуй в гащите.Имам чувството, че те е... страх от нас.
B U !!
mgxpower
11-07-2009, 02:02
Пробвай със сперма лекувала пъпките хем ще спестиш пари за лечебни медикаменти :lol: :lol: :lol:
FromAutumToAshes
11-07-2009, 02:08
"малко пъпчици" - това е много относително оО Ама смятам, че е нормално. Все пак пубертет ;)
mgxpower
11-07-2009, 02:14
Нормално е да се намират там 2-3 пъпчици човешко но ако наистина има силно изявено акне и проблемна кожа пак е човешко , но няма лошо да отиде на дерматолог да му изпише разни мазила...
@Hilary , тренирам Муаи таи досега никой не ме е набил и няма но проблема е , че се срамувам като заговоря момиче.
Абее ако щеш тренирай сумо нещата не опират до това какво тренираш .. :? Трябва да се научиш как да се държиш с момичетата срама го остави за някой друг .. нищо срамно няма в това да заговориш някое момиче, да я поканиш на среща и тн .. :?
Намери си една приятелка, но не интимна .. да те утрака малко :shock:
Несигурен си в отношенията си с момичетата. Не е важно да обясняваш какъв си или какъв не си, трябва да се научиш как да общуваш с тях.
ifilin4ica
11-07-2009, 11:12
Какъв е проблема ?
ТИ си проблемът !!!!
Това с пъпките не е толкова важно. Но все пак можеш да се постараеш да ги премахнеш. Не мисля, че си опитвал НАИСТИНА. Колкото до срама, трябва до го преодолееш. :? Ако си мислиш, че ще стане ей така... ми няма. Започвай да говориш с момичетата, в началото общи разговори (Здравей!, Как си? и т.н.) Прави им комплименти и с времето ще говориш по-свободно и отпуснато с тях. :)
А на колко години си ?
Вярно е , че пъпките са си пъпки , но това е единия проблем.Другия проблем е примерно като се замисля дали това момиче съм му допаднал , дали да опитвам още и ... Доста ценя вашите коментари и това , че искате да ми помогнете , но аз в момента съм доста объркан.
ScarletBite
11-07-2009, 13:30
Другия проблем е примерно като се замисля дали това момиче съм му допаднал , дали да опитвам още и ...
Ъхъ.Ясно.
Затвърждаваш тезата ми, че си неуверен, колеблив и несигурен в себе си.
И аз да съм - не бих те погледнала. :?
Е , нали точно това се опитвам да поправя?
ScarletBite
11-07-2009, 13:46
Е , нали точно това се опитвам да поправя?
Аз, като ученичка на haritov, цитирам Йода : "Do, or do not. There is no 'try'."
Просто трябва да спреш да се страхуваш от това да бъдеш себе си.Тогава всичко ще се нареди.Вервай ми!