View Full Version : Интересни Въпросчета !
freak.doll
11-08-2009, 19:00
Имам три въпросчета към вас... ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите...
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?
Това е мерси за отговорите ви! :-)
MeGaKiLL3R
11-08-2009, 19:09
1. Нормално е
vagarious
11-08-2009, 19:10
1. Нормално е
++
Luscious_Heart
11-08-2009, 19:14
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? Нормално е. Спортувай, ще се стегнеш и няма да се съмняваш за килограмите си. ;)
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Палто, защото е по-женствено. Иначе нося кожени якета, имам си и от ония по-фешънските зимните (някои са ми с пухчета), ама няма да ги нося много често.
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? Не мога да ти кажа, защото не нося поли сега. Иначе ако ще съчетавам с клин, ще предпочета мини-пола. За сегашните температури обаче не е много подходящо, трябва да се комбинира с лека връхна дреха.
Такааа :
1. Според мен са нормални тезии мерки за момиче,, но колкото и банално да е ще го кажа :lol: `Наа всеки килограмите му стоят различно!`
2. Амии сегаа са хит палтенцата,, обачее мен повечее ми харесваа якенцетоо ии ми е по-удобно :P :grin:
3. Мии на тоя въпрос няма да съм много обективнаа,, но все пак ще изразя мнение :) ,, Аз мисля, чее полите, които са по балонести, т.е не стоят по тялото,, а са по разперени ( ако ме разбираш ) ,, ии аз съм такаа за клиноветее ,, смисъл чаропогащниците не ме кефят нещоо :-D
Амм т`ва е от мен ,, надявам се да съм помогнала малкоо :-) :-) :-)
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-разбира се
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке защото палтото ми ограничава движението... демек аз мн тичам и така ..
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?къси;може да се съчетават с клин или чорапогащник
:)
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? Нормално е. Спортувай, ще се стегнеш и няма да се съмняваш за килограмите си. ;)
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Палто, защото е по-женствено. Иначе нося кожени якета, имам си и от ония по-фешънските зимните (някои са ми с пухчета), ама няма да ги нося много често.
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? Не мога да ти кажа, защото не нося поли сега. Иначе ако ще съчетавам с клин, ще предпочета мини-пола. За сегашните температури обаче не е много подходящо, трябва да се комбинира с лека връхна дреха.
ем нема изобщо да се съмнява в килограмите си, аз също съм 53 и съм 1.70 - перфектните килограми са си тва авторке, да знае6...ина4е съм съгласна с цитата, който копирам
1. Ами да, ест, това са перфектните килограми, както казаха по горе.
2. Якенца, защото не мога да си съчетавам палтенцата с маратонки. Макар че и двете са еднакво сладки и стават супер яки, като ги комбинираш добре.
3. Ами да, къса пола с черен чорпогащник е супер!
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-нормално е
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке,такъв ми е стила
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?-къса дънкова пола с черен клин/чорапогащник е супер :-)
Jo_Ni_To
11-08-2009, 19:38
Съвсем нормално,поне по мое мнение..
Емии почти без значение.. Ама все пак яке :)
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?
За модерни незнам,на мене си ми харесва пола с клин и понеже не си харесвам краката винаги когато съм с пола или чорпогащникът или клина е на мен
:D
viksit0y
11-08-2009, 19:44
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? - Напълно нормално
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Ами и яке и палто, ама май повече яке :)
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? - Мини пола с клин седи добре, мразя чорапогащници
:D
loovvvee
11-08-2009, 20:16
:booooomb:
roshlichka
11-08-2009, 20:52
1 Напълно нормално е.
2 Аз лично предпочитам палтенце.
3 Не нося поли и немога да ти помогна.
roshlichka
11-08-2009, 20:55
Да. 175-6-7 за мен е напълно нормално 60 кг. Макар че и много зависи къде са се разпределили килограмите дали равномерно по тялото или само в краката или корема.. Стига да си стегната 60кг. е нормано.
Ambrosia
11-08-2009, 20:56
1. е защо да не е нормално 8-)
Ambrosia
11-08-2009, 21:04
а да забравих да кажа че въпросчетата бяха от най-интересните :lol: :lol: :lol: :lol:
deni4eto
11-09-2009, 05:12
1.Ами да съвсем нормално е!Точно толкова трябва да е!
2.Палто...по -нежно е !
3.Дънкови тъмни поли или пък вълнени със шарени клинове
под шарени разбирам ето това:
http://prikachi.com/files/1148311i.jpg
cherrygloss
11-09-2009, 06:56
1. Ами да, ест, това са перфектните килограми, както казаха по горе.
2. Якенца, защото не мога да си съчетавам палтенцата с маратонки. Макар че и двете са еднакво сладки и стават супер яки, като ги комбинираш добре.
3. Ами да, къса пола с черен чорпогащник е супер!
+1 :)
blondit0
11-09-2009, 07:12
Според мен, не е нормално да си висока 1 и 69 и да тежиш 53 килограма...то пак си зависи от конструкцията ... но лично на мене ми се виждаш малко пълничка... защото аз сум толкова висока например и тежа 40 килограма... и съм си много добре даже..
Ambrosia
11-09-2009, 07:56
Според мен, не е нормално да си висока 1 и 69 и да тежиш 53 килограма...то пак си зависи от конструкцията ... но лично на мене ми се виждаш малко пълничка... защото аз сум толкова висока например и тежа 40 килограма... и съм си много добре даже..
мии ти си анорексичка кво да ти кажа 8-)
slynchoo
11-09-2009, 08:46
1.нормално е.
2. аз предпочитам палто..просто повече ми харесва.
3. по-късичките стоят по-добре с клин. :)
slynchoo
11-09-2009, 08:48
мии ти си анорексичка кво да ти кажа 8-)
мхм,аз съм някъде към 164/5 и съм 45 кг. и изглеждам супер слаба..искам да надебея.Апък тя ще ми приказва,че за 169 см. е е супер да си 40 кг.Айдее моля ви се!
1. разбира се, че е нормално :)
2. аз обичам повече палтенцата, но да не са някакви натрупани с пухчета, ала - бала ...
3. съгласна съм със slynchoo
3. по-късичките стоят по-добре с клин. :)
blondit0
11-09-2009, 09:19
Еми мога да кажа че в никакъв случай не изглеждам прекалено слаба... даже съм си много добре за тези които смятат че съм анорексичка :D даже мисля, че имам какво да смъкна и да стегна още.. въпреки че и така адски много си харесвам фигурата и се радвам много ...
GaBiIi__
11-09-2009, 09:20
1.норамлно е
2. и двете зависи от това къде отивам
3. мисля че бяха кариараните или на квадрати :)
Еми мога да кажа че в никакъв случай не изглеждам прекалено слаба... даже съм си много добре за тези които смятат че съм анорексичка :D даже мисля, че имам какво да смъкна и да стегна още.. въпреки че и така адски много си харесвам фигурата и се радвам много ...
Не знам на какво се радваш, защото попринцип по " холивудската " , трябва от ръста си да извадиш " 20 " , тоест 169 - 20 = 49 - 50 кг. Дори да са и с 5 повече не е фатално, защото тялото и така също изглежда добре.
Макар че това, разбира се са глупости, но го давам само за пример.
Пък ти като си 40, и искаш да отслабваш още е твой проблем, защото няма как да не си анорексичка или как да не станеш.
Бих те посъветвала, да си оправиш мисленето (:
blondit0
11-09-2009, 09:53
Не знам на какво се радваш, защото попринцип по " холивудската " , трябва от ръста си да извадиш " 20 " , тоест 169 - 20 = 49 - 50 кг. Дори да са и с 5 повече не е фатално, защото тялото и така също изглежда добре.
Макар че това, разбира се са глупости, но го давам само за пример.
Пък ти като си 40, и искаш да отслабваш още е твой проблем, защото няма как да не си анорексичка или как да не станеш.
Бих те посъветвала, да си оправиш мисленето (:
Според мен и според много други хора съм си много добре... и според мене 40 килограма си е съвсем нормално за моя ръст... аз лично си харесвам фигурата и в никакъв случай немога да кажа че съм анорексичка...незнам мила за кфо мислене да си оправя ми говориш...
Infinity
11-09-2009, 09:59
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-ако съдя по себе си може би не ми звучи съвсем нормално аз съм 169-47кг.,но всичко до мноого голяма степен си зависи и от структурата и от кокала
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? яке,защото се чувствам по комфортно със него,а пък и ми топли много повече.За есента може и някакво по късичко палтенце
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?- Предпочитам къса пола със клин то кокалчетата някъде :) :)
Това е мерси за отговорите ви! :-)[/i][/quote]
Моля,моля.. 8-)
Блонди, скъпа не се прави на инт щото не си, няма момиче 1.70, което да тежи 40 кг...всъщност има да - гледах по твто за неква анорексичка - некъде толкова беше.... :D Просто мн тъпо се изказваш и се ебаваш по мн гаден начин. И ако ти с тези килограми изглеждаш добре, начи аз съм баси слоницата...
Колкото до тези които си мислят че 53 кг. за 1.69 или 1.70 са много...аз дебела ли ви изглеждам? :-D Определено се чувствам перфектно в тялото си...Виж вече, ако минаваш 56,57 тогава вече може да говорим, че има тук таме нещо, което да смъкнеш...Не знам, обаче имам една приятелка 1.67 и тежи 45 кг. - такъв скелет е, че нямам думиииии...ама грозно слаба е...
deni4eto
11-09-2009, 18:55
Хайде, стига сте спорили!53 кг на един може да седят по един начин на друг по друг..!Не се гледа колко тежиш,а как изглеждаш!!!!!!!
Може да си и 100кг и ако не те бърка ,и ако си женствена и си имаш самочувствието ''моделите" можеш в джоба да си ги сложиш-познавам много такива момичета,които нямат 'перфектното тяло' ,но са много чаровни и харесвани от момчетата.Към това се стремя и аз -висока съм 1,70 и тежа 70кг,но никога не съм била лишавана от внимание на момчета и нямам някакви оплаквания ,че никой не ме забелязва- хайде сега ме наречете свиня пък ,като спорите за някви 53 или 49 кг....
blondito - ти като тежиш 40 кг,да не ти увисне някой ден кожата като на Вики Бекъм - самата тя се оплаква ,че в дрехи може да е много секси ,но без дрехи самата тя неможе да се понася от тази провиснала кожа
Нищо лично !
Имам три въпросчета към вас... ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите...
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?Да, съвсем нормално е :wink:
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? палтенце, по удобно ми е и е по-женствено :oops:
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? Дънковите къси полички много хубаво стоят с черни клинчета :)
Това е мерси за отговорите ви! :-)
blondit0
11-09-2009, 22:01
о боже ... незнам каква анорексичка ме искарахте всички .. или провиснала кожа ли какво бесхе казала едната :D даже сум си много добре .. това че съм 40 кг не означава че съм анорексичка .. просто на някой хора костите им са доста по леки от на други .. както моите например ... не ми говорете кой е анорексик .. аз си знам тялото много добре .. а и един човек не ми е казвал никога че съм прекалено слаба... така че спестете си коментарите при положение че дори не ме познавате и си нямате и хабер как изглеждам .. веднага ме оприличихте анорексичка ...
Luscious_Heart
11-10-2009, 09:19
^ Една приятелка е висока 1.61, тежи 42 кг и пак е суперслаба.
Ама по твойта логика вероятно е дебела?
Пусни снимка в цял ръст.
titinkaa
11-10-2009, 09:30
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-нормално е
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке,такъв ми е стила
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?-къса дънкова пола с черен клин/чорапогащник е супер :-)
+1 :)
1.нормално е и аз съм колкото теб
2. нося и двете
3.не нося поли
Да,прекласно седи пък дънкова пола с клин,като дивата селянка :-o
Да,прекласно седи пък дънкова пола с клин,като дивата селянка :-o
pamito69
11-10-2009, 10:55
1. Нормално е :)
2. Палтенца :grin:
3. Незнам аз не харесвам полите до коляното обичам по късите и мисля че на тях повече отива клин :)
deni4eto
11-10-2009, 11:05
о боже ... незнам каква анорексичка ме искарахте всички .. или провиснала кожа ли какво бесхе казала едната :D даже сум си много добре .. това че съм 40 кг не означава че съм анорексичка .. просто на някой хора костите им са доста по леки от на други .. както моите например ... не ми говорете кой е анорексик .. аз си знам тялото много добре .. а и един човек не ми е казвал никога че съм прекалено слаба... така че спестете си коментарите при положение че дори не ме познавате и си нямате и хабер как изглеждам .. веднага ме оприличихте анорексичка ...
сама казваш,че костите на едни са леки на други са по-тежки ,тогава защо обиждаш момичето ,че е дебело???????
пък и не сам ти казала,че кожата ти е провиснала-дадох пример с Вики Бекъм ,която е супер слаба, а си има недостатъци за да ти покажа ,че и слабите си имате косури и не сте съвършени ;)
blondit0
11-10-2009, 21:38
http://prikachi.com/files/1153956B.jpg да ви приличам на анорексичка?
YaNcHeToOo
11-10-2009, 21:42
http://prikachi.com/files/1153956B.jpg да ви приличам на анорексичка?
НЕ! Успокои ли се вече? :)
blondit0
11-10-2009, 21:44
еми то няма кфо да се успокоявам.. просто като не ме познавате ме преценихте веднага каква съм и каква не съм ...
YaNcHeToOo
11-10-2009, 21:45
еми то няма кфо да се успокоявам.. просто като не ме познавате ме преценихте веднага каква съм и каква не съм ...
Добре, но прочетено изглежда точно така, ако беше пуснала снимка в началото нямаше да ти казват, че си анорексичка и се пише кВо ;)
deni4eto
11-11-2009, 05:48
за по -точно к`во :D ох както и да е
1. Съвсем нормално е ;)
2.Аз предпочитам якета.Палтата не ми отиват.
3.Не мога да ти кажа, не нося поли :)
d3sincet0y
11-11-2009, 12:09
1.НОРМАЛНО Е
2.Яке... палтото не е в моя стил просто и не ми отива
3.Ами тези до коляното сега са модерни... а дали могат да се съчетавам с клин-заивиси от полата...