View Full Version : Защо мъжете се страхуват от силни жени?
Е.. въпроса е ясен...
Едва ли само аз забелязвам, че повече младежи определно предпочитат момичета от 13 до 16 години, неосъзнати симпатяги...
Защо се страхуват от по-узрелите, които видимо ги разбират и биха могли да има дадат много ...
И да знам, че не всички са такива, въпроса е към мнозинството, които са...! :)
Благодаря :)
Защото знаят ,че момичетата на тяхната възраст както ще дадът много , така и ще искат много . А с по - малките от тях не е така . Не им трябва много , лесно се връзват и лесно се омайват .. :lol:
Мъжете имаме нужда да доминираме.Тези които не успяват да го правят в обществото (мнозинството) се опитват да доминират над приятелките(гаджетата) си .И съответно търсят по-слаби и лабилни жени :)
Да съгласна съм... но пак всичко опира до избиване на комплекси.. защо една пълноценна връзка изградена с труд не ви се струва идеалното избиване ... Не е ли по-голямо постижение да се похвалиш с зрял и готин човек с когото си изградил нещо ... ? :?
Естествено ,че е ако има обаче кой да го осъзнае .
Както каза-свързано е с комплексите на някои хора :)
Защото в мъжката природа е заложено, че той трябва да е по-силният, той трябва да се грижи за жената, от чисто материална гледна точка. Дълбоко в себе си, всеки мъж си търси жена, която да е по-слаба от него, за да може да я защитава и по този начин да изпъкне мъжкото в него.
Природа, какво да правиш :)
FromAutumToAshes
11-09-2009, 07:29
Защото знаят ,че момичетата на тяхната възраст както ще дадът много , така и ще искат много . А с по - малките от тях не е така . Не им трябва много , лесно се връзват и лесно се омайват .. :lol:
Кратко, точно и ясно. Напълно съм съгласен :)
misslowe
11-09-2009, 07:55
+ ;-)
sunshinepp
11-09-2009, 08:00
щото повечето са ЛИГЛЬОВЦИ!
sladkish_14
11-09-2009, 08:05
А ние жените, защо имаме нужда от по - голями от нас мъже или момчета ?!
Какъв мъж си ти,ако те е страх от 1 жена...
Stan4o123
11-09-2009, 08:09
А ние жените, защо имаме нужда от по - голями от нас мъже или момчета ?!
осъзнаваш ли,че "имам нужда",използвано така... звучи изключително тъпо,може да кажеш,че искаш някакъв красив/умен/зрял и т.н.
По темата...ами мойте наборки(91),всичките ходят с по-големи,макар че вече и ние сме достатъчно "зрели"...момичетата на тази възраст искат сигурност/пари/доминиране в обществото,а аз как да им го дам това?
не знам на мен винаги повече ми е вървяло с по-големи каки 8-) 8-)
guinessgirl
11-09-2009, 08:38
да,и ги е страх от красиви жени..
излезте от филма и престанете да обвинявате другите,че не можете да си намерите гадже
абе нямам нищо против жена ми да ме гледа и да ме пази :D
Не ги е страх , просто са срамежливи.
SaintLucifer
11-09-2009, 08:52
Намесихте годините, което е неправилно, хора всякакви, възрастта не за всички е от значение.
Единствено и само слаб мъж ще си търси слаба жена и то само за да избие някой друг комплекс. Да показваш доминация над човека до теб е глупаво, най-малкото защото ако наистина си по-добър, трябва да си с друга, която да ти е на нивото.
courtney
11-09-2009, 11:52
Вчера си мислех и аз нещо такова, не знам, имам ужасното чувство, че повечето момчета, които познавам, айде няма да слагам възрастови ограничения, но по принцип, не знаят какво искат, ебати срамежливите хора. Такива истории чувам, тоя харесва моя приятелка от не знам си колко време, месеци, година, обаче нищо не й казва, даже да я заговори го е срам, не знам на каква връзка се надяват тея момчета, дето името не могат да си кажат. Аз лично не мога да се похваля с много успешни връзки, май именно поради тази причина. Не знам, свикнала съм да съм независима, много мразя да ми се казва какво да правя и обикновено не толерирам много много такова отношение, та с момчетата хич не се разбираме, или са някви дето се съгласяват на всичко и ми доскучава веднага или като видят, че съм голям инат и трябва много да се борят, за да излязат с мен на глава, просто се отказват и дотам. 8-) Абе не се оплаквам, чувствам се прекрасно сама, даже по-добре така отколкото с някой, който не е наясно какво иска.
Не само,че търсят по-малки,ми и по-наивни,глуповати .Не толкова здравомислещи и по-лесни. :-o
Силните жени знаят какво искат, затова е по трудно с тях!
TheSickMind
11-09-2009, 13:21
ха, аз пък точно такава търся отдавна ;]
А нима е по-лесно през цялото време да гадаеш какво ли й се иска, дали няма да се разсърди за нещо? Тя може на ден по 10 пъти да си сменя мнението и мъжът все ще й тича подир гъза? Това ли е по-лесното?
Не е ли по-удобно жената да си каже кви са й мераците и толкова?
Е да де ама тя може да поиска сериозна връзка(не само секс) и тогава май става доста плашещо за по вечето мъже.
Защо мислиш, че мъжете се плашат от сериозна връзка?
Аз съм по-склонна дори да мисля, че мъжете са тези, които предпочитат сериозните връзки. Без лигавата романтичност, без игрички...
Мисля, че каква връзка искат трябва да кажат мъжете.Това което аз съм видяла е,че по вечето се плашат като станат по сериозни нещата.Не можем да сложим всички мъже по общт знаменател и да кажем че всички искат това или онова всеки иска различни неща.Разни хора разни идеали :) просто аз съм попадала на индивиди, които се плашат от сериозността.
Тук вече зависи какъв смисъл влагаш в "сериозност" :)
SaintLucifer
11-09-2009, 14:13
Поредната тема, в която дамите се оплакват колко сме криви и смотани ние, а колко възвишени и неразбрани са те... Я се осъзнайте малко!
Поредната тема, в която дамите се оплакват колко сме криви и смотани ние, а колко възвишени и неразбрани са те... Я се осъзнайте малко!
Пфу, аз пък един път да се опитам да ви защитя :)
CrazySweety
11-09-2009, 15:13
не знам на мен винаги повече ми е вървяло с по-големи каки 8-) 8-)
+100
Кой е казал,че мъжете се страхуват от 'силните' жени?Аз мисля,че е обратното.Даже повече си падат по тях.
Когато женската се опитва да затегне примката, по - точно да регламентира по някакъв начин "играта", да постави ограничение (тук разбирай ограничение като ограничаване на бройката на партньорите до един-нея)... всичко започва да свършва. В по - добрия случай ти се замазват очите за временно и накрая пак си я караме по старому.
Като чуя "силна жена" и се сещам за напомпани бодибилдърки, от които ме побиват тръпки... :( Жените не са направени, за да са силни. Сори ама т'ва е самата истина.
sladur4etyYy
11-09-2009, 15:43
всеки мъж иска той да дърпа конците, да се чувства силен, да се чувства като ''истински мъж'' в 1 връзка, без значение какво казва. това си им е в природата. неслучайно 1 поговорка гласи: ''силата на жената е в нейната слабост''.
Когато женската се опитва да затегне примката, по - точно да регламентира по някакъв начин "играта", да постави ограничение (тук разбирай ограничение като ограничаване на бройката на партньорите до един-нея)... всичко започва да свършва. В по - добрия случай ти се замазват очите за временно и накрая пак си я караме по старому.
Така и предположих. Е, не съм съгласна с теб. Мъжете са много по-всеотдайни, когато са в наистина сериозна връзка. Друг е въпросът, че в тийнейджърските години, това е малко размито понятие.
Едва ли само аз забелязвам, че повече младежи определно предпочитат момичета от 13 до 16 години, неосъзнати симпатяги...
Защо се страхуват от по-узрелите, които видимо ги разбират и биха могли да има дадат много ...
Е как защо ?
Защото ще ги превъзхождат а те нали са мъже т.е по-силната част от поколението :D И искат те да имат "надмощието" във връзката.
Пък и е по-лесно да залъгваш 14-15 год момиче отколкото по-зряло момиче.
MadeOfWater
11-10-2009, 06:20
щото повечето са ЛИГЛЬОВЦИ!
Защото за някои те са по-лесното,по-близкото до тяхното развитие,по-наивното
Аз не знам защо ,но абсолютно винаги намирам най-трудното :? , може би защото самият аз го искам :-o 8-) ??
И не знам защо,но с по-големи 'каки' е по-лесно 8-)
izlishna
11-10-2009, 16:53
Според мен .. защото са вече пълнолетни и някфи мега лигли които чакали този момент да правят кфот си искат и да се еб*т с който си искат и могат да им кажат на 2рия ден "майната ти" ;д а по-малките момичета търсят искренна и чиста любов
miss_asi
11-10-2009, 16:58
Просто е.Мъжете винаги искат да са силната страна на една връзка.Обичат да ръководят ...
NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-10-2009, 17:27
Ако една жена/момиче има характер,тя го заформя още от малка и се учи как да се държи.Не виждам защо слагате под общ знаменател всички момичета и то точно от 13 до 16.Истинските мъже на място не търсят само власт и секс,естествено казано си е от векове че мъжа трябва да доминира,но всеки мъж се нуждае от една истинска и силна жена,а не от някаква лигла,която не знае какво иска!
Просто вие си създавате някакви доста странни идеали по това което вие виждате,а именно по тъпите кифли (ку*ви) и мъжете които се смятат за плейбой и мечтата им е да унижават приятелките си!
Като цяло останаха много малко стойностни момчета/мъже и момичета/жени,но в една двойка те трябва да се допълват,а не единия да властва над другия и едва ли не да го командва...
И все пак мъжа трябва да е по-силния защото нито той ще се чувства пълноценно,нито жената до него,може би за това мъжете търсят едно нейно създание,което да защитават и да обичат
AraBella
11-10-2009, 17:29
Защото търсят някой да командват,а като една жена е по-силна от тях,номера не се получава и те се плашат.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-10-2009, 17:53
Аз пък ги харесвам
А ти какво разбираш под "СИЛНА ЖЕНА"?
Аз пък ги харесвам
А ти какво разбираш под "СИЛНА ЖЕНА"?
Жена.. която хм..
Не е лигла смис.. лигавене трябва да има но да е сериозно момиче
Да бъде малко над възрастта си смис да се държи напълно като зрял чове
Да си има принципи.. който да се спазват
абе мнг характеристики спадат към силна жена ;)
myNameIsImmortal
11-10-2009, 18:05
Това го има само някъде, не при всички момчета..
И голяма част от момичетата, не казвам всички, но голяма част предпочитат момчета които са по-големи от тях най-малко с 1-2 години.. Ето и от това идва "проблемът" за който говорите и излагате хиляди теории, много от които са неверни ;)
Както всички знаем , силният пол, колкото и "силен" да се води, се развива по- бавно от женския, следователно и пубертета ги пуска по- късно. В тийнейджърските си години момчетата ги тресат яко хормоните ии мислят само за секс (говоря за периода 14 до 18 годишна възраст :D ) . Да, само, че девойките в същата възраст искат нещо по- сериозно :D . .и когато си го поискат по- настоятелно те "притискат" нашите мъжаги по този начин .. ии тва на господата не им изнася и те започват да странят от момичетата, при което девойките, остават с впечатлението, че "ромеовците" им се плашат от тях. :D :D
ralityuy
11-11-2009, 10:31
Кратко, точно и ясно. Напълно съм съгласен :)
И аз съм съгласна....Хубавото е,че не всички момичета им се хващат на въдицата...Е,поне аз не съм една от тях...
ddanii1994
11-11-2009, 14:32
ами и мен този въпрос ме мъчи,чакар че знам отговора хах - доказано е,че мъжете обичат те да властват над жената и ако видят,че жената е по-... от самите тях,се накърнява егото им и им пада самочувствиетоо :) :)
niquetamere
11-11-2009, 15:15
Излишно е да се казва, че не всички са такива.Само за протокола - годините не са гаранция за зрялост.Виждал съм големи хора с държание и мислене на деца, както и обратния случай, 16-17 годишни тинейджъри със зряло мислене и държание.
Lincheto
11-11-2009, 15:47
Момичетата се развиват по- бързо. Ако някой на 20 ходи с една на 15, то всичко ще е равностойно.
Luscious_Heart
11-11-2009, 16:27
Да съгласна съм... но пак всичко опира до избиване на комплекси.. защо една пълноценна връзка изградена с труд не ви се струва идеалното избиване ... Не е ли по-голямо постижение да се похвалиш с зрял и готин човек с когото си изградил нещо ... ? :?
Тук му е мястото да кажа, че веднъж ме питаха, не е ли най-важен за мен характера на момчето. Първо, дори и да е с великолепен ум и т.н., щом е грозник - далеч от мен. 8-) И да, бих предпочела някой тъп персонаж, стига да е красив... На 15 години съм и не мисля, че тийновете разбираме толкова много от характери, както и че това не е толкова важно - все пак няма да се женя за него, а ще излизаме, ще си го гледам... :D А и сега рядко можеш да намериш суперсекси момче, което и да е свястно - просто на някои акълът им идва, като пораснат. Важното е да пали искрата в мен с външния си вид. 8-) Така е и с постиженията - колко тийнове градят много сериозни неща във връзките си?! Трябва да има истинска любов за целта, пък това е толкова рядко..
А пък по темата... Много ясно, че няма да си харесат биячка, културистка или някоя супермъжкарана. Ключово е да притежаваш сила, но НЕЖНА. И е много важно да галиш егото на момчето/мъжа, не да го потискаш, като се правиш на Херкулеска...
moon_flower
11-11-2009, 17:03
Защото първо знаят,че ще трябва да вложат много повече във връзка с момиче на тяхната възраст.
И второ,защото наистина мъжете са тези,които искат да доминират.А една по-зряла жена често може да се окаже и по-преуспяла и самостоятелна.
А пък по темата... Много ясно, че няма да си харесат биячка, културистка или някоя супермъжкарана. Ключово е да притежаваш сила, но НЕЖНА. И е много важно да галиш егото на момчето/мъжа, не да го потискаш, като се правиш на Херкулеска...
Това го разбирам така - мъжете са тъпи, ние сме умни и трябва да знаем как да ги водим за носа...
afkforlife
11-11-2009, 17:39
Това го разбирам така - мъжете са тъпи, ние сме умни и трябва да знаем как да ги водим за носа...
:-x :-x :-x
Е, така го разбирам, какво...
За каква сила говорим!?
Ако става въпрос под жена със здрава психика, мъжа се чувства някак застрашен.. Още от малки са учени да са силни, именно защото са `силния пол`, ако жената е по-силна от тях излизат мамини синчета, лигльовци, ревльовци и т.н... Един мъж мрази да се чувства слаб, а ако жената е по-силна от него не се чувства добре в кожата си и не може да живее пълноценно ..
Ако говорим за физическа сила, е как защо!? Какво да и харесваш на такава жена!? Жените тряя да са нежни и внимателни.. не силни и мъжествени ..
Защо мъжете се страхуват от силни жени? >> Хммм ами,защото ,когато 1 жена е по-силна от мъжа той не се чувства добре покрей тази жена,защото мъжете се водят силния пол ;]
Защото на една част от мъжете в България им липсва истинско самочувствие...А и не всички се страхуват от тези "жени"
mArMaLaDkA
11-14-2009, 20:57
Luscious_Heart, това е втория такъв твой пост-изцепка, който чета в рамките на 10 минути и повярвай, повдига ми се.
Не смятам,че се страхуват ,а напротив ...
виж страхуват се когато налагаш физически тормоз над тях :D
де да знам ... определям се като силен характер
и може би по тая причина не харесвам лигльовците
и мамините синчета >. нито пък лигави пикли
FancyGirl
11-14-2009, 21:49
Защото са пъзльовци и не понасят някой момичета с характер >..едва ли не могат да ги командват :)
BlueFace
11-14-2009, 22:37
Еми защото по лесно се лъжат,контролират ....Аз лично си падам по момичета на моята възраст с които мога да общувам ,но повечето момчета възприемат момичето само като сексуален обект.
NaNa_SladuRana
11-15-2009, 09:47
Защото никой не мечтае да е мъж под чехъл :)
GodLovesYou
11-15-2009, 10:08
аз ИМАМ нужда от силна жена
защото силните жени знаят какво искат и как да си го поискат,много често са по-добри в работата,дори и в секса и мъжете се чувстват непълноценни
ShawnMac
11-15-2009, 14:55
Как пък разбрахте , че се страхуваме? :? :o
Защото в мъжката природа е заложено, че той трябва да е по-силният, той трябва да се грижи за жената, от чисто материална гледна точка. Дълбоко в себе си, всеки мъж си търси жена, която да е по-слаба от него, за да може да я защитава и по този начин да изпъкне мъжкото в него.
Природа, какво да правиш :)
мхм, но за сметка на това жените не знаят какво искат. Уж се борят за равенство с мъжете да са равни на работното място, на училище и т.н. но в крайна сметка когато търсят подходящ партньор гледат той да има кола, къща, бла бла бла.. ;д
не говоря за абсолютно всички, разбира се, и защо по дяволите говоря за жените в 3л. множ. число сякаш аз не съм такава :shock:
mitkom89
11-16-2009, 17:33
Всеки мъж се страхува от силна жена, примерно боксьорка или щангистка... Незнам кой ще се набута с някоя такава...
Между другото въпростъ ти ми допада.. приятелката ми е на 14.. аз съм на 16.. мога да кажа, че тя мисли доста по зряло от мен ..
А до колкото ... защо предпочитат момичета на тази възраст.. мен лично 1-вото нещо което ме привлече в нея .. беше невероятния чар..
а след малко повече "разговори" с нея осъзнах че всъщност тя е едно доста добро и умно момиче... и да тя не е 14-годишна лигла е си е много осъзнато момиче.. това не го казвам защото ми е приятелка а защото за 11 месеца мисля че съм я опознал малко или много... както и да е започнах да разказвам за личното си мнение за приятелката ми а не по темата..
А по нея немога да отговоря с точност .. но това което повечето плейбойчета търсят е нещо малко и наивно ... а не споделени мечти и желания
oNthEmaX
11-16-2009, 18:59
ем щото по-узрелите жени си търсят презлели мъже, за повечето женско е срамно да ходят с някой не по-голям от тях
AniChka37
11-16-2009, 19:01
защото са страхливци.. и може би това им е чара :P
kidwestern
11-16-2009, 20:03
ако не си дебела ела насам
На вас жените ви дадоха малко права последните два века и много големи станахте? В историята не съществувате, какво ми говорите, че сте по-силни? От вас следа няма!
krisity17
11-17-2009, 09:46
защото искат малко и незряло момиче ... пък ако могат да ги прекарат...още по-добре за момчетата :-D
lipsvashh_mi
11-17-2009, 16:52
с една силна,пораснала на акъл жена на мъжа ще му е по-трудно,защото първо,че няма да доминира,второ мацката ще знае какво дава и какво иска да получава във връзката им...другото е,че една връзка е по-сериозна колкото хората участваще в нея са по-зрели,а сериозните неща повечето мъже ги плашат..пък и мъжкото его си казва думата
Killercho
11-17-2009, 22:10
Защо си мислите,че момчетата не искат интимност ? Не искат романтика и всичко останало ? Аз много бих искал да намеря това момиче,за което си заслужава да бъда романтичен и ако ще звезди да й сваля...Дано да я намеря някой ден и ще и покажа...
Много от вас ще кажат : "да,да ....говори си, не ми пречиш" и ще са прави,но те ще са прави за себе си. Само ние самите знаем какво крием в себе си и какво таим в душата си...
Много от вас ще кажат : "оффффф комплексар спри да говориш и млъкни! " донякъде ще са прави... Аз съм на 17 и съм нямал приятелка,всеки ден отминава чакайки да дойде момичето ,което аз искам.Момичето,с което да бъда романтичен и да се радвам на всяка секунда прекарана с нея.
Радвам се за това,че съм способен да видя красотата в това създание - момичето. То е по-нежно дори и от роза. Представете си току що разпъпила се роза... Кажете ми сега виждали ли сте нещо по-красиво,нещо-по истинско от нейната кожа гладка като кадифе,или от нейната красива коса,коята е по прекрасна дори и от лятно небе обсипано със звезди?Много не осъзнават какво имат! Аз мога да направя само едно единствено и много просто нещо.Както е казано в една моя любима книга : "Чакай и се надявай...".
Sir9Maximilian
11-18-2009, 01:38
Мисля,че пича над мен има нужда от чаша скоч и платен отпуск :-P
mArMaLaDkA
11-18-2009, 07:44
Какви "силни жени" във форум за тинейджъри? Заблудата на голяма част от девойките във форума е, че си мислят, че знаят какво искат и оттам им се вдига самочувствието излишно.
Assshley
11-18-2009, 08:52
защото искат малко и незряло момиче ... пък ако могат да ги прекарат...още по-добре за момчетата :-D
+1
GodLovesYou
11-18-2009, 12:16
На вас жените ви дадоха малко права последните два века и много големи станахте? В историята не съществувате, какво ми говорите, че сте по-силни? От вас следа няма!
ахахахааа прочел си нещо копеле