PDA

View Full Version : ДИЕТИ-Дневник...

Страници : 1 [2] 3 4

shyshinka
11-11-2009, 11:44
Стига с това "диети"! Ние не сме на диета, ами определен хранителен режим. Момичето, което направи темата е на точкова - при нея си се яде всичко само,че до определна степен, останалите които сме на 90 дневна пак си позволяваме много работи, обаче в определени дни. И никой не е казал, че като спрем "диетата" ще налетим веднага на хамургери, чипсове и тем подобни! Аз лично имам намерение да продължа да се храня сутрин, обед и вече, а не разпокъсно както преди, когато ми се дояде тогава и през 1 ноща да ходя из стаите да търся сладко :-D Колкото до другите работи всичко ще си позволявам,но в умерени количества... И стига с тея гадни постове, всички сме толкова нахъсани, а вие само ни убивате желанието :-x ..
Оставете ни, нали каквото правим ние си го правим за нас, не за вас..

silviau66
11-11-2009, 11:48
Стига с това "диети"! Ние не сме на диета, ами определен хранителен режим. Момичето, което направи темата е на точкова - при нея си се яде всичко само,че до определна степен, останалите които сме на 90 дневна пак си позволяваме много работи, обаче в определени дни. И никой не е казал, че като спрем "диетата" ще налетим веднага на хамургери, чипсове и тем подобни! Аз лично имам намерение да продължа да се храня сутрин, обед и вече, а не разпокъсно както преди, когато ми се дояде тогава и през 1 ноща да ходя из стаите да търся сладко :-D Колкото до другите работи всичко ще си позволявам,но в умерени количества... И стига с тея гадни постове, всички сме толкова нахъсани, а вие само ни убивате желанието :-x ..

Много точно го каза... Направо.. като им чета постовете и почвам да се сдухвам.. :( :x :-x

clever
11-11-2009, 11:49
и аз искам да започна няква диета,въпросът е каква..теб пък за кфо ти е диета
мноо си си хубава 8)

titinkaa
11-11-2009, 13:02

Много правилно го каза.
А и ще помоля всеки който не е към нас момичетата които спазваме в момента диета,да не се бъркат в наще неща,квото си правим си е за нас,вас не ви засяга,а и с тези мнения напълно разваляте темата,тук няма място за вашите отрицателни коментари!!!!!!!!!!! :-x

kuklichka_bg
11-11-2009, 13:13
Аз днес към 11:30-12 ядох чушка с кисело мляко и 3в1 към 4 се направих горещ шоколад(не мога без него) :smt007 Към 5-5:30 мисля да ям домати със сирене :) Упражнениия не съм правилал Но смятам от утре вече да почна.Пък и с тоя цикъл се чудя кога да се притегля.Май ще е неделя. 8-) :)

titinkaa
11-11-2009, 13:38
Аз днес към 11:30-12 ядох чушка с кисело мляко и 3в1 към 4 се направих горещ шоколад(не мога без него) :smt007 Към 5-5:30 мисля да ям домати със сирене :) Упражнениия не съм правилал Но смятам от утре вече да почна.Пък и с тоя цикъл се чудя кога да се притегля.Май ще е неделя. 8-) :)

3в1-то е мног калорично недей да ог пиеш докато си на диета. :) По-добре обикновенно кафе с мляко о,1%

silviau66
11-11-2009, 13:47
Охх от много време се каня да питам.. за водата - 2 - 3 литра.. Лятото всичко беше ОК..имах нужда от вода пиех много... Обаче сегаа.... :( Мога цял ден да не пия никакви течности... :( А трябва имам проблеми с бъбреците и заради това и заради диетата и още много неща... Та има ли проблем ако не приемам вода смисъл чиста а пия чайове и такива... Да кажем сега през зимата пия много... сокове примерно прясно изцедени и чайове а вода.. почти не пия...
И друго... лятото бях чела, че трябва да се пие вода и за да не се образва целулит и такива... и не трябва да се пие да кажем на половин час 5 глътки и така.. а в по-големи количества.. смисъл примерно наведнъж половин литър... Но пък четох, и че така се разширява стомахът... :shock: Нямам никакви идеи... Дали е вярно как трябва да действам... :oops: :-) Помагайте.. :-)

Baby_b
11-11-2009, 14:01
Ако ям следобяд плодове, да вечерям ли? ства въпрос за 90-дневнатА

silviau66
11-11-2009, 14:04
Ако ям следобяд плодове, да вечерям ли? ства въпрос за 90-дневнатА

Е зависи дали си гладна... А и ако си изяла 3-4 ябълки в 4 часа аз лично не бих вечеряла защото със сигурност няма да изпитвам глад.. но ако си гладна хапни нещо леко... :)

shyshinka
11-11-2009, 14:06
Baby_b, ако се чувстваш гладна.. аз следобяд като огладнея се наливам с вода, че да издържа до към 7,7:30 и направо да вечерям.

silviau66, не може водата напълно да я изключиш. Иначе за чайовете няма проблеми, соковете също,аз като съм на училище си купувам от тея големите по 1литър ама гледам да е от тея 100% плод, че да няма много подсладители и консерванти. Иначе и на мен въобще не ми се пие вода ама се наливам, нали казаха, че се получават стрии от непиене на течности и гледам да овладея нещата, ако от това зависи. Днес съм изпила сигурно вече на 2л :-D

А я ми кажете сега на мен, днес ми е въглехидратния ден и може ли да не вечерям сладко или тестено, ами пържола и шоколада, който е задължителен. Редно ли е така? :-o

titinkaa
11-11-2009, 14:07
Охх от много време се каня да питам.. за водата - 2 - 3 литра.. Лятото всичко беше ОК..имах нужда от вода пиех много... Обаче сегаа.... :( Мога цял ден да не пия никакви течности... :( А трябва имам проблеми с бъбреците и заради това и заради диетата и още много неща... Та има ли проблем ако не приемам вода смисъл чиста а пия чайове и такива... Да кажем сега през зимата пия много... сокове примерно прясно изцедени и чайове а вода.. почти не пия...
И друго... лятото бях чела, че трябва да се пие вода и за да не се образва целулит и такива... и не трябва да се пие да кажем на половин час 5 глътки и така.. а в по-големи количества.. смисъл примерно наведнъж половин литър... Но пък четох, и че така се разширява стомахът... :shock: Нямам никакви идеи... Дали е вярно как трябва да действам... :oops: :-) Помагайте.. :-)

Чесно казано и аз по време сега на диетата не приемам много вода,нз що ама не ми се пие...понякога като се сетя пия със зор,пък лятото се побърквах от пиене на вода,и аз като теб пия изчедени сокове,но сега не пия заради точковата диета,щото аз слагам ябълки,портокали,лимони,и ми се натрупват мн точки,и няма да мога нищо друго да ям,ако изпия такъв сок :D

silviau66
11-11-2009, 14:12
Baby_b, ако се чувстваш гладна.. аз следобяд като огладнея се наливам с вода, че да издържа до към 7,7:30 и направо да вечерям.

silviau66, не може водата напълно да я изключиш. Иначе за чайовете няма проблеми, соковете също,аз като съм на училище си купувам от тея големите по 1литър ама гледам да е от тея 100% плод, че да няма много подсладители и консерванти. Иначе и на мен въобще не ми се пие вода ама се наливам, нали казаха, че се получават стрии от непиене на течности и гледам да овладея нещата, ако от това зависи. Днес съм изпила сигурно вече на 2л :-D

А я ми кажете сега на мен, днес ми е въглехидратния ден и може ли да не вечерям сладко или тестено, ами пържола и шоколада, който е задължителен. Редно ли е така? :-o

Ами попринцип месото е за белтъчния ден... Обаче да си призная във въглехидратния никога не ям тоя задължителен шоколад и не вечерям изобщо сладко а ям примерно това което съм яла на обяд но да кажем 1/3та от него... Това не трябва да ви мотивира и вие дда правите така защото според диетата не е правилно но просто.. не мога да вечерям само сладко... А и в момента съм отказала сякакво.... смисъл не ми се яде и ако във въглехидратния ден ям.. то сигурно и в другите дни ще ми се яде и ... :?

3oPuTy
11-11-2009, 14:16
silviau66 ако си на 90 дневната диета не можеш да заместиш водата с чайове и сокове.Да не говорим,че 1 часа 100%-ов натурален сок (защото само те са позволени) или фреш е равна на едно ядене.

shyshinka естествено,че НЕ МОЖЕ!!! :shock: К'ви паржоли,к'ви 5 лева във въглехидратен?!

silviau66
11-11-2009, 14:18
silviau66 ако си на 90 дневната диета не можеш да заместиш водата с чайове и сокове.Да не говорим,че 1 часа 100%-ов натурален сок (защото само те са позволени) или фреш е равна на едно ядене.

Всички ми казаха, че това че натуралният сок замествал 1 хранене не е вярно... И че може да го приемам все едно съм изяла един плод между храннията... :shock:

3oPuTy
11-11-2009, 14:23

Всички ми казаха, че това че натуралният сок замествал 1 хранене не е вярно... И че може да го приемам все едно съм изяла един плод между храннията... :shock:
Ми това е едно хранене ... Следователно трябва да спазваш 2-та часа,а и една чаша сок не може да се сравни с водата,която е необходима на организма ти!Да не говорим и за това,че водата спомага за храносмилателните процеси,за прочистването на организма и прочие.

shyshinka
11-11-2009, 14:27
За водата-да съгласна съм, колкото до мен по-добре да не ям.. как ще вечерям сладко/тестено като въобще не ми се яде, само ще ми стане тежко. Тея въглехидратни дни нещо... как ще ги карам вечерите не знам. Карай каквото ще да става, чак пък толкова строго..
Иначе след час,два ще вечерям и ще ви пиша за днес какво е било ;)

3oPuTy
11-11-2009, 14:33
^ Целта на диетата е организма ти да свикне,че на определен период от време (т.е. на всеки 4 дни) получава една определена група храна (белтъци,въглехидрати и т.н.).По този начин метаболизма ти се забързва и храната се разгражда с пъти по-бързо :) Освен това не виждам,какъв е проблема да хапнеш едни спагети със зеленчуци например?Може и някоя салата,но без сирене и бобови растения :),но шоколада след това е задължителен!!!

silviau66
11-11-2009, 14:44
:-) 3oPuTy някога била ли си на диета .. или по точно имала ли си нужда.. Питам... защото знаеш наистина много... и ми беше интересно защо.. така.. :) :oops: [/b]

3oPuTy
11-11-2009, 14:46
Даммм преди време бях :) Сега продължавам да я спазвам,нооо с доста прегрешения :) Имам да смъквам още към 5кг.,но все нещо се прецаква и правя грешки :-D

silviau66
11-11-2009, 14:48
Даммм преди време бях :) Сега продължавам да я спазвам,нооо с доста прегрешения :) Имам да смъквам още към 5кг.,но все нещо се прецаква и правя грешки :-D

90 дневната ли ... :) И ако не ставам нахална... колко кг беше в началото сега и ... колко си висока...

3oPuTy
11-11-2009, 14:57

90 дневната ли ... :) И ако не ставам нахална... колко кг беше в началото сега и ... колко си висока...
Даммм бях на 90 дневната,но само за месец :)
1,66 съм (долу-горе) и бях 67кг. :shock: Смъкнах се до 58-59кг. и после си върнах към 2кг.Сега варирам между 59-62 в зависимост от храната,която съм яла и т.н. (по принцип винаги има 2 плуващи кг.) и така :)
Ако имаш други въпроси - питай :)

roshlichka
11-11-2009, 15:21
Охх.. и аз имамм проблем с водата :( лятото пия много ама зимата и глътка не кусвам.. ама сего по-малко от 2 литра не изпивам.. :) Днес ходих при баба и тя ми даде билки.. най-много си харесах менатат и смятам да си направя чай по-късно. :grin:

Sissy90
11-11-2009, 15:32
Охх.. и аз имамм проблем с водата :( лятото пия много ама зимата и глътка не кусвам.. ама сего по-малко от 2 литра не изпивам.. :) Днес ходих при баба и тя ми даде билки.. най-много си харесах менатат и смятам да си направя чай по-късно. :grin:
И аз имах проблем с пиенето на вода в началото, но вече съм свикнала и повече от година всеки ден пия по 2-3 литра, че лятото може би и повече понякога. Носи си шише с вода в учлище, дръж си такова около теб вкъщи и си налагай да пиеш определено количество. Бързо с свиква и вече не го правиш защото трябва, а просто си жадна наистина и усещаш нужда дапиеш толкова.

silviau66
11-11-2009, 15:36

Даммм бях на 90 дневната,но само за месец :)
1,66 съм (долу-горе) и бях 67кг. :shock: Смъкнах се до 58-59кг. и после си върнах към 2кг.Сега варирам между 59-62 в зависимост от храната,която съм яла и т.н. (по принцип винаги има 2 плуващи кг.) и така :)
Ако имаш други въпроси - питай :)

Ами засега нямам ... :) Този път съм твърдо решена да стигна до край.. Искам 50 кг някаде и на 51-52 съм доволна но докато не стигна до там няма начин да спра..а до там имам 15 кг някаде.. :shock: :shock: :( :( :o

3oPuTy
11-11-2009, 15:40
Ще ги смъкнеш за около месец и половина-два ако спазваш диетата стриктно,пиеш достатъчно вода и правиш някакви упражнения (предлагам ти да пробваш с ТаеБо-то на Били Бланкс ;))

silviau66
11-11-2009, 15:41
Ммм.. а сега ядох.. млечна салата и един сухар.. и половин вафла... еми.. нямам шоколад не ми се и яде шоколад де... И ... така... обаче незнам следващите 3 дена как ще карам.. утре заминавам при баба в петък имам РД в събота сигурно ще се сабирам с приятели и ще ходим някаде и .... :? :? :(

silviau66
11-11-2009, 15:46
Ще ги смъкнеш за около месец и половина-два ако спазваш диетата стриктно,пиеш достатъчно вода и правиш някакви упражнения (предлагам ти да пробваш с ТаеБо-то на Били Бланкс ;))

Ами това с ТаеБо-то ще си го дръпна, но чак след понеделник някаде... че ми е много натоварено сега... и няма да съм си в къщи и ... а в момента си дръпнах едни упражнения или по точно каланетика... Има добри отзиви .. :) Аз си играя по 3-4 часа седмично волейбол (тренирам)... И когато мога карам колело... Нямам вело... И когато имам време плувам.. на закрит басейн естествено... Аз си живея на морето де ама в момента не е най - удобното време за плуване... 8-)

titinkaa
11-11-2009, 15:49
Ммм.. а сега ядох.. млечна салата и един сухар.. и половин вафла... еми.. нямам шоколад не ми се и яде шоколад де... И ... така... обаче незнам следващите 3 дена как ще карам.. утре заминавам при баба в петък имам РД в събота сигурно ще се сабирам с приятели и ще ходим някаде и .... :? :? :(

Имаш РД ама гледай да не се отпуснеш щото после ще съжаляваш,пък и малко трудно ще си дойдеш към сегашното положение

vagarious
11-11-2009, 15:49
Аз след малко ще си направя спагети.Неска нямаше, но вече има.Ще хапна наполовина - с другата ще се разделя. :-o 8-) Ще хапна и шоколад и съм просто перфе. 8-) Утре съм плодова и рожденничка ии просто незнам какво ще стане.Всичко ще се съсипе - усещам го..ноо ще издържа някак си. :shock: :-o

3oPuTy
11-11-2009, 15:51
Диде ти си в началото и не мисля,че ще е проблем ако прегрешиш малко ... Все пак имаш Р.Д. (това се отнася и за другата ни бъдеща рожденичка),но гледай да не прекалиш :-D

vagarious
11-11-2009, 15:54
Зори няма как просто да не се сдържа.РД или не, това е 1 ден.Цели 3 се сдържам и гледам да свикна, и този 1 ден да ми го провали. 8-) Няма начин.Няма да прекаля.Обещавам. :D :D :D :)

silviau66
11-11-2009, 16:02
Оххх мен не ме притеснява РДто ми а баба.... :lol: :lol: Просто..кфо ше и кажа ми бабо аз тука съм 3 дена ама ако не уцели това което трябва да ям какво да и кажа ми бабо аз няма да ям... и ... 8-) :lol:

vagarious
11-11-2009, 16:08
Сисе, повярвай ми, щом ти е баба няма как да ти даде баш плодове да ядеш.Разни вкусотиики ще предложи.И то не 1 път, ами постоянно ще те пита. :lol: :lol: Оо ужас.Стискай зъби. :D :D :D :D :D :D

silviau66
11-11-2009, 16:10
Сисе, повярвай ми, щом ти е баба няма как да ти даде баш плодове да ядеш.Разни вкусотиики ще предложи.И то не 1 път, ами постоянно ще те пита. :lol: :lol: Оо ужас.Стискай зъби. :D :D :D :D :D :D

Знам това имам предвид обаче аз ще си взема портокали поне... да искарам деня поне г/д на плодове.. 8-)

foreverr
11-11-2009, 16:24
Аз днес за закуска ядах половин кофичка кисело мляко (0,1 % ) объркано с малко овесени трици.
За обяд: чаша неподсладено прясно мляко + 1 малка ябълка
Вечеря: 1 домат(който не беше вкусен :x ) и малко обезмаслена извара и малко създърна(2-3 хапки)
Това ми е за днес :) След малко и упражнения почвам.

shyshinka
11-11-2009, 16:25
Нее, моля ви не си спирайте диетите, дори и утре да прегрешите после си продължете, че така всички започнахме заедно и да сме на еднакви дни ;)
Иначе аз за днес приключих, зачертах и днешния ден вече в календара. Ето какво си позволих
Закуска: 2 кивита
Обяд: Спагети от тея на "Чойс" 1 пакетче
към 3:30: кашкавалени солети (нали са тестени?)
вечеря: малко месо и 2 блокчета шоколад
Прегреших с месото ама няма начин.. Не съжалявам, в крайна сметка до сега нищо не си бях позволявала извън менюто. И такам сега ще се оправям да излезна на кафенце малко, че да ми мине по-бързо времето и да идва и 1вия плодов ден :grin:

titinkaa
11-11-2009, 16:27

Знам това имам предвид обаче аз ще си взема портокали поне... да искарам деня поне г/д на плодове.. 8-)

е предполагам,че и тя ще ти даде плодове ако има де или зеленчуци ако можеш да ядеш,че аз нз вие точно за всеки ден кво можете и кво не можете да ядете в 90-дневната :P

roshlichka
11-11-2009, 16:40
Сега и аз да кажа менюто си..

Закусвах 1 настъргана голяма ябълка
м/д закуската и обяда изядох една малка кръгла бисквита
Обядвах половин парче пица
м/д обяда и вечерята изядох още една бисквита
Вечерях останалата половина от парчето пица и половин малък домат + лентичка черен шоколад
Изпих 2 литра вода и смятам да изпия 1 чаша чай от мента.

3oPuTy
11-11-2009, 16:47
И тая пица 100% не е била режимна ама айде ... :-D

titinkaa
11-11-2009, 16:55
не е много препоръчително да с еяде пица при 90-дневната диета

vagarious
11-11-2009, 16:58
Е може да се яде пица, но със зеленчуци.Точно за въглехидратен ден си е. :-o

shyshinka
11-11-2009, 16:58
То пише, че може обаче само със зеленчуци. Нейната може да е била таква.
3oPuTy, само ни критикуваш. Айде стига, все тая за нас си е. Не че ми пречеш ама убиваш всякакъв ентусиазъм и настроение!

foreverr
11-11-2009, 17:10
3oPuTy, само ни критикуваш. Айде стига, все тая за нас си е. Не че ми пречеш ама убиваш всякакъв ентусиазъм и настроение!
Просто тярвба да не обръщаме внимание на критиките и да си продължаваме.Просто прочетеш ли нещо много гадно се направи, че не си го видяла и продължавай на пред :) :grin:

3oPuTy
11-11-2009, 17:10
1.Не те карам да ми четеш постовете!
2.Спазвала съм диетата и много добре знам,какъв ефект има тя ако се спазва правилно и ако се правят грешки!
3.Много от момичетата тук биха предпочели да им кажат грешките още в началото,а не през цялото време да правят грешки и да се чудят,защо не свалят килограми!

titinkaa пица може да се яде,но само със зеленчуци,без кашкавал и други нережимни храни :)

vagarious
11-11-2009, 17:15
Много съм съгласна с т.3 от поста ти Зори.Права си.Но от друга страна е хубаво, да направим грешки и след това да се "поучим" от тях.И двата варианта са приемливи. :)

shyshinka
11-11-2009, 17:18
Всички сме чели какво трябва и какво не трябва, ако има нещо си се питаме помежду си и се оправяме, но след като си решила и ти да се впишеш в темата само със съвети и критики пиши си!

afrodizia4ka
11-11-2009, 17:23
а някой ще може ли да даде линк към таебото на Били Бланкс (нз дали така се казваше) :-D

3oPuTy
11-11-2009, 17:27
Всички сме чели какво трябва и какво не трябва, ако има нещо си се питаме помежду си и се оправяме, но след като си решила и ти да се впишеш в темата само със съвети и критики пиши си!
В нета,в книгата към диетата и т.н. пише основните храни,но повечето неща не са доуточнени и точно за това се включвам!Точно,защото повечето (да не кажа всички) сте начинаещи и за някои храни ще налучквате ... :? (казвам го от опит)

Афродизиачка, ЦЪК! (http://zamunda.net/browse.php?search=billy+blanks&cat=0&incldead=1)

fashionALEX
Днес прегреших от всякаде.. :-# Гаджето дойде и ме заведе на ресторант с техните.. иии Ядох какво ли не.. :cry: :cry: :cry: :cry: Утре почвам на ново.. ;-)

clever
създърнакфо е това? :-o

Sissy90
11-11-2009, 17:35
Подозирам, че е създърма :-D

foreverr
11-11-2009, 17:37
Днес прегреших от всякаде.. :-# Гаджето дойде и ме заведе на ресторант с техните.. иии Ядох какво ли не.. :cry: :cry: :cry: :cry: Утре почвам на ново.. ;-)
Не се отчайвай, че си прегрешила, а вдигни глава и продължи на пред :) И все пак ако друг път отидеш на ресторант, защо не си поръчаш салата или нещо което ти съвпада с диетата???Все пак в ресторантите се продава и месо и риба и салати и омлети и много неща...

fashionALEX
11-11-2009, 17:38
Не се отчайвай, че си прегрешила, а вдигни глава и продължи на пред :) И все пак ако друг път отидеш на ресторант, защо не си поръчаш салата или нещо което ти съвпада с диетата???Все пак в ресторантите се продава и месо и риба и салати и омлети и много неща...

Ще го имам вече в предвид.. попринцип майка му имаше рожден ден и имаше торта :D

foreverr
11-11-2009, 17:39
:D Създърма е :D ама без да искам съм го написала грешно.

foreverr
11-11-2009, 17:44

Ще го имам вече в предвид.. попринцип майка му имаше рожден ден и имаше торта :D
:D Е щом е имало торта значи не си виновна, все пак не можеш да не ядеш торта и да обидиш жената.И аз преди 5 дена бях на рожден ден и имаше торта и на мен не ми се ядеше , но ядах(поне не бях на диета)

fashionALEX
11-11-2009, 17:47

:D Е щом е имало торта значи не си виновна, все пак не можеш да не ядеш торта и да обидиш жената.И аз преди 5 дена бях на рожден ден и имаше торта и на мен не ми се ядеше , но ядах(поне не бях на диета)

и като знам, че и перък и събота съм на РДта.. :D :D Се замислям дали да не го оставя за дръгата седмица.. :D

shyshinka
11-11-2009, 17:48
Между другото аз въобще никога до сега не съм яла това, което го пиешете, само съм го чувала. Я обяснете какво е :D
И нещо много взехме да спамваме, аз спирам утре ще се включа по някое време с менюто :-D . Успех на всички за утре :P

titinkaa
11-11-2009, 17:58
мойто меню днес е:
Закуска:1 ябълка и чаша топла вода
Обяд:1 кебапче и 1 кюфте+малко кашкавал и 1 филийка пълнозърнест хляб
Вечеря:малко мусака,няма и 100гр :)

clever
11-11-2009, 18:08
:D Създърма е :D ама без да искам съм го написала грешно.
и така написано незнам какво означава :-o :lol: :lol:

elenkaaa
11-11-2009, 18:30
Извинявайте но какви наполеонки какво снаксове :shock: вие на диета ли сте или какво въглехидратните храни не означават да се натъпчеш с една наполеонка вземете едни плодове например грозде с по-висока захарност проверете и вижте че гроздето измества доста сладки неща и засища идеално е за въглехидратния ден :grin:

elenkaaa
11-11-2009, 18:37
да попитам ГЪБИТЕ са сериозен източник на белтъци мислите ли че е добре през 1 ден да се изядат например 10 малки печурки :)

mimsssssss
11-11-2009, 18:37
Извинявайте но какви наполеонки какво снаксове :shock: вие на диета ли сте или какво въглехидратните храни не означават да се натъпчеш с една наполеонка вземете едни плодове например грозде с по-висока захарност проверете и вижте че гроздето измества доста сладки неща и засища идеално е за въглехидратния ден :grin:
Пъвро никой не е на диета. ДА. Колкото и странно да ти се вижда. На режими сме, хранителни. Н е е за седмица, две. За повече. Някой и за постоянно са спряли всички вредни храни, други ги консумират разделно, трети ги имат в менюто си на всеки 4 дни. АЙДЕ СЕГА МЛЪКНИ И ПОЧНИ ДА ЧЕТЕШ ТЕМАТА ОТ НАЧАЛОТО, ЗА ДА ТИ СТАНЕ ЯСНО.

elenkaaa
11-11-2009, 18:43
да попитам ГЪБИТЕ са сериозен източник на белтъци мислите ли че е добре през 1 ден да се изядат например 10 малки печурки :)

shyshinka
11-11-2009, 18:44
Ох, не аз вече се уморих да разяснявам на всеки индивидуално. Вече ще подминавам такива упреци от сорта "Спрете с тея диети"!

Титинка, ако искаш може да пишеш и по колко точки си направила на ден, ако ти не е проблем. На мен ми е интересно въпреки, че съмна друг режим ;)

mimsssssss
11-11-2009, 18:45
за предпочитане е яйца, млечни продъкти и месо - >гъбите са трудно смилаеми, незнам колко белтък има в тях

elenkaaa
11-11-2009, 18:47
Изчела съм цялата тема от начало и само казвам че не е хубаво да се поддава човек на изкушенията ако ти се яде сладко просто не бъде на диета нищо лично :wink:

elenkaaa
11-11-2009, 18:48
Благодаря mimsssssss :grin:

titinkaa
11-11-2009, 18:54
Не е казано,че като се ограничаваш от сладкото трябва да забравиш за него,пак може да се яде,но за предпочитане е например Натуралния шоколад,а не млечния :P

Sissy90
11-11-2009, 18:54
Може ли и аз да се оплача :( Преди малко изядох 5 шоколадови бонбона и половин бурканче сладко... Много се разочаровам в такива моменти, уж съм решителна и не ям сладко известно време, а после в един момент му изтървам края :( Слушала съм какво ли не от рода "човек има нужда да се отпусне", но това не ме успокоява, може и да е вярно, но не толкова често :?

titinkaa
11-11-2009, 18:57
Ох, не аз вече се уморих да разяснявам на всеки индивидуално. Вече ще подминавам такива упреци от сорта "Спрете с тея диети"!

Титинка, ако искаш може да пишеш и по колко точки си направила на ден, ако ти не е проблем. На мен ми е интересно въпреки, че съмна друг режим ;)

Ами за днескашния ден общо точките ми са 34т. ...а максимума е 40-45т. на ден :) :P :-)

titinkaa
11-11-2009, 19:00
Може ли и аз да се оплача :( Преди малко изядох 5 шоколадови бонбона и половин бурканче сладко... Много се разочаровам в такива моменти, уж съм решителна и не ям сладко известно време, а после в един момент му изтървам края :( Слушала съм какво ли не от рода "човек има нужда да се отпусне", но това не ме успокоява, може и да е вярно, но не толкова често :?

Друг път като ти се преяде сладко си купи един Натурален шоколад,щото не е толкова калоричен както млечния,а и е подходящ за хапване по време на диета,или просто ако се ограничаваш :)

foreverr
11-11-2009, 20:06
Eй мацка ще ти кажа моя принцип, по който не си позволявам сладко и ми е лесно да не си го позволявам.Преди да ям сладкото се досещам че после ще съжелявам няколко дни, и че за тези няколко дни съжаляване съм платила само с няколко минути наслада.А няма смисъл да се насладя на сладкото за около 5-10 мин, и след това да съжалявам супер много време.Аз действам по този принцип и когато се винатя да не ям сладко не ям сладко :) Моята приятелка titinkaa може да го потвърди :-D

shyshinka
11-11-2009, 20:13
или може да опиташ с 1,2 лъжички мед.. аз също си имам тактика.. ще ви я псоделя ;) Значи въобще като ми се прияде нещо, а не съм гладна пия малко вода и отивам да си мия зъбите, защото винаги като си ги измия ми е гладичко, свеж дъх и е яко и не ти се иска да ядеш нищо в тоя момент или пък те мързи, а и от водата ти става тежко :) Така действам аз.. :oops: :D

sladi4ka_qni4ka
11-11-2009, 20:19
или дъфчи дъвка.. помага до някъде и ти обива апетита за сладкото... аз ве4е 1 седмица не съм близнала сладко ... е само малко мед... но разтворен във вода сутрин на гладно :}

foreverr
11-11-2009, 20:42
или дъфчи дъвка.. помага до някъде и ти обива апетита за сладкото... аз ве4е 1 седмица не съм близнала сладко ... е само малко мед... но разтворен във вода сутрин на гладно :}
Аз пък от дъвките почвам да чувствам глад и да ми стърже стомаха!

clever
11-11-2009, 20:54
Аз пък от дъвките почвам да чувствам глад и да ми стърже стомаха!haxhax не съм само аз човекът;който огладнява от дъвки :lol: :lol: ок :D

billytalent
11-11-2009, 21:16
Май само при мен е така,че като изям една ябълка огладнявам много,някак си ми остъргва стомаха все едно :lol: иначе може и аз да пробвам точковата диета,но нз какво меню да си направя-не обичам пилешко месо и мляко

mimsssssss
11-11-2009, 21:52
hotie беше ми обещала за бедрото, чакам да ми кажеш резултата :)

titinkaa
11-12-2009, 06:44
Май само при мен е така,че като изям една ябълка огладнявам много,някак си ми остъргва стомаха все едно :lol: иначе може и аз да пробвам точковата диета,но нз какво меню да си направя-не обичам пилешко месо и мляко

Аз съм на точковата диета,ако имаш интерес и наистина ще я почваш,мога да ти помогна за менюто :)

hottie
11-12-2009, 06:45

Ооу извинявай. Веднага дотърчах за метъра да се премеря. Не знам точно как/къде се мери бедро, но в онази й част, за която говорим премерих 49.5см. Висока съм 1м70 и тежа 52кг. И съм на 24г. Пиша това, защото смятам, че е от огромно значение. Всеки има различна структура на тялото. Не искам да си мислиш, че 50см са идеалните мерки, защото не са. Като постигнеш желания от теб резултат то ще се разбере. :)

П.П. Аз лично в момента не се чувствам толкова добре с моите 53кг. Малко са ми. На 24г трябва да изглеждам малко по-така. 8-) Т.е. искам да кача 2-3 кила. Затова не съм много добър пример. Също така, както вече писах зависи и от мускулната маса.

Айде успех на всички и днес !

sladi4ka_qni4ka
11-12-2009, 07:06

оо и аз като изям една ябълка и ми става о6те по гладно.. пък и като ям ябълки на гладен стомах .. по4ва да ме били корема... :)

titinkaa
11-12-2009, 07:22

оо и аз като изям една ябълка и ми става о6те по гладно.. пък и като ям ябълки на гладен стомах .. по4ва да ме били корема... :)

За да не огладнявате от ябълките пийте по една чаша топла вода и тогава яжте и няма да огладнявате бързо...Аз като правя така и в следващите 2-3 часа не чувствам никакъв глад :)

fashionALEX
11-12-2009, 07:23

За да не огладнявате от ябълките пийте по една чаша топла вода и тогава яжте и няма да огладнявате бързо...Аз като правя така и в следващите 2-3 часа не чувствам никакъв глад :)

Ще го пробвам.. :-P :-)

titinkaa
11-12-2009, 07:48

Ще го пробвам.. :-P :-)

добре :P

maia9696
11-12-2009, 08:07
Хора моля помогнете ми!Аз съм ужасен човек,нямам воля да отслабна а съм с 20 кг наднормено тегло!На 13 години съм висока съм 1,50 см и съм 55 кг незнам какви диети да използвам ! Пък и не съм ли още подрастваща за да бързам с диетите??? :x :x :x :x :x :x

britzy
11-12-2009, 08:14
Хора моля помогнете ми!Аз съм ужасен човек,нямам воля да отслабна а съм с 20 кг наднормено тегло!На 13 години съм висока съм 1,50 см и съм 55 кг незнам какви диети да използвам ! Пък и не съм ли още подрастваща за да бързам с диетите??? :x :x :x :x :x :x
виж ко-не са 20,един път личната ми каза примерно ти както си 1:50 според лекар хора според лекар-треа си 50кг,ако си1:62 примерно треа си 62 кг праете изводите,треат ти 5 кг надолу.Вярвай ми.

titinkaa
11-12-2009, 08:17

При теб теглото си е почти да не кажа добре,щото не е добре,но при теб това положение с килограмите е щото ти сега навлизаш в пебертета и от него може да качваш,освен ако не си похапваш солидно.Питай майка си преди да започнеш каквото и да е,все пак си на 13г. все още,и организма ти расте сега. :)

fashionALEX
11-12-2009, 08:27
Според мен няма да и навреди лек режим.. ;) Като 90 дневната диета, но да не я спазва толкова строго..

vagarious
11-12-2009, 08:32
Според мен трябва просто леко да се ограничава по КОЛКО яде, а не какво яде.Мисля, че ще е достатъчно.Все пак е на 13.Твърде рано е за мен.

Sissy90
11-12-2009, 10:03
Според мен трябва просто леко да се ограничава по КОЛКО яде, а не какво яде.Мисля, че ще е достатъчно.Все пак е на 13.Твърде рано е за мен.
Ти да не си рожденничка днес?
Момичета, миналата година привих като курсов проект една програмка, която може да ви е от полза. Има функции за изчисляване на индекса на телесната маса, дневен енергиен разход и прием (избираш каква храна и колко си яла и програмата ти смятаколко ккал, мазнини, въглехидрати и протеини си приела). Можете да си свалите от тук (http://www.skatafka.com/download.php?file=b5738e27de8d7f75ab23a90a6c2aa85f ) саморазархивиращ се rar файл - щраквате 2 пъти върху него, избирате къде да се запише, после влизате в папката и отваряте програмата от иконката proekt.exe (с една факличка).
Можете да имате проблеми с изчисленията ако десетичният символ на компютъра ви е ".", а не ",". Това се променя така: меню Start/Control Panel, от там Regional and Language Settings (с глобус е иконката). Като ви се отвори, най-отгоре има падащо меню с езика, а до него - бутон Customize. Като кликнете на този бутон, излиза прозорец с падащи менюта - най-горното е Decimal symbol - от там избирате ",", давате ОК и сте готови :)

Надявам се, че ще е полезна на някого. Има много излишни неща, като паролата и тестовете, но имахме задължителни изисквания за тези неща, а на този бъгав компютър едва ли ще подкарам Делфи нормално, за да преправя програмата.

PinkFloydSound
11-12-2009, 10:04
Днес стават 4 седмици, откакто съм на диета (здравословно хранене) и всеки ден упражнения. А и от началото на тази седмица танцувам по 30 минути всеки следобед.
Разбира се, имала съм си и моментите, в които си позволявам да хапна нещо сладко, ама определено съм доста доволна от резултатите. :) За 4 седмици съм свалила 5 килограма, 5 сантиметра от талията и по 1-2 от другите места. (Там нямам нужда.)
Държах да се похваля. :Д

damdam
11-12-2009, 10:10
Днес стават 4 седмици, откакто съм на диета (здравословно хранене) и всеки ден упражнения. А и от началото на тази седмица танцувам по 30 минути всеки следобед.
Разбира се, имала съм си и моментите, в които си позволявам да хапна нещо сладко, ама определено съм доста доволна от резултатите. :) За 4 седмици съм свалила 5 килограма, 5 сантиметра от талията и по 1-2 от другите места. (Там нямам нужда.)

Какви упражнения прави?

Sissy90
11-12-2009, 10:10
Супер, браво на теб! Много е окуражаващо някой като каже, че е успял - виждаш, че наистина може да се постигне нещо, стига да сме постоянни и упорити.

vagarious
11-12-2009, 10:15
Sissy90 Мда, рожденничка съм! :grin: :)

Иначе днес плодовия върви добре.Само на 1 ябълка съм и малко вода.Има време до края на деня и ще издържа. :)

mimsssssss
11-12-2009, 10:16

Ооу извинявай. Веднага дотърчах за метъра да се премеря. Не знам точно как/къде се мери бедро, но в онази й част, за която говорим премерих 49.5см. Висока съм 1м70 и тежа 52кг. И съм на 24г. Пиша това, защото смятам, че е от огромно значение. Всеки има различна структура на тялото. Не искам да си мислиш, че 50см са идеалните мерки, защото не са. Като постигнеш желания от теб резултат то ще се разбере. :)

П.П. Аз лично в момента не се чувствам толкова добре с моите 53кг. Малко са ми. На 24г трябва да изглеждам малко по-така. 8-) Т.е. искам да кача 2-3 кила. Затова не съм много добър пример. Също така, както вече писах зависи и от мускулната маса.

Айде успех на всички и днес !

:oops: мерси. значи работата е там че като бях отслабнала на 58кг бедрото ми беше 56 и в средата се допираха. не казвам че беше ужасно (като сега) но си се търкаха. искам когато ходя да не ги усещам, тогава се чуствам добре.
бтв, незнам как да го обясня но никога не са ми пречели килограмите, защото съм се харесвала и така. просто от време на време ми скимва и почвам да ям всички колкото ми се яде и си ги качвам. знам че няма да съжалявам един вид,. в началото на темата пуснах снимки, еми като се гледам абе хора не съм ужасна :D чесно казано предпочитам така, отколото много клйощава, но сигурно слабите и те си се харесват и се предпочитат прд мен :-D абе света е луд да знаете.
п.п. 4 ден и съм добре, не ми е ставало лошо, ям минимум 2 пъти, леко забравям и си пропускам часовете . на 18 ще ми бъде първото мерене, ще кажа резултати :)

roshlichka
11-12-2009, 10:43
vagarious

Честит рождден ден мила.. Пожелавам ти много здраве, щастие, и многооо многооо успехи.. Нека всяка твоя мечта стане реалност.. :-) :mrgreen: :smt113

vagarious
11-12-2009, 10:50
roshlichka много ти благодаря! :-) :-) :smt003

titinkaa
11-12-2009, 10:55
Днес бях на фитнес и се претеглих и да се похваля СВАЛИЛА СЪМ 2кг.,а днес ми е 4-тия ден от диетата :-) :P :)

sladi4ka_qni4ka
11-12-2009, 10:58

леле ти луда ли си ... иска6 да стане6 35 килограма :-x това е вреддно... 6те си съсипе 6 организма,6те се разболее6 от анорексия... :-x

britzy
11-12-2009, 11:05

леле ти луда ли си ... иска6 да стане6 35 килограма :-x това е вреддно... 6те си съсипе 6 организма,6те се разболее6 от анорексия... :-x
Aбсолютно!
Ти си още малка,хич не влизай в теми за диети...боже.боже,...

PinkFloydSound
11-12-2009, 11:46
Мамка му, сега изядох един банан.
Ще повлияе ли нещо на диетата? :?

foreverr
11-12-2009, 12:08
Ми няма да повлияе ако ограничиш вечерята-в смисъл ако хапнеш малко за вечеря.

PinkFloydSound
11-12-2009, 12:11
Аз после ще танцувам, за вечеря ще хапна препечена филия със сирене и после упражнения.
Тъпото е, че почти всеки ден си позволявам по нещо дребно, но вредно. :?

foreverr
11-12-2009, 12:21
Аз после ще танцувам, за вечеря ще хапна препечена филия със сирене и после упражнения.
:) Банана ХИЧ не е вреден, а просто има повечко калории, но важното е, че си изяла само един банан, а не няколко.И вечерта като потанцуваш ще изразходиш калориите от банана :)

titinkaa
11-12-2009, 12:38

Aбсолютно!
Ти си още малка,хич не влизай в теми за диети...боже.боже,...

Ограничи се само със сладкото,тестяното и пърженото и ще имаш ефект без диети :)

foreverr
11-12-2009, 12:44
Според мен не си с 20 килограма наднормено тегло , а с 15.Защотп що като си 1.50 висока, ако си 40 килограма ще си добре.Но си малка за диети, за това както каза titinkaa се ограничи от пържено и тестено и сладко и пакетирано из магазините(като снаксове и тем подообни)

billytalent
11-12-2009, 12:49

Аз съм на точковата диета,ако имаш интерес и наистина ще я почваш,мога да ти помогна за менюто :)

Наистина ще съм ти благодарна,мисля от понеделник да я започна,но определено имам затруднение с менюто най-вече заради млякото и месото,а и яйца много,много не обичам :lol:

titinkaa
11-12-2009, 13:16

Наистина ще съм ти благодарна,мисля от понеделник да я започна,но определено имам затруднение с менюто най-вече заради млякото и месото,а и яйца много,много не обичам :lol:

Добре,когато кажеш тогава ще ти помогна за менюто :)

PinkFloydSound
11-12-2009, 13:31
:) Банана ХИЧ не е вреден, а просто има повечко калории, но важното е, че си изяла само един банан, а не няколко.И вечерта като потанцуваш ще изразходиш калориите от банана :)
Хах, дано си права. :)
Сега съм 52-3 килограма, но искам да стана 50...
А дори и да не стана толкова, искам да си запазя килограмите, но знам, че в първия ден, в който спра диетата, ще почвам да си връщам килограмите. :( :( :o А пък не искам постоянно да ям само диетични неща... Ама не искам и да съм отпусната.
Как да си запазя теглото?

titinkaa
11-12-2009, 13:54
А дори и да не стана толкова, искам да си запазя килограмите, но знам, че в първия ден, в който спра диетата, ще почвам да си връщам килограмите. :( :( :o А пък не искам постоянно да ям само диетични неща... Ама не искам и да съм отпусната.

Знам че не искаш вечно да ядеш продуктите от диетата си,но ако искаш да си запазиш килограмите по-добре спазвай някои ограничения,инче няма смисъл сега да с емъчиш да свалиш и лсед това да се отпуснеш и след 1 месец пак да си на старите килограми. :)

PinkFloydSound
11-12-2009, 13:58

Знам че не искаш вечно да ядеш продуктите от диетата си,но ако искаш да си запазиш килограмите по-добре спазвай някои ограничения,инче няма смисъл сега да с емъчиш да свалиш и лсед това да се отпуснеш и след 1 месец пак да си на старите килограми. :)
Еми, аз точно ограниченията ги имам за диета, а не мога цял живот така. :Д

Infinity
11-12-2009, 14:07
^ Тогава спорт! :-|
Ядеш си к'вото ти се яде и спортуваш,за да гориш калориите.
Обаче със едни упражнения няма да стане номера!
Запиши се на нещо,ако не си или ходи на фитнес,което ти е по-приятно
пък и нищо не ти пречи и при това положение да си правиш
упражнения. :) :)

Baby_b
11-12-2009, 14:23
^^Опитай се да ги редуваш, смисъл да си избереш един ден от седмицата и да си позволиш нещо сладко или друго, квото си искаш и не го мисли толкова. Няма да качваш толкова лесно щом спортуваш, а и все пак съобразявай количествата.

А да питам дали в плодовия ден може да хапна малко заленчукова супа, щото от тия плодове цял ден ми стърже корема и не знам дали ще заспя така.

Пуканки могат ли да се ядат през някои от дните. :oops:

vagarious
11-12-2009, 14:25
Оох днешния ден минава много успешно.На 4 ябълки съм до сега + едно бонбонче и една бисквитка. :oops: Супер ми е.Нито съм гладна, нито нищо.Нямаше как просто.Остава довечера да го измисля, как да е възможно най-предпазливо. :-o :grin: :)

Baby_b
11-12-2009, 14:57
Моля вии отговорете на по-горния пост . В идилия съм. 8-)

shyshinka
11-12-2009, 15:35
Baby_b, мисля, че не е редно да се ядът пуканки, чипсове и т.н. Но все пак, ако ти се яде си го позволи през въглехидратния ден.

Иначе за днес съм доволнар сега сме на гости в тетка ми и готвят пилешко месо на сач, нооооо ще устоя на изкушението.. Иначе ще кажа на тетка да ми сложи за вкъщи и утре като съм на белтъчен
ще мога да го опитам :grin:
Охх само дано да спрат да ме разубеждават, да ям сега.. За сега съм категорична :P

PinkFloydSound
11-12-2009, 15:56
Хора, омлетите много ли са калорични?
Досега съм си яла спокойно, без въобще да се сещам, че са ПЪРЖЕНИ, а майка ми ме лъже в очите, че не са пържени, при положение че съм ѝ направила списък какво да ми прави за ядене.
АААААААААААРГХ. :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
Бясна съммммммммммммммммммммммм мммммммммммммммм. :@:@:@:@

vagarious
11-12-2009, 15:59
Ем щом са били пържени, мисля, че са доста калорични.

elenkaaa
11-12-2009, 16:01
Натали що си на диета бе :D :D

mimsssssss
11-12-2009, 16:02
на тефлонов тиган без никаква мазнина 2 яйца кашкавал и сирене забъркани и припържени кашкавалчето да стане хрупкаво - белтъци, които не са мега калорични - по добре от едно парче торта :)

PinkFloydSound
11-12-2009, 16:16
На мен не ми е за това, а че майка ми ми е давала това няколко пъти поне досега, а аз съм се заблуждавала, че ям здравословно. :@:@:@
И оная продължава да ми твърди, че не се пържело...
Както и да е, спирам да ви занимавам с проблемите си. ;D

britzy
11-12-2009, 16:19
На мен не ми е за това, а че майка ми ми е давала това няколко пъти поне досега, а аз съм се заблуждавала, че ям здравословно. :@:@:@
А кво се прай омлета-вари ли се :D:D ni6to просто отсега нататък нема да ядеш това 8)

elenkaaa
11-12-2009, 16:20
Хора днес ми е белтъченият ден и май сгавих много изядох три кебапченца и 2 гъбки и една филийка пълнозърнест хляб какво ще ме посъветвате :D

vagarious
11-12-2009, 16:22
Малко с 3 кебапчета ?! :shock: 8-) Ще те посъветвам да го караш по- леко, ако искаш ефект. :shock: 8-) 8-)

elenkaaa
11-12-2009, 16:32
Мерси но поне си признах че е доста :grin:

roshlichka
11-12-2009, 16:35
Охх.охх.ОХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХ Защо на мен?!.. Днес направих всичко друго но не и диета ](*,) ](*,) ](*,) сутринта добре. Закусвах една ябълка.. но послеее.. с баща ми имахме малко работа и излязохме и после ме заведе в една сладкарница и неможах да се стърпя.. Изядох един мъфен с боровинки и изпих една чашаа сокк.. Това беше по обяд.. А след обяд отидох на гости на вуйна и неможех да и откажа едно парче плодова пита :-x :? ужасс на всичкото отгоре изпих и още една чаша сок и вечерях салата домати и една филия пълнозърнест хляб и 2 моркова.. :booooomb: мале мале.. не ми се мисли.. но утре ще си продължа с 5тия ден-белтъчен и се надявам да поправя нещата.. :)

Бтв.. утре ще се притегля сутринта, но не очаквам да съм помръднала от 64 кг. :-x

titinkaa
11-12-2009, 16:43
Както вече казах свалила съм 2кг,а и днескашния ден ми мина страхотно,много съм доволна от себе си :)

elenkaaa
11-12-2009, 16:50
Спокойно аз май съгреших най-много от всички :booooomb: :shock:

PinkFloydSound
11-12-2009, 16:52
Изяла съм към 2-3 омлета за тея няколко седмици, дали са провалили нещо?
Мале, по-бесен човек от мен в момента НЯМА.

foreverr
11-12-2009, 17:15
Защо си бясна.Омлетите не са калорични ако са с малко олио или без олио!!!Майка ми празеше сиета в която беше позволено да си яде омлети.А и тази точковата диета която пази titinkaa в тази диета са позволени омлетите!!!!!!!!!!

vagarious
11-12-2009, 17:16
Еми честито!Хапнах половин пържола,ориз със зеленчуци и 1 филия пънозърнест хляб и 1 портокал в ПЛОДОВИЯ ден. :-x :-x :-x :-x :-x Утре вече съвсем сериозно ще го карам.Писна ми. :-x :-x :-x :-x :-x

PinkFloydSound
11-12-2009, 17:17
Защо си бясна.Омлетите не са калорични ако са с малко олио или без олио!!!Майка ми празеше сиета в която беше позволено да си яде омлети.А и тази точковата диета която пази titinkaa в тази диета са позволени омлетите!!!!!!!!!!
Да, но омлета, който беше направила днес, лъщеше от олио. 8-) Не го и изядох...
Дано предните не са били такива. Факт е, че повече няма да погледна омлет.

Infinity
11-12-2009, 17:18
^ Споко,де помисли малко може пък майка ти да не ги е пържила със много мазнина.. :) нЕма да се косиш толкова.. 8-)
Упсс..сега прочетох,че е лъщяло от мазнина..ее нищо просто ги компенсирай тия омлети следващите дни / по-малко яж /
ии така,а и въпреки тва пак нЕма се косиш. 8-)
Успех отново на всички :-)

foreverr
11-12-2009, 17:20
Аз днес хапнах и ето какво:
Закуска: 2 варени яйца с малко сирене и малко извара
Обяд: 2 настъргани моркова на салата с оцет и сол
Междухранене: 1 средно голям грейфрут.
Вечеря: салата от зеле и малко карфиол в нея с оцет и сол+1 варено яйце.
Ако тези неща ги сметна като то4ки за то4кова диета(карче не съм на то4кова диета, а се стремя да ям диетично) се получават 20 то4кии :grin: :grin: а то4ките които трябва да се правят за да отслабнем са 40... :grin:

hottie
11-12-2009, 17:26
mimsssssss

Ако си стегнеш добре бедрата и да си по-пълничка няма проблем. Иначе и аз не харесвам прекалено кльощавите момичета, особено на по-зрелите. Аз не искам да съм прекалено слаба, защото изглеждам така като тийнейджърка, а отдавна минах този период. Но така се случи, че от много работа и стрес поотслабнах и сега гледам да вляза във форма обратно, като се старая да кача тези прословути 2-3 кила или там колкото са. Все пак съм жена, а не искам да съм безформено момиченце 8-)

PinkFloydSound - Не трябва да обвиняваш майка ти така. Тя не ти е виновна. Готви си сама, за да си сигурна какво ядеш...

Иначе бих искала да помоля всички да не цитирате повече от 2, максимм 3 поста наведнъж, защото става неприятно за четене, темата се бъгва и т.н. Мерси :)

PinkFloydSound
11-12-2009, 17:35
mimsssssss

Ако си стегнеш добре бедрата и да си по-пълничка няма проблем. Иначе и аз не харесвам прекалено кльощавите момичета, особено на по-зрелите. Аз не искам да съм прекалено слаба, защото изглеждам така като тийнейджърка, а отдавна минах този период. Но така се случи, че от много работа и стрес поотслабнах и сега гледам да вляза във форма обратно, като се старая да кача тези прословути 2-3 кила или там колкото са. Все пак съм жена, а не искам да съм безформено момиченце 8-)

PinkFloydSound - Не трябва да обвиняваш майка ти така. Тя не ти е виновна. Готви си сама, за да си сигурна какво ядеш...

Иначе бих искала да помоля всички да не цитирате повече от 2, максимм 3 поста наведнъж, защото става неприятно за четене, темата се бъгва и т.н. Мерси :)
Човек, аз не знам кое е пържено и кое не, ти ми говориш за готвене. 8-)

foreverr
11-12-2009, 17:51
От доста време си мисля да чапочна една диета ама се чудя дали е добра.Та ако може мнения:
1ви ден - 2-3 кофички кисело мляко 0.1 %
2ри ден - зеленчуци на корем
3ти ден - 1кг. плодове
4ти ден - 1 печено пиле
5ти ден - 2 варени айца + 500 грама извара.
Е какво мислите??
А и забравих, за всички които са на диета ще пусна едни снимчици на слабички каки4ки :D за да си помечтаем :
1 http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_242501_bg.jpg
2 http://www.listown.com/images/celebrity/200906/Miranda-Kerr-20090613220523.jpg
3 http://album.idt.cz/albums/vip/DonScan_023_Paris_Hilton_Maxim_1203-4.jpg
4 http://store.picbg.net/pubpic/BD/6A/cc1f0fcb284cbd6a.jpg

silviq8888
11-12-2009, 17:59
От доста време си мисля да чапочна една диета ама се чудя дали е добра.Та ако може мнения:
3ти ден - 1кг. плодове
4ти ден - 1 печено пиле
Е какво мислите??

Подобна диета аз пуснах! :-P Малко по различна е и много ефикасна разбира се ако имаш воля! Виж по назад където съм писала за 10 дни се свалят 8-9 кг!Успех

А сега да кажа за мен вчера започнах 90 дневната защото тази другата ми е много тегава :D :D :D Вчера всичко по план ядох ябълки после мляко ОБАЧЕ ми се дояде и ядох препечени филии домати и някаква шунка,за капак вечерта ядох картофено пюре ! НО на сутринта не издържах и се качих на кантара и какво да видя -1 кг :grin: :grin: :grin: направо не можах да повярвам!Продължавам днес не съм правила прегрешения!Успех на всички и честито на тези с минусите :-) :-) :-)

mimsssssss
11-12-2009, 18:00

и аз си правя омлет кое му е лошото.научи кое е пържено печено т.н. и тогава говори :)
бтв:кво е тва отношение към майка ти ало тая жема те е родила бе :)
п.п. няма мазнина = не е вредно

PinkFloydSound
11-12-2009, 18:09
http://thinspiration4life.blogspot.com
Ето ви вдъхновение. Стотици страници със слаби какички.

elenkaaa
11-12-2009, 18:17
pink floyed ти Натали ли се казваш по принцип :-D :)

foreverr
11-12-2009, 18:22
3ти ден - 1кг. плодове
4ти ден - 1 печено пиле
Е какво мислите??

Подобна диета аз пуснах! :-P Малко по различна е и много ефикасна разбира се ако имаш воля! Виж по назад където съм писала за 10 дни се свалят 8-9 кг!Успех

А сега да кажа за мен вчера започнах 90 дневната защото тази другата ми е много тегава :D :D :D Вчера всичко по план ядох ябълки после мляко ОБАЧЕ ми се дояде и ядох препечени филии домати и някаква шунка,за капак вечерта ядох картофено пюре ! НО на сутринта не издържах и се качих на кантара и какво да видя -1 кг :grin: :grin: :grin: направо не можах да повярвам!Продължавам днес не съм правила прегрешения!Успех на всички и честито на тези с минусите :-) :-) :-)
Браво, че си сваила 1 кило :) Ина4е аз воля си имам за тази диета която написах, но проблема е, че майка ми може да ми я прецака, тъй като тя е против това да пазя диети и да отслабвам, защото не съм чак дебела, а нормална, а аз искам да съм млако по слаба.И все пак другата седмица си мисля да я почна тази диета от сряда, а за сега ще си карам на здравословно хранене :)

shyshinka
11-12-2009, 18:29
Amm da se otcheta i az. Ot dneshniq den sum mnoogo dovolna. Ne zakusvah, zashtoto stanah v 12;30 :-D i togava napravo obqdvah porokal i izpih 1chai s med i limon. Kum 18;00 qdoh qbylka i tova e za dens. Ne sym vecherqla, zashtoto sme na gosti, a tuk ima vsichko drugo, no ne i plodove..se1 ima banani, no znaq che sa dosta kalorichni i ne si pozvolih.

I da vi pitam, tyi kato ne sym vecherqla, sled malko kato se pribera redno li e da qm 2kivita tyi kato e tolkova kysno, ako ne e preporychitelno mislq, che shte si izkaram i na portokala i qbulkata. Ta kajete kakvo mislite vie?

roshlichka
11-12-2009, 18:41
Ами попринцип след 8 не е препоръчително да се яде ама ако много ти престърже корема хапни поне 1/2 портокал.. Майка ми казва че вечер не трябва да се пие много вода да знаетте.

elenkaaa
11-12-2009, 18:45
По принцип това в колко ядеш не е важно мисля че може да ги хапнеш двете кивита но наистина в медицинска книга съм чела че това в колко часа ядеш няма значение важно е количеството и калориите :grin: Успехчета

titinkaa
11-12-2009, 18:46
Amm da se otcheta i az. Ot dneshniq den sum mnoogo dovolna. Ne zakusvah, zashtoto stanah v 12;30 :-D i togava napravo obqdvah porokal i izpih 1chai s med i limon. Kum 18;00 qdoh qbylka i tova e za dens. Ne sym vecherqla, zashtoto sme na gosti, a tuk ima vsichko drugo, no ne i plodove..se1 ima banani, no znaq che sa dosta kalorichni i ne si pozvolih.

I da vi pitam, tyi kato ne sym vecherqla, sled malko kato se pribera redno li e da qm 2kivita tyi kato e tolkova kysno, ako ne e preporychitelno mislq, che shte si izkaram i na portokala i qbulkata. Ta kajete kakvo mislite vie?

няма нищо че е 22:00 часа яж щом ти се яде,а и си яла чак в 18:00 има много време до утре сутринта,а и като станеш утре ще си умряла от глад ако не хапнеш нещо тая вечер. :P

elenkaaa
11-12-2009, 18:46
Иначе да си кажа много съгреших днеска ама МНОГО изядох 3 кебабчета 3 филии едната от които с течен шоколад една купа Нескуик и 5 шоколадови бонбона Утре със сигурност съм на воден ден :shock: :shock: :shock:

shyshinka
11-12-2009, 18:47
okay, i az sym chuvala taka, no ne mislq, che i taka shte izdurja ;)
Ta znachi za dnes sum qla za obqd:portokal i kum 5;30 qbylka..
yay.. nikoga ne sum mislila, che shte sym sita s takova oskydno kolichestvo hrna za cql den :D
BTW veche az sum -3kg, ne izdurjah da ne se premeq kaot vidqh kantar.Sledvashtoto mi merene shte byde sled 2riqt mi beltychen den, che da sym izkarala pone 2 serii.. Haide leka vecher na vsichkii :-)

P.S>. abe reshih, che kato se pribera shte izqm 1 kivi ;)

titinkaa
11-12-2009, 18:53
okay, i az sym chuvala taka, no ne mislq, che i taka shte izdurja ;)
Ta znachi za dnes sum qla za obqd:portokal i kum 5;30 qbylka..
yay.. nikoga ne sum mislila, che shte sym sita s takova oskydno kolichestvo hrna za cql den :D
BTW veche az sum -3kg, ne izdurjah da ne se premeq kaot vidqh kantar.Sledvashtoto mi merene shte byde sled 2riqt mi beltychen den, che da sym izkarala pone 2 serii.. Haide leka vecher na vsichkii :-)

P.S>. abe reshih, che kato se pribera shte izqm 1 kivi ;)

Бравоо,и аз имам резултат неска се претеглих и съм свалила 2кг :grin: ,има ефект от всички неща които полагаме :)

foreverr
11-12-2009, 18:55
Oле кво правите бе всичките сваляте.
titinkaa е свалила 2 килограма, shyshinka е свалила 3 килограма, silviq8888 е свалила 1 килограм.Аз още не съм свалила, но при мен свалянето ще започне след няколко дни, защото ми е такъв организма.... :(

vagarious
11-12-2009, 18:57
Няма ефект. :( :(

IfeTyy
11-12-2009, 19:14
ох момичета привет от мен :wink: не можах да издържа ии прочетох само първите 9 страници и последната ама имах голямото желание да се включа във вашето "семейство" :oops:

таа аз съм на 90 дневната от вчера.. днес ми беше бобовия ден ии съм изяла 1 банан за закуска за обяд малко царевица след това към 5 изядох още един банан ии за вечеря малко царевица

аз горката имам голям апетит :( ии все съм гладна ама се опитвам да не ям ии мисля, че успявам

а да и да кажа висока съм 155 (което е многооо гадно) и тежа 47
знам че ще кажете, че няма какво да отслабвам както всички останали ми казват, но да отбележа, че не искам да стана 30 кг!! искам само няколко някъде да стана 44-45 и една приятелк много отслабна с тази диета искам и аз така

мисля, че се олях в писането , но от утре ще ви подкрепям и аз тук в темичката :-)

vagarious
11-12-2009, 19:36
ох момичета привет от мен :wink: не можах да издържа ии прочетох само първите 9 страници и последната ама имах голямото желание да се включа във вашето "семейство" :oops:

таа аз съм на 90 дневната от вчера.. днес ми беше бобовия ден ии съм изяла 1 банан за закуска за обяд малко царевица след това към 5 изядох още един банан ии за вечеря малко царевица

аз горката имам голям апетит :( ии все съм гладна ама се опитвам да не ям ии мисля, че успявам

а да и да кажа висока съм 155 (което е многооо гадно) и тежа 47
знам че ще кажете, че няма какво да отслабвам както всички останали ми казват, но да отбележа, че не искам да стана 30 кг!! искам само няколко някъде да стана 44-45 и една приятелк много отслабна с тази диета искам и аз така

мисля, че се олях в писането , но от утре ще ви подкрепям и аз тук в темичката :-)

Сигурна ли си, че наистина е така!? То си е за твое добро де.Ти си знаеш. :?

IfeTyy
11-12-2009, 19:48
сигурна съм ;) защотото многооо ме е страх от анорексия и от такива болести, а и наистина не ми харесват много слаби момичета грозно ми е искам само мъничко и мисля , че това разделно хранене ще помогне и на организма ми :) мисля, че мога да кача някой снимка, ако имате желание :oops:

vagarious
11-12-2009, 19:50
Както искаш.За мен под 47кг. не е много нормално,НО както казах - ти си знаеш. :)

IfeTyy
11-12-2009, 20:00
http://prikachi.com/files/1159273f.jpg с дънките и чената блуза
http://prikachi.com/files/1159277m.jpg

ето ме :oops: и аз няма да я правя цялата не знам дали го казах. най-много месец, но не и повече :)

а и да ви питам момичета някоя има ли представа как се смаляват пръсци :( казаха ми, че било наследствено, но аз бях мн слабичка и нищо ми нямаше.тренирах 3 години хандбал и станаха на мускули и след тфа детронираха и са много гадни и грозни. ако някой знае някакво решение да пише :-)

silviq8888
11-13-2009, 07:01
Добро утро на всички! Вече се убедих в деиствието на тази диета и не слушайте хората който ви казват че с картофи не се отслабва защтото на мен са ми го казвали! :-P :-P За протокола :-D :-D 2 дни -2 кг :grin: :grin: :grin: :grin: Надявам се и вие да се похвалите днес!
А само искам да попитам днес са ми въглехидратите и си купих шоколад Милка тази лентичка за която се спомената на широчина или на дължина или просто е едно кубче ! :? :? :? Мерси предварително! :-) :) :)

titinkaa
11-13-2009, 07:10
Добро утро на всички! Вече се убедих в деиствието на тази диета и не слушайте хората който ви казват че с картофи не се отслабва защтото на мен са ми го казвали! :-P :-P За протокола :-D :-D 2 дни -2 кг :grin: :grin: :grin: :grin: Надявам се и вие да се похвалите днес!
А само искам да попитам днес са ми въглехидратите и си купих шоколад Милка тази лентичка за която се спомената на широчина или на дължина или просто е едно кубче ! :? :? :? Мерси предварително! :-) :) :)

На ширината,демек 3 квадратчета е една лентичка....Аз вчера още се похвалих че за 3 дни от Точковата диета съм свалила 2кг :grin:

PinkFloydSound
11-13-2009, 07:45
Яжте натурален шоколад, с мноооооооооооого по-малко калории е.
Един малък LZ е към 70 калории, смятайте колко е една лентичка. Пък и натуралният шоколад е много полезен. :)

sladi4ka_qni4ka
11-13-2009, 07:52
абе да питам.. зна4и аз сладко не ям ... единствено мед и то разтворен във вода сутрин и ве4ер.. това брои ли се за много калори4но... :)

titinkaa
11-13-2009, 08:02
абе да питам.. зна4и аз сладко не ям ... единствено мед и то разтворен във вода сутрин и ве4ер.. това брои ли се за много калори4но... :)

[b]в меда има калории,например в мойта диета Точковата 1с.л. мед е 16 точки 8)...В пчелния мед има 333 kcal

titinkaa
11-13-2009, 08:12
В 100 грама:
авокадо - 160 Kcal
агнешка пържола - 246 Kcal
агнешки бут - 130 Kcal
агнешки гърди - 400 Kcal
агнешко филе - 120 Kcalайран - 44 Kcal
акула котлет - 130 Kcal
акула пържена - 228 Kcal
алабаш варен - 29 Kcal
амур бял - 132 Kcal
ананас - 46 Kcal
ананас консерва - 82 Kcal
аншоа - 130 Kcal
артишок - 47 Kcal
аспарагус - 20 Kcal
аспержи - 17 Kcal
ашуре - 95 Kcalбадеми печени - 597 Kcal
бадеми сурови - 577 Kcal
баклава - 429 Kcal
бамя - варена или замразена - 28 Kcal
бамя - туршия (маринована) - 58 Kcal
бамя сурова - 32 Kcal
банан - 87 Kcal
домашна баница със сирене - 395 Kcal
банички Белла със сирене - 363 Kcal
Бейлис - 254 Kcal
Бекон пушен - 253 Kcal
Биволско кисело мляко - 102 Kcal
Бира - 40 Kcal
Безалкохолна бира - 30 KcalБисквити маслени - 500 Kcal
Шоколадови бисквити - 520 Kcal
Бишкоти - 398 Kcal
Боб варен - 130 Kcal
Боб зелен - 37 Kcal
Боб шарен - 106 Kcal
Боза - 72 Kcal
Бонбони желе - 74 Kcal
Бонбони шоколадови - 470 Kcal
Броколи - 25 Kcal
Брюкселско зеле , замразено и след това варено - 42 Kcal
Булгур - 346 Kcal
Бутер тесто ,,Белла" - 383 Kcal
Бърбън - 225 Kcal
Бял амур - 133 KcalБяла риба - 78 Kcal
Варени моркови - 31 Kcal
Вафли - 510 Kcal
Вермут - 150 Kcal
Вино бяло сладко - 90 Kcal
Вино бяло сухо - 70 Kcal
Вино розе - 62 Kcal
Вино червено - 75 Kcal
Вишни - 55 kcal
Вода - няма калории
Водка - стандартна 40% алкохол - 222 Kcal
Говеждо месо средно тлъсто - 134 Kcal
Говеждо месо тлъсто - 262 Kcal
Грах консерва - 62 Kcal
Грах пресен - 51 kcalГрах яхния - 124 Kcal
Грейпфрут - 34 Kcal
Грозде - 70 Kcal
Гулия - 26 Kcal
Гъби печурки - 18 Kcal
Гъше месо - 307 Kcal
Джанки - 34 Kcal
Джин - стандартен 40% алкохол - 222 Kcal
Диня - 26 Kcal
Домати - 21 Kcal
Домати консерва - 17 Kcal
Дроб черен - 128 Kcal
Дюля (дюла) - 44 Kcal
Еклер - 389 Kcal
Желирани бонбони - 294 Kcal
Заешко месо - 174 KcalЗахар - 417 Kcal
Зеле - 25 Kcal
Кисело зеле - 26 Kcal
Земна ябълка - 27 Kcal
Микс от сурови зеленчуци - 105 Kcal
Зехтин - 900 Kcal
Извара пълномаслена - 298 Kcal
Извара обезмаслена - 62 Kcal
Кайма смес от свинско и телешко 60/40 - 203 kcal
Кайма свинска - 260 Kcal
Кайма телешка - 116 Kcal
Кайсия - 46 Kcal
Калкан - 118 KcalКалмар - 93 Kcal
Камби - 26 Kcal
Капучино - 60 Kcal
Варени картофи - 74 Kcal
Картофи задушени - 85 Kcal
Картофи пържени - 258 Kcal
Карфиол - 30 Kcal
Кафе еспресо - 7 Kcal
Кашкавал краве - 397 Kcal
Кекс домашен - 362 Kcal
Кетчуп - 94 Kcal
Киви - 43 Kcal
Кифла с мармалад - 300 Kcal
Кифла със сирене - 288 Kcal
Козунак - 376 Kcal
Кока Кола - 44 KcalМесо от кокошка - 222 Kcal
Коняк - 250 Kcal
Копърка в доматен сос - 287 Kcal
Копърка маринована - 242 Kcal
Краве кисело мляко - 76 Kcal
Краставица - 12 Kcal
Крем карамел - 203 Kcal
Круша - 58 Kcal
Къпини - 50 Kcal
Кървавица - 230 Kcal
Лешници печени - 685 Kcal
Лешници сурови - 633 Kcal
Леща варена - 130 Kcal
Леща яхния - 252 KcalЛимонада - 52 Kcal
Лимон - 40 Kcal
Лук пресен - 27 Kcal
Лук стар (глави) - 52 Kcal
Луканка - 464 Kcal
Лютеница - 161 Kcal
Люти чушки - 40 Kcal
Макарони варени - 142 Kcal
Макарони на фурна - 262 Kcal
Малини - 46 Kcal
Манго - 70 Kcal
Мандарина - 38 kcal
Маргарин - 750 Kcal
Маруля - 25 KcalСвинска мас - 900 Kcal
Маслини черни - 248 Kcal
Краве масло - 743 Kcal
Мастика 342 Kcal
Пчелен мед - 333 Kcal
Овче кисело мляко - 90 Kcal
Моркови - 40 Kcal
Мушмула - 35 Kcal
Нар - 75 Kcal
Олио слънчогледово - 930 Kcal
Омлет - 152 Kcal
Орехи - 690 Kcal
Ориз варен - 110 Kcal
Ориз задушен - 208 Kcal
Оцет - 14 Kcal
Палачинка - 225 KcalПастърма - 205 Kcal
Патешко месо - 168 Kcal
Патладжан варен - 35 Kcal
Патладжан маринован - 50 Kcal
Печурки - 21 Kcal
Печена пилешка пържола - 114 Kcal
Пилешко месо печено - 144 Kcal
Пилешко месо варено - 125 Kcal
Зелен пипер - 25 Kcal
Червен пипер - 25 Kcal
Печен пипер - 22 Kcal
Поничка - 398 Kcal
Портокал - 42 Kcal
Праз - 30 Kcal
Праскова - 36 KcalПушени пуешки гърди - 96 Kcal
Пуешка шунка - 124 Kcal
Пуканки - 400 Kcal
Пъпеш - 40 Kcal
Ракия - 302 Kcal
Раци - 81 Kcal
Репички - 21 Kcal
Ром - 375 Kcal
Русенско варено - 387 Kcal
Ряпа - 29 Kcal
Саздърма - 408 Kcal
Свинска пържола - 260 Kcal
Свински врат - 250 Kcal
Свински джолан - 272 Kcal
Свински котлет - 258 KcalСвински черен дроб - 140 Kcal
Свинско печено - 296 Kcal
Свинско филе - 176 Kcal
Сирене дунавия - 378 Kcal
Сирене краве - 245 Kcal
Сирене крема - 364 Kcal
Сирене овче - 326 Kcal
Сирене синьо - 353 Kcal
Скумрия на скара - 224 Kcal
Скумрия пушена - 198 Kcal
Скумрия пържена - 295 Kcal
Сладолед ванилия - 206 Kcal
Сладолед сметанов - 240 Kcal
Сладолед шоколадов - 222 Kcal
Сланина - 854 KcalСини сливи - 63 Kcal
Смокини - 79 Kcal
Соя печена - 620 Kcal
Спанак варен - 23 Kcal
Стафиди - 291 Kcal
Страгали - 620 Kcal
Таратор - 50 Kcal
Тахан халва - 540 KcalТекила - 110 Kcal
Телешка кайма - 118 Kcal
Телешки език варен - 202 Kcal
Телешко варено - 62 Kcal
Тиква варена - 56 Kcal
Тиква печена - 40 Kcal
Тиквички пържени - 194 Kcal
Тиквички с млечен сос - 194 Kcal
Тирамису - 252 Kcal
Толумбички - 432 Kcal
Тутманик - 361 Kcal
Узо - 340 Kcal
Уиски - 286 Kcal
Фурми - 281 Kcal
Фъстъци печени - 620 KcalФъстъци сурови - 568 Kcal
Фъстъчено масло - 588 Kcal
Хайвер червен - 250 Kcal
Хайвер черен - 250 Kcal
Хляб пшеничен - 240 Kcal
Хляб ръжен - 193 Kcal
Хляб соев - 268 Kcal
Хляб черен с трици - 183 Kcal
Царевица варена - 108 Kcal
Царевица пържена - 213 Kcal
Цвекло - 41 Kcal
Цвекло варено - 44 Kcal
Цикория - 16 Kcal
Червен пипер млян - 332 Kcal
Череши - 67 KcalЧесън - 116 Kcal
Шам фъстък - 478 Kcal
Шампанско полусухо - 110 Kcal
Шампанско сухо - 76 Kcal
Шоколад млечен - 530 Kcal
Шоколад натурален - 480 Kcal
Шунка - 117 Kcal
Ябълка - 53 Kcal
Ябълка обелена - 47 Kcal
Ябълка сушена - 242 Kcal
Ягоди - 38 Kcal
Яйце варено - 154 Kcal
Яйце сурово - 147 Kcal
Ярешко месо - 212 Kcal

PinkFloydSound
11-13-2009, 08:19

в меда има калории,например в мойта диета Точковата 1с.л. мед е 16 точки 8)...В пчелния мед има 333 kcal
За 100 грама, нали? А една лъжичка мед колко грама е?
Медът е много полезен и една лъжица на ден няма да навреди въобще. Все пак не трябва да се прекалява. (То всичко в големи количества е вредно.)

titinkaa
11-13-2009, 08:28

в меда има калории,например в мойта диета Точковата 1с.л. мед е 16 точки 8)...В пчелния мед има 333 kcal
Медът е много полезен и една лъжица на ден няма да навреди въобще. Все пак не трябва да се прекалява. (То всичко в големи количества е вредно.)

Еми нз колко гр е една лъжичка :)

sladi4ka_qni4ka
11-13-2009, 08:59

ахам мерси... мии аз така съм свикнала да го приемам под формата на те4ност.. разтварям го във вода... :) ина4е ни6то друго сладко не ям

3oPuTy
11-13-2009, 09:15
Абе момичета я по-спокойно с меда :)
Той може да има доста калорий,но е и много полезен :) Влияе много благоприятно на стомашно-чревния трак,а и организма го усвоява много бързо :)

foreverr
11-13-2009, 09:17

Една лъжица мед е около 15-20 грама.Сигурна съм :)
Иначе по темата-като гледам още едно момиче е свалило 2 килограма.Сигурно всички си имате кантари у вас и се теглите, но аз нямам, но се теглих вчера и не бях свалила :D Но трябва търпение, все ще ги сваля.То аз имам само 3 килограма за сваляне.

PinkFloydSound
11-13-2009, 09:21

Да де, знам, иронично го казах.
Защото някои неща може да са с много калории за 100 грама, но като ги ядем по малко, какво значение има това...
Впрочем тая точкова диета е върхът на простотията, просто отдавна не съм се смяла така.

titinkaa
11-13-2009, 09:25

Защото някои неща може да са с много калории за 100 грама, но като ги ядем по малко, какво значение има това...
Впрочем тая точкова диета е върхът на простотията, просто отдавна не съм се смяла така.

що да е върха на простотията,кво и е на диетата?

foreverr
11-13-2009, 09:26

Еми може да ти се струва върхът ма шрпстптията, но както виждаш titinkaa свали 2 килограма за 3 дни!!!!Така, че явно не е простотия, а и аз съм я пазила , но за много кратко...

PinkFloydSound
11-13-2009, 09:31
Да, защото знае какво да яде.
Ама извинявай, един дюнер да е 0 точки, а една ябълка 10... :lol: :lol: :lol: Супер калпаво са наслагани точките, както им е скимнало просто.
Куцо и сакато тръгнало да прави диети, мухахахаха.
Щом за вас най-важното е килограмите... Тоя организъм, а у, за нищо не го ебавате. Нали важното е да свалим няколко кг, пък кво ни ебе точно по какъв начин се свалят. :?
Уиски 100мл 0
Бира 250мл 12
Бахахахахахаха, уискито, което е 250 калории за една чашка, е по-калорично от бирата, която е 100 и нещо калории за 250 мл?! :lol: :lol: :lol:
Вярвайте си.

titinkaa
11-13-2009, 09:33
Ама извинявай, един дюнер да е 0 точки, а една ябълка 10... :lol: :lol: :lol: Супер калпаво са наслагани точките, както им е скимнало просто.
Щом за вас най-важното е килограмите... Тоя организъм, а у, за нищо не го ебавате. Нали важното е да свалим няколко кг, пък кво ни е** точно по какъв начин се свалят. :?

Хиляди пъти съм казвала че това не е дюнера,за който вие си мислите,а тва е дюнер кебап,нещо като наденица....Престанете с тва че е тъпа диетата и т.н.

mimsssssss
11-13-2009, 09:37
За да не е без хич и аз да се похваля (макар че казах на 10 дена не издържах) значи от 19 съм почнала дюкан и днес съм -3кг. доволна съм много, макар че знам че ще има ефект :) .
п.п. няма да правя повече така на 10 дена ще си се меря, тегля всичко :)

IfeTyy
11-13-2009, 09:37
абе момичета не се връзвайте бе все тая нека тя си седи както се харесва :) ние си вярваме, че можем да отслабнем по някакъв начин и го правим
какъв е проблема :-P

пък по темата днес ядох за закуска ябълка сега хапвам спагетки :grin:

kriSko94
11-13-2009, 09:39
Щом за вас най-важното е килограмите... Тоя организъм, а у, за нищо не го ебавате. Нали важното е да свалим няколко кг, пък кво ни е** точно по какъв начин се свалят. :?

Хиляди пъти съм казвала че това не е дюнера,за който вие си мислите,а тва е дюнер кебап,нещо като наденица....Престанете с тва че е тъпа диетата и т.н.

хмм, в белгия съм яла дюнер-кебап...издълбана 1/2 питка, вътре с какво ли не ти я пълнят.. уникално яко :lol: ама айде,че е темата за диети да не ви говоря... тааа в нашенско не знам на какво му казват "дюнер-кебап", но определено не мисля, че е наденица...

иначе и аз не харесвам тази толкова велика "точкова диета"

всъщност мисля,че нието една диета не е добра....за 2-3 дни се хвалите с мнг добри резултати... НО... какво сте свалили??? едва ли мазнини.. най-вероятно мускулна маса и малка част мазнини..нарая,когато спрете диетата са 1-2 седмици ще се на старото тегло... ноо нещата ще са по-зле,защото не сте качили мускулна маса.. нооо вие си знаете разбира се. Просто от личен опит ви казвам,че тези "бързи" диети не водят до добро. В крайна сметка всеки с носи глава на раменете! успех :)

kriSko94
11-13-2009, 09:43
о, пропуснах:

или поне само диета, без сериозно физическо натоварване, не води до добро... но тези диете,шокиращи организма ви, не могат да се съчетаят с физ.натоварване,просо няма как да стане- няма да имате силата за това, с което сте се захванали.. иии пак имаме нужда от енергия- мускулната тъкан се разгражда с уникално големи темпове по тазя причина.. :?

damdam
11-13-2009, 09:47
И аз не одобрявам тази диета.
1. Не може за закуска с една ябълка да изкарате целия ден. закуската е най-важното ядене, трябва ви енергия.
2. Вие не си набавяте необходимите калории за деня. Може и да не сте гладни, ама как ще изкарате с примерно 500 калории?
3. Радвате се, че сте свалили 2 кг за 2-3 дни, ама целта ви каква е-да ги свалите или да ги свалите и запазите? Да не говорим, че повечето тук нямат никакво физическо натоварван. Но както каза kriSko94, всеки си има глава на раменете.

Не го приемайте като заяждане или нещо такова, не искам да ви убивам желанието да свалите някой килограм, но от личен опит знам, че с глад не става.

Sissy90
11-13-2009, 09:48
Уиски 100мл 0
Бира 250мл 12
Бахахахахахаха, уискито, което е 250 калории за една чашка, е по-калорично от бирата, която е 100 и нещо калории за 250 мл?! :lol: :lol: :lol:
Вярвайте си.
Нека ти обясня на какво, според моите скромни познания, се основава тази диета (може и да не съм така компетентна като теб, просто съм попрочела тук-там нещо и се замозаблуждамавам, че знам нещо за храненето).
Та ето какво виждам аз - точките не са наслагани току-така, а отговарят на количеството въглехидрати в храните. Когато се сведат до минимум въглехидратите (които се разграждат най-лесно и бързо), тялото се принуждава да си набавя енергия от мазнини и белтъчини (които се разграждат значително по-трудно и изискват повече енергия). Точковата диета е опростен вариант на нисковъглехидратна, за тези, които не могат или не искат да се занимават с по-сложните изчисления от рода какъв % от калориите идват от мазнини, въглехидрати и белтъчини.
Ефективна е, защото:
1. Тялото изгаря повече енергия, за да си набавя нужното от непривични източници - мазнини и белтъчини вместо въглехидрати.
2. Докато я спазва, човек все пак внимава какво яде - много хора са потвърдили, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко.
Благодаря за вниманието.

titinkaa
11-13-2009, 09:50

хмм, в белгия съм яла дюнер-кебап...издълбана 1/2 питка, вътре с какво ли не ти я пълнят.. уникално яко :lol: ама айде,че е темата за диети да не ви говоря... тааа в нашенско не знам на какво му казват "дюнер-кебап", но определено не мисля, че е наденица...

всъщност мисля,че нието една диета не е добра....за 2-3 дни се хвалите с мнг добри резултати... НО... какво сте свалили??? едва ли мазнини.. най-вероятно мускулна маса и малка част мазнини..нарая,когато спрете диетата са 1-2 седмици ще се на старото тегло... ноо нещата ще са по-зле,защото не сте качили мускулна маса.. нооо вие си знаете разбира се. Просто от личен опит ви казвам,че тези "бързи" диети не водят до добро. В крайна сметка всеки с носи глава на раменете! успех :)

сори ама много грешиш че след няколко днена всичко ще си качим,а колкото до Точковата диета"лично съм говорила с лекарка и ми я препоръча,щото при нея се ограничават въглехидратите,а точно от тях се пълнее,така че не си казвайте мнението просто ей така без смисъл и като не знаете за кво точно става дума :x :-x
...Спирам щото тука не му е мястото да се разправям..А и провалям темата заради някои хора дето много се месят,и най-учтиво ще ги помоля повече да не пишат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

foreverr
11-13-2009, 09:52
И аз не одобрявам тази диета.
1. Не може за закуска с една ябълка да изкарате целия ден. закуската е най-важното ядене, трябва ви енергия.
2. Вие не си набавяте необходимите калории за деня. Може и да не сте гладни, ама как ще изкарате с примерно 500 калории?
3. Радвате се, че сте свалили 2 кг за 2-3 дни, ама целта ви каква е-да ги свалите или да ги свалите и запазите? Да не говорим, че повечето тук нямат никакво физическо натоварван. Но както каза kriSko94, всеки си има глава на раменете.

Не го приемайте като заяждане или нещо такова, не искам да ви убивам желанието да свалите някой килограм, но от личен опит знам, че с глад не става.
Mи значи за 1вото не съм много съгласна, щом като искаме да отслабнем можем да си караме и на по една ябълка, то си са за нас последствията!
За 2рото - какво като караме с по - малко калории на ден?Важното е, че поне се храним по-здравословно.
И за 3тото - Мми това, че са свалили по 2-3 килограма за 2-3-4 дена може и да не е добре, защото при повечето хора които бързо свалят и бързо качват(НО не при всички) И вече за това, че повечето нямат физическо натоварване съм съгласна.Добре е да се движат повечко, да спортуват и така ще отслабнат по лесно, а и ще са по стегнати след отслабването.Защото от отслабване кожата малко или много се отпуска, но с спорт може да се стегне :)

mimsssssss
11-13-2009, 09:53

кой е казал бърза диета 90 дневната е 3 месеца кое му е бързото, дюкан е около половин година, точковата също е към 3 месеца, ох момиче замълчи...

titinkaa
11-13-2009, 09:54
Уиски 100мл 0
Бира 250мл 12
Вярвайте си.
Нека ти обясня на какво, според моите скромни познания, се основава тази диета (може и да не съм така компетентна като теб, просто съм попрочела тук-там нещо и се замозаблуждамавам, че знам нещо за храненето).
Та ето какво виждам аз - точките не са наслагани току-така, а отговарят на количеството въглехидрати в храните. Когато се сведат до минимум въглехидратите (които се разграждат най-лесно и бързо), тялото се принуждава да си набавя енергия от мазнини и белтъчини (които се разграждат значително по-трудно и изискват повече енергия). Точковата диета е опростен вариант на нисковъглехидратна, за тези, които не могат или не искат да се занимават с по-сложните изчисления от рода какъв % от калориите идват от мазнини, въглехидрати и белтъчини.
Ефективна е, защото:
1. Тялото изгаря повече енергия, за да си набавя нужното от непривични източници - мазнини и белтъчини вместо въглехидрати.
2. Докато я спазва, човек все пак внимава какво яде - много хора са потвърдили, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко.
Благодаря за вниманието.

Sissy90...Браво много добре им уточни за кво става дума,а те говорят празни приказки без да знаят кво точно е пояснението на тая диета!!!!!! :-x

mimsssssss
11-13-2009, 09:54
о, пропуснах:

или поне само диета, без сериозно физическо натоварване, не води до добро... но тези диете,шокиращи организма ви, не могат да се съчетаят с физ.натоварване,просо няма как да стане- няма да имате силата за това, с което сте се захванали.. иии пак имаме нужда от енергия- мускулната тъкан се разгражда с уникално големи темпове по тазя причина.. :?

най лошото е че пише набор 94 а още си неграмотна. на къде отива този свят. диети спазват манекенките на лимон и текила. ние сме си на хранителен режим ако не знаеш. не ядем пържено, мазнина, сладко...другото ни е позволено. ох много ме дразниш вече :lol: ставам да ям - за протокола пиле на грил :)

PinkFloydSound
11-13-2009, 09:56
о, пропуснах:

най лошото е че пише набор 94 а още си неграмотна. на къде отива този свят. диети спазват манекенките на лимон и текила. ние сме си на хранителен режим ако не знаеш. не ядем пържено, мазнина, сладко...другото ни е позволено. ох много ме дразниш вече :lol: ставам да ям - за протокола пиле на грил :)
Диета значи РЕЖИМ НА ЖИВОТ, не гладуване, както си мислите всички тук.
Боже, БОЖЕ!

titinkaa
11-13-2009, 09:57
Брееей, тая тема си е дневник за всякакви диети и аз ЩЕ пиша. Не виждам какъв ти е проблемът на теб, най-човешки ти обясняваме, че диетата НЕ СТРУВА.
Истината боли, ама моля ти се, недей така, не ме гони. :-# :razz:
Нещо от недояждане май много нервна си станала, а?

:D не ме разсмивай,и не се меси аз кво ям и кво не,и колко съм наядена,и не съм нервна от тва че не ям достатъчно,като не струва диетата не я коментирай повече!

titinkaa
11-13-2009, 09:58
о, пропуснах:

Диета значи РЕЖИМ НА ЖИВОТ, не гладуване, както си мислите всички тук.
Боже, БОЖЕ!

По-точно ние не гладуваме,просот сме ограничили някои неща

foreverr
11-13-2009, 10:01
о, пропуснах:

А пък аз имам сила за това всеки ден!!!Независимо , че ям малко!!!

foreverr
11-13-2009, 10:04
:D Ей стига всички см спорили, самопроваляме темата.Нека вечерта да пишем кво сме яли днес и да продължим да следим теглото си :)

kriSko94
11-13-2009, 10:07
о, пропуснах:

1. не съм неграмотна,имам проблем с клавиатрата и не си проверявам после :) ии не мисля,че ти трябва да ми говориш- пред "а, ала, ако, но, т.н." има запетая, след междуметията- също; "накъде" е една дума и просто не ми говори за правопис :) ... не ти се сърдя, когато човек е на диета е изнервен и по-"докачлив"

не съм казала нищо за 90-дневната диета, не мога да помня кой каква диета спазва о.О всичко,което написах, е с най-добри чувства към вас, защото и аз искам да сваля няколко кг, но с годините съм осъзнала,че буквално: бързата работа- срам за майстора :)

mimsssssss
11-13-2009, 10:10
^ объркала съм се от неграмотна, на неограмотена... за правопис никой не ти прави забележка, както каза аз самата съм пълна с грешки :D работата е там че никой не е на диета за две седмици, или на гладуване. режимите са дълготрайни :)

kriSko94
11-13-2009, 10:19
нее, работата е там,че когато свалите са толкова малко време толкова мнг кг (нормлано и здравсловно е да се сваля от 0,5-1кг на седмица), следва най-малкото период на задържане... в който си казва човек: "еее, аз тук съм като тревопасно от 3843024832 дни, а каквоооо само -2,3,4кг" ии тогава отиваш в кухнята,отваряш чекмеджето със "забранени" храни ии стой та гледай... след час-два се търкаляш опиянен от сладкото из вас... след това чувството за вина и т.н.

това са моите наблюдения,затова пуснах горните постове :?

silviq8888
11-13-2009, 10:30
Хорааа нещо го обърнахте на караница!Недейте! Всеки си преценява сам дали ще гладува, дали диета ще пази :D :D :D ! Стига вече!

Аз съм свалила 2 кг за 2 дни! Четох , че пишете че нямало физически упражнения не е така поне при мен аз по 1 час на ден въртя колело може да не е много , но не е и бездействие! Успех на всички! :)

myl0weee
11-13-2009, 10:33
стига сте се карали да не се запознаете с някой модератор.

foreverr
11-13-2009, 10:34
Хорааа нещо го обърнахте на караница!Недейте! Всеки си преценява сам дали ще гладува, дали диета ще пази :D :D :D ! Стига вече!

Аз съм свалила 2 кг за 2 дни! Четох , че пишете че нямало физически упражнения не е така поне при мен аз по 1 час на ден въртя колело може да не е много , но не е и бездействие! Успех на всички! :)
Ми 1 час колело е достатъчно и колелото помага за стягането на дупето и краката, но защо не обърнеш и малко внимание на ръцете и на корема?Прави по малко коремни преси и по малко женски лицеви опори.Ако правиш коремни и лицеви и караш колело(по време на диетата) и ако свалиш килограми после ще си доволна от резултатите как изглежда тялото ти :) Успех.

silviq8888
11-13-2009, 10:51

Ми 1 час колело е достатъчно и колелото помага за стягането на дупето и краката, но защо не обърнеш и малко внимание на ръцете и на корема?Прави по малко коремни преси и по малко женски лицеви опори.Ако правиш коремни и лицеви и караш колело(по време на диетата) и ако свалиш килограми после ще си доволна от резултатите как изглежда тялото ти :) Успех.

Мерси за съвета аз редовно си правех преди по 100 коремни но скоро не съм правила а лицеви не мога да правя :oops: :oops: много ми е трудно :D :D :D :D

hottie
11-13-2009, 10:51
PinkFloydSound и kriSko94 - Моля те ако пишеш тук гледай да се вписваш в темата, която е ДНЕВНИК или давай полезни съвети. Всичко друго е излишно. Мисля, че тази тема е много хубава за спазващите диета - защото си дават съвети и се подкрепят.
Всички мнения извън темата ще бъдат изтривани.

foreverr
11-13-2009, 10:53

Мерси за съвета аз редовно си правех преди по 100 коремни но скоро не съм правила а лицеви не мога да правя :oops: :oops: много ми е трудно :D :D :D :DЛицеви опори от мъжките и аз не мога, но ето тез са женски
http://4.bp.blogspot.com/_EyI1BtS3BtE/SqyfPLONAGI/AAAAAAAAAYk/vofPh2dTC-s/s1600-h/u08.jpg
Прави по малко от тях ако искаш.

Baby_b
11-13-2009, 10:55
Здравеите на всички! Днес закусвах 2 ябълки, на обяд 1 яйце, малко месо и салата от зеле и моркови, и след това млякоо. За вечеря сигурно ще съм на мляко и това е общо взето за днес.

vagarious
11-13-2009, 11:04
Аз след като снощи обърках работите, днес обаче си продължих с белтъчния ден.Не можах за закуся - бях много заета и после естествено всичко се прецака, та пропуснах закуската.Сега хапнах пържола с малко кашкавал и 1 филия пълн.хляб.Довечера ще е много по-леко.Това ще е за днес. :grin: :)

3oPuTy
11-13-2009, 11:16
Здравеите на всички! Днес закусвах 2 ябълки, на обяд 1 яйце, малко месо и салата от зеле и моркови, и след това млякоо. За вечеря сигурно ще съм на мляко и това е общо взето за днес.
Ако си на 90 дневната диета ще те посъветвам да не смесваш толкова белтъци и то в едно хранене :? Позволено е да се смесват най-много 2 белтъка :)

stefity
11-13-2009, 12:10
Здрасти на всички. :)
Значи викам и аз да се впиша в дневника, защото днеска започнах една диета, която фитнес инструктура ми преди време ми я беше написал и тогава ми помогна, та и сега пак ще я почвам, въпреки, че фитнеса го спрях. :)
Тааа то не е точно диета де, защото си свикваш да ядеш тези неща, и последният път си бях с този режим на хранене почти година. :)
Ето я и самата диетка, ако някой иска да я опита. :) Аз искам да сваля около 6-7 килограма, вискока съм 1.73 и тежа в момента 65 килограма.

Първо има една пречистваща диета, която трае 5 дни, и след това не се повтаря повече и след нея вече идва същинския режим на хранене, който е подхранващ. :)

Пречистваща диета:
1 ден - 3 грейпфрута. (сутрин 1, обед 1, вечер 1)
2 ден - 8 варени (печени картофа) разпределят се за целия ден.
3 ден - 3 кофички кисело мляко (сутрин 1, обед 1, вечер 1)
4 ден - салата - зеле и моркови
5 ден - салата - зеле и моркови

Знам, че тези 5 дни, ви изглеждат трудни, но след това като започнете подхранващата диета ще се чувствате идеално.
След като свършите тези 5 дни, следва и хранителния режим, в който трябва да се храните през 3 часа.
Храните се 3 дни, през 3 часа, а храната, която влиза в менюто ви е следната:

3 дни през 3 часа
Първото нещо, което хапвате е:
1 пепечена ф-я Бонус с крема сирене.
След 3 часа:
1 грейпфрут.
След 3 часа:
150гр пилешко и 1 домат.
След 3 часа (последно ядене):
Омлет от 3 яйца (1 цяло и 2 белтъка)
Пие се и над 2 литра вода за деня. :)

4-ти ден:
Ядеш всичко до 16.00 часа и късно вечер 1 салата от зеле и моркови.

След този 4-ти ден пак си почвате с 3-те дена храненето през 3 часа, после 4-тия ден каквото пожелаете и така продължавате, докато не видите резултат. :)
Успех ви желая на всички, започнали диета, включително и на мен, и ако имате въпроси по моята диетка, питайте, ще помагам. :)

roshlichka
11-13-2009, 13:02
Да ви се похваля.. За 4 дни съм свалила 1,5 кг. като се има в предвид прегрешенията ми в плодовия ден който беше всичко друго но не и плодов. Довечера ще ви кажа менюто си за днес.. Бтв.. днес се сетих че имаме велоергометър и смятам довечера да потренирам половин, един час.. зависи колко ще издържа защото от 1 година не съм се качвала на него. Пожелайте ми успех защото много мразя спорта. :D :grin:

roshlichka
11-13-2009, 13:12
Пропуснах да кажа: Честито на свалилите килограми и успех.. продължавайте..

PinkFloydSound
11-13-2009, 15:13
Пф, сега си сметнах грубо колко калории съм приела днес и установих, че са доста малко. :-o Само към 800, а трябва поне 1500. :shock:

billytalent
11-13-2009, 15:16
Някой знае ли горе долу колко калории има в една Активия с праскова :oops:

teengirl15
11-13-2009, 15:29
Ами то си пише на опаковката. Иначе доколкото си спомням беше към 200-300-400

billytalent
11-13-2009, 15:31
Знам,че пише но забравих да проверя и хвърлих кофичката...иначе и аз мисля,че към 400 има

teengirl15
11-13-2009, 15:39
Ами да там някъде... не мисля, че е повече от 400.

foreverr
11-13-2009, 15:40
Здравейте.Та менюто ми за днес:
Закуска: 1 грейфрут+1 ябълка
Обяд: чаша неподсладено прясно мляко(кар4е тва не бих го брояла за обяд де, ама да напиша нещо :D
Вечеря: половин кюфте + половин пържола и мисля и 1 варено яйце да изя.

foreverr
11-13-2009, 15:48
Някой знае ли горе долу колко калории има в една Активия с праскова :oops:
Mи една активия а праскова е 290 грама помня, и съм смятала калориите и излизат 300(+ - 10 калории да са).Сигурна съм, че са толкова, защото както казах съм ги смятала.Но аз активиа не ям вече, защото в нея има захар.Ако я ям си я бих позволявала 1 път седмично.

foreverr
11-13-2009, 15:57
Пф, сега си сметнах грубо колко калории съм приела днес и установих, че са доста малко. :-o Само към 800, а трябва поне 1500. :shock:
Аз съм си ги смятала много пъти и често ми излизат и под 800 :-D Така, че 800 си е добре.Колкото по-малко калории, толкова повече ще отслабваш.

IfeTyy
11-13-2009, 15:58
ох и аз туко що се навечерях..
значи за закуска 1 ябълка, обяд спагети, следобед 2 ядълки и за вечеря 2 парченца руло + един бонбон защотото нямам шоколад,а ако си купя... ще прегреша :oops:

PinkFloydSound
11-13-2009, 16:05
Аз за закуска ядох овесени ядки с кисело мляко, за обяд две пълнени чушки с ориз и кайма и филийка хляб, следобед – ябълка, а за вечеря ядох ябълка, половин кофичка кисело мляко, две препечени филии черен хляб със сирене и още малко сирене, че ми беше вкусно. хD

titinkaa
11-13-2009, 16:17
Закуска:
чаша топла вода и 1 ябълка
Обяд:
1 филийка пълнозърнест хляб
сирене
1 грейфрут
Вечеря:
2 яйца на омлет
1 филийка пълн.хляб :)

elenkaaa
11-13-2009, 16:17
Та така ето го и моето меню за днес:Закуска-малко грозде Обяд-зелена салата с лимон Вечеря-4 домата със сирене :grin: и разбира се 2 литра вода :)

IfeTyy
11-13-2009, 16:28
elenkaaa тая вода кажи ми , че не я пиеш наведнъж :D имам предвид да пиеш 2л само за вечеря :D :D

roshlichka
11-13-2009, 17:50
Закуска
1 чаша топла вода и един средно голям нар

Обяд
1 филийка пълнозърнест хляб с сирене и салата от един средно голям домат

Между обяда и вечерята
около 50-100 гр. от вареното месо коеето беше останало от предния белтъчен ден и го запек в микровълновата с малко кашкавал /беше страхотнооо../

Вечеря
1/2 филия пълнозърнест хляб и 2 кюфтета с доматен сос

и естт 2 литра вода /изпих я на 2 пъти / :-P

Само да попитам вие какъф пълнозорнест хляб си копувате, защото аз ям на ВИТА с пшеничен зародиш.. ако не есе лъжа.

shyshinka
11-13-2009, 18:00
^не мога да ти отговоря, тъй като не ям никакъв хляб, въпреки че при 90 дневната може :)
Иначе на мен днес ми е 5 ден-белтъчен
закуска: 1 киви
обяд: пържола
вечеря: пържола (на половината от предишната) + 100грама салата от зеле и моркови

Доволна съм! Даже с приятелки ходихме на разходка из няколко местности, снимахме се,смяхме се, бързо мина времето и нямам абсолютно никакви прегрешения. И БРАВО на момичето там с протеиновата диета дето и тя вече е видяла някакъв резултат ;)

PinkFloydSound
11-13-2009, 18:09
Оф, хора, чувствам се като прасе сред вас. :D

Sissy90
11-13-2009, 18:12
Само да попитам вие какъф пълнозорнест хляб си копувате, защото аз ям на ВИТА с пшеничен зародиш.. ако не есе лъжа.
Вита не е лош :) Аз си купувам и друг, на един местен хлебозавод - просто има хиляди хлебозаводи и там, където живееш, сигурно някой прави хубав пълнозърнест или типов хляб - просто чети внимателно етикетите.

elenkaaa
11-13-2009, 18:30
ЕЕЕЕ естествено че не пия на вечеря 2 литра имам предвид през целият ден :grin:

elenkaaa
11-13-2009, 18:32
Относно за хляба аз си правя сама вкъщи пълнозърнест с семена :)

elenkaaa
11-13-2009, 18:37

silviq8888
11-13-2009, 19:40
Здр дннес ядох 1 пакет спагети с кетчуп от 12 до 7 и половин шоколад :D :D :D Наядох се като прасе днес все едно никога не бях яла спагети :razz: :razz: :oops: :oops: утре ще видя как са кг но все пак въртях колелото 200 мин тъйкато цял ден си бях вкъщи и нямаше какво да правя :-P :-P :-P доно не съм качила а и много вода пих! :D :D :D :) :) :) Нека до Нова година всички станем фиданки! :D :D

Central
11-13-2009, 20:00
Оле, направо се плаша от онова, което чета. 200 минути на колелото? Вижте, организмът гори мазнини основно между 30-тата и 50-тата минута от кардиото. Така че 40 минути велоергометър са оптимален вариант, щом сте избрали тая форма на активност. Всичко НАД тях (над 50-те) води до изгаряне на мускули, но не и на повече мазнини. Да не говорим и че прецаква ставите като за световно.
И още нещо - не знам как сте решили, че колкото повече, толкова повече... Може би заради Мечо Пух. Но разберете, че подобно безогледно увеличаване на кардиото води само и единствено до кофти последици, а драстичното намаляване на калориите вкарва организма в режим на оцеляване. Погледнете нещата така - вие може и да можете да изкарате на по една ябълка (май Форевър го беше писала това), но ако не храните организма си, той дали няма да реши да си стиска запасите, щом вижда, че са се задали гладни дни?
И последно - не се вторачвайте толкова в килограмите. За да изгубите 1 кг. МАЗНИНИ, трябва да сте на -7000 ккал. Нали се сещате, че това няма как да се случи за 2 дни? Тези, които свалят бързо, свалят основно вода (+ малко мазнини и мускул) - затова не се лъжете по кантара, мерете се със сантиметър.
...
А 90-дневната диета е добра, но и там трябва да внимавате да не занижите прекалено калориите. Тя има ефект основно поради разделянето на видовете храни - така че я оставете да подейства, без да стресирате тялото си, като го карате да гладува. С други думи - опитайте да се храните с нормално количество храна (такова, каквото сте свикнали), като спазвате принципите на съответната диета. И едва ако установите, че не сваляте, занижете МАЛКО калориите (-200 от дневните ви нужди е отличен старт).

Дали ще ме послушате, или не - си е ваша работа. Свободни сте да си трошите главата, но не мислете, че аменореята, капенето на косата и припадъците не могат да се случат точно на вас. Ако тормозите тялото си, то ще ви го върне тъпкано. :(

billytalent
11-13-2009, 21:18
Закуска:
Обяд:
сирене
1 грейфрут
Вечеря:
2 яйца на омлет

Някъде четох,че при точковата диета ако изядеш една филийка хляб не трябва да приемаш никаква друга храна през деня,защото била 40т.-всъщност прочетох го в един сайт именно за тази диета :-o

titinkaa
11-14-2009, 07:40
Закуска:
Обяд:
сирене
1 грейфрут
Вечеря:
2 яйца на омлет

Някъде четох,че при точковата диета ако изядеш една филийка хляб не трябва да приемаш никаква друга храна през деня,защото била 40т.-всъщност прочетох го в един сайт именно за тази диета :-o

Не е 40т.,а 9т.

titinkaa
11-14-2009, 07:45

аз си купувам хляб Органик,пълнозърнест и е много хубав :)

foreverr
11-14-2009, 09:06

аз си купувам хляб Органик,пълнозърнест и е много хубав :)
A една приятелка на сестра ми си прави хляб от овесени трици и пшенични трици и още нещо, ама не съм я питала кво,Поне тя казва че като си го прави сама, знае кво има в него :)

PinkFloydSound
11-14-2009, 09:39
Ще обядвам риба-тон, която е обилно залята със зехтин и лимонов сос, зехтинът калоричен ли е много2
Подходящо ли е за диета въобще?

teengirl15
11-14-2009, 09:47
Ще обядвам риба-тон, която е обилно залята със зехтин и лимонов сос, зехтинът калоричен ли е много2

За предпочитане е много ясно пред олиото, ама не знам доколко е калоричен.
Защо ти е да е залята със зехтин?

PinkFloydSound
11-14-2009, 09:51

За предпочитане е много ясно пред олиото, ама не знам доколко е калоричен.
Защо ти е да е залята със зехтин?
Е, такава е в консервата. :-o
Но отбелязвам, че не е от онея гадните евтините консервирани, а е скъпа и хубава.

POLLINA
11-14-2009, 09:51
ти на диета ли си :shock: :lol: 8-)

PinkFloydSound
11-14-2009, 09:52
ти на диета ли си :shock: :lol: 8-)
Днес става 1 месец, откакто съм, да. :-D

tonie__
11-14-2009, 09:53
Бианке,ти си луда :)

POLLINA
11-14-2009, 09:54
:shock: :shock: :shock: :shock:
ти 20 кила ли искаш да станеш 8-)

vagarious
11-14-2009, 10:00
Аз пък имам прегрешения, но те са минимални.Но все пак виждам, че имам резултат.Само трябва да си взема пак мерките със сантиметъра, за да съм сигурна дали има или няма.Може да си внушавам, понеже много ми се иска. 8-) И като цяло се чувствам добре, по-леко ми е .. абе идеално е.Не очаквах да е така. :) :grin:

PinkFloydSound
11-14-2009, 10:02
:shock: :shock: :shock: :shock:
ти 20 кила ли искаш да станеш 8-)
Искам да имам много хубаво и слабо тяло. :oops:
Сега тежа колкото hottie и съм висока колкото нея, хах. Но бях станала 57 и реших да вляза във форма.
Ще продължавам да се храня здравословно, пък ако не отслабна още, то поне да се запазя килограмите. :)
Хора, най-странното е, че дори миналата година, когато бях 50 килограма, не можех да се намъкна в 26-ти номер и талията ми беше огромна, а сега, с няколко кила отгоре, съм много по-стегната и 26-ти номер дънки ми седят перфектно. :shock: Това е от упражненията. :grin: Просто килограмите не са най-важното нещо.

POLLINA
11-14-2009, 10:04
та аз като съм ти гледала снимките , ти си толкова слабааа :shock:

hottie
11-14-2009, 10:40
Зехтинът е калоричен колкото олиото. Разликата е,че зехтринът се води за по-здравословен(полезен). Но от към калории.. :?

PinkFloydSound - Леле ама ти наистина искаш да станеш скелет !Да не ни направиш някоя анорексия тука :-o

PinkFloydSound
11-14-2009, 10:58
Зехтинът е калоричен колкото олиото. Разликата е,че зехтринът се води за по-здравословен(полезен). Но от към калории.. :?

PinkFloydSound - Леле ама ти наистина искаш да станеш скелет !Да не ни направиш някоя анорексия тука :-o
Бляк, повече няма да ям тогава. :D После отивам да изразходвам калориите с разходка.
Иначе не съм чувала за анорексичка, получила болестта от здравословно хранене. Храня се по 4-5 пъти на ден, просто съм перфекционистка.

mimsssssss
11-14-2009, 11:05
^ и колко килограма си и каква височина ? според мен наистина си перфекционистка, нищо повече, мисля че нямаш маса под критичната, иначе щеше да го сподели :) мога да ти кажа браво за усилията :) сега само поддържай килограми, не сваляй :)

PinkFloydSound
11-14-2009, 11:08
^ и колко килограма си и каква височина ? според мен наистина си перфекционистка, нищо повече, мисля че нямаш маса под критичната, иначе щеше да го сподели :) мога да ти кажа браво за усилията :) сега само поддържай килограми, не сваляй :)
170 см съм висока, тежа 52-3 кг. (След постигнатите резултати.)
Аз всъщност винаги съм била толкова, но не знам какво стана тая есен...

mimsssssss
11-14-2009, 15:35
да попитам има разни работа за диябетици като например орбит, солано (дъвки и бонбони), мислите ли че стават за диета? също има и разни други неща, които са с изкуствени подсладители, а не със захар?
п.п. бях прочела че някой от вас си дъвчат дъвки и от там ми дойде идеята.бтв: дюкан казва че може да се пие кола лайт така че?

PinkFloydSound
11-14-2009, 15:44
да попитам има разни работа за диябетици като например орбит, солано (дъвки и бонбони), мислите ли че стават за диета? също има и разни други неща, които са с изкуствени подсладители, а не със захар?
п.п. бях прочела че някой от вас си дъвчат дъвки и от там ми дойде идеята.бтв: дюкан казва че може да се пие кола лайт така че?
Аспартамът и останалите заместители са точно 200 пъти по-вредни от захарта. ;-)

clever
11-14-2009, 15:48
хораа
вярно ли е;че както през целия пуберетет се храниш като прасе;растеш и не надебеляваш като свърши пуберетета надебеляваш :-# :-# :-# :-s
ууужас
сега ям като бездънно и не мръдвам.. перфе съм си
ама мн хора са ми казали;че след време мога да надебелея изведнъж и се уплаших :-#

britzy
11-14-2009, 15:55
хораа
вярно ли е;че както през целия пуберетет се храниш като прасе;растеш и не надебеляваш като свърши пуберетета надебеляваш :-# :-# :-# :-s
ууужас
ама мн хора са ми казали;че след време мога да надебелея изведнъж и се уплаших :-#
Ем попринцип тея по-пълните в пубертета отслабват след т'ва,а па слабите леко напълняват ама то си е и до организъм,и не са глупости тва,малко потърсете прей да говорите 8)

Infinity
11-14-2009, 16:11
хораа
ууужас
Ще те успокоя-няма да качиш всичко,което не си качила през пубертете навъднеж! Имам предвид,че то много ясно,като спреш растежа ще трябва да се нагласиш малко психически,че няма да си като бездънна и ще трябва малко ограничения.. 8-)

mimsssssss
11-14-2009, 16:16
Аспартамът и останалите заместители са точно 200 пъти по-вредни от захарта. ;-)
и какво означава вредни, значи да спирам орбит диня ли :? ма аз не искаммм

clever
11-14-2009, 16:28
окейй
успокоихте ме
тц.. аз като порасна и без тфа няяма да имам мн време да ям както ссега... пхахх 8-)