View Full Version : ДИЕТИ-Дневник...
roshlichka
11-14-2009, 16:36
Здравейте момичета.. менюто ми днес беше
Закуска
1 чаша топла вода и 1 ябълка
Обяд
зеле салата и малко печен ориз със соев сос
Вечеря
Същото но по-малко
Чудихсе за някакво приятно за мен упражнение и се сетихх.. 15 минути див мазен кючек без спиране и все едно си правил 30 мин упражнения.. :grin:
Въпросът ми е: Светлият сове сос и сосът за салати и супи winiary много ли са калорични защото ги обожавам да знам мога ли да продължавам да ги ям или да ги спирам.
http://eagledistributorsinc.com/upload/432fb5e35a2e058a8f26a14e4fefe7f3.jpg
elenkaaa
11-14-2009, 16:39
Да наистина е по-добре без дъвки и разни бонбони без захар захарта е много скъпа и поради тази причина те използват различни евтини боклуци така че....
teengirl15
11-14-2009, 17:03
PinkPloydSound, може и да си казвала ама или не помня, или не съм го чела, ама я разкажи какво по-точно прави. От колко време спазваш режим, какви упражнения прави и колко често, колко кг и см свали, позволяваше ли си някакви изкушения по време на това... :)
Както и защо след ядене не е хубаво да се ядат плодове? Беше го написала в онази тема за менюто. И колко време след ядене може да се ядат?
shyshinka
11-14-2009, 17:10
6 ден - Зърнени храни и варива
Закуска: 1/2 ябълка
Обяд: 1 паничка боб
и следобяд си позволих да изям 3 сладки и 5,6 солети и за това почти не съм вечеряла само 3,4 лъжици от обяда и няколко хапки кренвирш.
Знам, че съм прегрешила, но не съжалявам все пак не искам отганизма ми да свиква на толкова строги ограничения..та това е за днес ;)
П.С Да ви питам нещо днес ми е зле на стомаха и от време на време ми бъкат или къркорят червата не знам и аз как да го опиша, та това от боба ли е (не бях яла сигурно повече от половин година) ?
titinkaa
11-14-2009, 17:26
Закуска:
чаша топла вода и 1 ябълка
Обяд:
1 консерва риба тон
Вечеря:
Пилешка пържола
1 филия пълн. хляб :)
Днес се претеглих и съм свалила още 1кг..+ миналите 2кг стават=3кг за тая седмица :grin: :)
teengirl15
11-14-2009, 17:29
6 ден - Зърнени храни и варива
Закуска: 1/2 ябълка
Обяд: 1 паничка боб
и следобяд си позволих да изям 3 сладки и 5,6 солети и за това почти не съм вечеряла само 3,4 лъжици от обяда и няколко хапки кренвирш.
Знам, че съм прегрешила, но не съжалявам все пак не искам отганизма ми да свиква на толкова строги ограничения..та това е за днес ;)
П.С Да ви питам нещо днес ми е зле на стомаха и от време на време ми бъкат или къркорят червата не знам и аз как да го опиша, та това от боба ли е (не бях яла сигурно повече от половин година) ?
Ами на мен ми къркорят като съм гладна, за теб не знам...
Абе ей ся чета в интернет, че от кючеци се стопявали тлъстините по корема. Това вярно ли е? :lol:
foreverr
11-14-2009, 17:37
Днес
Закуска" половин кофичка кисело мляко 0,1 % объркано с 3 с.л. овесени ядки и 1 с.л. извара.
Обяд: 1 консерва скумрия с доматен сос
междухранене: 1 ябълка
Вечеря: половин пържола+1 варено яйце+ 1ябълка
PinkFloydSound
11-14-2009, 17:39
Баси, почвам да се плаша вече, за мен тялото на Тейлър Момсен е перфектно, а всички казват, че е анорексично слаба.
Почвам да мисля и разсъждавам като анорексичките. :-o
Иначе правя коремни преси и 5 вида упражнения за талията, които ще постна по-късно. В началото бях 57, сега съм 52, свалила съм 5 см от талията и по 1-2 от другите места. Не ям сладко, пържено, мазно, тестяно и не пия газирано. Разбира се, че съм имала прегрешения, дори е имало периоди, в които всеки ден съм хапвала по един малък шоколадов бонбон, но това не го смятам за прегрешение, човешко е. :}
teengirl15
11-14-2009, 17:55
А за колко време постигна това? И свалила ли си мазнини или ти си нямала? И какви упражнения прави през това време, в което сваля?
Знам, че те затрупвам с въпроси, но имам нужда да отслабна малко и после да се стегна и може да ми помогне нещо от това, което си правила. :)
PinkFloydSound от известно време като ти чета коментарите и имам чувството,че чувам една моя приятелка,която вече 3-та година не може да се пребори напълно с анорексията :? Преди близо 4 години и тя говореше като теб и се ограничаваше като теб ... Беше се вманиачила :? Правеше коремни преси,4-5 упражнения за крака,корем и к'во ли още не,тренираше тае-бо,ограничаваше храната и все не се харесваше :? (а в началото беше 55 кг.) Сега е около 43кг.,а беше станала към 35кг. ... Най-добре спри да се вманиачаваш,защото това е нещо страшно :? Освен това съм те виждала на снимки и ти няма нищо!!!Не си дебела,хах даже не си и пълна,но определено ти трябват малко упражнения за извайване на фигурата (без да се сърдиш) :)
teengirl15
11-14-2009, 18:01
Ей сега видях нейни снимки.Не е чак анорексично слаба, ама си е доста слаба.
vagarious
11-14-2009, 18:02
PinkFloydSound само аз ли не съм те виждала снимките!? 8-) Я пусни да те видя и аз, ако може. :)
Иначе и днешния ден мина успешно.Доволна съм.Само че, няма къде да се премеря. :( Няма нищо.Важното е, че аз виждам резултат. :---)
zdr az sum nova tuk i sum na dieta (uj)ot 3 dni i sum otslabnala s 1 kg :D iskam da otslabna da stana 49-50 sega sum 52 i sum visoka 168 nqkude i vsichki mi vikat che nqmam nujda da otslabvam no az mislq che imam i taka moje li da mi dadete nqkoq dieta za otslabvane za po-murzelivi :D
znam che vuprosa ne e za tuk no kak moje da videh snimkite na profila na nqkoi potrebitel? :)
silviau66
11-14-2009, 18:25
Хееейй :-) здравейтее... колко много сте изписали за 2-3 дена... досега четох... и естествено има и противници на диетите и спорове.. пфпф :( :x Охх засега що - годе се държа но не съм се теглила.... Браво за постигнатите резултати :-) :-)
teengirl15
11-14-2009, 18:26
zdr az sum nova tuk i sum na dieta (uj)ot 3 dni i sum otslabnala s 1 kg :D iskam da otslabna da stana 49-50 sega sum 52 i sum visoka 168 nqkude i vsichki mi vikat che nqmam nujda da otslabvam no az mislq che imam i taka moje li da mi dadete nqkoq dieta za otslabvane za po-murzelivi :D
На килограми не ти трябва да отслабваш наистина. Иначе друг въпрос е, ако имаш нужда да се стегнеш.
PinkFloydSound
11-14-2009, 18:31
Кои снимки сте гледали, бе? 8-)
Аз НЕ искам да отслабвам още, просто искам да си запазя килограмите и телосложението. А друг начин освен здравословно хранене + спорт не виждам...
Но може би трябва да почна да се храня И след 19 ч., това ми е единственият проблем. И да увелича калориите.
Дайте съвети?
roshlichka
11-14-2009, 18:34
[quote=shyshinka][b]
Абе ей ся чета в интернет, че от кючеци се стопявали тлъстините по корема. Това вярно ли е? :lol:
ами мисля че е вярно.. аз реших всеки ден по 15 мин бърз кючек и мисля че действа
На килограми не ти трябва да отслабваш наистина. Иначе друг въпрос е, ако имаш нужда да се стегнеш.
Еми аз ходя 3 пъти в седмицата на народни танци 2 на баскетбол и ще ходя още по 2 пъти на волейбол и 2 на баднингтон
teengirl15
11-14-2009, 18:36
PinkFloydSound, а за колко време постигна това? И свалила ли си мазнини или ти си нямала? И какви упражнения прави през това време, в което сваля?
Знам, че те затрупвам с въпроси, но имам нужда да отслабна малко и после да се стегна и може да ми помогне нещо от това, което си правила. :)
PinkFloydSound
11-14-2009, 18:40
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=6056656&highlight=%EA%E0%E7%E0#6056656
teengirl15
11-14-2009, 18:45
Аха, мерси. :) Ама това шестото, което е описано в онзи сайт... тай пише, че само с него могат да се намалят. Само на мен ли ми изглежда някак невъзможно?
PinkFloydSound
11-14-2009, 18:47
Аха, мерси. :) Ама това шестото, което е описано в онзи сайт... тай пише, че само с него могат да се намалят. Само на мен ли ми изглежда някак невъзможно?
Аз спрях да го правя, неефективно е и много се натоварва кръстът.
teengirl15
11-14-2009, 18:49
Еми значи и аз няма да ги правя, щом няма ефект.
Аз си правя разни други неща, дано да стане с тях.
А нали не е проблем, ако тренировките не са всеки ден,а през ден?
mimsssssss
11-14-2009, 20:52
Мислите ли че ударните масажори имат ефект, като разбиват мастните депа и премахват целулита?
например този: http://www.samozdrav-bg.com/74.264.0.0.1.0.phtml
elenkaaa
11-14-2009, 21:11
Не,това са пълни глупости.От личен опит го казвам.Но ще дам един съвет след като сте на диета когато се изкъпете вземете смляно кафе и го търкайте в кожата си то наистина стопява целулита.Използва се в козметичните кремове но малко имат волята да го правят това наистина е супер и действа.Втривайте 3-4 пъти седмично в бедрата или там където искате да отслабнете+диетката+упражн ения=Супер тяло!!! :grin: :)
mimsssssss
11-14-2009, 21:19
мерси. имам пак въпрос : всеки ден кисело мялко (белтъци) и чай(топъл0 съм чувала също че помага, вярно ли е?
п.п. тва с кафето го правя, кожата става адски мекичка :), просто търся дупълнителни начини да е повече неща
elenkaaa
11-14-2009, 21:23
За ядене за пиене или за втриване и прилагане върху кожата :razz: :razz:
mimsssssss
11-14-2009, 21:45
:D ти сериозно ли? ами за ядене и пиене бе, нали уж белтъците библи ок за кожата, а чая е течност :)
elenkaaa
11-14-2009, 21:49
Белтъците изграждат мускулна маса и да тялото става по-хармонично и стегнато колкото до чая тук има две мнения:от едта страна чаят,когато е топъл не е много полезен защото както може всички знаят топлинно обработените продукти не са най-добрите.От друга страна наистина чаят съдържа важни елементи и полезни вещества.По-добре пий зелен чай-студен и всичко ще е екстра и пак казвам-НЕ СМЕСВАЙТЕ ВЪГЛЕХИДТРАТНИ ХРАНИ С БЕЛТЪЦИ!!!!!!!!Успехчета :) :) :)
Белтъците изграждат мускулна маса и да тялото става по-хармонично и стегнато колкото до чая тук има две мнения:от едта страна чаят,когато е топъл не е много полезен защото както може всички знаят топлинно обработените продукти не са най-добрите.От друга страна наистина чаят съдържа важни елементи и полезни вещества.По-добре пий зелен чай-студен и всичко ще е екстра и пак казвам-НЕ СМЕСВАЙТЕ ВЪГЛЕХИДТРАТНИ ХРАНИ С БЕЛТЪЦИ!!!!!!!!Успехчета :) :) :)
Изгубих логиката :lol: Топлинната обработка разрушава някои витамини в плодовете и зеленчуците и това, че нещо е изстинало, не означава, че не е топлинно обработено.
elenkaaa
11-14-2009, 21:59
Да така е напълно съм съгласна но след обработката е по-добре да се изчака да истине нали сте чували че хляба е по-полезен да се яде студен а не топъл същото е при всички храни и продукти :)
silviq8888
11-15-2009, 06:15
Добро утро! Вече минаха 4 дни от диетата и съм свалила -3,5кг! Странното беше ,че вчера не ми се ядеше почти изяла съм 4 ябълки и неусещах никакъв глад! За днес съм си купила риба цаца и ще си направя за обяд и вечеря!А за закуска 2 ябълки и чай! Поздравления на всички с минусите! :) :)
От днес започвам да се храня разделно :grin: Снощи четох статия в която се казва че се смукват до 7 кг за седмица :) ЕТО Я И СХЕМАТА;
1 ден; Само ябълки
2 ден Само кисело мляко 0,1% обезмаслено
3 ден Само варени картофи
4 ден Само ръжен хляб
5 ден Месо по избор
6 ден Само варени яйца
и 7 ден ако има резултат мисля дя празнувам с сок от компот :D
И МНОГО УПРАЖНЕНИЯЯЯЯЯ !!
аз пък обмислям от понеделник да почна точковата диета-пожелайте ми късмет :grin:
Neopitom3na
11-15-2009, 08:15
От днес започвам да се храня разделно :grin: Снощи четох статия в която се казва че се смукват до 7 кг за седмица :) ЕТО Я И СХЕМАТА;
1 ден; Само ябълки
4 ден Само ръжен хляб
5 ден Месо по избор
6 ден Само варени яйца
една позната свали 9 кила с нещо подобно :)
myl0weee
11-15-2009, 08:16
1 ден; Само ябълки
4 ден Само ръжен хляб
5 ден Месо по избор
6 ден Само варени яйца
Здравей. Може ли малко повече информация, и с какво може да се замести месото пише ли, защото съм вегетарианка? :-o
LovelyGirl
11-15-2009, 09:27
^ С тази диета ще има йо-йо ефект 100%.
Трябва да си изградите един режим на хранене, който да следвате, за да си запазите килиграмите.А не да гладувате една-две седмици и после да почнете да се тъпчете пак.
chocolatedidi
11-15-2009, 09:51
Да пробвала съм тази диета и действа ако след нея не почнете да се тъпчете - защото аз свалих 5 и после си възвърнах 2 :)
PinkFloydSound
11-15-2009, 09:55
Хора, да препичам ли пълнозърнестия хляб, или не? Как е по-добре?
Защото досега все съм го препичала, а не съм се замисляла, че така може да се губят ценните съставки.
Complicated
11-15-2009, 09:57
Аз малко ви упреквах, че в т'ва време ще пазите диети, ама... :-D
И аз съм с вас. Мисля да започна точковата за 15-20 дни.
Успех на всички! :-)
vagarious
11-15-2009, 09:58
Хора, да препичам ли пълнозърнестия хляб, или не? Как е по-добре?
Защото досега все съм го препичала, а не съм се замисляла, че така може да се губят ценните съставки.
Аз пък мисля, че препечен е по-добре.Ама само го мисля. :-D Незнам със сигурност. :)
Аз с мойте прегрешения снощи, днес на въглехидратния ще го карам по-леко.Може ми само на плодове и лентичката шоколад естествено. :grin: Айде лек и успешен от мен. :-) 8-)
PinkFloydSound
11-15-2009, 10:04
За закуска ядох 3 диетични оризови блокчета, за обяд пък пържола, домати и две филии пълнозърнест хляб. ;D Сега се чудя дали да изям едно кисело мляко. Чудя се, понеже съм чувала, че не е хубаво да се ядат повече от два вида белтъци на ядене, че и да се смесват така, ама не знам. :lol: Оф, отивам да го ям. 8-)
За закуска ядох 3 диетични оризови блокчета, за обяд пък пържола, домати и две филии пълнозърнест хляб. ;D Сега се чудя дали да изям едно кисело мляко. Чудя се, понеже съм чувала, че не е хубаво да се ядат повече от два вида белтъци на ядене, че и да се смесват така, ама не знам. :lol: Оф, отивам да го ям. 8-)
Ето ! Ти искаш да се храниш здравословно. Здравословното хранене означава също да не мислиш постоянно кое колко калории е и с какво да го съчетаеш. Здравословното хранене е да ядеш по 4 пъти на ден(сутрин, обед,следобед и вечер), умерено, от всичко включвайки поне веднъж - 2 пъти в седмицата риба и изключвайки веъзможно най-много от менюто чипсове, хамбругери, бейк ролс... Също така заменяш пърженото с печено/варено...Това е. Просто заместваш нездравословните пържени храни и полу фабрикати с така наречените здравословни храни. Нищо сложно. Не изисква никакви усилия.
PinkFloydSound
11-15-2009, 10:22
Ето ! Ти искаш да се храниш здравословно. Здравословното хранене означава също да не мислиш постоянно кое колко калории е и с какво да го съчетаеш. Здравословното хранене е да ядеш по 4 пъти на ден(сутрин, обед,следобед и вечер), умерено, от всичко включвайки поне веднъж - 2 пъти в седмицата риба и изключвайки веъзможно най-много от менюто чипсове, хамбругери, бейк ролс... Също така заменяш пърженото с печено/варено...Това е. Просто заместваш нездравословните пържени храни и полу фабрикати с така наречените здравословни храни. Нищо сложно. Не изисква никакви усилия.
Даа, права си, пък така или иначе вече измуах млякото. 8-)
silviau66
11-15-2009, 10:54
Охоо Здравей... Успех... и Да не ме опрекваш... А защо точковата ... от 90 дневната не си ли доволна.... или просто реши ... да пробваш друга.... А не знам защо изобщо почваш ама... Ти почти нямаш нужда... Ама както искаш... Пак успех..
Complicated
11-15-2009, 10:56
Oxoo :) Zdravei... :P Uspeh... i Da ne me oprekva6... :) :-) :-) :-) A za6to to4kovata ... ot 90 dnevnata ne si li dovolna.... ili prosto re6i ... da probva6 druga.... A ne znam za6to izob6to po4va6 ama... :? Ti po4ti nqma6 nujda... Ama kakto iska6... :) Pak uspeh..
Няма, споко. :-)
Доволна съм от 90 дневната, ама не мога да издържам плодовия ден, защото тук не продават почти никакви плодове. :( Лятото ми беше лесно - праскови, грозде, диня и ябълки, ама сега...
silviau66
11-15-2009, 11:12
Такaммм.... Не мога... олях се с тая диета... ям малко ама различни храни,... почвам точковата.. мм... абе титинка... хляба колко точки е ?? И дали слд края ще има йо-йо ефект... Е не говоря ако почнеш да се тъпчеш като прасе ама....
titinkaa
11-15-2009, 13:25
Такaммм.... Не мога... олях се с тая диета... ям малко ама различни храни,... почвам точковата.. мм... абе титинка... хляба колко точки е ?? И дали слд края ще има йо-йо ефект... Е не говоря ако почнеш да се тъпчеш като прасе ама....
пълнозърнестия хляб е 9 точки,аз след акто я спра ще ям по 70-75 точки за да не кача килограмите,да има задържане
foreverr
11-15-2009, 14:37
аз пък обмислям от понеделник да почна точковата диета-пожелайте ми късмет :grin:
Ти не беше ли слабичка???Я прати снимка ако може, защото аз си мсиля, че така си си добре и ако отслабнеш ще станеш грозна и клечава.......
PinkFloydSound
11-15-2009, 14:39
^ Е тя вече НАИСТИНА е слаба. Ама мноооооооооооооооооого.
Искала да има луфт между бедрата... :? :? :?
foreverr
11-15-2009, 14:54
пфф , за кво и е луфт?А и на някои хората структурата им е такава, че не могат да имат луфт!Една фрр е много слаба и няма луфт, сичко е до структура.Иначе менютоо ми за днес:
Закуска: 1 грейфрут+1 ябълка(средноголеми)
Обяд: 2 варени яйца с малко сирене + 1 средноголям морков
И след малко в 7 без 10 ще вечерям: пилешко месо(около 1 пилешка гърда :D и половин бутче) много ще ям за вечеря, но нещо днес ми е много гладно и за това.
foreverr
11-15-2009, 14:59
пфф , за кво и е луфт?А и на някои хората структурата им е такава, че не могат да имат луфт!Една фрр е много слаба и няма луфт, сичко е до структура.Иначе менютоо ми за днес:
И след малко в 7 без 10 ще вечерям: пилешко месо(около 1 пилешка гърда :D и половин бутче) много ще ям за вечеря, но нещо днес ми е много гладно и за това.
:shock: Сметнах си калориите и то 2 пъти , защото не можах да повярвам, че са 500 калории за един ден. :grin: Разбира се може да са малко повече или малко по малко, защото грамажа на грейфрута и ябълката на око го смятах.Но не вярвам една ябълка, която не беше голяма да е над 200 грама, а аз я смятах за 200.
PinkFloydSound
11-15-2009, 15:04
Закуска – 3 оризови блокчета с царевица.
Обяд – пилешка пържола, домати, две препечени филии пълнозърнест хляб, половин кофичка нискомаслено кисело мляко.
Следобед – ябълка.
20 минути танци.
17:30 – другата половина от млякото, оризово блокче.
Вечеря – пържола и домати.
Упражнения.
Това ми е хранителната и физическата активност за днес. :D
Аз няма да си смятам калориите, че хем не знам кое колко е, хем ще ми се скапе настроението. :lol: :lol: :lol:
Обяд – пилешка пържола, домати, две препечени филии пълнозърнест хляб, половин кофичка нискомаслено кисело мляко.
Следобед – ябълка.
20 минути танци.
Упражнения.
Аз няма да си смятам калориите, че хем не знам кое колко е, хем ще ми се скапе настроението. :lol: :lol: :lol:
твааа ако е диета 8-)
първо ориз -не ми се пасва с диетата
второ пълнозърнестия хляб за да има ефект не се препича
трето пържолата за вечеря просто е немислима :)
PinkFloydSound
11-15-2009, 15:50
Следобед – ябълка.
20 минути танци.
Упражнения.
твааа ако е диета 8-)
Не че нещо, ама моето по-скоро е режим за задържане на килограми.
А и споменатите блокчета са диетични, едното е към 30-40 калории. И аз отслабвам така, какъв ти е проблемът?
По-добре така, отколкото да се тъпча с някакви плодове цял ден. Дори днес си казах, че ще ям повече, понеже вчера щях да припадна.
future_butterfly
11-15-2009, 16:22
Уф, аз днеска почнах точковата, обаче още първия ден навъртях към 55-57 точки 8-)
И то само заради едно парче сладко :booooomb:
Ако знаех, че носи 30 точки, нямаше и да го гледам.
Следобед – ябълка.
20 минути танци.
Упражнения.
твааа ако е диета 8-)
А и споменатите блокчета са диетични, едното е към 30-40 калории. И аз отслабвам така, какъв ти е проблемът?
По-добре така, отколкото да се тъпча с някакви плодове цял ден. Дори днес си казах, че ще ям повече, понеже вчера щях да припадна. е това не е хубаво не гладувай опасно е :?
shyshinka
11-15-2009, 16:45
Ден 7-Въглехидратен (малко съм обърнала обяда с вечерята, проблем ли е?)
Не закусвах, станах късно .
Обяд: Реване(парчето беше под 100г) и 3 сладки
към 16;00: ябълка
Вечеря: Спагети от тея на Чойс и 3блокченца шоколад
foreverr
11-15-2009, 16:49
Oпа забравих да спомена, че през дена пих един чай с една супена лъжица мед.... :) и преди малко правих 20 минутен пилатес за корем.
kriSko94
11-15-2009, 17:50
1 ден; Само ябълки
4 ден Само ръжен хляб
5 ден Месо по избор
6 ден Само варени яйца
една позната свали 9 кила с нещо подобно :)
една позната свали 4кг за 4дни с нещо подобно, изглеждаше ужасно бледа и после се разболя за седмица... :?
ама направете я,за да се убедите в РЕЗУЛТАТИТЕ ... [=
roshlichka
11-15-2009, 18:14
Закуска-не закусвах.. забравих
Обяд- един малък мъфин и малко грах от консерва
Следобедна закуска- около 30-40 грама топчета нескуик само че без мляко и 1 бентичка черен шоколад
вечеря-пилешка пържола с зеле салата и 4 пържени картофа една лентичка черен шоколад и 1 грейфурт
2литра вода
Днес обаче нещо не ядох точно това което трябваше ама нищо.. утре ще компенсирам. :-P
Следобед – ябълка.
20 минути танци.
Упражнения.
твааа ако е диета 8-)
По-добре така, отколкото да се тъпча с някакви плодове цял ден. Дори днес си казах, че ще ям повече, понеже вчера щях да припадна.
аз проблем нямам
просто отбелязвам
PinkFloydSound
11-16-2009, 05:53
Следобед – ябълка.
20 минути танци.
Упражнения.
твааа ако е диета 8-)
аз проблем нямам
просто отбелязвам
Обаче ще те послушам за пълнозърнестия хляб, тъкмо се питах дали трябва да го препичам, или не. :)
Ама сигурна ли си, че не трябва?
да на 100% :)
даже може да идиш в била и да си купиш черен пълнозърнест хляб с фибри един квадратен и само те го пекът :) много по добре е а и е вкусен :)
да на 100% :)
даже може да идиш в била и да си купиш черен пълнозърнест хляб с фибри един квадратен и само те го пекът :) много по добре е а и е вкусен :)
Мисля, че е права, защото препеченият хляп запича, а за диета/добър хранителен режим това не е хубаво :)
луфт
what is this? :-o
p.s.don't laughing :D :D
AraBella
11-16-2009, 09:35
луфт
Разтояние между краката най-точно казано.По-слабите момичета като си долепят стъпалата не им се залепват краката един за друг.Ох,май не го обясних като хората.
луфт
Това на какъв език трябва да е :D Защото на английски определено не значи нищо.
А AraBella мисля, че добре обясни какво е луфт :)
луфт
Разтояние между краката най-точно казано.По-слабите момичета като си долепят стъпалата не им се залепват краката един за друг.Ох,май не го обясних като хората.
мерси за отг.-мн добре го обясни ;)
исках да кажа не ми се смейте ама нещо го написах грешно :lol:
п.п.аз имам луфт. .. ама че странна дума :-o
Infinity
11-16-2009, 12:21
^ И аз също имам,но мисля,че ако нямам положението би било наистина трагично! :shock:
..Мисля,че повечето момичета имат,защото ми е супер странно да си го представям как ще ти се търкат краката,като ходиш примерно.. 8-)
Луфта не се ли получаваше от прекаленото правене на секс? 8-)
silviau66
11-16-2009, 12:32
И аз така съм чувала.... :oops: 8-)
Мит
foreverr
11-16-2009, 12:54
Ето ми менюто за днес:
Закуска - 1 чисто кафе подсладено с 1 с.л. мед + 1 ябълка
Обяд - 1 ябълка + 1 чай подсладен с една лъжица мед и след това изядах още една лъжица мед щото ми се ядеше нещо сладко, и после 150 грама фъстъци, които не трябваше да ям, но бях гладна а в хладилника нямаше нищо, което ми харесва :o И май май няма да вечерям, щото е сега ядах тея фъстъци.Но все пак ако вечерям ще пиша.
На мен ми е 7ми ден от режима на здравословно хранене и от всичките седем дн само неска малко го оплесках, защото ядах тъпите фъстъци( е те също са здравословни, но са по калорички..)
myl0weee
11-16-2009, 13:13
Здравейте, аз също съм на диета от днес.
не закусвах, защото нямах време.
обяд- кисело мляко
в 17 часа ще изям 1 чушка с малко извара и това е.
после упражнения..
а да- и 2 орбит зелени
по- късно ще идва една приятелка, тя спазва 90 дневната диета, днес и е5 ден и е ВИДИМО е свалила около 2-3 кг. С нея ще си пиинем чайче после.
:)
kuklichka_bg
11-16-2009, 13:16
Оф аз гледах да хапвам по-малко и не глупости, а то взе сега че нищо не ям. :o Може да е временно знам ли,днес ядох на сила 2 лъжизи овесени трици. :-o
myl0weee
11-16-2009, 13:19
Оф аз гледах да хапвам по-малко и не глупости, а то взе сега че нищо не ям. :o Може да е временно знам ли,днес ядох на сила 2 лъжизи овесени трици. :-o
от сезона е, всеки има такива моменти. На мен преди цикъл много ми се яде, а след- изобщо. Ива седмици, в които буквално се разбивам да ям, то си ми личи де 8-) и седмиц, когато не ми се яде изобщо.. ще ти дойде апетита, не се тревожи. :)
Vengeance
11-16-2009, 13:19
И аз се присъединявам към вас :) от днес спазвам този режим:
1 ден; Само ябълки
4 ден Само ръжен хляб
5 ден Месо по избор
6 ден Само варени яйца
пък дано да има добри резултати :o
досега съм на 2 ябълки и 1,5л сок,след малко ще пия чай с мед :)
myl0weee
11-16-2009, 14:39
къде сте, мили другарчета? :-o
оо не е честно имам чувство, че от тук само аз не свалям.. :(
за днес менюто ми беше 2 ядълки и малко царевица за обяд към 16 часа изядох още една ябълка и след млако ще ям половината на царевицата от обяда..
свалила съм само килограм-два.. а днес ми е ден 6 :( :(
да за тези, които не знаят на 90 дневната съм
Complicated
11-16-2009, 16:05
оо не е честно имам чувство, че от тук само аз не свалям.. :(
за днес менюто ми беше 2 ядълки и малко царевица за обяд към 16 часа изядох още една ябълка и след млако ще ям половината на царевицата от обяда..
свалила съм само килограм-два.. а днес ми е ден 6 :( :(
Нормално е. Бавно, но славно! ;)
Бързото отславбане не е много здравословно.
shyshinka
11-16-2009, 16:06
Ден 8 - Плодов
Закуска: Ябълка
Обяд: Портокал
Вечеря: половинката на половин грейпфурт
^Ох аз вече свикнах на тая 90 дневна диета, но проблема е там че нещо ми се ще да има по-бързо ефект. На 4 денсе мерих и бях свалила 3кг и от тогава до сега нищо.. нещо ми се губи желанието, всичко си спазвам както трябва.. искам по-бързо да си проличи този ефект, за сега си личи само на корема ми и вече нямам паласки, нооо за 8 дена ми се струва, че е малко..нз. Иначе утре ще се премеря и ше кажа резултатите, дори и да има вече ми е се1 на кг колко ше съм искам просто да си проличи повечееееееееее и по -бързоооооо.. отчайвам се много.
При вас как е?
myl0weee
11-16-2009, 16:10
не се отчайвай! Какви упражнения правиш?
shyshinka при мен е още по-бавно и аз се отчайвам като чета момичетата колко бързо свалят :-)
PinkFloydSound
11-16-2009, 16:18
Закуска – половин кофичка нискомаслено мляко с овесени ядки.
Обяд – две сварени яйца, домати, сирене, филия пълнозърнест хляб, другата половина от млякото.
Следобед – Активиа закуска.
Вечеря – скумрия в доматен сос (консерва), филийка пълн. хляб и две оризови блокчета с царевица.
Абе, тея консерви, които са по 1-2 лева, нещо не ми се струват особено диетичнии некалорични. Как мислите?
А, правих няколко обиколки на игрището днес, после ще правя упражнения. Това е за днес, чувствам се леко гузна...
shyshinka
11-16-2009, 16:30
до сега 3 пъти съм правила тае бо-то на Били Бланкс, но не до край, защото част от тренировката е с едни ластици, които аз нямам..
пфф.. май най-ефикасна ще си се окаже диетата на Дюкан, но и най-вредна :-o
myl0weee
11-16-2009, 16:33
тичай, прави коремни преси ..!
shyshinka сега говорих с моята приятелка, която много постигна с 90 дневната диета и и се оплаках, че не става нищо и тя ми каза да се успокоя, защото нямало как изведнъж всичко да стане и ме успокои надявам се и аз теб сега :-)
Complicated
11-16-2009, 16:37
до сега 3 пъти съм правила тае бо-то на Били Бланкс, но не до край, защото част от тренировката е с едни ластици, които аз нямам..
пфф.. май най-ефикасна ще си се окаже диетата на Дюкан, но и най-вредна :-o
И аз днес го правих, и пропуснах това с ластиците, а то ми изглеждаше най-приятно, ама... :D
shyshinka
11-16-2009, 16:39
ахх мерси момичета, но вече е късно прецаках си деня.. изядох 2 мекици.. до сега не съм имала прегрешение през тея 8 дни и резултата е един и същ, така че това направих сега.. ама така е като съм отчаяна.. нищо все пак днес почти нищо не съм яла и не ме е толко яд.. от веднъж не вярвамда стане нищо. Иначе за тичане в тоя студ няма начин, коремните преси ги почнах от днес и така.. мисля да я карам до бъдни вечер диетата и да спирам.. после след празниците пак ще гледам за някаква диета, може би пак същатата..
Вие какво мислите до кога и след това какво :) ?
ми аз мислех да я правя само месец най-много колкото да смъкна около макс 5кг ама.. нещо като няма ефект или ако е толкова бавен може и цялата да я направя знам ли..
PinkFloydSound
11-16-2009, 16:45
Абе, тея консерви, които са по 1-2 лева, нещо не ми се струват особено диетичнии некалорични. Как мислите?
:oops: Просто да знам за в бъдеще дали да ям.
shyshinka
11-16-2009, 16:49
5 кг за месееееееееееееееееец??????? Наистина ли толкова се сваля само за месец?????????? Боже нека някой, който я е правил да каже, ако е така окончателно я спирам. Да се мъча цял месец за някакви си 5 кг..лелелееееееее.. никога... Боже, не знам защо,но съм останала с впечатлението, че за месец около 10кг се смъкват с тая диета..
оооооооо тотално съм разочарована!!!!!!!!! :-x :-x
fashionALEX
11-16-2009, 16:49
Аз от утре почвам пак 90 дневната диета тъй като я спрях защото бях на 2 рожденни дни и нямаше смисъл още в началото да прегрешавам :-)
Complicated
11-16-2009, 16:53
5 кг за месееееееееееееееееец??????? Наистина ли толкова се сваля само за месец?????????? Боже нека някой, който я е правил да каже, ако е така окончателно я спирам. Да се мъча цял месец за някакви си 5 кг..лелелееееееее.. никога... Боже, не знам защо,но съм останала с впечатлението, че за месец около 10кг се смъкват с тая диета..
При всеки е различно. Аз за 40 дни не знам колко свалих ( :D ), ама не е по-малко от 7 кг.
Ден 8 - Плодов
^Ох аз вече свикнах на тая 90 дневна диета, но проблема е там че нещо ми се ще да има по-бързо ефект. На 4 денсе мерих и бях свалила 3кг и от тогава до сега нищо.. нещо ми се губи желанието, всичко си спазвам както трябва.. искам по-бързо да си проличи този ефект, за сега си личи само на корема ми и вече нямам паласки, нооо за 8 дена ми се струва, че е малко..нз. Иначе утре ще се премеря и ше кажа резултатите, дори и да има вече ми е се1 на кг колко ше съм искам просто да си проличи повечееееееееее и по -бързоооооо.. отчайвам се много.
При вас как е?
Сериозно ли си яла само това за цял един ден? :lol:
teengirl15
11-16-2009, 16:54
Ооооо, не! Ти какво очакваш? Даже 5 килограма са много. Ти какво искаш да свалиш 10 кг и после да си ги върнеш или да свалиш 5, които да запазиш(ако е възможно)?
shyshinka
11-16-2009, 17:25
Ден 8 - Плодов
При вас как е?
че да защо? Дори не изпитвам глад, мога да ям, но не ипиитвам нужда, ако ям то ще е насила или ако съм отчаяна гледам да убия мъката в ядене..
П.С. Колкото до диетата о 5кг за цял месец не ме устройват нещо :?
По-добре мисля да започна някакъв собствен режим, от диетата взимам само закуската винаги с плод и после на обяд и вечеря нещо минимално.. ще се свалят тея килограми дето са ми излишни, ако ще и да гладувам.. после няма да имам толкова апетит и ще си ям под час и не мисля, че ще ги върна.. Боооже колко съм отчаяна не е истинааааа... :shock: :shock: :shock:
Complicated
11-16-2009, 17:30
Ден 8 - Плодов
При вас как е?
че да защо? Дори не изпитвам глад, мога да ям, но не ипиитвам нужда, ако ям то ще е насила или ако съм отчаяна гледам да убия мъката в ядене..
П.С. Колкото до диетата о 5кг за цял месец не ме устройват нещо :?
По-добре мисля да започна някакъв собствен режим, от диетата взимам само закуската винаги с плод и после на обяд и вечеря нещо минимално.. ще се свалят тея килограми дето са ми излишни, ако ще и да гладувам.. после няма да имам толкова апетит и ще си ям под час и не мисля, че ще ги върна.. Боооже колко съм отчаяна не е истинааааа... :shock: :shock: :shock:
К'во толко ще стане, ако изчакаш? И аз искам по-бързо, ама за хубавите неща трябва време. ;)
silviau66
11-16-2009, 17:36
+1 ^^^ И аз май все пак се връщам на 90 дневната... :shock: Напрактка тя ми е много по лесна... знам какво ще ям вече съм я правила така че... :oops: Офф нямам идея какво да правя .. искам нешо с което да отслабна се едно какво.. :oops: :-) :( :o
lubomirky
11-16-2009, 17:39
е аз мога да ти дам и по-бърз начин за свалянето на 5 кг, ама.. няма да го харесаш ;д 30-40 минути са нужни ;>
shyshinka
11-16-2009, 17:40
е какво да чакам 1 месец за 5 кг. ОМГ.. вече окончателно я спирам и от утре си ям всичко, но в умерени количества и в началото мисля да съм повече на плодове :)
shyshinka
11-16-2009, 17:41
lubomirky, хаха то ако за веднъж се сваляха 5кг... :D
lubomirky
11-16-2009, 17:48
аз успявам, ако имам желание и сили :д
silviau66
11-16-2009, 17:50
:О :shock: :shock: :shock: Веднага да казваш как ... 5 кг.... за 3- 40 минути... :shock: :shock: Ъпсурд... :shock: :o
Complicated
11-16-2009, 17:51
:О :shock: :shock: :shock: Веднага да казваш как ... 5 кг.... за 3- 40 минути... :shock: :shock: Ъпсурд... :shock: :o
Май не схващаш за к'во говори... 8-)
silviau66
11-16-2009, 17:53
Май не схващаш за к'во говори... 8-)
Ми съжалявам обяснявай за по - глупавичките.. :( :oops:
lubomirky
11-16-2009, 17:55
абе помисли малко.
shyshinka
11-16-2009, 17:56
хаха включи си малко мръсно подсъзнание и ше засцепиш 8-)
silviau66
хаха включи си малко мръсно подсъзнание и ше засцепиш 8-)
Aaa 8-) Ми аз съм малко от бавничките..
lubomirky
ама МРЪСНОТО в буквалния смисъл хХАхАха ;д
PinkFloydSound
11-16-2009, 17:57
Айде отговорете ми за това с консервата, беееееееееее. :booooomb:
lubomirky
11-16-2009, 17:58
питай пак, че не ми се търси ;д
silviau66
11-16-2009, 17:58
Видях ти поста ама нямам идея... :o :?
PinkFloydSound
11-16-2009, 17:59
Ами въпросът ми беше дали скумрията в доматен сос е прекалено калорична, понеже има яко консерванти сигурно в тоя сос...
Става ли за режим въобще? 8-)
shyshinka
^тея които пишем сега, ако знаехме щяхме да сме ти отговорили веднага!
silviau66, леле ама ти наистина си от по-бавно загряващите май :-D Стига кво повече да ти намекнем, че да зацепиш накъде бие това момче :D
Complicated
Май не са много полезни, 'щото има много сол, ама не съм сигурна. :booooomb:
silviau66
11-16-2009, 18:01
^тея които пишем сега, ако знаехме щяхме да сме ти отговорили веднага!
silviau66, леле ама ти наистина си от по-бавно загряващите май :-D Стига кво повече да ти намекнем, че да зацепиш накъде бие това момче :D
Ейй загрях още на предната страница и ако знаех, че е момче щях да се сетя по бързо.. 8-) :oops:
lubomirky
11-16-2009, 18:01
Ами въпросът ми беше дали скумрията в доматен сос е прекалено калорична, понеже има яко консерванти сигурно в тоя сос...
Става ли за режим въобще? 8-)
ако искаш да напълняваш става ;д
roshlichka
11-16-2009, 19:05
shyshinka
НЕдей да прекъсваш диетата.. и аз свалям бавно но мисля да продължа до първия воден ден включително.. :)
иначе менюто ми за днес беше
Закуска
половин грейфурт
Обяд
Една супа на Маги-Вкусна чаша.. гъбена и фиде и половин круша
Вечеря
Зелева салата 3 кръгчета алабаш :D и една бишкота.
ии 2 литра вода
Утре ще се тегля обаче панталоните ми са празни на дупети и ми падат вече.. нз ко ще прая :-x
Много се ядосвам. за панталоните
Обаче тези паласки са трудна работа.. защото мойте не бяха мн малко.. кажете ми с какво да ги премахна по-бързо нещо допълнително към режима някое упражнение специално за паласки или нз ко.. „
Помощщщ молявиии.. :x
панталоните ги пери на високи градуси и може да се стеснят малко
тичай и ще свалиш паласките
roshlichka
11-16-2009, 19:13
окк.. мерси :-)
myl0weee
11-16-2009, 19:17
оо, за паласки не ми говори :cry: мойте са гадни, мазни, ужасни, мразя ги :-# :-# :-# :-# :-# иначе за тях правя наклони и смятам да си купя и обръч.. мамка им, ще взема скалпел и просто ще ги отрежа 8-)
аз ядох кисело мляко, чушка с извара и си откраднах 2 хапки ориз и зеленце :oops:
roshlichka бях чела пак тука из форума, ако не и в тази тема, че паласките се махали с въртене на обръч
и аз имам паласки ама за жалост живея в апартамент и нямам и обръч и да.. дано съм ти помогнала :lol: :-)
roshlichka
11-16-2009, 19:20
ахамм мерси на всички
foreverr
11-16-2009, 20:00
От утре започвам тази диета, защото май не съм свалила нито едно кило, а мина една седмица от както гледам да не ям боклуци и хич не ям боклуци и яммалко(само днес дето не ядах чак малко) Та ето я и диетата която ще се опитам да спазя:
1 ден 2-3 кофички кисело мляко (ще е 0,1%)
2 ден зеленчуци на корем
3 ден един килограм плодове
4 ден едно пиле на грил
5 ден 2 яйца + 500 грама извара, а ако не ми се яде извара общо 5 яйца за целия ден.
:)
roshlichka
11-16-2009, 20:08
ммм пожелавам ти успех.
lubomirky
11-16-2009, 21:03
оо, за паласки не ми говори :cry: мойте са гадни, мазни, ужасни, мразя ги :-# :-# :-# :-# :-# иначе за тях правя наклони и смятам да си купя и обръч.. мамка им, ще взема скалпел и просто ще ги отрежа 8-)
аз ядох кисело мляко, чушка с извара и си откраднах 2 хапки ориз и зеленце :oops:
направи клип, ако тръгнеш да опитваш номера със скалпела 8-)
shyshinka
11-17-2009, 06:12
Абе тая наща тема много се провали, повечето се отказаха, други не пишат, пишат нови хора със съвсем различни работи извън темата :x
Вече нещо ми се губи желанието да пиша, не е както в началото.
Колкото до мен мислих,мислих и реших, че най-правилно е да я продължавам, спра ли я и почна ли да гладувам ми е ясно какво ще стане. И така ще гледам да ям и минималното от тая 90 дневна диета+упражнения и тогава няма ли ефект просто не знаааам!
Айде успешен ден и до довечера ;)
Момичета, не се свалят така бързо килограми, както си мислите, особено за тези, които имат да свалят малко. И аз не съм мръднала и грам за една седмица, в която не съм яла сладко, обядвах само салата и вечерях малко и всеки ден съм бягала поне 30-40 минути. Знам, че не звучи много обнадеждаващо, но е напълно възможно да си спазвате определен режим примерно 2 седмици и да не мръднете, а после, на абсолютно същия режим, да свалите изведнъж 2 кг за седмица.
Наистина ли 5 кг за месец ви се струват малко? Повече от 4-5 кг е вредно, защото освен мазнините се гори и мускулна маса, и то не само от мускулите по ръцете, краката и т. н., а и от неволевата мускулатура (т. е. вътрешните органи). Има случаи на хора, които след драстично остлабване, примерно 30-40 кг за половин-една година, са починали от инфаркт, защото сърцето им е остлабнало прекалено много. Знам, че тук никой няма да свали 40 кг, но все пак си вредите с рязкото ослабване, най-малкото ще ви се получат стрии.
Така, вече и аз започвам да си поствам менюто вечерта с вас, защото и на мен малко ми се губи мотивацията от време на време. Не всеки може да отслабне с 3 кг за седмица, но това не означава да се отказваме!
Погледнете ако искате тази статия:
Защо диетите не дават желаните резултати (http://www.bb-team.org/articles/1210/)
PinkFloydSound
11-17-2009, 07:15
"В първоначалния етап всичко изглежда просто, тъй като все още не е отминал периода на ентусиазма, но впоследствие започва да става сложно. Особено тежко за волята е да се бори със силата на изкушението по време на празници, когато се приготвя голяма трапеза, всичките ви роднини и приятели ядат на воля, а вие не можете."
Това е СУПЕР невярно. Точно в началото е най-трудно, тогава, когато си създаваш навици. След това, като виждаш резултатите, се мотивираш повече и повече, с времето много по-трудно се поддаваш на изкушения и т.н. Поне при мен е така. В началото е най-трудно.
roshlichka
11-17-2009, 08:41
Оххх.. за 8 дни 2 кг.. ама съм щастлива.. бавно но славно. жалко че нямам къде да вътя обръч за паласките но режима ще го следвам мн често. Довечера ще поста днешното си меню. :grin:
titinkaa
11-17-2009, 09:10
Абе тая наща тема много се провали, повечето се отказаха, други не пишат, пишат нови хора със съвсем различни работи извън темата :x
Колкото до мен мислих,мислих и реших, че най-правилно е да я продължавам, спра ли я и почна ли да гладувам ми е ясно какво ще стане. И така ще гледам да ям и минималното от тая 90 дневна диета+упражнения и тогава няма ли ефект просто не знаааам!
С точковата диета миналата година за 1 месец свалих 9-10кг :)
PinkFloydSound
11-17-2009, 09:31
И после кво стана?
А?
А?
kuklichka_bg
11-17-2009, 10:51
5 кг за един месец е перфектно!
Бавно се сваля.Бързото свалени кг са вода просто.Не правете диети,а се хранете правилно и нормално.Защото не може цял живот да сте на диети и да следите какво ядете.Създайте си навици. :)
foreverr
11-17-2009, 13:16
Здравейте.Аз казах, че ще почвам една диета и неска като бях на даскало и не бях яла нищо днес и ми стана лошо. отидах при сестрата и кръвното ми беше паднало на 80 на 40 :shock: и класната се притесни и се обади на тати да ме вземе и ми беше много лошо.И мама и тати разбараха, че не ям много , щото последно време се ме карат да ям и отказвам и ми се скараха и сега не мога да пазя диета :cry: :cry: :-#
Но пък поне няма да ми е лошо... :) Е вие продължавайте да си спазвате диетите щом се чувствате добре и ви пожелавам приятно отслабване на всичкии :) :)
Здравейте.Аз казах, че ще почвам една диета и неска като бях на даскало и не бях яла нищо днес и ми стана лошо. отидах при сестрата и кръвното ми беше паднало на 80 на 40 :shock: и класната се притесни и се обади на тати да ме вземе и ми беше много лошо.И мама и тати разбараха, че не ям много , щото последно време се ме карат да ям и отказвам и ми се скараха и сега не мога да пазя диета :cry: :cry: :-#
Но пък поне няма да ми е лошо... :) Е вие продължавайте да си спазвате диетите щом се чувствате добре и ви пожелавам приятно отслабване на всичкии :) :)
омг :shock:
леко с тия дието би хора...............
Нищо по-важно от здравето ви няма !!! РАЗБЕРЕТЕ ГО ! :-o
myl0weee
11-17-2009, 15:22
направо..ПОМОЩ!
май се вманячавам. Вчера изядох 1 кисело мляко и 1 чушка и после съжалявах за чушката..
днес закусих прясно мляко, натурален сок портокал, банан и ябълка..........
обядвах сърми и това е, няма да ям повече за днес.
ама се чувствам ужасно, втълпявам си, че прекалявам с храната и само правя коремни преси като луда нон стоп..
titinkaa
11-17-2009, 16:26
И после кво стана?
А?
А?
Кво да е станало?!После свалих още 5-6кг общо диетата я спазвах почти 2 месеца,и свалените килограми не си ги качих,щото си ги поддържах,но зимата се бях много отпуснала и качих 4-5кг
shyshinka
11-17-2009, 16:32
Аз си давам малко почивка от 90 дневната до Понеделник. До тогава ще гледам да закусвам винаги плод и после по нещо дребно, после пак ще я почна стриктно дано пак да сваля 3 кг, като първия път :-D
Все едно аз с тая мисъл я спирам, че като я почна пак ще сваля, а така като си я карам нищо.. :(
Дали ще се получат работите?
kuklichka_bg
11-17-2009, 16:38
направо..ПОМОЩ!
май се вманячавам. Вчера изядох 1 кисело мляко и 1 чушка и после съжалявах за чушката..
днес закусих прясно мляко, натурален сок портокал, банан и ябълка..........
обядвах сърми и това е, няма да ям повече за днес.
ама се чувствам ужасно, втълпявам си, че прекалявам с храната и само правя коремни преси като луда нон стоп..
абе и при мен стана нещо такова,вчера ядох мляко със трици и ябълка и после има чувството,че съм изяла 1 тон.лошо е тей
AraBella
11-17-2009, 16:44
Хапвайте бе хора.Не се тъпчета като невиждали храна,ами си яжте умерено от всичко по-малко и правете упражнения,но не спирайте да ядете,защото ще се получи йо-йо ефектът.Ще отслабнете,ще започнете да се храните както обикновенно и ще се върнете на същите си килограми.
silviq8888
11-17-2009, 17:28
И при мен е така! Май се вманячаваме :D :D Това не е хубаво! Аз пък въртя колелото постоянно по 1 час на ден а понякога и два! Но да ви кажа ,че и аз забелязах ,че след 5 дни от 90 дневната се чувствах много отпаднала и ми се въртеше всичко и затова ядох вчера и днес не режимни неща!От утре ще се опитам пак да я започна !Успех на всички!
teengirl15
11-17-2009, 17:38
И аз се включвам към вас, нали нямате нищо против? :)
Днеска ми е седми ден утре сутринта ще се премеря да видим какви са реултатите.
Но аз не гладувам, ям всичко, само че по млко, избягвам сладки неща, не ям чипсове, фаст фууд, не пия друго освен вода. И правя упражнения обаче не съм правила от няколко дни, просто нямам време.
Та имам един въпрос: околко 30 мин танцуване вечер достатъчни ли ще са ми, просто по цял ден съм на училище, връщам се уморена, вечерям и не остава време. Също така събота и неделя ще наваксвам-планирам всяка събота една дълга разходка, изкачване и .т.н. Целта ми е да се отърва от мазнините по корема. Мислите ли, че това, което мисля да правя, ще бъде достатъчно.
П.П.Аз винаги като имам хубава възможност ще правя и PUmp it up упражненията, ама не знам колко често ще се случва това.
teengirl15
11-17-2009, 17:40
Съжалявам за двойния пост, ама нещо не иска да ми го изтрие. :(
pifiella
11-17-2009, 17:44
И така присъединявам се към вас, но няма да коментирам началните резултати , акогато видя ефект :) пак ще съм на дюкан, защото съм доволна от него и така, айде браво на всички смели, които се включвам. Можем да пуснем по една снимка ако искате в началото да се видим. нещо цял ръст :)
Здравей на теб и всички други момичета! :) Искам да те попитам наистина ли има ефект диетата на Дюкан,защото аз от утре я започвам....И искам да съм сигурна,че ще има ефект,а не като предишните хиляда и една където съм спазвала!?
Аз прочетох книгата и там пишеше,че физическата активност не се препоръчва през първите дни...?Защо?
Айде мацки успех!!От утре съм една от Вас! :-)
elenkaaa
11-17-2009, 18:54
Хеййййй и аз да се отчета от утре започвам по-строго яжте много зеленчуци и по-малко плодове зеленчуци>плодове :grin:
момичета... какво направих.. викам си аз прегрешения няма да праявя и то.. за капак.. сега се връщам от рожден ден.. денят ми беше въглехидратен всичко до рд-то беше изпълнено идеално, а там.. голямо прегрешение около 10тина пържени картофа, салата зеле, кебапче, кюфте, една пилешка хапка иии едно малко малко парченце торта..
какво ще ме посъветвате да направя ли 2 плодови дена един след друг или да продължа нормално?
roshlichka
11-17-2009, 21:02
IfeTyy Продължи нормално..
Абе само аз ли още съм на тази диета бе.. всички се отказвате.. ама аз продължавам :P
Днешното ми меню е
Закуска
1 ябълка
Обяд
Зеле самата и половин филийка пъл. хляб с малко кашкавал
Вечеря
Зеле самата и кашкавал
ии ест. вода
xAddicteDx
11-17-2009, 21:03
и аз ше се присъеденя към вас.. искам да сваля около 4-5кг т.е да стана 49-50кг за ръст 170см мисля, че ще са добре, но проблемът е, че нямам мотивация да започна, по простата причина че см бахти мърдата мързелива.. и тъй като добре се познавам и знам, че като се върна от дскл и си науча няма да ми се прави 'Пъмп ит ъп' реших от дскл да се прибирам пеша, което ще рече 1 час пеша, обаче ходя на токчета ми идва малко гадничко, но ше се справя :-D + малко ограничения и поне 2-3 пъти в седмицата пъмп-а се надявам да ги сваля,въпреки че проблемът при мен не са толкова килограмите, а това, че се отпуснах напоследък :( таа това е от мен :-) БТВ предложете няква диетка с малко храна, зашото като видя някоя, на която се яде повече храна, отколкото попринцип ям, се отказвам да я спазвам, защото си мисля, че няма да има ефект.. 8-)
PinkFloydSound
11-18-2009, 05:31
^ Всъщност ще има. Важно е смесването на храната, не количеството.
Иначе в момента се сещам за Китайската диета, при нея не се яде особено много, пази се 21 дена. По принцип се свалят 8-10 килограма, но ти ще свалиш по-малко, тъй като нямаш особена нужда, просто искаш да се стегнеш явно.
1 и 2 :ден: - едно и също меню и за двата дни - 1 литър прясно мляко, 1 чаена чаша доматен сок и 200 гр. черен хляб
3 и 4 ден: :
закуска: :кафе или чай без захар
50 гр. черен хляб с половин лъжичка масло и половин лъжичка мед.
обяд: :1 чиния булион от пиле или риба, 50 гр. месо, 2 супени лъжици зелен грах и 50 гр. хляб.
следобедна закуска:: 50 гр. извара и 2 яйца(варени)
вечеря: :50 гр. черен хляб и една чаена чашка кисело мляко
5 и 6 ден: :
закуска: :1 ябълка или една чаша плодов сок
обяд: :зеленчукова супа без месо и 50 гр. хляб (черен)
следобедна закуска: :2 ябълки или 2 чаши сок
вечеря: зеленчукова салата, 50 гр. хляб, 1 чай с 1 лъжичка мед.
До 21 ден се повтарят дните 3, 4, 5, 6, без 1 и 2.
Аз се чудя дали правите разлика между стягане и отслабване? Аз за 52 кила се чувствам прекалено сляба,а гледам момичета с моя ръст искат да станат към 50. Ако искате да се СТЕГНЕТЕ нито една няма да ви помогне, а само и единствено спорта.
Аз лично ходя 1-2 пъти седмично на плуване, фитнес, чат пат на тенис и лятото сърф, а зимата като навали ски.
Така мързеливият начин с диетите няма да ви помогне така както спорта. Не и за стягане на тялото. Диетите са за момичета, които имат да свалят много.
PinkFloydSound
11-18-2009, 06:03
Аз се чудя дали правите разлика между стягане и отслабване? Аз за 52 кила се чувствам прекалено сляба,а гледам момичета с моя ръст искат да станат към 50. Ако искате да се СТЕГНЕТЕ нито една няма да ви помогне, а само и единствено спорта.
Аз лично ходя 1-2 пъти седмично на плуване, фитнес, чат пат на тенис и лятото сърф, а зимата като навали ски.
Така мързеливият начин с диетите няма да ви помогне така както спорта. Не и за стягане на тялото. Диетите са за момичета, които имат да свалят много.
Спорт, комбиниран с хранителен режим е най-доброто решение...
Хоти, искам да те питам нещо. Като се храниш здравословно, в колко ч. горе-долу вечеряш? Че аз ям задължително преди или около 7, а лягам в 11 и нещо и това се отразява пагубно на организма ми. Странното е, че преди не изпитвах такъв глад, но сега направо мога да припадна късно вечерта от глад... Ако ям към 8, дали ще има проблем със запазването на килограмите? :?
Ами аз дори нямам възможност да се храня към 7. Така, че 8 е моят час. Достатъчно съм огладняла от тежкия ден и е достатъчно късно, за да не огладнея пак. Иначе задължително следобед към 5ч. трябва да се хапне нещо, дори и малко. Дори да е плод. Защото тогава човек е най-раздразнителен и податлив на киселини. :)
Иначе си права за комбианцията със здравословно хранене(но не диети). Така ще се предотврати и появата на целулит, който много обича женските тела 8-)
myl0weee
11-18-2009, 11:53
как сте момичета, слабеете ли 8-)
на мен ми дойде менструацията и се чудя, вярно ли е, че по време на месечния цикъл не се отслабва, а напротив, задържа се вода и се подува корема.. аз по време на менструацията ям много, но въпроса ми е, понеже сега съм на диета, ще продължа ли да отслабвам, защото за 3 дена свалих 1 кг, а не ми се иска 5 дена да съм в застой.. дали ме разбрахте? 8-)
myl0weee
11-18-2009, 11:55
IfeTyy Продължи нормално..
Абе само аз ли още съм на тази диета бе.. всички се отказвате.. ама аз продължавам :P
Днешното ми меню е
Закуска
1 ябълка
Обяд
Зеле самата и половин филийка пъл. хляб с малко кашкавал
Вечеря
Зеле самата и кашкавал
ии ест. вода
не се отказвай, моля те, защото аз сега ям плодове и зеленчуци, кисело мляко и супи, а от понеделник почвам 90 дневната пак и не искам да съм сама! 8-) :-)
xAddicteDx
11-18-2009, 12:19
PinkFloydSound, мерси за отговора. Мисля да пробвам диетката и да преодолея малко мързела.Надявам се да се получи! А ти пробвала ли си Китайската диета, или имаш някаква позната, която я е опитала ?
П.С. УСПЕХ НА ВСИЧКИ :)
xAddicteDx
11-18-2009, 12:26
Е, да, ти доста споруваш -така и трябва, но мен мързела ще ме довърши.. 8-) :booooomb:
silviau66
11-18-2009, 12:44
Хейй... :-) Пишете бе... Отслабвате ли ... Някакви резултати... :) Може да поствате снимки бе.. :oops: :-) Успех на новоприсъединилите се ... :) :-)
днес продължих нормално плодовия ден и утре си продължавам пак нормално кво дап иша цял ден съм на ябълки и може довечера да хапна чушки такива от буркан забравих как се казват :D
ии продължавам право напред! :grin: :grin: :grin:
Диетите са най-голямата заблуда в женското съзнание. Ще постигнете ефект но замислете се цял живот ли ще я карате така цял живот ли ще се въздържате от това онова защото ако спрете килограмите ще се върнат даже ще станат повече. Организмът ви ще е изтощен от това гладуване и ще търси начин да възвърне предишните сили и килограми. Спорта е много по-добро решение от диетите. Бягайте,мъчете се стегнете мазното си тяло извинете са изразите но диетата е козметична промяна отгоре но отдолу всичко си е същото и като спрете ще си върнете килограмите :) Всяко момче което спортува и не е плужек ще ви каже това
Защо всички сте се юрнали да обяснявате колко безсмислени били диетите! Ок, за диетите до някъде съм съгласна, но не и за налагането на определени ограничения (да уточня - когато кажа "не ям чипс", не означава, че съм на диета, а че просто по принцип не ям). Не само жените, а и доста мъже, например спортистите, не ядат или ядат съвсем малко от определени храни. Нормално е човек, който иска да живее здравословно, да ограничава рафинираната захар и пърженото например и това не задължително се прави заради теглото. На 19 може най-големият проблем в наднорменото тегло да ни изглежда външният вид, но след 20 години вероятно ще се сблъскаме с разширени вени, хипертония, повишени холестерол и кръвна захар... Да, цял живот ще се ограничавам. Не искам никога да стана 80 кг, да се задъхвам, когато се качвам по стълби, да не мога да стоя права повече от 1 час и да ходя лятото с дълги панталони. Ненавиждам МакДоналдс, чипса и пържените картофи. Срещам известни проблеми със захарта, но знам, че си вредя така и с времето ще се справя и с тази зависимост. Хората не сме създадени да се търкаляме и да се тъпчем пред телевизора, а да сме активни и да ядем само защото и само толкова, колкото ни е нужно, за да изпълняваме ежедневните си задачи.
myl0weee
11-18-2009, 15:50
на мен ми дойде менструацията и се чудя, вярно ли е, че по време на месечния цикъл не се отслабва, а напротив, задържа се вода и се подува корема.. аз по време на менструацията ям много, но въпроса ми е, понеже сега съм на диета, ще продължа ли да отслабвам, защото за 3 дена свалих 1 кг, а не ми се иска 5 дена да съм в застой.. дали ме разбрахте? 8-)
Ако се храниш нормално и въпреки това качих кг, това е от задържане на вода и като ти свърши, бързо ще изчезнат. Така че не се притеснявай, дори и кантарът да покаже 1-2 кг +.
Защо всички сте се юрнали да обяснявате колко безсмислени били диетите! Ок, за диетите до някъде съм съгласна, но не и за налагането на определени ограничения (да уточня - когато кажа "не ям чипс", не означава, че съм на диета, а че просто по принцип не ям). Не само жените, а и доста мъже, например спортистите, не ядат или ядат съвсем малко от определени храни. Нормално е човек, който иска да живее здравословно, да ограничава рафинираната захар и пърженото например и това не задължително се прави заради теглото. На 19 може най-големият проблем в наднорменото тегло да ни изглежда външният вид, но след 20 години вероятно ще се сблъскаме с разширени вени, хипертония, повишени холестерол и кръвна захар... Да, цял живот ще се ограничавам. Не искам никога да стана 80 кг, да се задъхвам, когато се качвам по стълби, да не мога да стоя права повече от 1 час и да ходя лятото с дълги панталони. Ненавиждам МакДоналдс, чипса и пържените картофи. Срещам известни проблеми със захарта, но знам, че си вредя така и с времето ще се справя и с тази зависимост. Хората не сме създадени да се търкаляме и да се тъпчем пред телевизора, а да сме активни и да ядем само защото и само толкова, колкото ни е нужно, за да изпълняваме ежедневните си задачи.
Ти вече не говориш за диети а за храни вредящи на здравето. Балкан разлика не мисля че коментара ти може да е отговор на моя :)
myl0weee
11-18-2009, 16:28
благодаря :)
mimsssssss
11-18-2009, 16:41
И така присъединявам се към вас, но няма да коментирам началните резултати , акогато видя ефект :) пак ще съм на дюкан, защото съм доволна от него и така, айде браво на всички смели, които се включвам. Можем да пуснем по една снимка ако искате в началото да се видим. нещо цял ръст :)
Здравей на теб и всички други момичета! :) Искам да те попитам наистина ли има ефект диетата на Дюкан,защото аз от утре я започвам....И искам да съм сигурна,че ще има ефект,а не като предишните хиляда и една където съм спазвала!?
Аз прочетох книгата и там пишеше,че физическата активност не се препоръчва през първите дни...?Защо?
има да, за 10 дена съм свалила 6кг :)
shyshinka
11-18-2009, 16:47
Ето ме и мен, малко бях позабравила темата :-D
Иии така след дълги размисли прецених, че ще започна протеиновата диета (на П.Дюкан) до празниците.. сметнах, че до тогава ще съм минала ударния период и дните в които се сваля само по 1кг. Демек няма да правя задържането, което е нереално :shock: На всеки свален килограм се карат 10дена пак диета за задърйане.. уау и като свале тея 7,8кг кво 80 дена да диетувам.хахха много приятелки я спират точно до този етап и въобще не връщат. Та така с моето решение което се мени през минути :D
Иначе за днес: Ден 1: 2 пилешки кренвирша изядох и приключих..
а и 1 шоколадова бонбона, че една приятелка имаше РД и почерпи :oops:
Иии така след дълги размисли прецених, че ще започна протеиновата диета (на П.Дюкан) до празниците.. :
И аз ще я почвам .. :)
но след Празниците :D
От Януари т.е
titinkaa
11-19-2009, 10:45
Как сте момичета,как вървят нещата,колко свалихте вече? :)
kuklichka_bg
11-19-2009, 12:07
Днес се теглих -2кг. :) Не съм на диета обаче 8-) по точто ограничения.
xAddicteDx
11-19-2009, 13:52
И аз днес се теглих и съм - 1кг, но преди мако се наядох доста :
ОБЯД:
- 3 филии 'ВИТА' с кълнове (93 kCal)
- малко салата (зеле, моркови, мн малко чушки и оцет) (229.5 kCal)
- Роле - кашкавал и шунка (към 50гр, но все пак не тряаше) (135.5 kCal)
- 3 мандарини 300гр да кажем (111 kCal)
Общо: 515 kCal
Тва ми е за днес.. напоследък ям само по един път на ден - следобед и тва не е добре :(
Едит (забравих физ активност) : Ще скачам 1 час на въже и после може да поиграя аеробика :)
pifiella
11-19-2009, 15:16
Леле 6 кила..ти ме разби просто..Браво на теб!А ролца от раци може ли да се ядат? :)
Леле 6 кила..ти ме разби просто..Браво на теб!А ролца от раци може ли да се ядат? :)
Още един глас за диетата на Дюкан :)
Има страхотен ефект от нея .
titinkaa
11-19-2009, 15:46
Аз тая седмица не съм се теглила,но в неделя ще се претегля и ще ви кажа дали съм свалила още някой килограм иначе днес ядох:
Закуска:
1 филийка пълноз. хляб+малко кашкавал
Към 10:30ч.:1 ябълка
Обяд:пак една филийка хляб с кашкавал,щото не ми се правеше нещо друго за ядене че бях изморена от даскало
Вечеря:
печено пиле и салата :)
Какви са тези глупави диети .. вие нищо не ядете. По този начин организмът ви се научава да поддържа основните си функции примерно на 600 ккал и след като отслабнете невероятните 4-5кг и започнете пак да ядете боклуци просто всичко се връща. Хранете се качествено, значително повече и тренирайте. Вкарайте въглехидратите сутрин и макс до обяд, наблягайте на белтъчини и мазнини (за момичетата мазнините са много важни) и правете доста кардио. Пак ще отслабнете, е не 6кг за 10дни (след 20 ще си + 4-5кг), но здравословно и ефикасно. За да изгорите 1кг мазно трябва да сте на дефицит 9000 калории (т.е. приети / изразходвани), което значи че ти си на дефицит 54 000 калории за 10 дни, т.е. 5400 на ден. При положение че си набавяш към 500-600ккал и то от гадни източници просто няма как да си изгорила мазно 6кг. Сигурно си яко обезводнена, измършавяла. Съвземете се момичета и яжте като хората.
titinkaa
11-19-2009, 16:24
Какви са тези глупави диети .. вие нищо не ядете. По този начин организмът ви се научава да поддържа основните си функции примерно на 600 ккал и след като отслабнете невероятните 4-5кг и започнете пак да ядете боклуци просто всичко се връща. Хранете се качествено, значително повече и тренирайте. Вкарайте въглехидратите сутрин и макс до обяд, наблягайте на белтъчини и мазнини (за момичетата мазнините са много важни) и правете доста кардио. Пак ще отслабнете, е не 6кг за 10дни (след 20 ще си + 4-5кг), но здравословно и ефикасно. За да изгорите 1кг мазно трябва да сте на дефицит 9000 калории (т.е. приети / изразходвани), което значи че ти си на дефицит 54 000 калории за 10 дни, т.е. 5400 на ден. При положение че си набавяш към 500-600ккал и то от гадни източници просто няма как да си изгорила мазно 6кг. Сигурно си яко обезводнена, измършавяла. Съвземете се момичета и яжте като хората.
ние си знаем кво правим и сме напълно наясно че ядем по малко ккал така че не се меси,квото правим си е за нас,не за теб! :-x не се заяждам с теб,просто ти казвам,щото има много тука които си изказват излишните мнения и само ни проваляте темата!!!!! :-x :x :-x
PinkFloydSound
11-19-2009, 16:29
Пък аз съм в най-великия застой от няколко седмици насам... :booooomb: :booooomb: :booooomb:
mimsssssss
11-19-2009, 16:32
да могат да се ядат :)
хахахах какво искаш да кажеш че ви провалям темата. Давам ви истински съвети, които ще ви помогнат не само да свалите килограмите, но и да ги задържите. Да изглеждате жизнени, здрави, а не измършавели ама и мазни?! Какво е по- важно след 2 седмици да ти казват че си смъкнала 5кг и ти личи от лицето или да си здрава и да нямаш здравословни проблеми. Помисли, аз ти говоря с факти, а не с догатки. И като те виждам на снимката как изглеждаш бих ти казал, че не се получават "супер диетите ти". Нищо лично. Мислете за здравето си!
kriSko94
11-19-2009, 17:11
Давам ви истински съвети, които ще ви помогнат не само да свалите килограмите, но и да ги задържите. Да изглеждате жизнени, здрави, а не измършавели ама и мазни?! Какво е по- важно след 2 седмици да ти казват че си смъкнала 5кг и ти личи от лицето или да си здрава и да нямаш здравословни проблеми. Помисли, аз ти говоря с факти, а не с догатки. Мислете за здравето си!
+1 :)
организмът ви страда.. :/
PinkFloydSound
11-19-2009, 17:30
Кажете ми какво да направя, че да се измъкна от този застой. :booooomb: Да намаля калориите, явно трябва...
Ако искаш ми кажи как се храниш, тренираш ли, колко течности пиеш, на колко години си, височина/кг и ще ти дам съвети :) Много вероятно е просто да трябва да УВЕЛИЧИШ калориите. Напиши ми един примерен хранителен ден. Примерно как мина днешния ти ден от страна на храна/тренировки.
Ако искаш ми кажи как се храниш, тренираш ли, колко течности пиеш, на колко години си, височина/кг и ще ти дам съвети :) Много вероятно е просто да трябва да УВЕЛИЧИШ калориите. Напиши ми един примерен хранителен ден. Примерно как мина днешния ти ден от страна на храна/тренировки.
Може ли и аз? :-D
girl4eety
11-19-2009, 17:47
а да ми предложите някаква диета за сваляне и стягане на корема и краката
Че до Нова година искам да съм в идеална форма
най вече за сваляне на крака и корем
и нека да кажем кой какви упражнения прави и ако ги взимате от нета давайте линк
Да, няма проблем. Ще ми бъде приятно даже.
Амиии ок.
Значи днешния ден мина така, а и в другите гледам да ги правя такива менютата
сутринта - филийка 'Бонус" с крема сирене
после след няколко часа - грейпфрут
към обят - пилешко бяло месо и доматче
вечерта - омлет с 3 яйца, обаче го правя само с един жълтък, другото белтъци...
По принцип всеки ден гледам да ям месо и плод/зеленчук
. Както и на ден пия минимум по 2 литра вода, защото винаги си ходя с шишенце в ръка.
Спортааа... днеска 5 обиколки на стадиона, 30 мин скачане на въже и една тренировка Тае-бо.
Искаше да знаеш и височина и кг. 1.73 съм в момента 64кг :) По принцип винаги съм била около 60 и съм стигала 67... но не мога по-надолу от 60...
titinkaa
11-19-2009, 18:06
хахахах какво искаш да кажеш че ви провалям темата. Давам ви истински съвети, които ще ви помогнат не само да свалите килограмите, но и да ги задържите. Да изглеждате жизнени, здрави, а не измършавели ама и мазни?! Какво е по- важно след 2 седмици да ти казват че си смъкнала 5кг и ти личи от лицето или да си здрава и да нямаш здравословни проблеми. Помисли, аз ти говоря с факти, а не с догатки. И като те виждам на снимката как изглеждаш бих ти казал, че не се получават "супер диетите ти". Нищо лично. Мислете за здравето си!
снимката е отдавна и нне отговаря на сегашния ми вид така че недей да ме обиждаш ако обичаш,не може всеки да е еднакъв с другия!
Ами специално в твоя случай ти правиш каквото трябва като цяло. Яйцата вечерта може да са цели, няма проблем 3 жълтъка, това са отживели глупости. Дори жълтъка подпомага усвояването на белтъка. Евентуално закуската можеш да я направиш малко по голяма, защото е мъничко това дори при факта, че е за момиче. Примерно ако ти се яде хляб можеш да хапваш 2 филиики Вита (много по- хубав е от Бонус) примерно с краве масло и 1 яйце, малко сирене. Просто нямаш белтъчини на закуска. Иначе трен е супер, ако ти писва само да бягаш леко на стадиона можеш да правиш спринтове, супер ще ти се отразят. Примерно аз ги правя 50метра спринт на половината от голямата дължина и ходене до другата голяма дължина и така аз правя 10тина спринта (това е цялата тренировка). Ти можеш да правиш 5-6 ако това ти е цялата тренировка, а не е, така че можеш да вкараш 1-2 спринта накрая на бягането. Иначе много тренираш, може би трябва малко да вдигнеш храната. Сега ще ти напиша как виждам аз нещата. Не знам кога си на училище, но ще ти напиша моите идеи:
1) 60гр овес с прясно мляко + 1 яйце + малко сирене
или
2 филии Вита с краве масло + 1 яйце + малко сирене
Можеш извара мъничко да сложиш ако ти се яде и не я ненавиждаш (както аз :Д)
2) 10ч примерно 50гр ядки (орехи, бадеми, лешници) (ако си в училище е много лесен и хубав вариант)
3) на обяд - 100гр пилешко с домат (макс 100гр, защото иначе няма да ги усвоиш) + примерно малко мазнини (маслини; зехтин; краве масло!). Аз обичам да хапвам малко дори и в суров вид краве масло - примерно 25гр ще ти се отразят супер. Енергията ти идва от мазнините през деня, просто трябва въглехидратите да са малко
4) примерно кисело мляко; 100гр извара с някоя маслинка
5) 3 яйца на омлет с някаква салата
Водата ти е супер 2л.. Последно време пия много зелен чай аз, супер е тонизиращ. Даже си взех насипен и е много хубав и адски полезен. Страхотен антиоксидант е. Можеш да пиеш 1-2 чая на ден. Супер си като цяло. Ти ще успееш само трябва да си постоянна. Ако имаш проблеми може да е от претрениране - прекалено много тренираш. Примерно когато имаш тае-бо можеш да правих 2-3 спринта и 1-2 обиколни на стадиона, а в отделен ден обиколките и скачането на въже, просто много се натоварваш. Успех ти пожелавам. Знам че ще успееш, защото просто правиш нещата доста добре. Ако имаш въпроси, защото едва ли ще влизам много тук можеш да ми пишеш на ЛС евентуално скайп, бих се радвал да ти помагам.
4) към 16ч
снимката е отдавна и нне отговаря на сегашния ми вид така че недей да ме обиждаш ако обичаш,не може всеки да е еднакъв с другия!
хах, аз лично не познавам момиче, което да си сложи снимка, на която е много по- дебела от реалността. По- скоро обратното, но ти си знаеш.
titinkaa
11-19-2009, 18:20
хах, аз лично не познавам момиче, което да си сложи снимка, на която е много по- дебела от реалността. По- скоро обратното, но ти си знаеш.
Айде да не спорим щото ще се скараме много,не те познавам,и не искам да се занимавам с глупости
PinkFloydSound
11-19-2009, 18:22
Alpha, закусвах с половин кофичка кисело мляко и овесени ядки, обядвах риба тон в растително масло и филия пълнозърнест хляб, следобед ядох Активиа закуска, а за вечеря ядох пилешка пържола с домати и филия пълнозърнест хляб.
Следобед направих около 2 обиколки на игрището, а сега ще ходя да правя упражнения.
Сметнах си калориите за днес и ми излязоха към 1000.
бх ми е за теб titinkaa, прави каквото си знаеш. Аз едва ли ще влизам тук много, но гледай момичето, на което писах как ще има резултати и ще се чувства добре за разлика от теб :) Успех ти пожелавам въпреки това. Няма за какво да се караме, просто защото няма с какво да ме обориш или да докажеш че си права. Корема ти не е много чист междудругото.
titinkaa
11-19-2009, 18:26
бх ми е за теб titinkaa, прави каквото си знаеш. Аз едва ли ще влизам тук много, но гледай момичето, на което писах как ще има резултати и ще се чувства добре за разлика от теб :) Успех ти пожелавам въпреки това. Няма за какво да се караме, просто защото няма с какво да ме обориш или да докажеш че си права. Корема ти не е много чист междудругото.
живота си е мой,тялото си е мое,аз си решавам ква да съм,повече няма да говоря!
PinkFloydSound
11-19-2009, 18:31
Alpha, закусвах с половин кофичка кисело мляко и овесени ядки, обядвах риба тон в растително масло и филия пълнозърнест хляб, следобед ядох Активиа закуска, а за вечеря ядох пилешка пържола с домати и филия пълнозърнест хляб.
Следобед направих около 2 обиколки на игрището, а сега ще ходя да правя упражнения.
А, забравих да кажа, че съм висока 1,70 и тежа 52 кг.
Ами примерно махни филията хляб вечерта, Активията я замени с кисело мляко - примерно Бор чвор е много хубаво (3%) - това са полезни мазнини, няма какво да си купуваш 0,1 % водата ;) Иначе си супер, вкарай малко повече тренировки през деня. Сега не че няма смисъл, но лично на мен не са ми приятни вечер да тренирам. Само ако съм направил някаква простотия с храната и искам да изчистя нещо което съм ял, правя вечер кардио. Прави обиколки, скачай на въже, карай колело. Иначе си супер като цяло. Калории можеш да вкараш от мазнини - 1 гр мазнина = 9 ккал (б/в = 4 ккал/гр). Примерно вкарай краве масло, маслини. Някое яйце също може. Малко вдигни храната и калориите и увеличи тренировките - 1400ккал е супер за теб.
silviau66
11-19-2009, 18:34
А, забравих да кажа, че съм висока 1,70 и тежа 52 кг.
И ще сваляш... :О Колко още... :shock: :shock: :shock:
Или просто ще се стягаш :???
PinkFloydSound
11-19-2009, 18:37
Ами примерно махни филията хляб вечерта, Активията я замени с кисело мляко - примерно Бор чвор е много хубаво (3%) - това са полезни мазнини, няма какво да си купуваш 0,1 % водата ;) Иначе си супер, вкарай малко повече тренировки през деня. Сега не че няма смисъл, но лично на мен не са ми приятни вечер да тренирам. Само ако съм направил някаква простотия с храната и искам да изчистя нещо което съм ял, правя вечер кардио. Прави обиколки, скачай на въже, карай колело. Иначе си супер като цяло. Калории можеш да вкараш от мазнини - 1 гр мазнина = 9 ккал (б/в = 4 ккал/гр). Примерно вкарай краве масло, маслини. Някое яйце също може. Малко вдигни храната и калориите и увеличи тренировките - 1400ккал е супер за теб.
Ами, мерси за съветите, но съм втора смяна и просто няма какво друго да ям на даскало... А упражненията ги правя вечер, защото съм си втълпила, че е по-ефективно, тъй като се изгарят калориите, поети през деня.
Понеже виждам, че разбираш, ще те питам дали мога да закусвам с филийка с крема сирене. :P
е, става, въпреки че е малко. 2 филии пълнозърнест хляб с краве масло + някое яйце :)
PinkFloydSound
11-19-2009, 18:56
е, става, въпреки че е малко. 2 филии пълнозърнест хляб с краве масло + някое яйце :)
Да де, ясно, че няма да е само това, мисълта ми беше дали това крема сирене е подходящо за режим...
Ами ако е качествено няма проблем :)
xAddicteDx
11-20-2009, 18:44
кво става е? вече никой не пише. да не умрЕхте .. от недохранване. :(
:-D
titinkaa
11-20-2009, 18:51
:D нз за другите,ама аз все още не съм умряла от недохранване,щото не съм чак до там стигнлата д ане ям нищо :lol:
roshlichka
11-20-2009, 19:26
Оххх.. тук съмм.. отсъствах 2-3 дни защото нямах възможност да влизам в форума.. ами аз все си хапвам нещо непозволено и обърках нещата.. ама продължавам апък да видим каквото стане. днес ядох
закуска-пропуснах
обяд-обикновенни солети и фъстъци
вечеря- 1/4 печена риба скумрия и салата ряпа с моркови.. 1 голям морков
и ест.. вода...
mimsssssss
11-20-2009, 20:52
ядох овчарска салата,пилешка пържола и пачешки сърца през деня. изпила съм 4л вода и 1л прясно мляко :D
PinkFloydSound
11-22-2009, 11:13
Типовият хляб става ли за режима ми? :? Да не е само същото като белия, че...
vagarious
11-22-2009, 11:17
Типовият хляб е същата работа.То по-добре яж бял.Няма разлика между двата. :)
По принцип разлика има,но в днешно време трудно можеш да си намериш истински типов хляб :) Сега производителите слагат какао в тестото и за това хляба става по-черен :)
titinkaa
11-22-2009, 14:59
По принцип разлика има,но в днешно време трудно можеш да си намериш истински типов хляб :) Сега производителите слагат какао в тестото и за това хляба става по-черен :)
+1 :)
Каво стана тази тема я четох всеки ден сега какво стана никой не пише :o
хахахахха момичета, не слагат какао в хляба, а оцветители, които са различни от какаото както може би не знаете. Лично аз ви препоръчвам да ядете Вита - без брашно, ръжен и въобще като цяло Вита - най- истинския хляб в България (без вносните немски разбира се, които са коренно различни от българските).
silviau66
11-23-2009, 12:03
Ами аз продължавам да чета темата когато някои пише... ама... кфо да кажа... нещо не съм тамън с храненето... смисъл тея диети май ги за*бах... ама... ям здравословни храни обаче имам чувството че ям адски много... Днес съм яла за закуска 2 сухара със сирене, на обяд полловин нар... айран/ян и 1 яйце,... и малко сирене... ама... :( :oops: :(
ама ти ядеш като 80кг мъж (сарказъм)
Айрян се пише.
Сега за теб, яж повече - 2 пъти повече. Закуската ти не струва (10гр белтъчини), обяда има някакви 15гр белтъчини .. само си вредите с тези глупави диети. Закуска хапвай повече и качествени източници - овес/пълнозърнест хляб + сирене, извара, яйца, мляко
silviau66
11-23-2009, 12:11
ама ти ядеш като 80кг мъж (сарказъм)
Айрян се пише.
Така се и чувствам... :(
Айрян .. ха.... ще го запоня... :P
:lol:
7.00 - Филия "Вита" с извара + 1 яйце
9.00 - Грейпфрут
11.30 - Орехи с мед+овес
13.00 - 150 грама пилешко месо+домат
14.00 - Парче сирене
Литър и половина вода.
За сега е това. :)
Хех... слушам ами :P А ти що не си в скааайп? :D
имам малко работа, по- късно ще вляза ;)
actiongirl
11-23-2009, 15:49
хей на всички :) аз също започнах даден режим .. същност 90 дневната диета .. и засега съм мн доволна от нея ! Ям колкото си искам (което същност е най-хубавото ) и слабея здравословно . За 20 дни доста съм се стегнала (въпреки че не правя много упражнения ) отслабнала съм с 2 кг засега но утре ми е плодов ден и очаквам още :)
това е от мен .. споделяйте вашите резултати ;]]]]]
PinkFloydSound
11-23-2009, 16:14
Пък аз днес попрекалих с яденето.
Закуска – половин кофичка нискомаслено кис. мляко + овесени ядки.
Обяд – пържола, домати, кашкавал и филия ВИТА.
Следобед – ябълка, Активиа закуска.
Вечеря – кофичка нискомаслено кисело мляко, ябълка.
:? Тоя кашкавал само ми бърка в здравето...
Бибс... закуската ти е много слаба бе... :/ Ти нищо не ядеш вече. С тия половин кофички кисело мляко, че и за закуска....
kuklichka_bg
11-23-2009, 16:20
При мен всикчко вървеше добре,но се разболях и пия по 26564165 хапчета на ден и ми е ужасно тежко на стомаха.Не искам да се качвам на кантара.Отказах се да ги пия чак. :o
PinkFloydSound
11-23-2009, 16:21
Бибс... закуската ти е много слаба бе... :/ Ти нищо не ядеш вече. С тия половин кофички кисело мляко, че и за закуска....
Овесените ядки засищат страшно много.
И съм приела към 1200 калории днес, не е като да е нищо. 8-)
Да, знам ги че засищат. :) И аз ги ям, обаче ти трябва повече мазнина и повече енергия за закуска, а половин кофичка мляко с овес не ти ги осигуряват. :)
kuklichka_bg
11-23-2009, 16:27
Не се ли подувате от толкова много мляко?
И тази Активия хич не полезна. :)
PinkFloydSound
11-23-2009, 17:15
Да, знам ги че засищат. :) И аз ги ям, обаче ти трябва повече мазнина и повече енергия за закуска, а половин кофичка мляко с овес не ти ги осигуряват. :)
Остави закуската, и без това излизам, след като съм се наобядвала... Сега ми е кофти, че ядох кашкавал днес, защото и оня ден ядох. 8-) :(
Не е хубаво да ти става гузно от яденето на едно парче кашкавал, нали знаеш? :) Не искам нещо да се заяждам, знаеш добре, но просто направи си сметката след 1-2 години в същия дух накъде ще я докараш. :) Храната е нещо прекрасно, и ако ни става гузно от всяка хапка, то тогава тя губи своя смисъл
PinkFloydSound
11-23-2009, 17:30
Не е хубаво да ти става гузно от яденето на едно парче кашкавал, нали знаеш? :) Не искам нещо да се заяждам, знаеш добре, но просто направи си сметката след 1-2 години в същия дух накъде ще я докараш. :) Храната е нещо прекрасно, и ако ни става гузно от всяка хапка, то тогава тя губи своя смисъл
Какви хапки бе, момиче, изядох няколко парчета, и то не особено малки. :lol:
Иначе си права... Просто вече НЕ знам какво да ям.
Виждам, че се храниш хубаво и ще си позволя да ти поискам списък с някои храни, с които да разнообразявам. :oops:
Ами... гледай сега. Ти вече много добре знаеш, кои са вредните неща, и като ги изключим, остава също доста богато меню от разообразни храни, които също така са и вкусни. :)
Гледам, че наблягаш на млякото. Хубаво. Но освен с овес, можеш да го комбинираш с много други неща. - Дали ядки, плодове или нещо сладко като мед си е твой избор. Не се ограничавай само с овеса, а и също така е хубаво освен кисело, да пиеш и прясно мляко. :)
Аз по принцип съм си свикнала всеки ден да си ям грейпфрута, защото ми забързва метаболизма и го обичам, но освен него, за да не ми омръзва, си хапвам и друг плод, но гледам да не е по-късно от 15.00-16.00 часа. :)
Месото - Риба, пиле, всяко друго, което не е мазно, знаеш го това. :)
хапвай повечко яйца, сирене (извара) и като цяло наблягай на белтъците.
Задушавай си ориз със зеленчуци. Става невероятно вкусно и е подходящо за обяд примерно. Или пък ако искаш да премахнеш ориза, задуши си само зеленчуците с малко масло. :)
Хапвай ядки, полезни са, а и когато си някъде навънка бързо и лесно се хапват.
Водата е много важна. Пий в големи количества. :) Като цяло ти нещата ги разбираш Бибс, и си имаш различни предпочитания към храна и всичко друго, просто разнообразявай повечко, за да не ти омръзва това еднакво ежедневие. :)
Експериментирай, не го мисли толкова какво ще ядеш и колко хапки си погълнала. :)
"протежето" ми :D има само една грешка, ЯЖТЕ Мазно месо - мазнините са ви приятели в диетите за отслабване, още повече че са есенциални за момичетата :)
titinkaa
11-23-2009, 18:34
за днес добре,но малко си я провалих тъй като одеве към 17:00 часа хапнах малко сладко,пък и не за друго ми сега съм в цикъл и ми се прияде много и не издържах...
Закуска:Кашкавал без хляб щото черния който ям беше свършил и нямах хляб друг освен бял
В у-ще една ябълка
Обяд:малко ориз
Вечеря:спагети :( днес не съм много доволна с тва сладко и с тея спагети :( ама карай утре ще съм по строга,за да компенсирам за днес
mimsssssss
11-23-2009, 18:48
правих едни упражнения- пумп it up, тая вечер за първи път. направих 15мин много са хард за мене явно. почвам да ги правя всеки ден. харесаха ми. обаче мн бързо се изморих. надявам се с времето да мога да го направя цялото.
някой друг освен диета прави ли и упражнения ?
PinkFloydSound
11-23-2009, 18:51
правих едни упражнения- пумп it up, тая вечер за първи път. направих 15мин много са хард за мене явно. почвам да ги правя всеки ден. харесаха ми. обаче мн бързо се изморих. надявам се с времето да мога да го направя цялото.
някой друг освен диета прави ли и упражнения ?
Аз, аз.
Мале, който ме види вече, казва, че анорексията ме тресе здраво, а това не е вярно. :shock: Вярно е, че ми падат дънките, блузите ми са като чували, ама... 8-)
ElinoOor
11-23-2009, 19:04
не съм на диета или нещо такова.. обаче от три дни ям само ябълки и мандарини 8-) :-o
преди малко се теглих .. -2 кила е резултата :shock: :shock:
шок и потрес :D :D
Мале, който ме види вече, казва, че анорексията ме тресе здраво, а това не е вярно. :shock: Вярно е, че ми падат дънките, блузите ми са като чували, ама... 8-) [/b][/quote]
e kakvo ti sega go kazvash vse edno se gordeeh za kakvo sa ti dieti kato si o6e dete?!?vqrno ne prekalqvai s hranata no ti ni6o ne qdesh!!! :? :shock: :?
Fantomche
11-25-2009, 07:57
Здравейте и аз ще се включа.Почнах преди два дни не някаква специална диета просто се ограничавам в храните. и смятам калориите които съм изляза за деня .Вчера хапнах доста пъти но все по малко или нещо което не е калорично и излезе че съм изяла 701 калори(това го смятам и с изгорените калории защото ходих да бягам на стадиона) .днес сутринта както не трябва хапнах спагети ...мъничко ..но през останалата част от деня ще съм на мнооооого вода и няколко мандаринки и мляко :) Няма да качвам мои снимки защоот се плаша .Но съм висока 168 и тежа 64....не се харесвам а и ми набиват в главата (майка и баба) че съм напълняла доста.Относно спорта ходя на танци бягам на стадиона прая упражнени.да видим какво ще става.А и в теаутра покрай представленията ни изгарям доста калорийки.
Fantomche
11-25-2009, 08:00
А да и успех момичета :P ще се справим
:oops: :oops: :oops: :-)
PinkFloydSound
11-25-2009, 15:35
МАМ-КА МУ! :booooomb: Днес прегреших яко. :( С цяло пликче шоколадови пурички... Толкова са вкусни, ама цели 330 калории. 8-)
Затова вечерях само с кофичка кисело мляко. И ще правя повече упражнения тая вечер, дано тъпото сладко не повлияе на режима ми.
Бианке спри се бе момиче
на скелет ли искаш да станеш :booooomb: 8-)
teengirl15
11-25-2009, 15:54
МАМ-КА МУ! :booooomb: Днес прегреших яко. :( С цяло пликче шоколадови пурички... Толкова са вкусни, ама цели 330 калории. 8-)
Затова вечерях само с кофичка кисело мляко. И ще правя повече упражнения тая вечер, дано тъпото сладко не повлияе на режима ми.
Не искам да се заяждам и не го приемай като заяждане, но това твоето какъв режим е? Първо, ти си достатъчно слаба и милиони момичета само си мечтаят да са като теб. Второ, това че спазваш режим не значи, че до края на живота си не трябва да хапнеш нищо сладко. :shock:
PinkFloydSound
11-25-2009, 15:55
Хораааа, не разбирате, вече най-малкият боклук ми се лепи, просто искам да си запазя фигурата!
хапвай от всичко по малко
няма да надебелееш от едни пурички 8-)
P.S:ще те убияя, и на мен ми се преядоха! 8-)
я викам,че съм на диета от 1 седмица ама само си викам 8-) няма,сега от декември се стягам и почвам и аз точкова 8)
ооо божеее
ти пък, където ще се счупиш
каква диета те гони 8-)
teengirl15
11-25-2009, 16:15
Ооооооооох, да ви имам телата и на двете. :-x
:(