View Full Version : ДИЕТИ-Дневник...
ооо божеее
ти пък, където ще се счупиш
каква диета те гони 8-)
да бе да,само ще се счупа(ще се счупа,де :P ) ама бедрата ми са много гадни,не се понасям просто :x а ме мързи да хода на фитнес редовно 8-)
PinkFloydSound
11-25-2009, 16:19
Бахти, моето бедро е 48 см вече, сега почти не се допират. :shock: Ужас, как МРАЗЯ луфтове. 8-)
тцтцтц
оооф и ааз днес бях на фитнес , ама ме болеше корема и не отидох 8-)
мойте не се допират от доста време насам .. иначе,абе искам да хода,да се стегни и всичко,ама такъв мързел като моя няма никъде по света 8-)
на мен супр много ми се стегнаха кракатаа
много им се кефя 8-)
titinkaa
11-25-2009, 17:12
тцтц тъпо е да имаш луфт,някак си не ми харесва грозно е :? :P
скоро пак обяснявах,май в тая тема-луфт всички знаем какво е,а на мен бедрата ми никъде не се докосват :-D снимка и миналия път едвам намерих 8-)
е по ли е хубаво да се трият едно в друго 8-)
е по ли е хубаво да се трият едно в друго 8-)
e ne e po-hubavo no no vse pak da ne e prekaleno za6oto 6e prilichash na naebana :shock: :? :D
^ еми айде сега да сме дебели,за да нямаме луфт..тцъ
mimsssssss
11-26-2009, 17:32
по големия спор за луфта
тва е грозно за мене : http://www.vsekiden.com/imgs/life/bikini-jeans-250408.jpg такова разстояние под пусито ужас
тва е смешно, колената и се допират а на горе място много http://z.about.com/d/celebritystyle/1/0/C/D/-/-/MischaScarf.jpg
и нормалното http://cdn.picapp.com/ftp/Images/9/4/9/d/Lindsay_Lohan_shopping_f598.jpg да не се търкат като вървиш ама и да не е 4 пръста място
на Миша са и криви краката,не е от луфта :)
иначе аз имам като на третото момиче,но малко повече р-ие :)
Леле....вие сте луди..как успявате да ядете толкова малко... (някои) и как успявате да ядете толкова на закуска ( мляко, плод...незнам си кво... :smt078 )
Така...да се похваля и аз. От вторник съм на диета :lol: За първи път издържам цели...2-3 дена :D Много съм щастлива, защото явно може. Диетата ми не е нещо специално, защото разбрах, че не мога да се храня здравословно. Не мога да ям навреме, не мога да ям на закуска, не мога да ям по 5 пъти на ден.... (просто няма как да стане, тъй като през седмицата живея сама и няма кой да ми готви, нямам и време да готвя, вкъщи съм само вечер). Иии реших просто да огранича максимално храната и да правя упражнения :) Реших, че ако пиша тук с други гладуващи, ще успея до нг да отслабна (около 4, макс 5кг.)
Днес ядох - кис.мляко, солети...и сега ще хапна малко ориз) и упражнения.
Успех на всички начинаещи :)
http://prikachi.com/files/1186238S.jpg - ето ме тук. Малко не си личи, но на този комп нямам по-подходяща снимка. Крака, дупе, корем (Пешо :smt007 ) и така :)
Леле....вие сте луди..как успявате да ядете толкова малко... (някои) и как успявате да ядете толкова на закуска ( мляко, плод...незнам си кво... :smt078 )
Така...да се похваля и аз. От вторник съм на диета :lol: За първи път издържам цели...2-3 дена :D Много съм щастлива, защото явно може. Диетата ми не е нещо специално, защото разбрах, че не мога да се храня здравословно. Не мога да ям навреме, не мога да ям на закуска, не мога да ям по 5 пъти на ден.... (просто няма как да стане, тъй като през седмицата живея сама и няма кой да ми готви, нямам и време да готвя, вкъщи съм само вечер). Иии реших просто да огранича максимално храната и да правя упражнения :) Реших, че ако пиша тук с други гладуващи, ще успея до нг да отслабна (около 4, макс 5кг.)
Днес ядох - кис.мляко, солети...и сега ще хапна малко ориз) и упражнения.
Успех на всички начинаещи :)
http://prikachi.com/files/1186238S.jpg - ето ме тук. Малко не си личи, но на този комп нямам по-подходяща снимка. Крака, дупе, корем (Пешо :smt007 ) и така :)
еми и аз бях така до скоро но с малко воля се постегнах :P
сега пак ще почна да спортувам повечко и така иначе щом не можеш да се храниш в режим вариянта ти е добър
сега ще скочат да ти казват че е малко че е кофти и тн ама не се вързваи
еми и аз бях така до скоро но с малко воля се постегнах :P
сега пак ще почна да спортувам повечко и така иначе щом не можеш да се храниш в режим вариянта ти е добър
сега ще скочат да ти казват че е малко че е кофти и тн ама не се вързваи
мерси адски много :) Дано да стане :)
само хапваи плодове аз като огладнея чопля семки примерно 8-) пак е мазнина ама е по добре от вафла 8-) ябълки му е майката иии малко ядене и тва е :)
само хапваи плодове аз като огладнея чопля семки примерно 8-) пак е мазнина ама е по добре от вафла 8-) ябълки му е майката иии малко ядене и тва е :)
Тва със семките... :D Преди когато нямах кинти в края на седмицата чоплех семки :) Малко и засищат :) (тей, че става)
А за ябълките...даааа ако са зелени и кисели прекрасно :)
Иначе плодове ще хапвам :) На училище вместо солети - мандаринки, зелени ябълки или крушки :) Супер :) Мерси много
PinkFloydSound
11-26-2009, 20:01
Бляк, днес изядох цели 4 филии пълнозърнест хляб и изпих леко голяма глътка водка тая вечер. :D
Ама съм под натиск от тъпата ми майка, която си мисли, че съм на път да стана анорексичка, и ми бута всякакви боклуци и храни. :-x
mimsssssss
11-27-2009, 11:31
мойто меню най често е салата (домати, краставици, лук и сирене), яйца, кашкавал и пиле. рядко мляко.
започнах НВД от вчера - любимата ми диета :) голямо плюскане на пържолки ще падне.
LovelyGirl
11-27-2009, 14:11
Бляк, днес изядох цели 4 филии пълнозърнест хляб и изпих леко голяма глътка водка тая вечер. :D
Ама съм под натиск от тъпата ми майка, която си мисли, че съм на път да стана анорексичка, и ми бута всякакви боклуци и храни. :-x
Не мога да разбера как може да обиждате майките си..
Нормално е да се притеснява.Ти, ако беше на нейно място, мислиш, че нямаше да си по същия начин ли?! На мен пък би ми станало тъпо даже, ако майка ми не се притеснява.
Е па тва според теб е много тей ли?нещо ти са грешни фактите :? :? :?
Е па тва според теб е много тей ли?нещо ти са грешни фактите :? :? :?
най вероятно тва и е кофти храната а не цялата за деня.
днес прекалих,.... за обекуска към 16:00 една бисквита. След тояа към 20:00 часа ядох една чиния манджа :razz: :razz: с картофки без хляб и после изядох още една..ама пих и уиски и 3-4-5- бири.....
юнищо ... утре пп-малко
titinkaa
11-28-2009, 07:05
За закуска ще ям една филийка пълн.хляб и кашкавал
Обяд:1-2 яйца,но ще видя може да си ги сваря или да си ги направя на омлет,без хляб
Вечеря:още не съм измислила ама ще е нещо леко :)
titinkaa
11-28-2009, 07:35
За закуска ще ям една филийка пълн.хляб и кашкавал
Обяд:1-2 яйца,но ще видя може да си ги сваря или да си ги направя на омлет,без хляб
Вечеря:още не съм измислила ама ще е нещо леко :)
сори, че се бъркам, но е хубаво да хапнеш и свежи зеленчуци под формата на салата. :)
домати и краставици вече не ям щото нямат вкус,иначе моркови и зеле си ям
mimsssssss
11-28-2009, 15:20
станах на обед в 3 :D
ядох пилешка пържола бяло месо 2 броя
салата домати, сирене, кашкавал и лук
1 чаша кола лайт
2 литра вода
едно нес с мляко
един чай :)
PinkFloydSound
11-28-2009, 15:21
Такам, закусвах с овесени ядки и кисело мляко, редовното. 8-)
Обядвах с две ябълки, филия пълнозърнест хляб, домати и сирене.
Следобед изядох още две ябълки и вечерях със задушени картофи. В нас има и ярешко, но нещо не ми се рискува...
vanilievisez
11-28-2009, 15:22
Ядох ябълка и мандариниииии. <3
И след малко рибата иде. 8-)
roshlichka
11-28-2009, 19:15
Отсланах с 2.5 кг. и нещо не спазма диетата.. ама ко да прая. ям мнооооооого плодове : ябълки мандарини грейфрут лимон иии за сега вече около 1-2 сезмици не съм мръднала от 61.5 кг.. ама започвам да се стягам и да продължа режима :D
събота и неделя се освиних.
Вчера ядох през деня - задушени картофи с карфиол.
После ядох боб и бисквитена торта. (от тревата се огладнява адски, затова НЕ пушете докато сте на диета).
Днес...обекуската ми е картофи с телешко и люти чушки. Без хляб.
Преси. Боли ме корема, коленете, бедрата и гърба от тези преси. Явно не ги правя като хората.
mimsssssss
11-29-2009, 10:30
събота и неделя се освиних.
Вчера ядох през деня - задушени картофи с карфиол.
После ядох боб и бисквитена торта. (от тревата се огладнява адски, затова НЕ пушете докато сте на диета).
Днес...обекуската ми е картофи с телешко и люти чушки. Без хляб.
Преси. Боли ме корема, коленете, бедрата и гърба от тези преси. Явно не ги правя като хората.
боли те защото досега не си тренирал/а толкова мускулите си. след седмица продължителност треската ще се махне. от тревата се огладнява но е добре да не ядеш мляко че бозата става по голяма :D по добре карай на амфети по голям ефект ще имаш с отслабването :razz:
боли те защото досега не си тренирал/а толкова мускулите си. след седмица продължителност треската ще се махне. от тревата се огладнява но е добре да не ядеш мляко че бозата става по голяма :D по добре карай на амфети по голям ефект ще имаш с отслабването :razz:
Незнам колко си наясно с амфетите ама...са гадна работа. В смисъл яде ти се, а като видиш храна и ти се повръща. Гладувала съм цели седмици заради тях. И като казвам "гладувала" имам в предвид, че съм карала само на вода.
Ама нямам кинти в момента 8-) Бтв тревата гори страшно много калории, затова огладняваш зверски след като пушиш. Ако можех да успея да не ям след като се напуша....може би щеше да отслабна :lol:
mimsssssss
11-29-2009, 11:18
^ амфетите дават енергия, мн хора ги позлват точно за това и то в малки количества. за храната нямам кво да кажа, яж но позволена храна - месо, млечни продукти, яйца...
^ амфетите дават енергия, мн хора ги позлват точно за това и то в малки количества. за храната нямам кво да кажа, яж но позволена храна - месо, млечни продукти, яйца...
Мерси за препоръката с храната. За амфората..мога да кажа, че не се нуджая от обяснения относно въздействието и. Просто си ги знам нещата.
mimsssssss
11-29-2009, 13:45
ами не гладувам, гледам да ям минимум по 2 пъти на ден без значение колко, внимавам с кръвното, а при стресови ситуации се владея.
всеки организъм е различен и ако сама не се пазиш ние едва ли можем да ти отговорим как да го правиш.
пиене цял ден на алкохол без да ядеш-да не си битов алкохолик :-o кви са тия работи за млад човек :?
titinkaa
11-29-2009, 17:25
Аз пък днес бях в София и ми се наложи да си разваля здравословното хранене...сутринта ядох 1 сиренка,след това цял ден не ядох тъй като бях по центъра насам натам по магазините пък и не бях изобщо гладна,и към 4 и 30 ядох една пица ама ми стана тежко,все пак не чувствах никакъв глад,и това ми е сег аще хапна едно парче торта,тъй тъй съм си нарушила целия ден днес ми поне сладко да си позволя,макар че не ми се яде много :) та това е от утре си продължавам диетата :)
Аз пък днес бях в София и ми се наложи да си разваля здравословното хранене...сутринта ядох 1 сиренка,след това цял ден не ядох тъй като бях по центъра насам натам по магазините пък и не бях изобщо гладна,и към 4 и 30 ядох една пица ама ми стана тежко,все пак не чувствах никакъв глад,и това ми е сег аще хапна едно парче торта,тъй тъй съм си нарушила целия ден днес ми поне сладко да си позволя,макар че не ми се яде много :) та това е от утре си продължавам диетата :)
пусни някоя снимка бе...Гледам, че беше пуснала в началото...дай да видим сега как е...има ли промяна..
PinkFloydSound
11-29-2009, 17:42
Уф, денят мина добре, само дето вечерях в 8 без 15, и то с някакво филе, което не беше баш като да няма мазнинки. :booooomb: :booooomb: :booooomb:
оп..забравих да кажа кво съм яла 8-)
обекуска телешко с картофки (писах май)
вечеря винен кебап и домати :D Държа да отбележа, че в месото нямаше ГРАМ мазнинка.
Сега ще пия бира. :D
titinkaa
11-29-2009, 18:50
пусни някоя снимка бе...Гледам, че беше пуснала в началото...дай да видим сега как е...има ли промяна..
по нататък ще пусна,че тая седмица бях в цикъл и малко се отпуснах със сладкото,но иначе не съм качила,вчера се теглих колкото си бях свалила толкова съм си останала :)
по нататък ще пусна,че тая седмица бях в цикъл и малко се отпуснах със сладкото,но иначе не съм качила,вчера се теглих колкото си бях свалила толкова съм си останала :)
и аз съм неразположена...и не мога да си сдържам животинския апетит!
PinkFloydSound
11-29-2009, 19:55
Пък аз гледам да се сдържам, докато съм неразположена. Да не казвам голяма дума, ама не се отдавам много на изкушенията. :)
Днес закусвах с две сварени яйца, обядвах със задушени зеленчуци, следобед ядох половин кофичка кисело мляко, филия пълнозърнест хляб със сирене и малко картофена супа. :D Мислех това да ми е яденето за деня, ама вечерта ядох филия с филе и домати. :(
И преди малко си направих упражненията.
asp1r1n94
11-29-2009, 20:00
Ех...да ви имам и проблемите...на всеки човек структурата на тялото е различна...не е важно колко тежиш,а като се видиш в огледалото да се харесаш! 8)
Ех...да ви имам и проблемите...на всеки човек структурата на тялото е различна...не е важно колко тежиш,а като се видиш в огледалото да се харесаш! 8)
oф, колко си тъп. Ами щом сме на диета, явно не се харесваме бе, муньо!
Баница - днешното ти меню включва всички неща, които обожавам (като изключим ориз). Яйца...картофи и зад.зеленчуци :smt007
ся си направих чак пресите :oops:
PinkFloydSound
11-29-2009, 20:21
oф, колко си тъп. Ами щом сме на диета, явно не се харесваме бе, муньо!
Баница - днешното ти меню включва всички неща, които обожавам (като изключим ориз). Яйца...картофи и зад.зеленчуци :smt007
ся си направих чак пресите :oops:
Не ми викай такааааааа! :Д
Що бе...мен ме кефи, щото обичам домашна баница...
може да ти викам Тути?
PinkFloydSound
11-29-2009, 20:40
Защо Тути? 8-)
Защо Тути? 8-)
емии... 8-)
oo шкембенце..с биричка :-)
Аа аз бира си пия...не мога без нея :shock:
kuklichka_bg
11-29-2009, 21:15
и аз сега съм много гладна,но като съм си казала,че ще ям до 6 днеска даже в 5
писва ми да лягам гладна ама 8-)
дааам, култ към бирата
вчера нищо не хапнах, ама изпих 3 бири
и да се похваля имам резултат- 3 кг за близо 4 дена
Много съм доволна 8)
Meн ме е страх да се претегля :lol: Докато не забележа видими резултати няма да стъпя на кантар :?
(иначе биричка си пийвам дори в момента)
А да ви се оплача....събота и неделя като се прибирам при нашите...и те непрекъснато ми готвят най-любимите неща за ядене....ето...днес имаше сърми...и аз не ядох...ама все пак те за виновни за издънките в прекрасната ми и добре вървящата до преди събота диетка.
kuklichka_bg
11-30-2009, 03:46
дааам, култ към бирата
вчера нищо не хапнах, ама изпих 3 бири
и да се похваля имам резултат- 3 кг за близо 4 дена
Много съм доволна 8)
хапни нещо и щастието ти ще изчизне :-D
sh3_1s_7h3_0n3
11-30-2009, 06:56
Аз пък нямам никаква мотивация да изглеждам добре от гледна точка на килограми, обаче ми се налага да спазвам егати строгата диета.
Което е супер тъпото, 'щото като искам да се ощастливя поне с шоколад, ми се налага да го гледам единствено на витрината. Камо ли пък да имам шанс и да се напия от мъка... хАбсурд....
Последната ми кутийка Калтенберг стои самотна в хладилника... :?
днес закуска - малко супичка без хляб.
обяд - една филийка с хайвер и домат.
вечеря - пак филийка, а по между другото - няколко мандаринки :)
PinkFloydSound
11-30-2009, 09:47
Закуска – овесени ядки с кисело мляко, ябълка.
Обяд – две сварени яйца, сирене, домати, две филии пълнозърнест хляб ВИТА.
Следобед – мисля да карам само на ябълка.
За вечеря ще видя какво ще ям. :-o
myl0weee
11-30-2009, 10:45
ква диета пазиш? :-o
myl0weee
11-30-2009, 12:45
и аз съм на нещо като диета, режим или там както ви се води .. от днес де :-D не съм закусвала, защото не ми се ядеше, на обяд изядох 2 малки кисели краставички, парче сирене и 2 маслини, после малко фъстъци :oops: и току що 2 ябълки с мед. е първи ден ми е не мога от веднъж да спра всичко, но се опитвам.. 8-)
вие сте няк'ви животни 8-) евала,че ги спазвате тея диети,аз изобщо не могаа!като вида,че панталоните ми падат и айдее на тостерите 8-) искрено се надявам скоро да ми станат тесни с тоя мой "режим" :( иначе съм твърдо решена да се върна на училище след зимната тотално променена 8)
и аз съм на нещо като диета, режим или там както ви се води .. от днес де :-D не съм закусвала, защото не ми се ядеше, на обяд изядох 2 малки кисели краставички, парче сирене и 2 маслини, после малко фъстъци :oops: и току що 2 ябълки с мед. е първи ден ми е не мога от веднъж да спра всичко, но се опитвам.. 8-)
Toва не е диета,а некво мизерно хранене-гладуване,ауее тряа само да ядете помалко от сичко,а па не да спрете храните богати на въглехидрати и тнт,кво да обяснявам-тва твойто не е диета или режим!
PinkFloydSound
11-30-2009, 16:50
Закуска – овесени ядки с кисело мляко, ябълка.
Обяд – две сварени яйца, сирене, домати, две филии пълнозърнест хляб ВИТА.
Следобед – мисля да карам само на ябълка.
За вечеря ще видя какво ще ям. :-o
Така, следобед изядох 3 ябълки. :lol: И вечерях с пилешка пържола, домати и филия ВИТА.
Нещо се чувствам гузна и виновна, само дето не знам защо. :-o :?
vagarious
12-01-2009, 15:10
Леле започнах и аз диета ехе, кога беше.Изкарах една седмица и нямах видим резултат, но по дрехите аз си усещах и ми стана готино.Обаче прекалих едн ден, айде два да са и до там.Толкова ме е срам от мене си, че не е идея.И а от утре, а от утре пак да започна, но не става.Само аз ли не мога леле ... Нещо не мога да устоя на вкусотийките.Когато съм навън - айде сдържам се, обаче прибера ли се, макар и по малко, ама пак "прегрешавам".Ужас , ужас.. :x :( :( :( :( :(
mimsssssss
12-01-2009, 15:14
един съвет: прегрешиш ли малко не е прегрешение. просто ако си вземеш едно пъжено картофче не е края на света, но не и цяла чиния нали ме разбираш. парчченце шоколад, две но стига. поне като се чустваш виновна направи коремни, клякания, скачане на въже и не се отказвай щото им аш прегрешение.
диетата не е тотален глад и да караш само на краставици. яж често на 4-5 часа и по 3 пъти минимум. пии чайове, нес кафе, мляко топло, абе течности :)
аз неска ядох пилешко бутче, кисело мляко, кафе, мляко, вода...
vagarious
12-01-2009, 15:18
Аз знам, че изведнъж няма да мога да се откажа от всичко.Ама това е, че сега в последно време не мога да се примиря с малко.Както казваш - едно картофче, 1-2 парченца шоколад.Ами не става.Трябва да си се "натъпча" едва ли не.И да, много виновна се чувствам, но за каквито и да са упражнения - време нямам.Скоро трябва да тръгна на фитнес и тогава вече ще гледам наистина сериозно да съчетая нещата.Но сега не мога, просто не мога. :( :( :( :( :booooomb:
myl0weee
12-01-2009, 15:19
merediana пак питам, ква диета пазиш 8-)
PinkFloydSound
12-01-2009, 16:42
Хора, ще се допитам до вас, понеже хич ме няма в готварските работи. :D
Майка ми сега е напълнила чушки с ориз, ама на котлона. :? И е сложила малко мазнина... Та се чудя дали са пържени, какви са? 8-) В тиган са.
Нея не мога да питам, понеже тя един път просто ми заяви, че омлетите не се пържели... Тъй че ѝ нямам никаква вяра, пък и без това иска да ям нормално, ама няма.
^Аз бих ги броила печени :)
vagarious, имам същия проблем с волята. Постоянно решавам, че от утре няма да ям сладко и че няма да вечерям след 8 примерно, но не ми се получава :( Миналата зима със седмици не съм яла сладко без да усещам някаква липса, но сега ми е страшно трудно. Аз не мога да изям едно блокче шоколад - или не ям, или изядам поне половин шоколад. Сега се опитвам да си наложа да не ям сладко... не че съм постигнала голям успех - днес е 2ри ден, но този път ще стане :) Обещай, че и ти ще опиташ - в началото наистина е трудно, но скоро свикваш - както ако си алергична към нещо, например.
vagarious
12-01-2009, 16:59
Мин.зима и аз изкарах 1 седмица без сладко.После от лакомия ии така малко по малко до там беше.Аз воля имам, но имам и прекалено много неща, които ми пречат да спазвам всичко както си е.А и подбирането на храната ме затруднява, ама айде - това ще го овладея.Дори и да обещая, утре когато огладнея мога пак да ти обещая. 8-) Та, разбрах те.Утре вече съм сериозна.Банално или не - УТРЕ е моят ден. 8-) :grin: :( :)
PinkFloydSound
12-01-2009, 17:03
Пък аз вече с волята нямам проблем, даже съм решила тея чушки да не ги ям.
Има два шоколада в нас, шампанско, т.н., т.н., ама съм си казала, че няма да ям нищо!
Само дето в петък заминавам на хижа с класа и не знам какво ще правя с ядене и пиене. :lol: Не искам да си развалям вечерта заради тъпата диета, ама пък не искам и режима да си развалям. :?
PinkFloydSound
12-02-2009, 09:06
Мамка му, не издържах на изкушението и изядох три чушки. :oops: С малко сос по тях. :oops: 8-) Сега коремът ми ще експлодира...
Но нищо, не се чувствам виновна, а и преди, като ядях "здравословно", само такова ядях и си отслабвах. :D
закуска - едно малко доматче с 2-3 парченца луканка и малко сиренце 8-)
За обяд и за следобедна закуска се опитах да ям солети, но в моя клас за да изям едно пакетче солети, трябва да си купя 5 ! ТЕй, че съм изяла макс 10 солети 8-) Едно парченце мандарина.
За вечеря ... същото като закуската. После може малко слънчоглед да хапна :D Преси.
имам. Но спец. от бананите и орехите ми става тежко.
Както казах в началото, не се стремя да се храня здравословно или да спазвам определена диета. Стремя се да огранича храната, като не се интересувам особено от последиците, които това може да доведе за моето здраве.
Иначе мерси за съветите все пак :)
Ейй//умря ни темата бе :lol:
Обекуска към 14:30 - ориз със зеленчуци.
вечеря - две пълненичушки.
mimsssssss
12-04-2009, 15:01
сутринта вода 2л, на обед една чаша кола лайт с едно нес с мляко, сега към 5:30 пилешка пържола и печен кашкавал :)
titinkaa
12-05-2009, 08:35
Ейй//умря ни темата бе :lol:
Обекуска към 14:30 - ориз със зеленчуци.
вечеря - две пълненичушки.
еми имря щото всички дето бяха навити да пишат,вече спряха да пишат :( :( :(
pitbullxx
12-05-2009, 10:09
Току-що приключих за днес.Обаче се изкушавам да не хапна нещо сладко.Леле не мога. :D Хапва ми се, и мисълта, че утре ще ям не ми помага, за да изчакам. :( :( :( :( :( :( :( :(
яж мед!! не сладко 8-) то е по добре изяж една лажица мед да те отрати и гледаи само кфо става :lol:
6 килограма прогрес, кожата ми стана супер свежа и се чувствам много енергична. Вече съм 54 килограма като целта ми е да стана 50. Ръста ми е 175 :)
КАК? Със здравословното хранене ли?
foreverr
12-05-2009, 10:15
6 килограма прогрес, кожата ми стана супер свежа и се чувствам много енергична. Вече съм 54 килограма като целта ми е да стана 50. Ръста ми е 175 :)
я дай снимка в цял ръст да те видим как изглеждаш, че ми се струва, че за височината ти 54 килограма с амалко и си много слаба...
guinessgirl
12-05-2009, 10:23
КАК? Със здравословното хранене ли?
Мхм. Ако се интересуваш мога да ти кажа какво ядох последните два дена.
да доста ше е добре да ни кажеш,че и аз имам да свалям едни 5кг...
pitbullxx
12-05-2009, 11:38
в една мусака колко мазнини има?
pitbullxx
12-05-2009, 11:45
ок мерси мн
за обекуска ядох леща сега лягам за възможно повече преси.
pitbullxx
12-05-2009, 12:04
aм казаха ми ,че сутрин като ядеш шоколад на обяд се превраща в енергия.. може да е полезна на някои тази информация..
aм казаха ми ,че сутрин като ядеш шоколаД на обЯд се превраща в енергия.. може да е полезна на някои тази информация..
Възможно е, но не трябва да се прекалява :)
pitbullxx
12-05-2009, 12:10
aм казаха ми ,че сутрин като ядеш шоколаД на обЯд се превраща в енергия.. може да е полезна на някои тази информация..
не съм забелязал.. :lol:
pitbullxx
12-05-2009, 12:11
еми пиша неграмотно 8-)
pitbullxx
12-05-2009, 12:29
прочетох го :lol:
kuklichka_bg
12-05-2009, 12:59
и това за колко време?! :)
kuklichka_bg
12-05-2009, 13:06
:shock: 8-) 8-) Не е много здравослово,ама браво,само да не си ги върнеш двойно. :wink:
myl0weee
12-05-2009, 13:19
merediana с какво се хранеше викаш първите дни? С какви плодове по- точно, ако помниш де 8-) и але изобщо за тия 10тина дни какво яде? :-o :)
kuklichka_bg
12-05-2009, 13:24
Абе сещам се,че един път беше писала,че била само на 3 бири. 8-) 8-) Биренкиии 8-) 8-)
merediana с какво се хранеше викаш първите дни? С какви плодове по- точно, ако помниш де 8-) и але изобщо за тия 10тина дни какво яде? :-o :)
Амиииииии, ше ти копирам ЛС-то, което писах на едно момченце от форума, което се придържа към точковата диета.
пускай направо в темата.
PinkFloydSound
12-05-2009, 15:36
ААА, вчера/снощи просто е*ах майката на диети и на всичко. :lol: :lol: :lol: Изядох една голяма салата, две кюфтета, едно кебапче, голяма питка, банан, пет вафлички и ябълка БУКВАЛНО за 10 минути. После изпих една бира на екс, коремът ми щеше да се п-р-ъ-с-н-е, щях да умра... После пих водка, джин, водка... :o Бахти и нощта, търкаляла съм се по пода от преяждане/препиване.
Тая сутрин ядох сандвич от черен хляб със сирене, ябълка, две мандарини и цял плик с оризови блокчета с царевица. Бахти и апетита брат... Наобед и следобед спах. И вечерях с две ябълки и кисело мляко.
Цялото това ограничаване откъм храна в един момент прекалено ти затормозява психиката и затова така се е получило. И на мен ми се е случвало така, като реша, че съм на диета, превъртам :D Затова не пазя диети, наистина не мога.
pitbullxx
12-05-2009, 15:42
ААА, вчера/снощи просто е*ах майката на диети и на всичко. :lol: :lol: :lol: Изядох една голяма салата, две кюфтета, едно кебапче, голяма питка, банан, пет вафлички и ябълка БУКВАЛНО за 10 минути. После изпих една бира на екс, коремът ми щеше да се п-р-ъ-с-н-е, щях да умра... После пих водка, джин, водка... :o Бахти и нощта, търкаляла съм се по пода от преяждане/препиване.
Тая сутрин ядох сандвич от черен хляб със сирене, ябълка, две мандарини и цял плик с оризови блокчета с царевица. Бахти и апетита брат... Наобед и следобед спах. И вечерях с две ябълки и кисело мляко.
eм ти си си наваксала за всички ,диети които си правила ;д
Pliok0019
12-05-2009, 15:46
И аз имам страхотни изживявания с нещо подобно.
Понеже ям страшно много шоколади и сладки неща с прекално много захар, реших да се откажа или поне да намаля. Не ядох 2дни и когато отидох на гости при един мой приятел, който винаги има куп от любимият ми тогава шоколад изядох 3 за около 20мин. Последва едно качествено повръщане...и от тогава си знам. Ние с шоколада сме неразделни.
PinkFloydSound
12-05-2009, 15:56
Цялото това ограничаване откъм храна в един момент прекалено ти затормозява психиката и затова така се е получило. И на мен ми се е случвало така, като реша, че съм на диета, превъртам :D Затова не пазя диети, наистина не мога.
Не, просто бях с класа на хижа и бях дала 8 лева за храна, която нямаше как да не изям. :lol:
Не, просто бях с класа на хижа и бях дала 8 лева за храна, която нямаше как да не изям. :lol:
Егати, пък аз се мъча да търся дълбока психология в цялата работа :lol:
PinkFloydSound
12-06-2009, 15:16
http://i45.tinypic.com/1582qsh.jpg
Това ми е тялото сега. Горе-долу си го харесвам, но според вас трябва ли да отслабна малко в талията и краката?
vagarious
12-06-2009, 15:44
PinkFloydSound Би ли ми обеснила накъде повече да отслабваш!? Изглеждаш висока, СЛАБА СИ, защо се затормозяваш диети да пазиш!?!? За мен, тялото ти е перфектно, а и както казаха - може всичко да е въпрос до ген.
PinkFloydSound
12-06-2009, 16:06
^ Оооо, я... 8-)
Ми, аз не искам да отслабвам повече в краката, ама тъпата талия... :(
titinkaa
12-06-2009, 17:44
http://i45.tinypic.com/1582qsh.jpg
Това ми е тялото сега. Горе-долу си го харесвам, но според вас трябва ли да отслабна малко в талията и краката?
тялото ти е перфектно,нямаш нужда да отслабваш,все пак генетично си устроена в ханша да си малко по широка,и ако отслабнеш още в кратата ще станеш мн грозно слабо пък в ханша пак ще си широка :)
myl0weee
12-06-2009, 18:22
PinkFloydSound имаш красиво тяло и няма нужда да отслабваш повече.
PinkFloydSound
12-07-2009, 06:44
Еми, мерси, но искам изразена талия, бе! Толкова ли много искам? :( Искам да е ) (, не | | .
Еми, мерси, но искам изразена талия, бе! Толкова ли много искам? :( Искам да е ) (, не | | .
Пробвай с въртене на обръч и наклони настрани - чувала съм, че вършат някаква работа. Иначе колкото и да отслабваш, това си ти е структурата на тялото. И аз искам по-тесен таз, ама няма.
Това веч е от пубертета. Не ти се е оформило тялото още, какво искаш !
teengirl15
12-07-2009, 17:20
hottie, това на аватари ти ти ли си?
Чисто любопиство. :)
mimsssssss
12-07-2009, 17:54
купих си захарин неска че леко откачах без сладко никъде. поне кафето и чая да ги пия така малко да ми мине
пръснах се да ям....бахти свинята...яко освинване със сърми.....и риба....оооооо :shock:
PinkFloydSound
12-07-2009, 18:06
Пробвай с въртене на обръч и наклони настрани - чувала съм, че вършат някаква работа. Иначе колкото и да отслабваш, това си ти е структурата на тялото. И аз искам по-тесен таз, ама няма.
Откакто съм почнала режима, правя тея накланяния и куп други упражнения. Определено има ефект, ама... Защо структурата ми е такава, беее? :( Няма ли НЯКАКЪВ начин да се промени? Всичко бих направила!
Carmen_Kass
12-07-2009, 18:11
Айде и аз да се разпиша тук.Приемате ли нов членове?
Аз съм на точковата диета + 2/3 пъти седмично фитнес(предимно кардио)
Искам да сваля около 7-8 кг.
Менюто за днес ми беше:
Кафе (без захар,аз така си го пия)-0т.
Кисело мляко Верея 0,1% -16т
1 ябълка -9,5 т
1 печена чушка (без олио,сол и подправки) -5т
Общо:30,5 т.
Carmen_Kass
12-07-2009, 18:17
Откакто съм почнала режима, правя тея накланяния и куп други упражнения. Определено има ефект, ама... Защо структурата ми е такава, беее? :( Няма ли НЯКАКЪВ начин да се промени? Всичко бих направила!
О,мила хич не се дразни.
Аз какво да кажа,че краката са ми по-яки(малко латино),е не са като на Дженифър Лопес...и като отслабвам от кръста нагоре се оскелетявам (не знам дали има такава дума :D ),а дупето си седи,поне малко си намалява обема.
И всичко си е до ген(майка ми и баща ми са по-яки в краката) и до конструкция.
А иначе за тези извивки пробвай наклони встрани (както вече споменаха)с някакви леки тежести (бутилки с вода).Аз си ги правя с 1 голяма и тежка енциклопедия.
пръснах се да ям....бахти свинята...яко освинване със сърми.....и риба....оооооо :shock:
камелийооо, искам и аз сърми, маааа :lol: :lol: :lol:
текат ми лигите по клавиатурата
да...разбирам те...аз се чувствам така през останалите месеци в годината, когато наще не правят сърми...а ако ти кажа баба как ги прави :shock: Ама.... от днес им казах сбогом отново :D
silviau66
12-07-2009, 19:20
Хейй... :-) Завръщам се.. хаха.. незнам дали някой от новите пишешти в темата ме помни ама.. :Д:Д хаха..
Та аз пак съм на 90 дневната.. днес мина страхотно.. :)
Сутринта изядох 1 портокал... На обяд малко пилешко.. и 1 кофичка кисело мляко.. а за вечеря.. половината от порцията която ядох на обяд и салата от домати със сирене. :-) И горе - долу литър и половина вода...което е постижение за мен.. понеже през зимата не изпитвам никаква нужда от вода.. Ехх искам пак да си дойде лятото.. (сун) :grin: И... ще се радвам да не се освиня по празниците.. :) :-) :-)
Много успехчета на всички :-) :grin: :oops: 8)
PinkFloydSound
12-08-2009, 09:35
^ Браво. :)
Пък аз да се похваля, че съм пораснала с 1 см и съм отслабнала с още 1 килограм. :grin: Вече съм 171 - 51. 8-)
пък аз вчера заебах и диети и режими и всичко и си е ебало майката.... ебах се в тъпата дет съм.... и сега трябва пак всичко отначало...
пък аз вчера заебах и диети и режими и всичко и си е ебало майката.... ебах се в тъпата дет съм.... и сега трябва пак всичко отначало...
Оф и аз съм така... Постоянно се дъня, и съм станала 55 кг :shock:
Днес до сега съм изяла 2 портокала и 2 ябълки. Ще съм на 90-дневна диета, надявам се поне до празниците :oops: Поне да неутрализирам щетите, които ще си причиня тогава :-D
хора ;д ..
не ви ли писна да попитам О.о
от тия ограничения от храна се получава нещо като стрес на организъма и той не отслабва ..а ако отслабвате то няма да сваляте мазно ... :o
!спортувайте! и яжтее веее.. какво е това портокалче на закуска!? :shock:
извинявяйте ама не се сдържах да пусна коментар .. 8-)
Спортувам :) Бягам 4-5 пъти в седмицата, по 4-6 км (към края на тази седмица ще започна да правя интервални спринтове). Пък и след като съм изяла половин пакет бисквити с мед преди да легна, не ми се яде особено на закуска. Аз съм последният човек, който ще гладува, повярвай ми. Но наистина трябва да си наложа някакво ограничение, защото започнах да ям безразборно и съм напълняла, не трябва така да се продължава.
kuklichka_bg
12-08-2009, 13:31
хора ;д ..
от тия ограничения от храна се получава нещо като стрес на организъма и той не отслабва ..а ако отслабвате то няма да сваляте мазно ... :o
Ами при някой не се получава това.Попринцип и аз ям много,но не ми се лепва,но аз не се харесвам смисъл не съм дебела,но има какво да се желае.И да писнало ми е от ограничиния,ама какво да се прави.
Аз сега се опитвам пак да се ограничавам,че напоследък много прегрешавах с какво ли не.Искам за ваканцията да сваля едно 5 кг. :) Залагам на грейпфурти и салати. 8-) И като ми остане време си скачам тае бо и степер,но тей ли инъче достатъчно се движа покрай даскало. :)
PinkFloydSound
12-08-2009, 17:34
Ох, много съжалявам, ама пак съм аз. ;/ За последно.
Значи, имаше период, в който приемах по 8-900, максимум 1000 калории на ден, понеже си мислех, че е много полезно и здравословно. :booooomb: В крайна сметка се оказа, че трябва да приемам 1200-300, вече по толкова и приемам горе-долу. Но сега ме притеснява това, че преди съм била на дефицит, а сега изведнъж покачвам калориите иии... Има ли вероятност да се качи теглото ми, дори малко? Било то и чрез здравословно хранене + спорт?
Много съм тъпа, как можах да се храня толкова малко преди?! :?
Neftochimic
12-08-2009, 20:53
хора ;д ..
остай ги ве... нека си мислят, че така се остлабва 8-)
Neftochimic
12-08-2009, 21:11
Ох, много съжалявам, ама пак съм аз. ;/ За последно.
Значи, имаше период, в който приемах по 8-900, максимум 1000 калории на ден, понеже си мислех, че е много полезно и здравословно. :booooomb: В крайна сметка се оказа, че трябва да приемам 1200-300, вече по толкова и приемам горе-долу. Но сега ме притеснява това, че преди съм била на дефицит, а сега изведнъж покачвам калориите иии... Има ли вероятност да се качи теглото ми, дори малко? Било то и чрез здравословно хранене + спорт?
Много съм тъпа, как можах да се храня толкова малко преди?! :?
еми то и 1300 калирии са мнооооооооого малко :)
има калколатор да си сметнеш колко калории трябва да приемаш на ден и т.н. :>
ако ти се занимава с четене и малко математика драсни 1 ЛС да ти дам линкове :)
PinkFloydSound, сметнах ти горе-долу енергийния разход за ден. Ако си 171 см, 51 кг, на 15 години и водиш заседнал начин на живот, без да спортуваш, изгаряш около 1650 ккал на ден, което е доста повече от твоите 1200-1300, за които толкова се притесняваш. Ако и спортуваш, стават още повече, така че изобщо не се притеснявай.
PinkFloydSound
12-09-2009, 07:42
Даа, да, и аз смятах някакви работи в интернет. Написах, че спортувам, и ми даде, че съм изгаряла по 5500 калории на ден. :lol: :lol: :lol: Това са пълни простотии, няма нищо общо с реалността.
Даа, да, и аз смятах някакви работи в интернет. Написах, че спортувам, и ми даде, че съм изгаряла по 5500 калории на ден. :lol: :lol: :lol: Това са пълни простотии, няма нищо общо с реалността.
Не си уцелила калкулатора :-D
Като страничен наблюдател ми се иска да коментирам нещо. Прави ми впечатление, че merediana яде най-здравословно. Винаги е разнообразно, полезно и си личи, че си приготвя яденето с внимание и желание.
Вместо да ядете еднакви неща - пиле,домати според мен се опитайте да следвате нейния пример иначе ще се поболеете. Това си е загуба на страшно много витамини и дори и заедно с това вталяване губите и много ценни витамини, пада имунната система, косата ви..ноктите всичко ще се развали лека по лека. Докато мередиана подбира много добре продуктите си. Евала :)
shyshinka
12-12-2009, 12:17
mimsssssss, kak varvqt pri teb neshta.. otdavna ne sum vlizala i ne sum sledqla dnevnika.. razkaji kolko kg svali veche.. pomnq che si ot dosta vreme na proteinovata, interesuvam se zashtoto i az sum na neq ot sedmica ;)
mimsssssss
12-12-2009, 13:01
^еми за сега съм свалила 12кг мазнина и съм качила 4 мускули :D следя си обиколки всичко, добре върви режима. мисля да го направя около половин година някъде, а съм на месец от него. не ми липсват неща-макар че не ям само 3 захар, олио, тесто. всичко друго :) мойто от диетен режим си премина в режим само, защото ям много различно всеки ден и тренирам и работя,ходя на училище и то неможе всичко да е ок. някой път ям по веднъж на ден и то вечер като се прибера, дръг път като съм почивка ям по 4 пъти зависи от много неща. харесва ми че от белтъците кожата стават по мека и чиста, еластична също. не ми харесва че имам проблем с бедрата все още - вътрешната част много проблеми ми прави. ами тва е ако искаш да питаш друго казвай :) :grin:
DevilWish
12-12-2009, 13:04
Леле защо си разваляте организма с диети?За седмица съм свалила (не ми е било цел) половин кило, само, защото спрях да ям шоколад и други сладки неща ;)
24white24
12-12-2009, 14:09
Леле защо си разваляте организма с диети?За седмица съм свалила (не ми е било цел) половин кило, само, защото спрях да ям шоколад и други сладки неща ;) И това не е ли диета? че спираш дадена храна ? Спряла си захарни изделия и резултата е готов, спрете и тестеното и прекалено мазното и сте на крачка от здравословното хранене...
DevilWish
12-12-2009, 14:10
Леле защо си разваляте организма с диети?За седмица съм свалила (не ми е било цел) половин кило, само, защото спрях да ям шоколад и други сладки неща ;) И това не е ли диета? че спираш дадена храна ? Спряла си захарни изделия и резултата е готов, спрете и тестеното и прекалено мазното и сте на крачка от здравословното хранене...
Не е диета, защото не съм искала да отслабна ,просто не ми се яде сладко ,повръща ми се от шоколад и тн, а преди бях луда и вчера майка ми вика за кво го купихме този кантар я се качи и видях, че съм отслабнала.Иначе нямаше да разбера даже ;)
kuklichka_bg
12-12-2009, 14:21
пак ще ти се дояде спх 8-)
MichellePhan
12-12-2009, 14:31
^еми за сега съм свалила 12кг мазнина и съм качила 4 мускули :D следя си обиколки всичко, добре върви режима. мисля да го направя около половин година някъде, а съм на месец от него. не ми липсват неща-макар че не ям само 3 захар, олио, тесто. всичко друго :) мойто от диетен режим си премина в режим само, защото ям много различно всеки ден и тренирам и работя,ходя на училище и то неможе всичко да е ок. някой път ям по веднъж на ден и то вечер като се прибера, дръг път като съм почивка ям по 4 пъти зависи от много неща. харесва ми че от белтъците кожата стават по мека и чиста, еластична също. не ми харесва че имам проблем с бедрата все още - вътрешната част много проблеми ми прави. ами тва е ако искаш да питаш друго казвай :) :grin:
На каква диета си?Какво спортуваш + браво за резултата
DevilWish
12-12-2009, 14:34
пак ще ти се дояде спх 8-)
A не не искам :D :D
shyshinka
12-12-2009, 16:04
mimsssssss, da vsyshtnost mi e interesno teq 4kg muskuli kak si gi kachila, ot uprajneniq li ili fitnes? Zashtoto se mrih i mi pokazva, che sym poveche otkolkoto bqh predi da pravq tae bo`to na b.blanks.. inache na tqloto idimo ima rezultat, no v kg ne... i me e qd.....
Da vqrno e, che e vajno kak izglejdash ne kolko kg si, noo.. typo e da izglejdam taka i kantara da sochi pochti starite mi kilogrami :x :x
PinkFloydSound
12-12-2009, 16:07
Ааа, днес прекалих с ябълките. :lol:
Обядвах с ябълка, две мандарини и кисело мляко, следобед ядох няколко парчета пилешка пържола, филия ВИТА, ДВЕ ЯБЪЛКИ. :lol: И вечерях с две сурови зелени чушки, пълнени със сирене, филия ВИТА и още две ябълки. оО
На точкова диета съм..
Закуска :
Омлет с две яйца и малко сиренце : 1т
Не съм обядвала, защото не бях гладна :D
Вечеря: 4 парченца панирано пилешко месо = 20т ( едното е 5т)
Иии.. това е, засега :D
shyshinka
12-12-2009, 16:59
Momicheta q kajete naistina li ot meda ne se napulnqva, che az sumna proteinovata i chaq go piq s med, a kato mi se doqde sladko si grebvam s edna lujichka po nqkolko puti ot meda.. vsichki mi kazvat, che ne vliqe dali e taka? :-o
mimsssssss
12-12-2009, 19:17
На каква диета си?Какво спортуваш + браво за резултата
на протеинова съм. имам гладиатор у нас и си правя упражнения всеки ден около 1 час, зависи колко съм изморена. скачам на въже също , правя клякания и коремни преси.
mimsssssss, da vsyshtnost mi e interesno teq 4kg muskuli kak si gi kachila, ot uprajneniq li ili fitnes? Zashtoto se mrih i mi pokazva, che sym poveche otkolkoto bqh predi da pravq tae bo`to na b.blanks.. inache na tqloto idimo ima rezultat, no v kg ne... i me e qd.....
Da vqrno e, che e vajno kak izglejdash ne kolko kg si, noo.. typo e da izglejdam taka i kantara da sochi pochti starite mi kilogrami :x :x
нормално е да си повече. аз в един момент спрях да свалям и почнах да тренирам по усилено и качването започна. увеличи ми се прасеца, бицепса и талията, но това е защото почнах да трупам мускулна маса. знам че по принцип с белтъци се заяква най много, та това е резултата. макар че имам да свалям още, но ми е интересно, забавно и ми харесва.
Momicheta q kajete naistina li ot meda ne se napulnqva, che az sumna proteinovata i chaq go piq s med, a kato mi se doqde sladko si grebvam s edna lujichka po nqkolko puti ot meda.. vsichki mi kazvat, che ne vliqe dali e taka? :-o
здравословен е но и калоричен. предлагам ти да си вземеш захарин, той е за диябетици, можеш да си го слагаш в чая и кафето. разбрах че си на протеинова, пии 4 литра вода на ден за да нямаш проблеми с бъбреците.
Няма смисъл от диети! Честно казано...
Според мен само ако искате да свалите над 14-15 кг. тогава спазвайте диета.. ако е за 2-3 кг няма смисъл.. Спортуване и тренировки му е майката... Аз винаги досега виках,че тренирам тва,тренирам онова,но все е нямало резултат,не защото го правя грешно,а защото не съм постоянен. Отпреди 1 седмица се реших да почна да ходя на фитнес всеки ден и видимо за ЕДНА седмица има резлутат! :shock: Прасеца ми почна да се оформя,бицепса - също. Сами си правете изводите,само се поограничавайте със сладкото,чипсовете,дюнерит е,пиците,баниците,газирано о и т.н. Не казвам да не близвате капка Спрайт примерно или да не опитате пица цяла година,не,напротив,от всичко по малко е полезно (поне аз така мисля),примерно 1 път на 1-2 седмици от 1 парче пица или нещо такова няма да се умре! Който иска да почва да тренира или нещо такова може да ми пише на скайп; x.fake.person.x да следим кой колко качва и т.н. . :)
kriSko94
12-13-2009, 07:23
Мед. 100 г от този продукт съдържат дневната доза желязо, манган и магнезий, необходими за организма. Ако нямате алергия към продуктите на пчеловъдството, преминете на мед! Той притежава антимикробни свойства, полезен е при настинка, запек и безсъние. Калоричност в 100 г – 320 ккал.
медът е въглехидрат, а захаринът е мнг опасен за здравето, както и аспартамът.... знам,че "стевия", като растение е добър заместител на захарта и всички производни, но не знам дали хапчетата, които рекламират са чисти или натъпкани с какви ли не боклуци,както обикновено. Според мен по-добре мед, отколкото лабораторни боклуци :)
Haide i az da se razpi6a, vupreki 4e si preebah dietata i zapo4vam otna4alo :D
Dnes:
obekuska - pile6ko filence s domatki i malko kori4ka ot toplo hleb4e :)
ve4erq - 2 surmi bez hlqb i ananas4e :)
PinkFloydSound
12-14-2009, 20:04
Днес денят ми мина що-годе добре.
guinessgirl
12-15-2009, 09:23
аз също съм на диета,просто защото не мога да ям.
вчера сутринта ядох една меденка и едни солети,на обяд и вечеря не съм яла.
днес цял ден ше съм на сок от банан
8-)
PinkFloydSound
12-15-2009, 09:48
Може ли тук да си задам въпроса? Като съм на режим, гадно ли е, че смуча някакви сладки хапчета за глас и гърло? :? В смисъл такъв, проваля ли се нещо с режима? Понеже гласът ми е адски паднал и не мога да говоря...
myl0weee
12-15-2009, 12:12
смучи си хапчетата и не се притеснявай!
Аз пия втора опаковка Захир вече 8-) добре е за сега , провалих си режима малко заради едно празненство за 2 дена ама сега се вкарвам в релси :D
Днес ядох кисело мляко половин чаша , 1 ябълка , 1 филия черен хляб и 2 домата :)
kuklichka_bg
12-16-2009, 18:52
От тоя Захир...ефект няма,само си преебах организма преди време с него.Добре,че не го пих целия. :)
PinkFloydSound
12-16-2009, 19:03
Тази вечер си провалих диетата яко. :o Доволно количество натурален шоколад + Бейкролс.
Ае, ебала съм му майката, чувствам се супер виновна. След час и половина ще се спукам от упражнения, а от утре си продължавам като преди. (Да се надяваме...) Най-тъпото е, че шоколадът дори не беше вкусен и сега ми се повръща. 8-)
От тоя Захир...ефект няма,само си преебах организма преди време с него.Добре,че не го пих целия. :)
аз го ползвам по друг повод 8-) имам проблем с катаболитните процеси 8-) ако ме разбираш и друго не ми деиства
v4era qdoh po obqd zrun4o slun4o. Ve4erta 2 surmi, no vidqh edno gadno ne6to i povurnah sllun4oto i surmite. Sled tva nqkolko par4enca ananas.
Dnes zrun4o prez denq. Posle oba4e pu6ih i qdoh pil 6i64e i nadeni4ka pe4eni s lutenica. i vafla
titinkaa
12-17-2009, 10:08
и аз тея дни малко съм се поотпуснала и не спазвам нацяло диетата,ама няма нищо решила съм сег апо празниците да си хапна от всичко после си продължавам пак режима,все пак тея празници са веднъж в годината и не смятам да ги подмина :D
BlackKeys
12-19-2009, 16:33
Аз пък почти за 5 седмици, без някакви бруталин диети, свалих по 3 см от краката и сигурно около 6 см от талията. И свалих около 2.5 килограма. Попринцип съм слаба, но имам излишни мазнини по корема, и определено има резултат. Ядох си от всичко, намалих много сладкото, защото преди ядох ужасно много(въпраки че вчера и днес също май повечко хапнах шоколад, но нищо), аз попринцип газирано не пия, пих само вода и така. Замених белия хляб с черен. И спортувах, макар и не толкова старателно-скачах на въже или карах велоергометър. И продължавам де. Определено има резултат.
sladi4ka_qni4ka
12-20-2009, 08:34
амм.. немога да разбера за6то не свалям килограми.. не 4е искам да сваля много...
но просто си седя на едни и съ6ти ... а тренирам от 1 месец ходя редовно ан фитнес през ден,сладко не ям от месец и половина,ям само пълнозърнест хляб,газирано не пия от 2 години,и не ям вредни храни определено.... :-o
kuklichka_bg
12-20-2009, 19:46
От Нова година съм решила да спортувам редовно. 8-) Дано има резултат аз и сега скачам на степера или си пускам тае бо ама...... :oops: не много редовно.Да се ограничавам не мога смисъл от сладкото издържам 1 2 седмици мах и после ..........
Газирано също ни пия,преди всеки ден кола а сега от 1 година и нещо не.Даже ми става гадно като пия нещо газирано.Тестените неща не са ми проблем,но сладкитеее. са.Искам да сваля 5 кг.,по точно искам да се стегна .Не искам да приличам на ходещ скелет.Освен това свихнах да ям до 6 вечерта. 8-)
pitbullxx
12-21-2009, 17:01
аз почвам тази диета от утре.. Понеделник
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара, 1 ябълка
Втора закуска: 100 г варени моркови, 1 ябълка
Обяд: 100 г сварена риба, 150 г салата от кисело зеле, 50 г стерилизиран грах
Вечеря: 1 порция вегетариански борш или друга зеленчукова супа, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Вторник
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша айрян или нискомаслено кисело мляко, 1 банан
Втора закуска: 1 портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от ябълка
Вечеря: 100 г варена риба, 2 малки варени картофа, 1 портокал
Сряда
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 варено яйце, 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
Втора закуска: 100 г сварена елда с нарязан на парченца плод по избор
Обяд: 150 г варено или печено пилешко месо (без кожата), 2 ябълки, 1 портокал;
Вечеря: 1 зелева салата, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 1 чаша натурален сок от ябълка
Четвъртък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша нискомаслено кисело мляко, 1 пълнозърнест сухар
Втора закуска: 1 ябълка, 2 мандарини
Обяд: 100 г сварено нетлъсто месо, 150 г салата от кисело зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук
Вечеря: 1 порция зеленчукова супа, 100 г настъргани сурови моркови
Петък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара
Втора закуска: 1 ябълка, 1 портокал, 1 чаша натурален сок от портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от портокал
Вечеря: 150 г риба, печена на фурна или на скара, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Събота
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша айрян или нискомаслено кисело мляко, 1 банан
Втора закуска: 100 г обезмаслена извара
Обяд: 1 порция зеленчукова супа, 1 филийка пълнозърнест хляб
Вечеря: 100-150 г нетлъсто печено свинско месо, 100 г настъргано варено червено цвекло, 1 чаша билков чай без захар
Неделя
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 варено яйце, 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
Втора закуска: 100 г сварена елда с 1 чаена лъжичка мед
Обяд: 100 г варена риба, 150 г салата от сезонни зеленчуци по избор, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло
Вечеря: 100 г варено телешко месо, 2 варени картофа, 1 ябълка, 1 чаша натурален сок от ябълка
някои желаещ да е почне с мен? :( 164 см 70 кг ..
pitbullxx
12-21-2009, 17:03
аз почвам тази диета от утре.. Понеделник
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара, 1 ябълка
Втора закуска: 100 г варени моркови, 1 ябълка
Обяд: 100 г сварена риба, 150 г салата от кисело зеле, 50 г стерилизиран грах
Вечеря: 1 порция вегетариански борш или друга зеленчукова супа, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Вторник
Втора закуска: 1 портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от ябълка
Вечеря: 100 г варена риба, 2 малки варени картофа, 1 портокал
Сряда
Втора закуска: 100 г сварена елда с нарязан на парченца плод по избор
Обяд: 150 г варено или печено пилешко месо (без кожата), 2 ябълки, 1 портокал;
Вечеря: 1 зелева салата, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 1 чаша натурален сок от ябълка
Четвъртък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша нискомаслено кисело мляко, 1 пълнозърнест сухар
Втора закуска: 1 ябълка, 2 мандарини
Обяд: 100 г сварено нетлъсто месо, 150 г салата от кисело зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук
Вечеря: 1 порция зеленчукова супа, 100 г настъргани сурови моркови
Петък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара
Втора закуска: 1 ябълка, 1 портокал, 1 чаша натурален сок от портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от портокал
Вечеря: 150 г риба, печена на фурна или на скара, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Събота
Втора закуска: 100 г обезмаслена извара
Обяд: 1 порция зеленчукова супа, 1 филийка пълнозърнест хляб
Вечеря: 100-150 г нетлъсто печено свинско месо, 100 г настъргано варено червено цвекло, 1 чаша билков чай без захар
Неделя
Втора закуска: 100 г сварена елда с 1 чаена лъжичка мед
Обяд: 100 г варена риба, 150 г салата от сезонни зеленчуци по избор, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло
Вечеря: 100 г варено телешко месо, 2 варени картофа, 1 ябълка, 1 чаша натурален сок от ябълка
някои желаещ да е почне с мен? :( 164 см 70 кг ..
Sweet_Play_F
12-21-2009, 17:59
Японско чудо е истината,хора.... :smt023
kuklichka_bg
12-21-2009, 18:43
Японско чудо е истината,хора.... :smt023
даддададад
чист глад си е това как не припазнах от нея незнам 8-) за 2-3 кг
titinkaa
12-22-2009, 11:00
аа никакво Японско чудо,преди 2г. тъкмо беше излезнало на пазара си го купих,пих го 1 месец обаче не ми дойде цикъла,мислих че имам друг проблем не подозирах че това може да ми вреди,реших да го спра и да вида дали ще ми дойде,ако не щях да ходя на лекар,спрях го и след 4-5 дена ми дойде,и повече не го пих оставих го,макар че бях свалила 5-6кг
kuklichka_bg
12-22-2009, 12:38
аа никакво Японско чудо,преди 2г. тъкмо беше излезнало на пазара си го купих,пих го 1 месец обаче не ми дойде цикъла,мислих че имам друг проблем не подозирах че това може да ми вреди,реших да го спра и да вида дали ще ми дойде,ако не щях да ходя на лекар,спрях го и след 4-5 дена ми дойде,и повече не го пих оставих го,макар че бях свалила 5-6кг
японско чудо не ли диета 8-) 8-)
titinkaa
12-22-2009, 12:40
японско чудо не ли диета 8-) 8-)
Еми то е такова като сироп и се разтваря определено количество във вода и се пие,но също така трябва да се ограничаваш от сладко и тестено за д аима ефект
titinkaa
12-22-2009, 12:46
аз сега чета тая книга
http://prikachi.com/files/1236104a.jpg
:)
Fr3eGiRl
12-22-2009, 18:22
Аз бях почнала да се ограничавам и да не ям много калорични храни, но това продължи около 4 дни .. :D Сега пак съм се решила и този път няма да се изкушавам! Решила съм го! Трябва да отслабна с около 5-6 килограма.. :) Трябва да стана 50 .. сега съм около 56/5 , висока съм 169/8.. :? Започвам от утре.. :wink:
kuklichka_bg
12-22-2009, 18:51
какви диети и ограничения по Коледа и Нова година?!?! 8-) 8-) 8-)
Fr3eGiRl
12-22-2009, 18:58
Aми и аз се чудя как ще издържа.. :D :D
kuklichka_bg
12-22-2009, 19:16
не си разваляй празниците :)
то когато гледаш да ядеш по-малко и ограничено всичко ти се дояждааа 8-)
Fr3eGiRl
12-22-2009, 19:20
не си разваляй празниците :)
Дам.. :D Ще видим.. 8-)
BlackKeys
12-22-2009, 19:39
По-добре не почвайте точно по празниците. Особено пък, ако почвате някакви брутални диети, които със сигурност няма да изтърпите, и накрая ще ви е яд заради празниците. Но все пак, ако не искате да качите още килограми, спортувайте, а като минат си започвайте и със здравословно хранене. :)
++++++++++++
ко ви викам от сумати време :lol: :lol: :lol: е затова казвам че няма смисъл от тия глупави ограничения и диети
спорт и твае
ае приятно плюскане на вкусотийки по време на празниците :lol:
vanilievisez
12-24-2009, 10:59
Така, окей, време е.
Имам нужда от диета.
160 см/54-5 килограма съм.
Газирано не пия, не ям чипсове, солети, бисквити, етц.
Пържено в нас почти не се готви, така че не ям.
Шоколад съм спирала преди, мога и сега да го спра, въпреки че не ми се иска. :Д
От 9-ти януари тръгвам на танци.
Като цяло се движа; училището ми е на 1 час път от нас, така че няма как.
Тия дни се поолях, признавам, че имахме какви ли не мероприятия с класа... пък и празниците.
Не знам вече какво да правя, сигурно цяла година искам да отслабна и нищо не става..
Не знам, препоръчайте к'во да правя. 8-)
vanilievisez
12-24-2009, 11:19
бр, да помислиим
обикновено като съм на училище взимам някакъв сандвич от нас - две филии пълнозърнест хляб с пуешка шунка /от Бианка я видях :Д/ и сирене Чедар, което май е калорично.. но пък вкусно ми е :Д
за обяд, да речем, има леща/боб/грах с месо или пак някакво месо /пилешко или телешко/ с картофи /обаче варени или печени, забраних на майка да пържи :д/
следобед винаги ям някакви плодове... вече ми е навик
вечеря не винаги има, просто понякога не ми се яде, но обикновено е нещо подобно на обяда, а ако не съм гладна ям пак плодове или зеленчуци, примерно снощи ядох сандвич, подобен на този от закуската, и една купа с моркови 8-)
т'ва обаче е в най-добрите случаи.
има дни, в които ям шоколад примерно, или нещо тестено
също почнах да ям доста кашу, което е мега калорично
titinkaa
12-24-2009, 13:29
52 килограма съм вече, 175 см 8)
ебати якото изглеждам..как да не се похваля хахахах. Снощи мерих роклята, с която ше съм на Нова Година ииииииии...по-добре да млъкна, че ше прозвучи грозно 8-) :lol:
я качи снимка да те видим :)
myl0weee
12-24-2009, 14:37
merediana качи снимки! :)
PinkFloydSound
12-24-2009, 15:19
Такам, аз днес ебах диети и всичко, сега коремът протестира твърде упорито. 8-) От утре си почвам нормално...
ValLoveYa
12-24-2009, 18:44
днес си позволих някои неща които преди не но е празник все пак не съм и прекалявала оф като знам утре какви вкусотии ще има.... утре ще е голямото плюскане :lol: 8-)
funny993
12-26-2009, 19:03
някой може ли да ми каже нещо повече затова китайско чудо!!
StreetFame
12-26-2009, 19:37
Японско* 8-)
1 -ви ден:
Закуска - чаша горчиво кафе
Обяд - две твърдо сварени яйца
Вечеря - парче месо, салата с лимон
2-ри ден:
Закуска - чаша горчиво кафе, парче сухар
Вечеря - парче шунка, салата, чаена чаша кисело мляко
3-ти ден:
Обяд - зеленчуци , плодове
Вечеря - две твърдо сварени яйца
4-ти ден:
Обяд - 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови
Вечеря - две твърдо сварени яйца, шунка , салата
5-ти ден:
Обяд - риба печена с домат
Вечеря - прескача се
6-ти ден:
Обяд - две големи парчета пилешко месо
Вечеря - две твърдо сварени яйца и настърган морков
7-ми ден:
Обяд - парче месо, плод
Вечеря - по желание
Продължителността е 14 дни.
Кафето може да се замени с чай без захар.
През първата седмица ще намалите теглото си
от 5-7 килограма. През втората седмица ? с по
500 грама всеки ден. Не трябва да се консумират
сол, захар и алкохол. От 7 до 14 ден диетата се
повтаря в същия ред. Стриктно изпълнената диета
гарантира 3 години запазване на постигнатото тегло.
Тези които не могат да издържат когато огладнеят
много да си хапнат един плод или зеленчук.
elenkaaa
12-27-2009, 15:23
аз също много се улях по празниците но пък днес съм изяла само два портокала :grin: и много вода пих
funny993
12-27-2009, 17:26
ти пък :D :D китайско японско аз ше слабея пък ако ще да е староеврейско та мн мс и ако някои зн някои др лесен начин да драсне едно лично
titinkaa
01-02-2010, 16:12
И така прокрай празниците сигурно всеки от вас се е отпуснал,и какво ще правите сега ще почвате ли някакъв режим или диети,какво ще правите,аз например ще почна диета с витамини и протеини,казват че е много ефикасна "Витаминно-протеинова диета" може и в нета да прочетете как се яде и как се спазва,за да не обяснявам аз :) е..?
titinkaa
01-04-2010, 11:14
Японско* 8-)
1 -ви ден:
2-ри ден:
3-ти ден:
4-ти ден:
5-ти ден:
Вечеря - прескача се
6-ти ден:
7-ми ден:
Обяд - парче месо, плод
Вечеря - по желание
Какво става,спазваш ли диетата и отслабна ли? :)
аз съм най-доволна от 90 дневната иета имах нужда да отслабна с около 5 кг и го направих за 2 седмици след това бавно започнах да вклюбчвам други храни докато не възтанових стария си режим е да чукна на дърво още си държа на килограмите от вече близо година :)
vagarious
01-04-2010, 12:52
Ох, аз започнах през Ноември, смъкнах някое килце и като се видях - стой та гледай.Айде днес малко от това, утре малко от онова ии ... срам ме е от мене си.Все си казвам, че започвам пак и все нещо ми се пречка и дотам. :( :x Стягам се, че просто не мога да се гледам вече.
Ще се придържам към 90 дневната диета, но не стриктно, а малко по малко и така.Докато вляза в релси отново. :( :(
MichellePhan
01-04-2010, 20:43
Оф....Сега на мене ми кажете точкова ли 90 дневна ли?
Майка ми вика "Виж са!" за да ме "стресне" после като и кажа,че искам да съм на диета тя "много си малка".Така де...оправих се.Сега много се колебая между тези диети.По-лесна е точковата,но 90 дневната е по-сигурна.Искам да отслабна до края на учебната година на 2011-не само слаба,а стегната със супер тяло :-D .
Почвам 155/55кг :oops: Преди бях 50 ама ся по празниците не бяха баклави,баници... :-x Искам да стана 41-42кг.
titinkaa
01-05-2010, 11:01
Оф....Сега на мене ми кажете точкова ли 90 дневна ли?
Майка ми вика "Виж са!" за да ме "стресне" после като и кажа,че искам да съм на диета тя "много си малка".Така де...оправих се.Сега много се колебая между тези диети.По-лесна е точковата,но 90 дневната е по-сигурна.Искам да отслабна до края на учебната година на 2011-не само слаба,а стегната със супер тяло :-D .
Почвам 155/55кг :oops: Преди бях 50 ама ся по празниците не бяха баклави,баници... :-x Искам да стана 41-42кг.
ми както прецениш,лично аз не съм правила 90 дневната и нямам мение за нея,но точковата съм я правила и за 2 месеца отслабнах 13-14кг и си задържах пшоловин година после качих 3-4кг,но важното е че другите 10 си останаха долу :)
StreetFame
01-05-2010, 12:20
Японско* 8-)
1 -ви ден:
2-ри ден:
3-ти ден:
4-ти ден:
5-ти ден:
Вечеря - прескача се
6-ти ден:
7-ми ден:
Обяд - парче месо, плод
Вечеря - по желание
Ако питаш мен аз не съм я спазвала, просто направих другата тема, за да ви питам какво мислите. :lol: 8-)
titinkaa
01-05-2010, 12:29
Японско* 8-)
1 -ви ден:
2-ри ден:
3-ти ден:
4-ти ден:
5-ти ден:
Вечеря - прескача се
6-ти ден:
7-ми ден:
Обяд - парче месо, плод
Вечеря - по желание
Ако питаш мен аз не съм я спазвала, просто направих другата тема, за да ви питам какво мислите. :lol: 8-)
Аааа ок ,аз помислих че ти ще я спазваш :lol:
Аз ще я почна тази "Японското чудо"
от утре почвам :)
kuklichka_bg
01-05-2010, 14:50
леле това японско чудо е 8-) 8-) 8-) 8-) просто самоубийство! :)
vagarious
01-05-2010, 15:01
Абсолютно! :?
Аз от днес започнах пак 90 дневната диетка и всичко е перфектно за днес.Май портокалите сега ми бяха излишни, но няма нищо - позволени са. :grin:
titinkaa
01-05-2010, 16:49
Що да е самоубийство бе хора?Не е добра диета или кво?питам щото не знам нищо за нея :)
vagarious
01-05-2010, 17:14
titinkaa виж в началото на предната страница. :)
myl0weee
01-05-2010, 17:16
аз имам да сваля 5 кг, но проблема в тоя случай е, че съм вегетарианка. Някой да ми препоръча нещичко? 8-) :)
titinkaa
01-05-2010, 17:59
titinkaa виж в началото на предната страница. :)
да видях пише за менюто,ама друго не разбрах,ти какво имаш в предвид,обясни ми ако може?
kuklichka_bg
01-05-2010, 18:03
Що да е самоубийство бе хора?Не е добра диета или кво?питам щото не знам нищо за нея :)
ами аз я правих Юни...нямах никакви сили,едвам вървях...причерняваше ми абее по-добре го карай само на плодове.Сещм се след тая диета 1 ябълка ми си виждаше като нещо огромно 8-) .
не си заслужава за 2-*3 кг така да си преебаваш организма с японка глупост
titinkaa
01-05-2010, 18:16
ами аз я правих Юни...нямах никакви сили,едвам вървях...причерняваше ми абее по-добре го карай само на плодове.Сещм се след тая диета 1 ябълка ми си виждаше като нещо огромно 8-) .
не си заслужава за 2-*3 кг така да си преебаваш организма с японка глупост
ахаа,ясно ясно разбрах вече
bonbonche005
01-11-2010, 07:55
Диета ''Чудо''
Продължителност 14 дни. Първата седмица се отслабва около 7 кг., а през втората седмица с около 700 гр. на ден. Диетата трябва да бъде без никаква консумация на сол, захар, мазнина, алкохол. Диетата е предназначена за отслабване след спиране на кърменето.
ПЪРВИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ВТОРИ ДЕН
Закуска – чаша кафе и парче сухар.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче шунка, салата подправена с лимон и една чаена чаша кисело мляко.
ТРЕТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – зеленчуци и плодове.
Вечеря – две твърдо сварени яйца, салата подправена с лимон и шунка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца и сок от моркови.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ПЕТИ ДЕН
Закуска – настърган морков подправен с лимон.
Обяд – печена риба подправена с домат.
Вечеря – не се яде.
ШЕСТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две големи парчета пилешко месо (варено или печено) и салата.
Вечеря – парче две твърдо сварени яйца и морков.
СЕДМИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – парче месо (печено или варено без мазнина) и плод.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) или риба и салата подправена с лимон.
От 7-ия ден до 14-тия ден диетата се повтаря същия ред. След приключване на диетата много внимателно започнете захранване. За да има дълготраен ефект избягвайте консумацията на сладкиши и алкохол.
Взето от : www.mamaibebe.com
* * * * * * * * * *
Майка ми я е правила 2 месеца и е отслабнала с 20 кг :) Сега аз почвам тази диета - от днес :)
ИЗВИНЯВАМ СЕ, току що видях че преди мен са я пуснали
vampireee
01-11-2010, 08:02
от 2 седмици съм на големи ограничения ям само малко салата на ден и наистина се отслабва просто ако се опитам да ям повече ми става тежко и нямам апетит
VikitoRia
08-14-2010, 20:41
Аз съм 168 и тежа 65 кг :( От понеделник почвам Точкова диета изчислих че на мен ми трябват 17 точки
Закуска:
Варено яйце 2бр.-0т.
Морков 1 бр. -4т
Обяд:
салата - домат 1 бр. -4т.
краставица 1 бр.-4т.
зехтин 50 мл -0т.
оцет 1 с.л. -1т
общо: 9т
Вечеря:
Шунка 100 г -1т
омлет 2 яйца -1т
зехтин 50 мл -0т.
сирене 100 г -1т
Общо точки за деня:16
Остава 1т, но все някъде ще я вестя
Смятам това да е диетата ми за следващите (като започвам в понеделник) 3-4 дни :)
инфо за точките http://az-jenata.bg/article/9558/Otslabvane-po-tochki-s-tochkovata-dieta/
anitapz93
08-15-2010, 05:54
VikitoRia, как изчисли, че ти трябват 17 точки?
VikitoRia
08-15-2010, 07:16
Как да си изчисля дневните точки:
Възраст 18-20 години 5 точки / 21-35 години 4 точки /36-50 години 3 точки/ 51-65 години 2 точки/над 65 години 1 точки
Килограми: притеглете се и си запишете десетиците от вашето тегло: т.е. ако сте 84 кз. си записвате 8 точки/ ако сте 102кг. си записвате 10 т. и т.н.
Ръст: под 160 см 1 точка/ над 160 см 2 точки
Ежедневно занимание/ движение/работа:Седнала-0т./ Стояща-2/в движение-4т./физически мн натоварваща (предимно за мъже в стрителството например)-6т.
Искате да загубите тегло - 0точки / искате да поддържате теглото си -4точки.
anitapz93
08-15-2010, 07:21
^ Мерси :)
titinkaa
08-15-2010, 10:18
Моля,ви не пишете в тази тема,има си друга!!!!!
PinkFloydSound
08-15-2010, 10:20
Моля,ви не пишете в тази тема,има си друга!!!!!
Леко, филм. :lol: :lol: :razz:
anitapz93
08-15-2010, 13:53
Аз се чудя защо не е заключена темата като се има на предвид, че вече има 4 част?
Момичета! Видях, че и вие сте го закъсали като мен с килограмите. Еми то по някой път искаме и да си похапваме. :D Та сега ... видях, че започвате сами да си измисляте диети. Не помня кой беше, ама мисля, че това не е много правилно. Все пак си има някои тънкости при диетите, и така са измислени, че да не ти липсва нищо. Между другото и аз съм в борба за сваляне на килограмите. Миналата година пробвах една десет дневна диета. Всеки ден се яде по нещо определено. Би трябвало да се свалят 10 кг. Е ... аз свалих 8, тъй като последният ден не го изкарах, а и от време на време похапвах нещо забранено. Сега я пробвах пак. Направих я, но пак се провали и нищо не стана. Защо не я пробвате и вие? Кажете резултати .. според мен е лесна, и не изисква някакви допълнителни упражнения и спортувания. Но ако го добавим към това, става перфектен начин за една по-добра фигура.
1 ден - 1кг картофи - варени. Без сол. Позволено е мнооого малко.
2 ден - 500гр извара. /лично на мен този ден ми е най-противен. Ако не понасяте извара става и със сирене. Само че трябва да е потопено във вода, че да му излезне солта ;дд/
3 ден - 500гр варено месо - чисто. Без никакви подправки. За предпочитане да е пилешко.
4 ден - 6 сварени яйца.
5 ден - 500гр печена или варена риба. /Аз си похапвам от печена скумрия, наистина е супер! ;д/
6 ден - 1кг прясно или кисело мляко, но не и двете!
7 ден - 500гр кашкавал
8 ден - 500гр шунка или кренвирши
9 ден - 1кг плодове или зеленчуци
10 ден - Чай от шипки и минерална вода. Неограничено количество.
Да не забравя ... всеки ден може да се пие чай от шипки и МИНЕРАЛНА вода неограничено количество!
Е .. късмет. Аз се пробвах и проработи. Дано и на вас помогне. Споделете мнение! Ако има ефект пишете, може да ме стимулире да я направя ОТНОВО!! :-D
titinkaa
07-04-2011, 18:46
^Темата е стара,има нова,ето тук влез-> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=382365