View Full Version : Мн Мн спешна диета !!!
xXx_ThePrincess_xXx
11-09-2009, 19:11
Тренирам бойно изкуство и тази сед. съм на състезание.. Имах да свалям 6 кила.. останали са ми 3-4.. проблема е 4е треньора ми каза САМО МЕСО !! .. пробвамм .. от 2 сед не съм хапнала сладко, хляб и т.н. .. таа искам да ми предложите някоя ЕФЕКТИВНА диета .. ако не успея тея 4 кила то поне 3 :С .. наистина ми е мнн мн спешно ..
(П.С. знам че има мн теми с диети, ама в повечето постове има ком. от сорта "Вие луди ли сте с тея диети.. ", "разрови се малко" и т.н. ...))
и ако все пак нямате идея как да ми помогнете, по-добре изобщо не се затормозявате да пишете подобни ^ тъпи ком. :)) мс предварителноо ;Пп
искаш да свалиш 4 кг за 1 седмица ли?
Luscious_Heart
11-09-2009, 19:18
Кво значи само месо? :shock: Аз ли се бъркам, или когато има спортно състезание, добре е предния ден да се наблегне на въглехидрати, защото се горят бързо?
Не си ли била до сега на състезание?
За една седмица можеш да свалиш 3-4 кг основно от вода. Ядеш си пак малко, а освен това пиеш много малко вода. Бягай всеки ден ако можеш, дебело облечена, за да се изпотиш стабилно. Само внимавай да не се дехидратираш прекалено - може да ти падне кръвното и да ти се завие свят - ако стане така, значи трябва все пак да пиеш повече вода. Това мога да ти препоръчам аз.
И да, благодаря на всички, които ще напишат "как без вода, трябва да се пие много вода, за да се отслабне" - да, знам, но това важи за дългосрочно отслабване, сваляне на мазнини, а за една седмица за състезанието не може да се свалят 3 кг мазнини.
teengirl15
11-09-2009, 19:21
Не си ли била до сега на състезание?
За една седмица можеш да свалиш 3-4 кг основно от вода. Ядеш си пак малко, а освен това пиеш много малко вода. Бягай всеки ден ако можеш, дебело облечена, за да се изпотиш стабилно. Само внимавай да не се дехидратираш прекалено - може да ти падне кръвното и да ти се завие свят - ако стане така, значи трябва все пак да пиеш повече вода. Това мога да ти препоръчам аз.
И да, благодаря на всички, които ще напишат "как без вода, трябва да се пие много вода, за да се отслабне" - да, знам, но това важи за дългосрочно отслабване, сваляне на мазнини, а за една седмица за състезанието не може да се свалят 3 кг мазнини.
Чела съм, че от това бягане дебело облечена или с чували няма никаква полза. Ама не знам де.
xXx_ThePrincess_xXx
11-09-2009, 19:39
ем честно казано от пове4е от 5 год. ходя по състезания и ми се е налагало понякога да свалям , но за 1ви път ме мъчат с толкова много.. аз не съм дебела и доста трудно свалям, тъй като по мен пове4ето са мускули.. и ве4е напълно се отчайвамм и затова и направих тая тема.. таа чакам още предложенияя :Сс
Чела съм, че от това бягане дебело облечена или с чували няма никаква полза. Ама не знам де.
Да, няма полза, за сваляна на МАЗНИНИ. Тук става въпрос за сваляне на КИЛОГРАМИ, число на кантара, много важно за състезанието. Има огромна разлика.
xXx_ThePrincess_xXx, късметлийка, че не ти се е налагало да сваляш за състезание. Помня на олимпийските игри в Атина как една българска щангистка си отряза дългата до кръста, гъста къдрава коса, за да влезе в категорията. Неприятна работа е с тези категории, но няма как.
xXx_ThePrincess_xXx
11-09-2009, 20:07
мда, наистина е мн неприятна .. налии ви казвам - и други пъти ми се е налагало да сваля по някои килограм, ама чак пък толкова много никога не е било :Хх ии затова ... плсс хелп, че съм жална вече ;dd.. :))
terawatt
11-09-2009, 20:49
Ами като начало може да напишеш данни (години, ръст, килограми), какви храни ядеш и по-кое време, колко течности и за тренировките (по кое време на деня и продължителност)... Не разбрах и колко време имаш да ги свалиш тези килограми ?
мускули малко трудно ще свалиш за тая седмица .. 4 кила :(