- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мн Мн спешна диета !!!
Тренирам бойно изкуство и тази сед. съм на състезание.. Имах да свалям 6 кила.. останали са ми 3-4.. проблема е 4е треньора ми каза САМО МЕСО !! .. пробвамм .. от 2 сед не съм хапнала сладко, хляб и т.н. .. таа искам да ми предложите някоя ЕФЕКТИВНА диета .. ако не успея тея 4 кила то поне 3 :С .. наистина ми е мнн мн спешно ..
(П.С. знам че има мн теми с диети, ама в повечето постове има ком. от сорта "Вие луди ли сте с тея диети.. ", "разрови се малко" и т.н. ...))
и ако все пак нямате идея как да ми помогнете, по-добре изобщо не се затормозявате да пишете подобни ^ тъпи ком.) мс предварителноо ;Пп
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
искаш да свалиш 4 кг за 1 седмица ли?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Кво значи само месо?Аз ли се бъркам, или когато има спортно състезание, добре е предния ден да се наблегне на въглехидрати, защото се горят бързо?
Не си ли била до сега на състезание?
За една седмица можеш да свалиш 3-4 кг основно от вода. Ядеш си пак малко, а освен това пиеш много малко вода. Бягай всеки ден ако можеш, дебело облечена, за да се изпотиш стабилно. Само внимавай да не се дехидратираш прекалено - може да ти падне кръвното и да ти се завие свят - ако стане така, значи трябва все пак да пиеш повече вода. Това мога да ти препоръчам аз.
И да, благодаря на всички, които ще напишат "как без вода, трябва да се пие много вода, за да се отслабне" - да, знам, но това важи за дългосрочно отслабване, сваляне на мазнини, а за една седмица за състезанието не може да се свалят 3 кг мазнини.
Чела съм, че от това бягане дебело облечена или с чували няма никаква полза. Ама не знам де.Първоначално написано от Sissy90
ем честно казано от пове4е от 5 год. ходя по състезания и ми се е налагало понякога да свалям , но за 1ви път ме мъчат с толкова много.. аз не съм дебела и доста трудно свалям, тъй като по мен пове4ето са мускули.. и ве4е напълно се отчайвамм и затова и направих тая тема.. таа чакам още предложенияя :Сс
Да, няма полза, за сваляна на МАЗНИНИ. Тук става въпрос за сваляне на КИЛОГРАМИ, число на кантара, много важно за състезанието. Има огромна разлика.Първоначално написано от teengirl15
xXx_ThePrincess_xXx, късметлийка, че не ти се е налагало да сваляш за състезание. Помня на олимпийските игри в Атина как една българска щангистка си отряза дългата до кръста, гъста къдрава коса, за да влезе в категорията. Неприятна работа е с тези категории, но няма как.
мда, наистина е мн неприятна .. налии ви казвам - и други пъти ми се е налагало да сваля по някои килограм, ама чак пък толкова много никога не е било :Хх ии затова ... плсс хелп, че съм жална вече ;dd..)
Ами като начало може да напишеш данни (години, ръст, килограми), какви храни ядеш и по-кое време, колко течности и за тренировките (по кое време на деня и продължителност)... Не разбрах и колко време имаш да ги свалиш тези килограми ?
мускули малко трудно ще свалиш за тая седмица .. 4 кила![]()