Влез

View Full Version : Какво става с любовта след края... !?

miShle
11-09-2009, 22:44
Не карам никой да чете това и плс спестете си глупавите коментари!!!

Не съм влизала в този форум отдавна .. но и гледам да не го правя ,защото това естествено е едно от онези милиарди неща които ми напомнят за него.За времето, когато се запознахме и тръгнахме .. по времето , в което не изпусках да проследя всяко едно него ново мнение във форума. И всеки пък когато виждах негов пост, в който пише за нас лицето ми грейваше като прочитах .. Letal обича miShle .. или Letal и miShle са форумна двойка .. и тнт. Знам,че звучи като нещо детинско .. но ние бяхме такива той на 14, аз на 15 .. Сега 2 години по-късно нещата толкова жестоко се промениха .. Живота ми се разтърси из основи ии не ми остана и грам нещо,в което някой би ме убедил,че има смисъл да повярвам .. Останаха ми само една голяма обич, едно разбито сърце и една отчаяна душа .. споделяща болката си във любимия си форум.

Началото ..

Винаги когато чета такива истории и като видя някоя написана дата,която е означавала много за някого първото нещо което правя е да се запитам какво ли съм правила на тази дата, в този момент .. Е беше 06.02.2008 ..Един ужасно студен и мрачен ден .. С въпросното момче сме от едно училище и точно тогава беше датата на нашето запознанство. Класните ни стаи бяха на един етаж и стана така,че едно междучасие просто видях това момче да минава покрай мен и нещо ме накара да се обърна след него. Почувствах как все едно един магнит супер силно ме тегли към него. А той.. той беше толкова красив .. никога няма да забравя широката му усмивка когато ме погледна за първи път .. голямата му,рошава коса, и пламтящият му поглед .. Не тми трябваше много ,за да го обикна .. да го обикна до болка.

Пречката...

Още същата вечер с него почнахме да си пишем по скайп. Никога няма да забравя първите думи,които му написах .. "Здравей.. и за всеки случай да кажа ,че аз съм Даяна от 9б " А той ми отговори : "Здравей, и за всеки случай знам" ... Побърквам се като се сещам сега какви времена бяха тогава. Още същата вечер той ми беше казал,че е скъсал с приятелката си. Бяхме почнали някакви луди чатове по цели дни,нощи ... божее не можех да се отделя от коптютъра си. Обаче се случи така,че на 14ти февруари,когато трябваше да бъде най-хубавият ден в живота ми .. той ми каза,че се е върнал при бившата му. И беше глупаво от моя стана,защото това беше само седмица от както го познавах ... но се почувствах толкова наранена .. толкова излъгана и разочарована .. Сега като помисля още тогава трябваше да го знам ..че той ще разбие сърцето ми ..още тогава трабваше да се отдръпна .. толкова болка щях да си спестя.

Борбата ..

.. но аз не се отказах.Нашите чатове продължиха до такава степен сме си писали,че за 4 месеца имахме хронология от 4212 страници. Сега като се замисля не знам дори за какво толкова сме си писали..едва се познавахме.. Но това естествено не ми попречи да извърша най-голяма лудост за онези времена. Една вечер съвсем случайно стана така,че избях от нас през прозореца на стаята ми ии излязох с него естетвено.Беше вечерта на 29 срещу 1 март и беше адскии студено .. но ние се разхождахме цяла нощ из града. А към 6 и нещо сутринта осъмнахме в удин студен и тъмен вход,седнали на една пейка .. е по-точно аз бях легнала в него , а той ме гушкаше .. и естествено се целунахме. Тогава знаех,че за това момче винаги ще си струва да се боря. Но тези ни вечери не продължиха дъллго, до колкото не ме лъжат спомените бяха 3 и после всичко си остана по старо му. Той си остана с мърлата .. И въпреки,че се виждахме на даскало никога не сме си казвали нищо повече от Здравей .. затова пък скайп прегряваше от всекидневните ни чатове. Вечерта на 6ти май пак излязохме една вече топлла вечер .. Беше ужасно странно,защото и двамата толкова много се искахме,но някак беше още забранено .. докато не дойде пак момента на целувката ,която пак разби всички бариери .. Ние тръгнахме най-накрая на 7ми май в 2 без 21 .. на една пейка в парка ...

Връзката...

Тази връзка означаваше за мен всичко .. Това момче промени всичко в мен .. Израстнахме заедно в любовтта си .. Всеки ден, сблъсквайки се по малко със живота и трудностите .. но заедно .. Той беще първото момче в живота ми както и аз му бях първата .. Радвам се,че имаше човек , с който да мина през всичките си тези първи неща от живота . и този човек е именно този,който обичам безумно. Спомнам си как казвахме, че това е нашата приказка и че любовта ни ни дава криле, с които да летим .. Прекарахме най-хубавите 8 месеца заедно ..

Раздялата...

Имаше толкова много трудности пред които се бяхме изправили ..но една от тях ни премаза тотално.Един ден той просто ми каза,че харесва друга ... В този момент просто спрях да существувам .. Това беше най-тежкия удар,който можех да понеса.. Това,че той предаде всичко наше свято , с едно увлечение... И така де скъсахме на 5.01.2009... Имаше един период, в който аз буквално чезнех .. Не ядях, не спях .. бях отслабнала с 5 кг само за 5 дена .. По цели дни и нощи само плачех .. В този така труден за мен януари се научих д а бъда силна.. След време почнах да разбирам от общи приятели как той всеки ден се напива преди даскало,след даскало .. Почна да ме търси постоянно .. пращаше ми все някакви песни за поздрави с текстове .. "съжалявам, искам те обратно " и бла бла. Той много настояваше да се видим и така след 3 месеца излязохме заедно.. Уж беше едно приятелско излизане .. Но през цялото време докато вървях до него усещах как коремът ми се свива на топка. По едно време той просто каза "Искам да знаеш,че още те обичам и че винаги съм те обичал" Той продължи да ми говори а аз се разплаках.Защото толкова отчаяно го чаках този момент .. Тогава се целунахме, и прегърнахме.. Всеки негов допир, ме биеше като ток по тялото ... Толкова силно го исках ..но тогава просто толкова ме болеше и му казах .. "И аз те обичам, но не мога да съм с теб .." Спомням си как като ме изпрати до нас същата вемер ме гушна и ми каза "бебе" ... Тези души,които не бях чувала от месеци ме разпллакаха за секунди пак .. След десетина дни на дълги размисли аз просто изтичах един ден при него и му казах,че не мога да продължавам живота си без него ... Тогава се събрахме .. 21.04.2009

Лятото...

Прекарахме много хубаво лято .. В началото всичко беше естествено пак розово. Сега като се замисля никога не трябваше да се събираме. Защото той го направи отново.. Ужасно много се промени,ужасно много започна да ме забравя и наранява..Докато аз си седях в нас по цели дни плачейки,той беше навън с този,онзи ... Е естествено към края на август скъсахме и оправданието ,че той ме обича но не може явно да си промени и че по този начин виждал как аз съм страдала,а съм била човекът който най малко го заслужава.

Краят...

В началото таях надеждите,че скоро ще се върне пак и плаках пак по цели дни и нощи и го чаках. Но накрая се получи така,че разбрах ,че той пак е тръгнал с онази от преди.Това разби всички останали в мен надежди ... За последно говорих с него по скайп .. към средата на септември .. Казах му,че аз приключвам и че не искам да имам нищо общо повече с него. За мен е непосилно да му се правя на приятелка..когато в същото време го обичам до болка. Тази негова връзка ме наранява допълнително .. и сега от близо 2 месеца нито една дума не съм си разменила с него.Опитвам се да се самозалъгвам,че съм добре и че си живея супер яко. Но във вечери като тази жестоко ме избива на рев и сълзи и разбирам,че не мога да продължавам така.Чувствам се толлкова безсилна през всичко това. Вече не искам да го върна .. знам,че повече никога не бих си го причинила да съм с него. Колкото и в същото време да искам за изтичам пак при него.Буквално всеки ден се боря със себе си и срещу себе си .. Просто искам да успея да продължа напред,но просто не мога.Точно когато мисля,че съм то направила нещо все ме връща.И знам,че ще отмине и знам,че ще има други . и тнт просто .. искам пак да бъда щастлива без да изтръпвам всеки път когато го виждам.Без да ме боли всеки пък когато изникне някой спомен във съзнанието ми .. Искам да мога да продължа .. Просто не мога да приема,че той е успял да загърби всичко,което сме имали и да продължи ..

Сега 2 години по-късно .. имам чувството че съм на дъното, а съм още толкова малка и знам,че толкова още път има да извървя ..

ShtrudeL
11-09-2009, 22:47
О.О Много дълго. АБе вие нормални ли сте бе?

FancyGirl
11-09-2009, 23:19
...или изчезва или остава
съжелявам мила :-)

ShawnMac
11-09-2009, 23:21
Има решение.
Хвърляш се от някой мост и всичко свършва. :)

FancyGirl
11-09-2009, 23:26
Има решение.
Хвърляш се от някой мост и всичко свършва. :)

келеш... :?

Phantom93
11-09-2009, 23:38
О.О Много дълго. АБе вие нормални ли сте бе?Моля те спри да спамиш и отиди си избии комплексите на стрелбището. Няма да ти отговоря на поста в който ще се опиташ да ме направиш на 2 стотинки за да не осираме темата на момичето.
–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––
Mishle, трябва да положиш неимоверни усилия за да забравиш силно обичан човек .Наясно си ,че няма да е лесно затова мога само да ти кажа да излизаш повече с приятели и да не мислиш за момчета ...известно време .

sladur4etyYy
11-10-2009, 00:22
историята ти е наистина много хубава, но с тъжен край, за жалост.. досега не съм имала чак толкова сериозна връзка и определено не мога изцяло да се поставя на твое място, но знам какво е да те нарани и предаде момче, на което си имала доверие, което си смятала за единствено, което ти е казвало разни силни думи и накрая.. всичко е рухнало, точно заради същото това момче, което се оказва, че не е заслужавало доверието ти до такава степен... мога само да те посъветвам да не съжаляваш, че всичко това се е случило. щом е станало, така е трябвало да стане. помисли само колко по- празен би бил животът ти, ако това момче не е било част от него през тези 2 години, помисли колко хубави емоции си щяла да пропуснеш. да, сега ти е тежко, но всичко ще отмине и ще те направи по- силна от преди. пожелавам ти успех и бъди сигурна, че всичко лошо ще отмине. просто имай търпение.

LadyDi
11-10-2009, 05:28
Винаги единият обича малко повече и до края го боли.
Нямаш избор освен да изживееш всичко, да изплачеш сълзите, които имаш за него. Един ден просто ще секнат.
Съветите от рода на "забрави го, не е достоен", не помагат, нали?

sunshinepp
11-10-2009, 05:42
трудно ще ти бъде да забравиш..но с времето и тва ще стане..
"Винаги единият обича малко повече и до края го боли."

испанците казват : " El uno quiere..y el otro se deja a querer.." тва в превод е ..ЕДИНИЯТ ОБИЧА А ДРУГИЯ СЕ ОСТАВЯ ДА БЪДЕ ОБИЧАН! .. :-)

mechtaq_za_teb
11-10-2009, 05:44
Прочетох всяка една написана дума... за мен това е приказка с ужасно тъжен край.
Изживяли сте нещо наистина прекрасно и донякъде различно от общоприетото.
Според мен ти си страшно силна и точно сега не трябва да се предаваш. Имате страхотни спомени заедно, които не трябва да се забравят. Вярно е, че лошите неща, които са се случили слагат една мъгла над всичко хубаво, но не позволявай това да стане. Аз съм сигурна, че ти го обичаш.... и че той също те е обичал. Сигурна съм, че за него ти също си била специална и че дори все още мисли за теб.
Сега идва най-трудната част. Да приемеш факта, че е край и трябва да гледаш напред. Известно време ще се чувстваш зле. Ще ти става много мъчно, когато го видиш и ще усещаш тази гадна празнота, но и това ще отмине. Най-важното е да не се предаваш. Разсейвай се с каквото се сетиш. Бъди с приятелите си. Все някъде ще срещнеш някой, сигурна съм. Заслужаваш го. Успех и горе главата!

sunshinepp
11-10-2009, 06:00
като цяло с "моето" момче имахме почти същата история..без късането и тръгването отново..знам какво ти е , но както казах по-горе..ще го забравиш..просто се примири,че тва нещо е станало защото трябва..защото някой така е казал,че трябва да стане..бъди сигурна,че ще се появи ТВОЯТ човек..правилния..този който ще те наранява..ще те обича , ще бъде до теб..но просто това не е момчето! Успехх..и знаеш,че ти можеш..не те познавам..но ако си събереш мислите..и се съвземеш и забравиш всичко ще си бъде Ок..не се хаби заради някакво момче,което дори не заслужава сълзите,които си изплакала за него..

cookie_master
11-10-2009, 07:58
ужасно тъжно наистина
съжалявам :(

dead_princess
11-10-2009, 08:03
Има решение.Хвърляш се от някой мост и всичко свършва. :)

много си оригиАнален бе.

soul1199
11-10-2009, 08:54
Прочетох всяка една написана дума... за мен това е приказка с ужасно тъжен край.
Според мен ти си страшно силна и точно сега не трябва да се предаваш. Имате страхотни спомени заедно, които не трябва да се забравят. Вярно е, че лошите неща, които са се случили слагат една мъгла над всичко хубаво, но не позволявай това да стане. Аз съм сигурна, че ти го обичаш.... и че той също те е обичал. Сигурна съм, че за него ти също си била специална и че дори все още мисли за теб.
Сега идва най-трудната част. Да приемеш факта, че е край и трябва да гледаш напред. Известно време ще се чувстваш зле. Ще ти става много мъчно, когато го видиш и ще усещаш тази гадна празнота, но и това ще отмине. Най-важното е да не се предаваш. Разсейвай се с каквото се сетиш. Бъди с приятелите си. Все някъде ще срещнеш някой, сигурна съм. Заслужаваш го. Успех и горе главата!

NamelessRomantic
11-10-2009, 08:54

много си оригиАнален бе.
Ми като не и се живее на момичето...нз всички изпадат в крайности.Става тъпо :/
По темата...еми трябвало е още първия път да го оставиш,но и аз съм бил на тоя хал,и аз не оставих....Ехх...
Ама и тоя скайп...4200 страници...Т'ва не е нищо! 8)

HristoGavrilov
11-10-2009, 09:07
:cry: :cry: :cry: Наистина много тъжно... :cry: :cry: :cry:

mahoni
11-10-2009, 09:11
Първо историята ти наистина звучи много интерсесно ама нещо ми е много напудрена.Наистина ли си гледала часа при първата ви целувка, че беше с някви минутки доста уточнен.Второ вие сте били на по 14г. нормално е да се обичате, но не си мислила че ще бъдете вечно заедно нали.Такава серизна любов идва в по късните години.Неможеш да очакваш момчето на 14 години да се задържи вечно до теб.Знам , че те боли и ти е трудно, но трябва да продължиш напред и двамата сте много малки и ще срещнете още много хора докато намерите истинската любов.Аз затова неразбирам 14 годишните незнам какво очакват от връзките си като то краят им винаги е ясен.

InloveAgain
11-10-2009, 09:19
невероятно хубава история.. и сия написала прекрасно,че някакси да те грабне докато я четеш.
Искам да ти кажа само да не се предаваш .. всичко ще отмине и отново ще бъдеш щастлива :)

st0rmer
11-10-2009, 09:50
Здравей! Като за начало историята ти е невероятна, просто неописуема. Да ти кажа, аз съм имал същият проблем. Преди имах връзка като твоята. На няколк пъти се карахмее, след това късахме и пак се събирахме. През есента тръгнахме и точно на първите 3-4 месеца скъсахме и веднага след това се оправихме. След това 1-2 месеца отново така докато накрая окончателно не се разделихме и то беше преди лятото, което е доста гадничко. Към средата на лятото обаче отново се събрахме до преди 3 седици и отново се разделихме, при което аз съм твърдо решен, че няма смисъл да продължаваме всичко това. Обичам я до полуда, но винаги човек трябва да знае кога да спре. Трябва да намериш начин да се оттървеш от тези мисли за него. Само те теглят надолу. Единственото, което не трябва да правиш е да се затвориш вътре в себе си и да не се самосъжаляваш за нищо. Просто се радвай, че си имала невероятни мигове с него, които ще ти останат красив спомен.

balu4ka
11-10-2009, 09:50
Хей,знам че ти е трудно ,но не падай духом , не трябва заради него да пилиш нерви,да страдаш по човек който явно не заслужава и вниманието което си му отделяла.Само ще кажа,че такива като него който не знаят кво искат ги остаяям на 1 месец-още.Вярно любовта е сляпа..но всичко си има граници ,нали ?
Трябва да го забравиш,като начало изтрий шибаните хронологии,илез с други момчета ,разведри малко обастановката,запознавай се с повече нови хора,общувай ,изтривай снимки .Изтриий го от съзнанието си (трудно е ,факт,но не невъзможно).

mahoni
11-10-2009, 09:55
Хей,знам че ти е трудно ,но не падай духом , не трябва заради него да пилиш нерви,да страдаш по човек който явно не заслужава и вниманието което си му отделяла.Само ще кажа,че такива като него който не знаят кво искат ги остаяям на 1 месец-още.Вярно любовта е сляпа..но всичко си има граници ,нали ?
Трябва да го забравиш,като начало изтрий шибаните хронологии,илез с други момчета ,разведри малко обастановката,запознавай се с повече нови хора,общувай ,изтривай снимки .Изтриий го от съзнанието си (трудно е ,факт,но не невъзможно).
Не мисля, че трябва да трие всичко свързано с него все пак той е бил важна част от живота й дълго време и това няма как да се промени.Тя е имала и хубави моменти с него.Просто трябва да се вземе в ръце и да продължи напред.

ByByy
11-10-2009, 10:10
винаги е така..винаги се случва да се влюбиш и да те боли после...няма какво да съжаляваш...приеми го...била си с този човек дълго време..изживяла си страхотни и незабравими моменти..но ти още от самото начало си знаела че няма да сте вечно заедно...просто времето ще те излекува..и спри да се самозалъгваш че той те обича :-) един човек ако наистина те обича просто няма да постъпи така... момчето иска да си изживее живота и си отваря от всякъде вратички ;) знам че е трудно да продължиш но я се замисли? Това се случва почти със всеки..и ако тръгнем така да не ядем да не ни се живее..какво ще стане от нас? мдамм..и аз така си помислих ;) просто бъди силна в живота има много по страшни и по трагични неща ...радвай се на живота и не се самосъжалявай..времето тече..животът е кратък..;) :)

ShawnMac
11-10-2009, 10:39

много си оригиАнален бе.
Като ти гледам ника , май си от партията на емотата :D
cut veins , no spam
tnx :-)

fenastz
11-10-2009, 12:02
...свършва ? :-o

kombarka
11-10-2009, 12:16
Прочетох цялата история. Много малко хора могат да почувстват това, което ти си преживяла. И вес пак макар и да сте раделени, всеки от вас е запазил незабравими спомени. :-) Нека бъдат вече само спомени и нищо повече :) Трябва да бъдеш силна.

balu4ka
11-10-2009, 12:45
Не мисля, че трябва да трие всичко свързано с него все пак той е бил важна част от живота й дълго време и това няма как да се промени.Тя е имала и хубави моменти с него.Просто трябва да се вземе в ръце и да продължи напред.

Ами да ама той я е наранявал доста пъти не мислиш ли ,хем я обича ,хем тръгва с нея и хоп започва да харесва друга :shock: ,след това пак късат ..той тръгва с бившата.А тя човек помни минутите ,часовете, датите ... :? .ММ ако не се стегне и не спре да гледа назад,като това което и предложих ,тя няма да бъде щаслива и най-лошото ще го иска отново до себе си ,пак и пак ... :?

mahoni
11-10-2009, 12:53
Човек неможе да изтрие миналото.Той си е бил част от нея не е нужно да се прави че не го познава и и даже да не се поздравяват.Спомените трябва да се пазят независимо дали се хубави или лоши.Аз съм твърдо против триенето на снимки, неможеш да забравиш хубавите си моменти, просто трябва да се приеме , че всичко е свършило било каквото било, чака я ново бъдеще, но незначи че трябва да изтрие всичко от миналото.

stupid0boy
11-10-2009, 12:53
Ще започна от нещо несмислено... Почти винаги обвиняваме себе си, нали??? Този човек незнам наистина ли те е обичал.... Но е можел да ти каже от самото начало, че просто иска да е с друга... не трябва да е дал искрица любов... защото вече е голям пожар.... Наистина някой хора не изпитват любовта.... Аз не мога да се поставя на твое място... наистина не мога.... Досега никой не ми е обръщал внимание.... Грзоното патенце съм явно... Това е друг въпрос.... Оо0Общо взето... историята е прекрасна.... Толкова си стрикна /или както се пише все тая/, че дори и час си запомнила... Може да си го чувала и от други хора, но нека и от мен да го чуеш: Има хора ,който умират от кеф, да гледат даден човек как страда :/ Съвета ми е.... опитай се да го забравиш.... Няма смисъл да си доразбиваш сърцето.... От личен опит :o :)

Irenchety
11-10-2009, 13:50
Докато четях цялата история сякаш нещо ме прободе в сърцето и сякаш почуствах ужасно силна болка тук отляво. :smt007 Може би защото и аз също както теб съм страдала много заради човека, когото обичам и знам че е трудно да бъдеш истински щастлив, защото все ще има нещо, което да ти пречи.Аз също трудно преживях раздялата с приятеля ми, сякаш отвътре нещо ме убива постоянно и все още не мога да се съвзема, но въпреки всичко имам надеждата, че ще се опрявя все някога. :) Разбирам колко си страдала и колко трудна връзка си имала и от собствен опит искам да ти кажа да не се предаваш.Просто продължи напред и горе главата.Все пак това, което не те убива те прави по-силен.Успех! :)

miShle
11-10-2009, 17:34
Благодаря много на всички за коментарите.Научила съм се да живея без него.. колкото съм била с него,толкова съм била и без него. Относно коментарите на някои, не не смятам да се хвърлям от никъде .. просто търся волята в себе си да продължа напред. Да този човек ме е наранявал жестоко много ,но това не винаги е било така. Някога той беше съвсем различно момче .. но така е хората се променят. Искам просто да кажа на хората,които не са намери истинката любов или на онези,които се побъркват от притеснения заради някое момче/момиче .. как да го заговорят или такива.. че това е нещо толкова по-лесно от това да се съвземеш след такава връзка.И много по-големи удари понасяме и през много по-тежки ситуации преминаваме.Аз съм сигурна,че живота ми те първа започва със изненадите си .. и знам колко други любовни трепети, може би ще развълнуват сърцето ми. Но това е в бъдещето .. за сега съм просто сигурна,че този човек въпреки всичката болка,всичкото разочарование, всички пъти,в които ме е разплаквал и тн въпреки всичко .. аз ще го обичам винаги и една част от мен мисля,че винаги ще го чака ... Дори и разумът ми да го отрича ......

buuu
11-10-2009, 17:59
:cry:

kombarka
11-10-2009, 18:14
Мисля, че едниствения начин да го забравиш е да си намериш друг, който може да те направи щастлива! :)

peshost
11-10-2009, 20:04
Лечението е просто - да си намериш друг. Сигурен съм, че щом се влюбиш отново ще пламне искра и надежда за живота. :)

FancyGirl
11-10-2009, 22:31
Най-добрият начин да забравиш един мъж е да се пъхнеш под завивките на друг... :P

ShawnMac
11-10-2009, 22:37
Най-добрият начин да забравиш един мъж е да се пъхнеш под завивките на друг... :P
Яж ми крака :-x 8) :-)

FancyGirl
11-10-2009, 22:38
Яж ми крака :-x 8) :-)

no spam, buddy
tnx [-X

kukli4kata001
11-10-2009, 23:26
О.О Много дълго.
извинявай, че няма да го прочета ама хич не ми се чете толкова дълго.. :shock:

miShle
11-11-2009, 00:42
О.О Много дълго.
извинявай, че няма да го прочета ама хич не ми се чете толкова дълго.. :shock:

А да съм те карала !?!?!?

ralityuy
11-11-2009, 10:18
Трябва да напишеш роман...Имаш талант...Пишеш много красиво...

А сега майтапа на страна....

Момиче ти просто ме просълзи...Много тъжа история... :cry:
Но пък може би така е трябвало да стане...
Вярвам,че отново ще намериш любовта...Трябва да вярваш и ти... :)

miShle
11-12-2009, 13:05
Някой ден ^^ :)

cinderella_gugutka
11-12-2009, 13:25
разплаках се докато 4етях историята ти ... в момента едвам пиша заради сълзите в о4ите ми.историята ти е страшно трогателна и ако някой напише 4е няма любов след като е про4ел това то задължително трябва да отиде на психиатър.разбирам колко ти е тежко.разбирам 4е неща от сорта-не е единствения,ще го забравиш след време,стегни се малко ,изобщо няма да помогнат и да облек4ат болката ти (все пак и аз съм минавала през същото макар и в малко по-лек вариант).но все пак опитай се да погледнеш на нещата от друг ъгъл.вярно е 4е те е наранил и сега се 4увстваш толкова слаба и безпомощна,но представи си какво щеше да стане,ако никога не го беше срещнала ,ако онова вътрешно 4увство не ти беше подсказало да се обърнеш към него?какво щеше да стане ако когато се върнеш назад в миналото и ги нямаше онези прекрасни и незабравими моменти?щеше ли изобщо да знаеш истинското зна4ение на любовта?Просто трябва да знаеш , 4е в живота всяко хубаво нещо се заплаща.Няма как да има само щастие без страдание.сега може да се 4увстваш ужасно,но трябва и да си благодарна за онези незаменими и незабравими моменти.повярвай ми,след време няма да гледаш така на нещата и ще дойде деня,когато пак ще летиш в облаците-убедена съм в това . :-)

SoStarstruck
11-12-2009, 22:15
Историята ти е прекрасна,може да се направи филм наистина...
И те разбирам чудесно,повярвай ми,моята история е подобна на твоята...
Аз също правя това нещо с датите като теб-когато видя как някой си е написал важна за него дата се опитвам да се сетя как съм се чувствала аз на същата дата...Дали тогава съм ГО познавала,или още не съм знаела за съществуването му,но както и да е...
И аз си пишех дълги чатове с моята любов,ратапях се като ме наречеше "бебе" или нещо от сорта...Но това е твоята тема,да не сменяме посоката ;]]
И така...както вече ти казах знам през какво преминаваш и ми се иска да можех да те посъветвам като другите-да ти кажа да го забравиш,да си намериш друг...Но много добре знам,че не става ПРОСТО така..Предполагам и останалите го знаят,но просто не знаят какъв друг по-подходящ съвет да ти дадат...И затова ще ти кажа истината-Да,със сигурност ще го помниш цял живот. Може би като детско увлечение или като истинско влюбване...Но от опит знам,че след като си вложила толкова енергия и чувства не би го забравила!...Но(има още едно "но") ще си намериш друг-човек,който ще обичаш истински и този път нещата ще се подредят перфектно за теб...Гарантирам ти го! ;]] Дотогава ще ти е трудно,но помни...Всичко,което се случва,се случва с точно определена причина :) Можеш само да си извадиш поуки от всичко това,не страдай-Щом не се е получило,значи не си заслужава сълзите ти. Късмет,не се предавай след всичко,през което си преминала! :)

Едит:
"...За мен е непосилно да му се правя на приятелка..когато в същото време го обичам до болка. Тази негова връзка ме наранява допълнително .. и сега от близо 2 месеца нито една дума не съм си разменила с него.Опитвам се да се самозалъгвам,че съм добре и че си живея супер яко. Но във вечери като тази жестоко ме избива на рев и сълзи и разбирам,че не мога да продължавам така.Чувствам се толлкова безсилна през всичко това. Вече не искам да го върна .. знам,че повече никога не бих си го причинила да съм с него. Колкото и в същото време да искам за изтичам пак при него.Буквално всеки ден се боря със себе си и срещу себе си .. Просто искам да успея да продължа напред,но просто не мога.Точно когато мисля,че съм то направила нещо все ме връща.И знам,че ще отмине и знам,че ще има други . и тнт просто .. искам пак да бъда щастлива без да изтръпвам всеки път когато го виждам.Без да ме боли всеки пък когато изникне някой спомен във съзнанието ми .. Искам да мога да продължа .. Просто не мога да приема,че той е успял да загърби всичко,което сме имали и да продължи ..

Сега 2 години по-късно .. имам чувството че съм на дъното, а съм още толкова малка и знам,че толкова още път има да извървя .."

Прекрасно написано,сякаш чета моята история :]]

miShle
11-18-2009, 23:01
Благодаря много на всички за коментарите и за съветите! :)

DarkBass
11-18-2009, 23:04
Поноже има адски много видове любов .. ако говориш за любовта оная в пълния смисъл на думата ... интересното ее че за нея край няма .. значи може само да намалее но краи не

miShle
11-18-2009, 23:11
Интересно е, че това съм го чувала и друг път. Даже и това се опитвам да си изясня от известно време ... дали тази любов ще се отложи за някой по подходящ момент в бъдещето или наистина кфото беше беше... Не спирам да си мисля,че това въпреки всичко не е свършило.И да може би съм наивна да си го мисля ... Просто искам веднъж завинаги да спре .. но то сякаш не спира.

DarkBass
11-18-2009, 23:15
От там вече си прайш изводи ... трябва да научиш правилото на "леката рака" тя ще си остане любовта но с тая лека рака .. демек да си над всичко да си кажиш ... "е ко" с времето просто почва да не боли така ...

mArMaLaDkA
11-18-2009, 23:15
Винаги единият обича малко повече и до края го боли.
Нямаш избор освен да изживееш всичко, да изплачеш сълзите, които имаш за него. Един ден просто ще секнат.
Съветите от рода на "забрави го, не е достоен", не помагат, нали?

Няма смисъл да се изписват някакви километражни постове. Поне аз не виждам смисъл. Затова смятам, че мнението на LadyDi е точно, защото в няколко реда тя казва това, което другите казват в 30. Трябва да преминеш през всичко това, за да успееш да го преживееш, а после и да го загърбиш. Убедена съм, че след време ще напишеш и една по-ведра тема, в която споделяш как си превъзмогнала въпросния и си намерила друго момче, което наистина те обича и уважава. ;}

Sunshine155
11-20-2009, 19:32
...или изчезва или остава
съжелявам мила :-)

Много вярно ..

BoBa4eWeR
11-20-2009, 19:48
значи любовта е просто едно привързване на 2 души...когато са заедно и са щасливи си мислят че има любов между тях... след краят просто единият се отдръпва има случай в който и 2мата се отдръпват... тъгуват 3 дена един за друг после всичко се забравя и просто си остават приятели в някой случай... а в други зарязаният изпада в истерия... и се скарват.. и така... :shock:

живота е много гаден,но понякога е много хубав

казано от един велик човек:Д

kidwestern
11-20-2009, 19:56
пишка ми се :(

prelastenata
11-20-2009, 20:02
Винаги има хора като теб и ще ги има. Много банално звучи, но почти всеки човек е минал през това иии колкото и да чуваш съвети ти имаш чувството, че при теб е по-силно и ти не можеш да се справиш. Иска се много усилие. Ако историята ти не беше толкова .. трогателна и написана по този начин, щях да ти кажа да се занимаваш с много неща, за да не мислиш за него, но в твоя случай не мога да ти дам съвет. Проумей, че времето ни е ценно, нали не искаш след време да съжаляваш за това,че една или две години си прекарала в мъка по някакъв глупак? Помисли за себе си поне малко. :-)

SweetyyBaby
11-25-2009, 16:11
+1 :)