PDA

View Full Version : Доведен

aleXXL
11-11-2009, 10:20
Здравейте,имам така да се каже "Доведен баща"!С майка ми се разбирам отлично но с него е различно!!!Постоянно ми се кара,всеки ден се прибира нервиран и си го искарва на мен и на майка ми!Имам и по-малък брат който е от него,с него той е много по-добър.Понякога ми идва да се изнеса!Съберала съм си багажа и съм го крила за да избягам тайно но никога не се получаваше!Какво да направя когато бях по-малка не беше така!Ходих и на психолог! :smt022 :smt022 :smt022

elito0o0o0
11-11-2009, 10:46
И-З-Н-Е-С-И С-Е ,но заедно с майка си и по-малкия си брат,защото още малко и може да почне да ви бие ;) Или кажи на майка си,че ти е дотегнало.. знам ли.. Майка ти не може да си подбира мъжете ;)
Вариант1-изнеси се
Вариант2- накарай майка си да се разведе...
п.с. това е лично мое мнение..

btw на колко години си?

DJEB
11-11-2009, 10:54
^ е няма да могат да вземат и по-малкия и брат,защото е син на бащата

aleXXL
11-11-2009, 11:49
И-З-Н-Е-С-И С-Е ,но заедно с майка си и по-малкия си брат,защото още малко и може да почне да ви бие ;) Или кажи на майка си,че ти е дотегнало.. знам ли.. Майка ти не може да си подбира мъжете ;)
Вариант1-изнеси се
Вариант2- накарай майка си да се разведе...
п.с. това е лично мое мнение..

btw на колко години си?

на 14 попринцип ще се пробвам да направя нещо по въпроса но не знам дали ще успея да ги разделя :-o :-o А така ми се иска защото истинския ми баща много ме обича и аз искам майка ми да се раздели с "мъжа" и!!!

kriSko94
11-11-2009, 11:49

глупости на куб!!! :shock: това какво общо има??? да не е с аларма,че когато го изведат започне да пиука.. :razz:

значииии.. аз също съм дете на разведени родителите, живея при майка ми, преди 8 години (бях на 7 години) исках майка ми да се разведе с мъжа си... е, ревах, заплашвах.... не стана... не че човекът ме е тормозел,просто не го харесвах :? майка ми тогава ми обясни,че не мога да искам от нея да се разделят, само защото на мен така ми е скимнало :x след време свикнах, след това започнхаме да се разбираме.. както и да е,

просто 1то мнение- да избягаш с майка си и брат си- е нелепо... предполагам майка ти не мисли същото,както ти, за 2я ти баща, образно казано..( можеш да имаш само доведени братя и сестри ;) )

говори с нея за поведението му, предполагам отговорът ще бъде,че си въобразяваш и т.н. ... след това, ако събереш кураж, може да се опиташ да говориш с него по темата, да му кажеш,че и на теб не ти е много готино да живеете заедно,но заради щастиетно на майка ти- да има теб,брат ти и него, трябва да стигнете до компромис. :) ще следя темата, успех :) :-)

п.п.:говори с баща си ;)

d3sincet0y
11-11-2009, 12:33
ами пробвай се още малко време... седнете четиримата някой ден и ясно кажи как се чувстваш и какво не ти харесва и ако и след това нещата не се променят, може да отидеш при биологичния ти баща... щом казваш, че много те обича, надали ще има против да останеш при него

auraX
11-11-2009, 13:18

глупости на куб!!! :shock: това какво общо има??? да не е с аларма,че когато го изведат започне да пиука.. :razz:

значииии.. аз също съм дете на разведени родителите, живея при майка ми, преди 8 години (бях на 7 години) исках майка ми да се разведе с мъжа си... е, ревах, заплашвах.... не стана... не че човекът ме е тормозел,просто не го харесвах :? майка ми тогава ми обясни,че не мога да искам от нея да се разделят, само защото на мен така ми е скимнало :x след време свикнах, след това започнхаме да се разбираме.. както и да е,

просто 1то мнение- да избягаш с майка си и брат си- е нелепо... предполагам майка ти не мисли същото,както ти, за 2я ти баща, образно казано..( можеш да имаш само доведени братя и сестри ;) )

говори с нея за поведението му, предполагам отговорът ще бъде,че си въобразяваш и т.н. ... след това, ако събереш кураж, може да се опиташ да говориш с него по темата, да му кажеш,че и на теб не ти е много готино да живеете заедно,но заради щастиетно на майка ти- да има теб,брат ти и него, трябва да стигнете до компромис. :) ще следя темата, успех :) :-)

п.п.:говори с баща си ;) 2рия баща се казва мащех доколкото знам поправете ме ако греша

kriSko94
11-11-2009, 13:45

.....

.....
п.п.:говори с баща си ;) 2рия баща се казва мащех доколкото знам поправете ме ако греша

неее,сега се сетих... 2я баща се казва "пастрок", 2та майка- 'мащеха ' ;)

Lifash
11-11-2009, 13:47
Пастрок^^
Да избягаш е глупаво решение,само на 14 си,къде ще идеш..Вярно,има много оправни млади хора,които от рано живеят сами,но 14...не е добра възраст за самостоятелен живот (:
Вариант да се преместиш при баща ти няма ли?

DJEB
11-11-2009, 14:13

мисълта ми беше,че има възможност пастрокът да вдигне полицията и някви такива,шото все пак тва дете е негово и един вид може да се приеме и като отвличане ако щете...
просто преди да се вземат такива решения трябва да се обмислят и последиците

Peshec
11-11-2009, 14:50
И аз това щях да питам..

aleXXL
11-11-2009, 16:04

мисълта ми беше,че има възможност пастрокът да вдигне полицията и някви такива,шото все пак тва дете е негово и един вид може да се приеме и като отвличане ако щете...
просто преди да се вземат такива решения трябва да се обмислят и последиците

Той е полицията!А и сега като се сещам,биологичния ми баща също е полицай и малко ревнува(биологичния)защото аз и на пастрока му викам"Тате"може биологичния ми баща да му е казал нещо!!!Офф не знам ама положението е много зле!

mrtn
11-11-2009, 16:11
Ами, май няма друг начин, така че там оставаш, поне навърши 18 и тогава ставай самостоятелна.

chereshkaa
11-11-2009, 17:55
Поговори с него,кажи му как се чувстваш и го помоли да си подобри държанието си към тебе и майка ти :) :)

mimsit0o0o
11-13-2009, 15:08
Ти пък!!!...Александро вред ли си ма??? :D :D :D Е верно не съм била в вас тогава,ама когато съм във вас тях все ги няма ваште,но мисля че не е толкова зле! :shock: :shock:

kotetokateto
11-13-2009, 15:24
Поговори с него,кажи му как се чувстваш и го помоли да си подобри държанието си към тебе и майка ти :) :)

Пастрок^^
Да избягаш е глупаво решение,само на 14 си,къде ще идеш..Вярно,има много оправни млади хора,които от рано живеят сами,но 14...не е добра възраст за самостоятелен живот (:

+1

SunnyTime
11-14-2009, 17:28
Ами не знам..Майка ти не може ли да вземе решение какво да направи?
Ами ако и тя е недоволна просто го зарежете.Не виждам смисъл само да седите и да страдате с този господин.