View Full Version : ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
DarkBass
11-16-2009, 21:35
1 огромна грешкаа .. да постнеш тема тука никой неможе да ти помогне освен ваще :)
BePoHuKa
11-16-2009, 21:46
Кажии на ваще..И все още ги има тези индивиди.. поне да беше прочел 2-3 коментара над твоя момичето е казало, че отива да прави аборт, вие още не сте разбрали, че е казала на техните :-x Много се ядосвам някой като не знае, но за да стане мега фен, решава да напише нещо :x
DarkBass
11-16-2009, 21:58
Случайно да виждаш че момичето прави глрешка СЛЕД грешка ... че да наблягаш на това което си мислиш че не съм (за себе си) видял ?
Случайно да виждаш че момичето прави глрешка СЛЕД грешка ... че да наблягаш на това което си мислиш че не съм (за себе си) видял ?Да роди ли очакваш случайно?? Ако твоето гадже беше на 15, а ти на 16, на дали щеше да си толкова корав. :?
BePoHuKa
11-16-2009, 22:06
Случайно да виждаш че момичето прави глрешка СЛЕД грешка ... че да наблягаш на това което си мислиш че не съм (за себе си) видял ?Това мнение към мен ли е отправено? :-o
убиха бебенцето :(
не наистина тъпо е :?
DarkBass
11-16-2009, 22:23
не казвам да роди .. естествено чее е малка за такива неща .. идеята е да направии тва което иска така и ще стане просто трябва техните да са зад нея .. защото тоя момент... ее адски труден ии няма ли подкрепа може да рухне
Няма ли да ти тежи на съвестта това че си убила човек ? живо същество ... задръж го ... ще пропуснеш една година ... голяма рбота как един ден ще кажеш на "потенциалното" ти дете че е имало братче или сестриче ... момиче опичай си акъла .... а на бащата му разбий устата ... неграмотник как казваше един съфорумник да спукаш презерватив е се 1 дъниш кратуна ... не става лесно ...
А как си представяш дете да гледа дете? Защо трябва да го наказва за това, че тя самата не може да носи отговорност за действията си?а как си представяш дете на 15 да прави секс ??? :-x
Няма ли да ти тежи на съвестта това че си убила човек ? живо същество ... задръж го ... ще пропуснеш една година ... голяма рбота как един ден ще кажеш на "потенциалното" ти дете че е имало братче или сестриче ... момиче опичай си акъла .... а на бащата му разбий устата ... неграмотник как казваше един съфорумник да спукаш презерватив е се 1 дъниш кратуна ... не става лесно ...
А как си представяш дете да гледа дете? Защо трябва да го наказва за това, че тя самата не може да носи отговорност за действията си?а как си представяш дете на 15 да прави секс ??? :-x
ти и приятелката ти на колко сте бе ?! 17-18 и 16 нали?
kalpazanka
11-17-2009, 05:28
Изправя ми се косата, като чета редовно теми от сорта "Бременна ли съм?", "Може ли да се забременее така?", "На 18 съм и имам резултат ПАП 3Б- какво да правя? Правилно ли е това лечение?"
ама като са кухи и не мислят за последиците от действията си, нека поне не наказват още /поне/ 1 същество за това, че между ушите им цари космически вакуум.
В други теми по друго време съм писала, че секс трябва да започнеш да правиш, след като навършиш 18, защото, както в тази ситуация- става мазало. Не може още задника и носа си да избърше самостоятелно, а тръгнала секс да прави. Като не могат да носят отговорност за своите действия и не могат да се справят с последиците, да играят на криеница, стражари и апаши и да стискат 1 аспирин между краката! Досега не съм чула някой да е умрял от въздържание!
P. S. Това е лирическо отклонение вследствие провокацията на Pesenta.
olive_oil
11-17-2009, 06:23
хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
няма да ни е до такива изказваня, нито ще ни е да пишем по форуми за това кво да правим при такъв сериозен проблем (ако наистина не е ебавка темата) ;)
миличка тук има теми, които не са ебавка и понякога хората наистина разчитат на нас за съвет. Незнам от колко време си във форума, но си личи че неможеш да различиш темата-ебавка от сериозната тема ;)
хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
няма да ни е до такива изказваня, нито ще ни е да пишем по форуми за това кво да правим при такъв сериозен проблем (ако наистина не е ебавка темата) ;)
миличка тук има теми, които не са ебавка и понякога хората наистина разчитат на нас за съвет. Незнам от колко време си във форума, но си личи че неможеш да различиш темата-ебавка от сериозната тема ;)
Да бе ... много кофти има 1 сериозна тема на 1001 несериозни
и всеки ругае :x
Да еба боклуците ви, момичето има нужда от помощ вие си правите
гавра с нея ! Малоумници заспали !
За такива като вас - БАН !
/* До авторката: БРАВО ! Много смело си постъпила като си казала
на ваще !
После кажи как е минало всичко, за да знаят какво ги чака
всички, които правят секс и незнаят какви могат да бъдат последствията от него :)
DarkBass
11-17-2009, 09:53
Тук е момента да кажа
Да бе ... много кофти има 1 сериозна тема на 1001 несериозни
и всеки ругае :x
Да е** боклуците ви, момичето има нужда от помощ вие си правите
гавра с нея ! Малоумници заспали !
За такива като вас - БАН !
/* До авторката: БРАВО ! Много смело си постъпила като си казала
на ваще !
После кажи как е минало всичко, за да знаят какво ги чака
всички, които правят секс и незнаят какви могат да бъдат последствията от него :) \:D/
А как си представяш дете да гледа дете? Защо трябва да го наказва за това, че тя самата не може да носи отговорност за действията си?а как си представяш дете на 15 да прави секс ??? :-x аз пък като те гледам теб ти не,че не си на 15-16.. ама иначе голяма компетенция удряш.. 8) има ли значение на колко е.. аз също съм започнала да правя секс на 15 години.. и не съм умряла.. просто бях (и съм) доста разумна и такива издънки не съм имала.
Тва,че не са се опазили с нейния приятел.. не е виновна само тя.. (той на колко да е 17-18??? ,че той като е по голям да не би да има по малка вина от нея).
Честито!
Абе как ги късате тия презервативи немога да разбера?! :-o
И аз се чудя сигурно го раздавам много ХАРД !!!
CrAzYyYy
11-17-2009, 14:53
и ся до къв извод се стигна? :-o
и ся до къв извод се стигна? :-o
Момичето е направило аборт днес. :)
Извинявайте че не писах доста време,но нямах интернет. Утре ще правя аборт и много ме е страх...Благодаря на всички за подкрепата и съветите.Дано всичко мине гладко,без усложнения.Още веднъж благодаря!
Ето как^ :)
beretta92sd
11-17-2009, 20:03
ПО хубаво да направи аборт на тая възраст ако тръгне да разжда е малко рисково и за нея, може да умре при раждането.Казваш на гаджето да дава лева щото той е направил белята и да ходиш да правиш аборт колко е то 150-200 лв.Като ти се е скъсал презерватива що неси взела ескапел на другия ден или веднага или гаджето ти изобщо не му пука и не му се дават 30 лв за ескапел.Който е направил белята в случая момчето трябва да понесе отговорност и сега да плаща за аборта като не му са се двали 30 лв преди туй.
ПО хубаво да направи аборт на тая възраст ако тръгне да разжда е малко рисково и за нея, може да умре при раждането.Казваш на гаджето да дава лева щото той е направил белята и да ходиш да правиш аборт колко е то 150-200 лв.Като ти се е скъсал презерватива що неси взела ескапел на другия ден или веднага или гаджето ти изобщо не му пука и не му се дават 30 лв за ескапел.Който е направил белята в случая момчето трябва да понесе отговорност и сега да плаща за аборта като не му са се двали 30 лв преди туй.
ЗА 1037107340174017049104109471 ПЪТ: МОМИЧЕТО Е НАПРАВИЛО АБОРТ! КАКВО ТОЛКОВА ТРУДНО ИМА ДА ПРОЧЕТЕШ ПОСЛЕДНИЯ КОМЕНТАР НАД ТВОЯ? :x
^ що мъжа все да е виновен бе?! http://www.laymark.com/i/cz/cz53.gif
...
http://s16.rimg.info/025315c319ea7963eda558a57b911604.gif
:-o ох,незнам кво да кажа докато четох ми стана много гадно :( Дано никой да не изпада в такава ситуация. :smt022
viki7uyuu
11-18-2009, 08:30
аз сЪщ0 мiсля ч3 3 наi-правiлн0 да каж3ш на р0дiт3лiт3 сi к0лк0т0 с3 м0ж3 по-ск0р0.д0к0лк0т0 знам л3гал3н аб0рт м0ж3 да с3 направi сан0 д0 10 с3дмiца iнач3 става 0пасно #-o :-k такач3 п0бЪрзаi. :)
аз сЪщ0 мiсля ч3 3 наi-правiлн0 да каж3ш на р0дiт3лiт3 сi к0лк0т0 с3 м0ж3 по-ск0р0.д0к0лк0т0 знам л3гал3н аб0рт м0ж3 да с3 направi сан0 д0 10 с3дмiца iнач3 става 0пасно #-o :-k такач3 п0бЪрзаi. :)
http://www.pic4ever.com/images/ugly004.gif
:razz: :razz: :razz: :smt119
аз сЪщ0 мiсля ч3 3 наi-правiлн0 да каж3ш на р0дiт3лiт3 сi к0лк0т0 с3 м0ж3 по-ск0р0.д0к0лк0т0 знам л3гал3н аб0рт м0ж3 да с3 направi сан0 д0 10 с3дмiца iнач3 става 0пасно #-o :-k такач3 п0бЪрзаi. :) :smt097 като прочетеш темата тогава ще пишеш разбрали ве !!!ееееееееее писна ми да пишат някакви малоумни и непрочели темите хора за 99999999999999999999999999999999999999999999999999 999999999999999999 казвам момичето е казало на родителите си!!! вече и писна еееее само за да стане супер фен ,фен или нещо от сорта да пуска някви коментари дето....охх преалено много време ти отделих и на всички малоумници като тебе в тоя форум :-x :-x :smt097
aloveyou
11-18-2009, 11:22
Извинявайте че не писах доста време,но нямах интернет. Утре ще правя аборт и много ме е страх...Благодаря на всички за подкрепата и съветите.Дано всичко мине гладко,без усложнения.Още веднъж благодаря!
ее как мина ?
revolver
11-18-2009, 13:00
:lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
renchence
11-18-2009, 22:40
@ suniii:
Мога да ти кажа едно голямо браво и евала защото си проявила кураж да кажеш на родителите си. В крайна сметка, всеки прави грешки. И моля ви, замислете се преди да обвинявате. Помислете вие как ще се чувствате, ако бъдете на нейно място.. И какво значи това "аз имам акъл, няма да направя такава грешка"??? Ами ако просто е било писано да се случи на вас?! Айде стига глупости, имали сте били акъл. Вс сме хора - всеки може да го сполети нещо толкова неприятно, колкото това.
Мацка, знам че след аборта няма да ти е до писане във форума, но дано да споделиш как е минало и как се чувстваш сега. Най-искренно ти пожелавам много много късмет. Дано всичко да се оправи.
П.П : надявам се поне 2-3ма да се замислят над това, което написах, че ми дожеля повече за хората, които смятат, че са нещо повече от другите като напишат коментар от типа "въри се гръмни", "да си мислила", отколкото за самата съни.
Наистина се надявам 2012 да е края, че според мен хората сме стигнали до предела на идиотщината си.
Единственото, което ни различава от животните са съвестта и съпричасността към другите. Само дето в много индивиди и двете качества вече липсват.
Най-накрая се всичко свърши добре :) :) Чакаме те отново , липсваш ни и нека да ти е като обица на ухото!!! SAFE SEX !!!
Edit: Намали снимката с револвера че разтягаш всички страници !!!!
Най-накрая се всичко свърши добре :) :) Чакаме те отново , липсваш ни и нека да ти е като обица на ухото!!! SAFE SEX !!!
Не е проблема в този с револвера, ами в стелито с 150000000000 деветки, които е написала
Не е проблема в този с револвера, ами в стелито с 150000000000 деветки, които е написаласъжелявам :oops: просто се изнервих то бива бива такова нещо ама... :x 8-)
Не е проблема в този с револвера, ами в стелито с 150000000000 деветки, които е написаласъжелявам :oops: просто се изнервих то бива бива такова нещо ама... :x 8-)
а сега го редактирай коментара!!! Не стига,че на оня смешният ламаринен пистолет разтяга страницата,а ми и ти още повече. Дай на Edit и изтрий тея 9ки http://www.laymark.com/i/m/m080.gif
DopeStarsInc
11-19-2009, 17:30
Честито мамо!(колко съм жесток, как ли спя спокойно?!)
pacheto94
11-19-2009, 17:51
хах кофти тръпка :?
мисля че всяка майка би разбрала дъщеря си.. освен това абортите вече са на достъпни цени...само без паника случва се,другия пат като се случи подобно нещо вземи веднага мерки за да не се налага да се стига до тук.
мисля че всяка майка би разбрала дъщеря си.. освен това абортите вече са на достъпни цени...само без паника случва се,другия пат като се случи подобно нещо вземи веднага мерки за да не се налага да се стига до тук.аборта вече е направен :?
Vichko0o
11-19-2009, 23:13
Много ми е чудно как ги късате тея презервативи ? Аз с флекса не мога да го срежа... Ся като направи аборт има опастност никога повече да няма деца, да има усложнения, проблеми, чудеса... Със здраве от мене и се забавлявайте ;)
Ето до какво води некадърната, необразована, деградирала сегашна "младеж".
bloodsss
11-20-2009, 08:07
Значи!!! Взимаш един аспирин (да е от по-старите, които се разграждат по-лесно) и си го слагаш между коленете. Стискаш колкото сила имаш и докато се натроши, вече трябва бебето да е изхвръкнало. :smt079
Ако темата не е ебавка, отивай право при ваще. Няма смисъл да го криеш, защото все някога ще разберат. Можеш да си избереш по-либералният родител а.к.а. майката. Казваш само на майка ти, пък тя или ще убеди баща ти, или ще те заведе на лекар и няма да му казва. Винаги е по-лесно на майката да разбере, че дъщеря й е сексуално активна. GL!
dimitar_ak
11-20-2009, 11:01
Спомни си какво ваще обичат за пийване. После им сготвяш една вечеря. Сипваш им по едно питие и казваш "мамо, тате, ще си имате внуче"
ей ма,че сте прости... Бах му майката вижте 2-3 поста по-назад бе... Фак...
seduction1mplex
11-20-2009, 16:07
Повечето са супер коравосърдечни,обаче с право...Тея дето прекарват по повече време във форума или го следят са се нагледали на теми "бременна съм" или "бременна ли съм" и всяка нова тема им се струва вече смешна,защото е поредната ...
anyfany2
11-20-2009, 16:13
Посъветвай се с родителите си ! :-) Ако те е срам.. посъветвай се с някой близък - брат, сестра, леля, чичо.. Има едни хапчета, които докторът ти може да ти даде.. щом са минали само 10 дни.. :( Желая ти успех ! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
kalpazanka
11-21-2009, 06:59
Спомни си какво ваще обичат за пийване. После им сготвяш една вечеря. Сипваш им по едно питие и казваш "мамо, тате, ще си имате внуче"
Няма да имат. Момичето е направило аборт.
sunshinepp
11-21-2009, 07:07
хора как да кажа на родителите си че съм бременна...и какво да правя въобще??? на 15 години съм...преди 10 дни го правих с гаджето си и презерватива се скъса вчера си направих тест и се оказа положителен...страшно съм притеснена и всяка помощ ще ми е от полза!!!!!
не знам, но си мисля че ако наистина беше БРЕМЕННА едва ли щеше да седи просто така и да пише в някакъв форум за да пита някой си как да каже на техните..да каже на родителите си ще е най-лесната част!!! :-x :-x
Sunny_stz
11-22-2009, 20:27
Значи!!! Взимаш един аспирин (да е от по-старите, които се разграждат по-лесно) и си го слагаш между коленете. Стискаш колкото сила имаш и докато се натроши, вече трябва бебето да е изхвръкнало. :smt079
Ако темата не е ебавка, отивай право при ваще. Няма смисъл да го криеш, защото все някога ще разберат. Можеш да си избереш по-либералният родител а.к.а. майката. Казваш само на майка ти, пък тя или ще убеди баща ти, или ще те заведе на лекар и няма да му казва. Винаги е по-лесно на майката да разбере, че дъщеря й е сексуално активна. GL!
Стига сте писали глупости без дори да си направите труда да поразгледате темата.Момичето ВЕЧЕ Е НАПРАВИЛО АБОРТ!
Хубаво,че е направила,ама за нейната възраст никак не е добре това!!!До колкото знам,вече могат да се правят аборти с така наречения вакум,не знам как става това ,но го мернах някъде и вече е по-безболезнено,така не те изстъргват!!Дано не и повлияе за в бъдеще и да няма деца вече,все пак е на 15 години бахти!!!Като се скъса презерватива защо не взе хапче за спешна контрацепция,ескапел???Друг ия път,ако стане така,веднага хапчето!На мене ми се случи да се скъса и взех ескапел,но не го пий често!!!На 2,3 месеца се пие,даже и това е много,никак не е полезно това хапче!!!Късмет за в бъдеще!!!
По хубаво да разберат от теб, отколкото да ги викнат 1 ден в болницата и да им кажат "Честито,станахте дядо и баба"...В крайна сметка , те могат да ти помогнат...а след всичко , ще си изтърпиш няколко седмици викане на главата :)
По хубаво да разберат от теб, отколкото да ги викнат 1 ден в болницата и да им кажат "Честито,станахте дядо и баба"...В крайна сметка , те могат да ти помогнат...а след всичко , ще си изтърпиш няколко седмици викане на главата :)
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
Четене с разбиране? ВТФ!? :shock:
Така е като се купуват презервативи от 50 стотинки ..
milickata
11-22-2009, 23:15
Повечето са супер коравосърдечни,обаче с право...Тея дето прекарват по повече време във форума или го следят са се нагледали на теми "бременна съм" или "бременна ли съм" и всяка нова тема им се струва вече смешна,защото е поредната ...
Да може да е поредната тема...но дойде ли ти на главата не мислиш колко хора са преживели това,а как да си помогнеш....така че всеки си го изживява лично (нищо че и др са попадали в сходни ситуации)...иначе на авторката и пожелавам да няма никакви усложнения и право напред :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
milickata
11-22-2009, 23:22
Признавам си че от скоро имам рег в сайта...но преди това съм чела редовно темите....и не смятам, че точно тази тема е ебавка....за това реагирах така срещу неподготвените изказвания на някой хора....
Признавам си че от скоро имам рег в сайта...но преди това съм чела редовно темите....и не смятам, че точно тази тема е ебавка....за това реагирах така срещу неподготвените изказвания на някой хора....
подкрепям те и аз съм нова но следях темите.. наистина темата е доста важна и пожелавам на авторката успех... :(
martin92
11-24-2009, 20:29
Абортът е най-долното нещо, което една жена може да направи. Не знам с каква съвест ще живееш сега! Та ти все едно си убила човек, то не все едно ами направо си е така. Всеки греши, но никога не трябва да търси най-лесния начин да избяга от това. От този аборт знаеш ли, че един ден, недай си Боже, е възможно да не можеш да имаш деца!!! Може би ако беше поне на 18 нямаше да постъпиш така, възрастта те плаши и е нормално. Но все пак, мисля че родителите ти щяха да ти помогнат, по -скоро щяха да ти викат ако не беше забременяла отколкото сега. Възмутен съм наистина...
Sunny_stz
11-24-2009, 21:28
Абортът е най-долното нещо, което една жена може да направи. Не знам с каква съвест ще живееш сега! Та ти все едно си убила човек, то не все едно ами направо си е така. Всеки греши, но никога не трябва да търси най-лесния начин да избяга от това. От този аборт знаеш ли, че един ден, недай си Боже, е възможно да не можеш да имаш деца!!! Може би ако беше поне на 18 нямаше да постъпиш така, възрастта те плаши и е нормално. Но все пак, мисля че родителите ти щяха да ти помогнат, по -скоро щяха да ти викат ако не беше забременяла отколкото сега. Възмутен съм наистина...
Ти луд ли си???Та тя е на 15 години!!!Как ще ражда??Самия и организъм не е готов за токова нещо!!!Тя не е достатъчно зряла за да роди!Също така още е ученичка!Знаеш ли колко трудно да се отгледа едно бебе?Едва ли знаеш!Аз съм на 20 години и ако забременея бих направила аборт ,защото съм студентка и не мога да гледам бебе!!!Може да е ужасно ,но се налага и дано се налага все по-малко не дай си боже да не става!!!Но такива неща има в живота и ще има!Не само че възраста и не е подходяща,ами и тя самата не е готова за това!Та тя е само на 15 живота е пред нея,има да види толкова много неща преди да роди дете!!!Моля ти се!!!Замисли се преди да говориш!
КЛЮЧ!!! момичето вече е направило аборт такаче КРАЙ!!! :x
bananjanet
11-24-2009, 22:49
аборт :o
Според мен най правилния иззбор е да се самоубиеш не само че ще ни оттървеш от 1 идиот който в момента е на този свят ами и един бъдещ идиот вутре в теб или ако се роди дано не се метне на майка си да се разкрачва за всеки за щело и нещяло :smt025 :smt065
Значи вземаш един нож.
Наостряш го доволно.
Забиваш си го в пъпа.
Вадиш и повтаряш около 5-6 пъти.
Успех.
последните 2мата сте моуу оригинални,получавате "+"-чета http://s3.rimg.info/01858284ba1ec8d5546009249abdd540.gif
последните 2мата сте моуу оригинални,получавате "+"-чета http://s3.rimg.info/01858284ba1ec8d5546009249abdd540.gif
Ми като е малоумна така бе на мен как не ми са късат капути секи капут се тества преди да се пусне в употреба проверява се има ли дупки някаде по него ( ся щи обесня как става тфа презерватва се пълни с вода и се пуска елактричество и се потапя в друг съд пълен с вода и ако апаратурата от чета че в тоя 2рия съд има вода - капута има дупка и нестава до 19 л събира капута преди да се скъса как стават тия номера при вас незнам) ......
моето момче,к'во ми се обясняваш тука? Тези работи ги знам още преди да те направя. :( И прочети по-нагоре - Момичето вече е направило аборт и бля бля бля... Темата е за заключване вече и то как се късат презервативите:
http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0
Няма ли кой да заключи най - накрая тая тема .. каквото беше беше .. :?
уха,15 абе както за пореден път виждате, че секса не е шега работа.Да неме мислите за сухар ама ми се струваш малко малка въобще да си го правила ама... е казвай да ваште какво друго ти остава, нема как до го скриеш.Ох малееееееее отчайвам се като чета такива теми :?
milickata
11-25-2009, 19:06
ПОСЛЕДНО ЗА ВСИЧКИ КОИТО СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА ДАДАТ МЕНИЕ,А НЕ СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА ПОЧЕТАТ 5 МЕНИЯ ПО-НАГОРЕ...МОМИЧЕТО КАЗА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И НАПРАВИ АБОРТ
МОМИЧЕТО Е НАПРАВИЛО АБОРТ! КАЗА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И МАХНА БЕБЕТО! КАКВО НЕЯСНО ИМА, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ С НЕНАВРЕМЕННИТЕ МНЕНИЯ? :-x
gangsterpimp
11-25-2009, 21:52
как ше скъс@те кондом@ ъе я се факау ти да немаш зъби в пу*ката ъе или радияция да разяде ЕЕЕ :x
milickata
11-25-2009, 21:59
как ше скъс@те кондом@ ъе я се факау ти да немаш зъби в пу*ката ъе или радияция да разяде ЕЕЕ :x
лелее я вижж колко сме з@б@вни
плащаш двойно и никой няма да разбере за аборта. Врънкай гаджето за кинти и бягай в болницата.
smileforyou12
11-25-2009, 22:12
Явно темата е приключена.