- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
хора как да кажа на родителите си че съм бременна...и какво да правя въобще??? на 15 години съм...преди 10 дни го правих с гаджето си и презерватива се скъса вчера си направих тест и се оказа положителен...страшно съм притеснена и всяка помощ ще ми е от полза!!!!!
Честито!
Абе как ги късате тия презервативи немога да разбера?!![]()
Явно не си достатъчно зряла ,че да правиш Секс... Не мисли ,а просто кажи на родителите си.Ще се разтроят ,но ще те подкрепят ,а на теб това ти трябва в момента !!!
Уа-Уа
Отиваш и казваш ко му има... 1-2-10-седмица мрънкания,ама ще те подкрепят.
Станислава
Яко прецакана.. но те са 1ствените който ще те подкрепят макар и да не мислиш така.. срам не срам няма какво да правиш кажи им още сега
Ми да си мислила ма.. Пу да ви знам!..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Направи втори тест, иди на гинекоолог и, ако наистина си бременна им казваш веднага, защото колкото повече чакаш, толкова по-лошо става.![]()
Близнаци ли искаш,от различни бащи?!
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Направи си и втори тест колкото може по-бързо...и ако се окаже положителен имате 3 възможни варианта :
1. Казваш на вашите....според мен ако не са свръх либерални няма да те разберат,защото все пак са ти родители и едва ли те възприемат като сексуално активен човек на такава възраст...какво говорим за бременност
2. Казвате само на родителите на момчето....все пак те 100% биха го риели доста по-леко от родителите ти...и правиш аборт
3. Не казвате на родителите си а евентуално намираш някоя приятелка над 18 и праиш аборта....но трябва да имате нужните пари с гаджето ти...и искам да кажа че има клиники, където правят аборти и на непълнолетни без подпис на родител (малко нелегално)....думата нелегално да не те плаши...ще си в ръцете на специалисти, които просто си затварят очите за такива случаи за да изкарат пари ест...
самообеси се![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Закъсала си го! Тичай им казвай, че може си имат внуче!
И къ' па' го съдрахте тоя КондоМ?
![]()
хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
^ Ако беше това наистина то момичето щеше да се побърка тука да отговаря на всеки коментар. Всеки ден някой се забавлява също като нас. Няма да се извисим като гинеколози,уролози,а бе всякакъв вид доктори то поне като комици да се прочуем.![]()
Станислава
няма да ни е до такива изказваня, нито ще ни е да пишем по форуми за това кво да правим при такъв сериозен проблем (ако наистина не е ебавка темата)Първоначално написано от milickata
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Правилно! Аз лично съжалявам за постъпката ми..! Но най-добре остава да си каже на родителите истината и да отиде на гинеколог и след това да направят това което смятат за най-добре!Първоначално написано от milickata
![]()
Ами ако са 4 ?Първоначално написано от Passi0n
![]()
Ако на мен се беше случило няаше да пиша във форума за съветПървоначално написано от milickata
А и на 15 нямах намерението да правя секс..пак добре че момичето не е от 13 годишните кифли, които се по-навътре с материала от 19 годишните примерно
![]()
А към авторката - както казаха прави 2ри тест и ходи при чичко гинеколог и чак когато си убедена че си бременна кажи на ваще..не ги ядосвай излишно, а накрая да се окаже че не си бременна..често тестовете послъгват.
Успех![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Ъъъ ми ЧЕТИРИзнаци?Първоначално написано от CrAzYyYy
![]()
Станислава
Знае ли се? Може да е нЕкой млад талант..Първоначално написано от Passi0n
![]()
Първоначално написано от XxTheOnexX
ммм тестовете са около 99% сигурни...така че два теста да се окажат положителни и да не е бременна е доста трудно....а пък тя ако почака още малко ще усети веднага измененията в тялото си...но я съветвам да чака в никакъв случай
А относно това, че ако на вас ви се беше случило нямаше да имате време да пишете във форумите едва ли е така...какво шяхте да направите...мисълта предполагам е побъркваща и трябва да поиска съвет от някого, а непознатите са много добра алтернатива, защото едва ли е горда със себе си за да сподели на приятели,познати или родители