Влез

View Full Version : Ескапел и последствия

Sunny_stz
11-12-2009, 10:08
Преди 2,3 седмици пих ескапел,поради обясними причини,нямах избор.До сега не го бях пила това хапче и не исках да го пия ,но нямаше как.Знаех че ще има някакви странични ефекти.Казаха ми че 2,3 дни след като изпиеш хапчето ти идва....е на мен ми дойде някъде след седмица,2.Подрани ми с 3 дена някъде и имах много малко кръв и то кафеникава,това продължи само 2,3 дни и спря!В листовката на хапчето пишеше,ако цикъла е по-малко или по-обилен да се посъветвам с лекар.Да отида ли на гинеколог или това са страничните ефекти?Ще се оправи ли цикъла или ще има още някакви нарушения?Ако на някои от вас се е случвало нещо такова да пише или да каже на какво се дължи??Благодаря!!!

monincetyyy
11-12-2009, 14:40
По добре се посъветвай със специалист. Аз съм пила Ескапел и цикълът ми дойде нормално. Особено щом е кафеникаво само иди да видиш дали няма някакъв проблем, но според мен нищо страшно няма. Успех и не се притеснявай :)

Annihilati0N
11-12-2009, 16:54
Щом на листовката пише да се посъветваш с лекар е най-добре да го направиш :) Една приятелка пи, но нямаше усложнения, така че иди ...