.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Ескапел и последствия

Преди 2,3 седмици пих ескапел,поради обясними причини,нямах избор.До сега не го бях пила това хапче и не исках да го пия ,но нямаше как.Знаех че ще има някакви странични ефекти.Казаха ми че 2,3 дни след като изпиеш хапчето ти идва....е на мен ми дойде някъде след седмица,2.Подрани ми с 3 дена някъде и имах много малко кръв и то кафеникава,това продължи само 2,3 дни и спря!В листовката на хапчето пишеше,ако цикъла е по-малко или по-обилен да се посъветвам с лекар.Да отида ли на гинеколог или това са страничните ефекти?Ще се оправи ли цикъла или ще има още някакви нарушения?Ако на някои от вас се е случвало нещо такова да пише или да каже на какво се дължи??Благодаря!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Maina Town
    По добре се посъветвай със специалист. Аз съм пила Ескапел и цикълът ми дойде нормално. Особено щом е кафеникаво само иди да видиш дали няма някакъв проблем, но според мен нищо страшно няма. Успех и не се притеснявай
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Некъде из Сливен
    Щом на листовката пише да се посъветваш с лекар е най-добре да го направиш Една приятелка пи, но нямаше усложнения, така че иди ...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си