View Full Version : Трайно изправяне
dobrataloshata
11-12-2009, 20:34
Мисля да се подложа на трайно изправяне,но се чудя дали ще съм алергична към този препарат с който ще ме изправят,понеже имам алергия към боята,къната за коса?
vagarious
11-12-2009, 20:46
Я по-добре недей да се чудиш, че иначе ще останеш без коса!Недей с трайно изправяне или къдрене.Няма абсолютно никакъв смисъл. :?
dobrataloshata
11-12-2009, 20:52
Не ви питам дали да се изправям,това съм го решила.Друг ми беше въпроса!
vagarious
11-12-2009, 21:00
Апф..като си толкова отворена, се оправяй сама! :x
blondeVIP
11-12-2009, 21:03
И ние с вълшебната топка и завършеното образование по медицина веднага ще ти кажем. . и кво като си алергична от боята. . то да не е всичко едакъв състава. . прочети състава току виж и сама разгадаеш мистерията на чудесата. . тсс аман от такива като тебе. . хем искат съвет хем отворени та не го приемат. . айде следващата тема от теб предчувствам е ще е с какво да си оправя косата. . помогнете съсипа се ама карай. . виж състава и ще разбереш ;xx
pleomaxaaa
11-12-2009, 21:06
sex da ima momi4etaaa :}
blondeVIP
11-12-2009, 21:08
^ що пък секс :lol:
dobrataloshata
11-12-2009, 21:09
По-спокойно бе момиченца,не съм ви изяла хляба.Който не знае отговора на въпроса ми,моля да не пише!
F_CK_all_I_need_is_U
11-12-2009, 21:18
Тряа да си направиш тест, за да видиш дали не си алергична към препарата, иначе е рисковано..
dobrataloshata
11-12-2009, 21:22
F_CK_all_I_need_is_U да,аз теста ще го направя,но съм чела че при някои на теста няма проблем,а след това получават алергия :( много кофти,ако стане така и при мен.
BoCupycake
11-13-2009, 01:02
Какъв е този препарат?За първи път чувам...
RochelleSpears
11-13-2009, 02:06
Ние пък откъде да знаем дали си алергична ? :-o :shock:
dobrataloshata
11-13-2009, 04:55
RochelleSpears представи си,че някой случайно има проблем като моя и случайно е решил да се изправи трайно.Такъв човек търся тук,но явно няма.
Не ви питам дали да се изправям,това съм го решила.Друг ми беше въпроса!
Тъпа ли си? Какво се отваряш...? Виж първо какви въпроси задаваш...
blondeVIP
11-13-2009, 08:50
Ох да знаеш всички сме като теб алергичниот бои и сме решили да се изправяме. .ти си е*ати . . с извинения отиди направи си теста и ще видиш. . след акто вече си го решила и не искаш съвет кво ти пука дали няма да стане така ей. . и не не си ми изяла хляба момиченце. . на майка си и баща си го ядеш ;)
sugababe6
11-13-2009, 09:44
Препарата с който косите се изправят трайно или се къдрят трайно е къдрин. Това е много силен препарат и е съвсем нормално да предизвика алергия, затова примерно отиди при фризьорката, която мислиш да те изправи помоли я да ти мацне малко от препарата по китката и изчакай до следващия ден... Поне така бих постъпила аз! А колкото до това, че при теста нямало признаци за алергия, а след това се били появявали го чувам за първи път и не ми се вярва да е истина :)
Препарата с който косите се изправят трайно или се къдрят трайно е къдрин. Това е много силен препарат и е съвсем нормално да предизвика алергия, затова примерно отиди при фризьорката, която мислиш да те изправи помоли я да ти мацне малко от препарата по китката и изчакай до следващия ден... Поне така бих постъпила аз! А колкото до това, че при теста нямало признаци за алергия, а след това се били появявали го чувам за първи път и не ми се вярва да е истина :)+1 :razz: :D :grin: :-D