Влез

View Full Version : Трайно изправяне

dobrataloshata
11-12-2009, 20:34
Мисля да се подложа на трайно изправяне,но се чудя дали ще съм алергична към този препарат с който ще ме изправят,понеже имам алергия към боята,къната за коса?

vagarious
11-12-2009, 20:46
Я по-добре недей да се чудиш, че иначе ще останеш без коса!Недей с трайно изправяне или къдрене.Няма абсолютно никакъв смисъл. :?

dobrataloshata
11-12-2009, 20:52
Не ви питам дали да се изправям,това съм го решила.Друг ми беше въпроса!

vagarious
11-12-2009, 21:00
Апф..като си толкова отворена, се оправяй сама! :x

blondeVIP
11-12-2009, 21:03
И ние с вълшебната топка и завършеното образование по медицина веднага ще ти кажем. . и кво като си алергична от боята. . то да не е всичко едакъв състава. . прочети състава току виж и сама разгадаеш мистерията на чудесата. . тсс аман от такива като тебе. . хем искат съвет хем отворени та не го приемат. . айде следващата тема от теб предчувствам е ще е с какво да си оправя косата. . помогнете съсипа се ама карай. . виж състава и ще разбереш ;xx

pleomaxaaa
11-12-2009, 21:06
sex da ima momi4etaaa :}

blondeVIP
11-12-2009, 21:08
^ що пък секс :lol:

dobrataloshata
11-12-2009, 21:09
По-спокойно бе момиченца,не съм ви изяла хляба.Който не знае отговора на въпроса ми,моля да не пише!

F_CK_all_I_need_is_U
11-12-2009, 21:18
Тряа да си направиш тест, за да видиш дали не си алергична към препарата, иначе е рисковано..

dobrataloshata
11-12-2009, 21:22
F_CK_all_I_need_is_U да,аз теста ще го направя,но съм чела че при някои на теста няма проблем,а след това получават алергия :( много кофти,ако стане така и при мен.

BoCupycake
11-13-2009, 01:02
Какъв е този препарат?За първи път чувам...

RochelleSpears
11-13-2009, 02:06
Ние пък откъде да знаем дали си алергична ? :-o :shock:

dobrataloshata
11-13-2009, 04:55
RochelleSpears представи си,че някой случайно има проблем като моя и случайно е решил да се изправи трайно.Такъв човек търся тук,но явно няма.

heiress
11-13-2009, 06:08
Не ви питам дали да се изправям,това съм го решила.Друг ми беше въпроса!
Тъпа ли си? Какво се отваряш...? Виж първо какви въпроси задаваш...

blondeVIP
11-13-2009, 08:50
Ох да знаеш всички сме като теб алергичниот бои и сме решили да се изправяме. .ти си е*ати . . с извинения отиди направи си теста и ще видиш. . след акто вече си го решила и не искаш съвет кво ти пука дали няма да стане така ей. . и не не си ми изяла хляба момиченце. . на майка си и баща си го ядеш ;)

sugababe6
11-13-2009, 09:44
Препарата с който косите се изправят трайно или се къдрят трайно е къдрин. Това е много силен препарат и е съвсем нормално да предизвика алергия, затова примерно отиди при фризьорката, която мислиш да те изправи помоли я да ти мацне малко от препарата по китката и изчакай до следващия ден... Поне така бих постъпила аз! А колкото до това, че при теста нямало признаци за алергия, а след това се били появявали го чувам за първи път и не ми се вярва да е истина :)

stelit0
11-13-2009, 10:20
Препарата с който косите се изправят трайно или се къдрят трайно е къдрин. Това е много силен препарат и е съвсем нормално да предизвика алергия, затова примерно отиди при фризьорката, която мислиш да те изправи помоли я да ти мацне малко от препарата по китката и изчакай до следващия ден... Поне така бих постъпила аз! А колкото до това, че при теста нямало признаци за алергия, а след това се били появявали го чувам за първи път и не ми се вярва да е истина :)+1 :razz: :D :grin: :-D