View Full Version : много боли :(
nomusicnolife666
11-13-2009, 06:46
знам че тази тема може и да не е за тук но моля за съвет .. онзи ден към вечерта като отидох до тоалетната ми пареше и това беше после нищо ми нямаше ,на другия ден тоест вчера пак към вечерта отидох до тоалетната и пак ме наболяваше и час след това правих секс но в началото усещах някаква болка но после отмина и сега от сутринта ми се ходи много често до тоалетна и много ме боли през 5 мин ходя и преди малко имаше кръв :( дали това може да е цистит или някаква друга болест...аз мисля че е цистит но от цистита може ли да боли при секс :( плс даите ми отговор :(
преди малко ми доиде и още от началото тече силно но аз преди седмица две пих ескапел възможно л ие от ескапела и от това че ми доиде днес да се е получило това и тече силно но не е точно като кръвта при цикъл а стои една като кетчуп :(
И аз мисля че е цистит :-o но тук никой не може да ти каже 100% какво ти е ДОКТОР ;)
LovelyGirl
11-13-2009, 08:21
Да, може да е цистит и от него боли при секс.Иди на лекар, за да те прегледа и да ти изпише нещо.
aloveyou
11-13-2009, 08:25
Може да е цистит
Най-добре отиди на лекар
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 08:52
Лекар! Дано да не е нещо сериозно. :(
RochelleSpears
11-13-2009, 11:23
На цистит изглежда.И все пак няма да е лошо да се посъветваш с лекар.
отиди на лекар и не е лошо да си вземеш билковите таблетки ЦИСТОН аз съм много доволна :)
cookie_master
11-13-2009, 11:49
и на мен на цистит ми изглежда :-o
В такива случаи проблемите идват от бъбреците. И аз мисля, че е цистит.
Отиди задължително на лекар, защото ако е нещо сериозно може да се влоши и по този начин стават хронични болестите.
Аз направих подобна грешка, болеше ме много при уриниране и си мислех, че не е нещо сериозно, а сега съм с хроничен пиелонифрит, който не се лекува.
d1mozaza
11-13-2009, 12:34
Въри на лекар :-o
SpOrTs_GiRl
11-13-2009, 13:47
Вярно, на цистит мяза. Бягай на лекар и не се притеснявай. Успех!
sunshine92
11-13-2009, 14:05
отиди на лекар и не е лошо да си вземеш билковите таблетки ЦИСТОН аз съм много доволна :)
Аз също съм много доволна от тези таблетки. Имах абсолютно същия проблем като авторката ии си беше цистит. Пих Цистон и някакъв антибиотик (ако не се лъжа Ципрофлоксацин, не съм много сигурна) и се оправих. Отиди на лекар и да ти предпише нещо, за да не се измъчваш, защото е много гадно чувството.
цистит :( както казаха повечето-при доктор
успех :)
mimsit0o0o
11-13-2009, 15:28
Аз също съм много доволна от тези таблетки. Имах абсолютно същия проблем като авторката ии си беше цистит. Пих Цистон и някакъв антибиотик (ако не се лъжа Ципрофлоксацин, не съм много сигурна) и се оправих. Отиди на лекар и да ти предпише нещо, за да не се измъчваш, защото е много гадно чувството.
Вярно,и аз имах цистит и се оправих с тези таблетки и пак с некъв антибиотик и се оправих! :)
Cazzaniga1
11-13-2009, 15:49
Вярно, на цистит мяза. Бягай на лекар и не се притеснявай. Успех!
1+
Sladurcho
11-13-2009, 16:00
Иди на лекар да не се усложнят нещата и после да те е яд че си се бавила толкова
miss_kiss181
11-13-2009, 16:00
Аз преди 1 год. някъде бях настинала така и се оказа цистит, имах същите симптоми и като отидох на лекар просто ми дадоха едни хапченца и се оправих. :)
Подкрепям тезата за цистита,но доктора знае най-добре. http://www.laymark.com/i/m/m173.gif
аз още от малка съм с цистит той по начало се появява по друг начин.например,ако си се простудила.аз мисля,че е инфекция,но отиди на лекар.той ще ти даде най-точен отговор на въпросите ти.
П.С. неправи секс с приятеля си докато не отидеш при доктора.
nomusicnolife666
11-13-2009, 19:32
преди малко ми доиде и още от началото тече силно но аз преди седмица две пих ескапел възможно л ие от ескапела и от това че ми доиде днес да се е получило това и тече силно но не е точно като кръвта при цикъл а стои една като кетчуп :(
morgana69
11-13-2009, 21:53
незнам...мацка... аз имах същия проблем.. отидох на лекар и излезе възпаление на яйчниците и пикочните пътища.Не бях свикнала на климатик,и в работата постоянно ми духаше в кръста и така се получи.Имах парене и аз и кръв като теб...
BePoHuKa
11-13-2009, 23:22
преди малко ми доиде и още от началото тече силно но аз преди седмица две пих ескапел възможно л ие от ескапела и от това че ми доиде днес да се е получило това и тече силно но не е точно като кръвта при цикъл а стои една като кетчуп :(Колко човека трябва да ти го повторят, че да разбереш, че имаш цистит?? Най-вероятно стои като кетчуп, защото кръвта се е смесила с бялото течение, което често се появява при цистит. ;)
purple__love
11-14-2009, 14:40
Това е 100% цистит. Аз бях по същия начин и ми пареше след секс даже повече и ме болеше от това. Отиди на лекар и си направи изследване на урината, а също и парньорът ти... Перенето, честото уриниране и кръвта са симптоми на цистит! Не се тревожи - минава с антибиотици, но вземи незабавни мерки!!!
От цялата тема.. само 2 смислени отговора.. всички други казват "отиди на доктор" Разбирам да го кажете 1-2 пъти ама вие прекалявате..
BePoHuKa
11-14-2009, 16:37
От цялата тема.. само 2 смислени отговора.. всички други казват "отиди на доктор" Разбирам да го кажете 1-2 пъти ама вие прекалявате..
Емо виждаш след толкова повтаряне да отиде на лекар и всички и казват, че е цистит тя пак не разбира и продължава да си задава същия въпрос..
преди малко ми доиде и още от началото тече силно но аз преди седмица две пих ескапел възможно л ие от ескапела и от това че ми доиде днес да се е получило това и тече силно но не е точно като кръвта при цикъл а стои една като кетчуп :( ... Ето защо всички повтаряме и пак не е достатъчно..
И тези 2 отговора далеч не са толкова добри имайки се напредвид, че в тях се препоръчва лекарство, което може да не и помогне на момичето, защото цистита може да се появи от различни бактерии и за това има много видове лекарства за цистит. Плюс това момичето трява да отиде на лекар, а не да си купува направо лекарства. ;)
Нещо от рода на цистит е, иди на лекар. И да, нормално е да те боли като правиш секс, ако си болна от нещо такова.