View Full Version : сама .. [party] .. на вас случвало ли ви се е ??
Когато съм сама .. без приятел се чувствам по- добре .. и да го обичам и да не го обичам .. като приключа отношенията си с едно момче като, че ли камък ми пада от сърцето . . сякаш мисля по- трезво .. правя всичко по- сръчно и .. не ме боли душата 8-) 8-) .. ии .. не знам някаква странна радост ме обвзема .. :grin: :grin: .. сега съм отново сама и се чувствам като освободена птичка от кафез .. :grin: :grin: .. чувствали ли сте се така някога ??
smiirnoff
11-13-2009, 12:15
мда, чувствала съм се .. ^^
първите дни беше така, следващите ми беше малко тъжно
ама всичко мина ^^
за тва съм си все сама .. :grin: :grin: .. да си имаш гадже на тея години си е чисто бреме :shock: .. вместо да праа кви ли не детски простотии аз трябва да се занимавам с "господина" .. само ако съм мнооого влюбена става това .. амаа винаги нещо се прецаква .. :grin: :grin: .. ии пак съм си щастлива любов не ми липсва .. :grin: :grin:
мда, чувствала съм се .. ^^
първите дни беше така, следващите ми беше малко тъжно
ама всичко мина ^^
Оо .. тъжна съм само като съм с него (като имаме проблем) .. скъсаме ли вечеее ... :grin: :grin:
sasha_90
11-13-2009, 12:16
Ако истински си държала на гаджето си,след раздяла трябва да ти е кофти,не весело.Но уви,толкова и държиш на тези,с които си била.То и затова си толкова щастлива.
Ако истински си държала на гаджето си,след раздяла трябва да ти е кофти,не весело.Но уви,толкова и държиш на тези,с които си била.То и затова си толкова щастлива.
owned
Ами ... всъщност от последния тотално се отчаях, защото се беше натискал с братовчедка ми ... ии не си заслужаваше да страдам .. А аз съм човек, който държи на думата си и има достойнство .. никога няма да пророна и сълза за някой, който не си заслужава и .. всъщност сега той съжалява .. не аз .. . . ..много съм плакала за момчета ии вече просто като знам, че няма да е последният не се обременявам .. 3- ма бяха и тримата ме нараниха ии .. сега вече се пазя за нещо по- добро .. не си хабя ценно време да плача за нещо свършено .. и да, вместо да изпадам в драми, аз продължавам напред ии ми е много по - лесно ..
Не, че не държа .. просто не се филмирам .. а и като той не държи на мен за какво аз да държа на него ?? Да се самоунижавам ?? Мии не няма да стане .. :grin: :grin:
PurpleDream
11-13-2009, 12:24
:grin: :grin: :grin: :grin:
ти ти си яка тупалкааа :grin: :grin:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
wtf
soul1199
11-13-2009, 12:32
не :( :?
не :( :?
Еми то всъщност е вследствие на отчаянието, до което ме доведоха една- след друга неуспешните ми връзки . . . и сега възнамерявам да си изживея детството .. да спра да "го" търся и като му дойде времето "той" сам ще си дойде .. :) :)
BloodyAmy
11-13-2009, 12:48
Да, случвало ми се и съм си мислела: "Лелее, колко е приятно да си сам". Но когато навлизаш в една по-сериозна възраст и всички, около теб са обвързани си даваш сметка, че и на теб ти трябва точно това. Все пак не може вечено да си сам и да си свиркаш, колко си щастлив, защото ще ти трябва подкрепа и то не приятелска. Все пак човек е създаден именно за това, да обича и да бъде обичан, колкото и банално да звучи. И, когато намериш правилния човек, ще осъзнаеш, че е така.
Щастието и непукизма, към самотата са временни.
Бих ти казала, радвай се докато можеш на това си привидно щастие, защото ще дойде ден, в който ще се чудиш от къде ти е дошло. (:
nadincety
11-13-2009, 13:07
Все пак човек е създаден именно за това, да обича и да бъде обичан, колкото и банално да звучи. И, когато намериш правилния човек, ще осъзнаеш, че е така.
Напълно съм съгласна (:
Иначе и аз съм имала такива моменти , в които съм си мислила : " А , колко е хубаво да си сам " .. Но когато мине известно време разбирам , че не е така .. Че е по - хубаво да имаш някой до себе си..
Таа така .. :) Както бяха написали по нагоре радвай се докато можеш ; )
ImmortalForever
11-13-2009, 13:11
Как може една раздяла да ви радва..Вие сте дебилни... :shock: [Да, забравих..аз съм с изкривени виждания и за 2 дена на вас ви минава и забивате нов..Поколенията се израждат...Тъжно, но факт]
Дам,на мен ми се е случвало доста често :) Обаче ,когато мине повечко време и почва да ми става гадно 8-) ,но то пък идва някво друго момче и в него се :smt007 и напрао мазало отсякъде :D :D
ScarletBite
11-13-2009, 13:53
Хаха... познато.Но болката идва после :wink:
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 13:55
Да, и обикновено щом аз се чувствам така знам, че скоро ще изпадна в депресия :lol: Странно, но факт при мен
sunshinepp
11-13-2009, 14:36
Когато съм сама .. без приятел се чувствам по- добре .. и да го обичам и да не го обичам .. като приключа отношенията си с едно момче като, че ли камък ми пада от сърцето . . сякаш мисля по- трезво .. правя всичко по- сръчно и .. не ме боли душата 8-) 8-) .. ии .. не знам някаква странна радост ме обвзема .. :grin: :grin: .. сега съм отново сама и се чувствам като освободена птичка от кафез .. :grin: :grin: .. чувствали ли сте се така някога ??
да 1 единствен път.. аз скъсах с момчето и като че ми олекна.. :-)
Да, случвало ми се и съм си мислела: "Лелее, колко е приятно да си сам". Но когато навлизаш в една по-сериозна възраст и всички, около теб са обвързани си даваш сметка, че и на теб ти трябва точно това. Все пак не може вечено да си сам и да си свиркаш, колко си щастлив, защото ще ти трябва подкрепа и то не приятелска. Все пак човек е създаден именно за това, да обича и да бъде обичан, колкото и банално да звучи. И, когато намериш правилния човек, ще осъзнаеш, че е така.
Щастието и непукизма, към самотата са временни.
Бих ти казала, радвай се докато можеш на това си привидно щастие, защото ще дойде ден, в който ще се чудиш от къде ти е дошло. (:
така е, затова гледам максимално да се насладя на момента :)
Как може една раздяла да ви радва..Вие сте дебилни... :shock: [Да, забравих..аз съм с изкривени виждания и за 2 дена на вас ви минава и забивате нов..Поколенията се израждат...Тъжно, но факт]
Ами когато не върви .. ии .. абе буквално те здъфчат и изплюят .. като се чувстваш като птица в кафез .. нормално е да си щастлив .. :)
golqmumnik
11-13-2009, 14:49
Никога не ми е тъжно като немам гадже.Просто имам време да забиваме курви по студентски с браточките. 8)
owned
Направо pwnage.
dreamer4etoo
11-13-2009, 16:14
Ами ... всъщност от последния тотално се отчаях, защото се беше натискал с братовчедка ми ... ии не си заслужаваше да страдам .. А аз съм човек, който държи на думата си и има достойнство .. никога няма да пророна и сълза за някой, който не си заслужава и .. всъщност сега той съжалява .. не аз .. . . ..много съм плакала за момчета ии вече просто като знам, че няма да е последният не се обременявам .. 3- ма бяха и тримата ме нараниха ии .. сега вече се пазя за нещо по- добро .. не си хабя ценно време да плача за нещо свършено .. и да, вместо да изпадам в драми, аз продължавам напред ии ми е много по - лесно ..
Не, че не държа .. просто не се филмирам .. а и като той не държи на мен за какво аз да държа на него ?? Да се самоунижавам ?? Мии не няма да стане .. :grin: :grin:
mn pravilno 6tom e takav tapak ne si zaslujaa da pla4e6 za nego !gore glavata i samo napred
Обичам да имам човек до себе си .. амаа съм била за кратко самичка иии пак се занимавах с тях .. :razz: :razz: :razz:
mOBSCENE
11-13-2009, 16:28
НЕ!
За да съм с някой трябва да изпитвам чувства към него,а радостта от загубеното показва точно обратното.
Luscious_Heart
11-13-2009, 16:30
вместо да праа кви ли не детски простотии аз трябва да се занимавам с "господина"
Затова винаги си избирам "господа", навити за детски простотии и шеги. :D Макар че отношението на момчето към приятелите му много се различава от онова, дето изпитват към момичето, което харесват. 8-)
И аз съм като авторката, чувствам се супер когато съм без приятел. А и сега съм точно така и то от няколко месеца.. въобще нямам намерение да се хващам с някого :grin: :P
cookie_master
11-13-2009, 18:12
:-o :-o
И аз съм като авторката, чувствам се супер когато съм без приятел. А и сега съм точно така и то от няколко месеца.. въобще нямам намерение да се хващам с някого :grin: :P
То сигурни няма кой да се хване с тебе.
P.S - Аз съм малко оудскул и мисля ,че момчето трябва да направи първата крачка о.О 8-)
NaNa_SladuRana
11-13-2009, 18:24
понякога
smiirnoff
11-13-2009, 18:56
еми аз на моето момче супер много си държах
обичах го
но просто като дълго време нещата не вървят се почувствах 'освободена' ..
ама не за дълго ..
баси
сега като си спомня колко ревах о.О
и майка ми щеше с мен да зареве -.-
..
ама сега всичко е OK ^^
P.S - Аз съм малко оудскул и мисля ,че момчето трябва да направи първата крачка о.О
ааа това не значи, че си оуд скуул ..
тогава тряя и аз да съм оуд скуул :d
DevilWish
11-13-2009, 18:59
Определено не.
еми аз на моето момче супер много си държах
обичах го
но просто като дълго време нещата не вървят се почувствах 'освободена' ..
ама не за дълго ..
баси
сега като си спомня колко ревах о.О
и майка ми щеше с мен да зареве -.-
..
ама сега всичко е OK ^^
P.S - Аз съм малко оудскул и мисля ,че момчето трябва да направи първата крачка о.О
ааа това не значи, че си оуд скуул ..
тогава тряя и аз да съм оуд скуул :d
майна .. с тебе сме като две капки боза :grin: :D :D