View Full Version : Притеснявате ли се по време на грипна епидемия..?
Infinity
11-14-2009, 12:33
Притеснявате ли се по време на грипна епидемия от свински вирОс 8-)
да се храните в ресторанти, да сте на места посещавани от много хора
...абе сещате се за какво говоря. :)
Е..? :-o
cherrygloss
11-14-2009, 15:19
Горе долу -да.. Отговорих с "да",защото места като Мак Доналдс са най-опасни,защото там ходят много хора и все някой от тях ще е болен.. тези дни не съм ходила много - много на обществени места . И за сметка на това не съм болна ;) :P :)
aloveyou
11-14-2009, 16:20
Ами понякога ДА..
Luscious_Heart
11-14-2009, 17:22
Избягвам много оживени места, в рейса нося маска... Дотука. :D
SunnyTime
11-14-2009, 17:42
Ами да притеснявам се.За сега гледам да не излизам много много и да не се бутам в кашльокихащи хора.
не
не се притеснявам и ходя на обществени места
разбирасе ,винаги имам 1 на ум.
особенно като ги видя тея с маските ..
bloodymirror
11-14-2009, 19:50
Абе честно-НЕ МНОГО!
Разбира се,не ми е все едно..
но само като видя някой с маска..
тогава чак се замислям..
но и отделно си взимам хапчета,които ме предпазват (да чукаме на дърво) от грип/настинки/бактерии.. а и не хода на места,в които има много хора.. :)
Ами не, но в последно време не ходя много по такива места :)
Не, и ходя редовно на обществени места.. :)
mArMaLaDkA
11-14-2009, 22:18
Не. Не смятам и че свинския вирОс е нещо толкова страшно и опасно, че да си прекратя всякакви контакти с външния свят. Дразни ме цялата тази излишна шумотевица, която се е създала и тая психоза, че трябва едва ли не само вкъщи да си стоим, да не отваряме прозорците, да не общуваме с хората, да ходим с маски, що пък не и целите да се опаковаме в целофан, 'щото видиш ли, можем да се заразим.
lubomirky
11-14-2009, 22:24
много ясно, че да ;д аз като помня, дето един се беше празнил върху пиците без повод, пък ся с тоя вирОс.. само вкъщи и сготвено само от мен :)
FuCkInBuBbLeGuM
11-14-2009, 22:28
Не, и ходя редовно на обществени места.. :)
Unendlich
11-14-2009, 22:34
Свински грип, епидемии - това са такива глупости, само всяват страх в хората, винаги по това време на годината има грип, точно сега му дадоха едно име 'свински' и айдее цялата нация и свят се хвана за главата - пълни глупости. Редовно ходя по обществени места, изобщо не ме плашат тези вируси и глупости, ям си както аз си знам и това е. ;-) :smt003 :smt001
ThePowerOfLove
11-14-2009, 22:53
Не ме е страх, ходя си на барчета и т.н..
И аз се дразня от цялата тая еуфория
cherrypezz
11-15-2009, 04:49
Ееем да, притеснявам се.
cookie_master
11-15-2009, 08:11
Притеснявам се
И най-гадното е,че почвам да си внушавам :(
detelina101
11-15-2009, 10:38
не, въпреки че е опасно
само трябва да се пазиш
иначе не ме е страх
Biskfitka
11-15-2009, 11:35
не, въпреки че е опасно
само трябва да се пазиш
иначе не ме е страх
Jo_Ni_To
11-15-2009, 15:20
Горе доло.. Гледам да не се храня в ресторанти където приборите се използват от много хора,да не се навъртам покрай болни.. и така..
sladki64etooo
11-16-2009, 06:42
да разбира се защото свинският грип е много опасен хване ли те веднъж едва ли ще оздравееш и има много голяма вероятност да умреш затова аз избягвам да ходя на места където се събират много хора като сладкарници,ресторанти и пр.
ъъъ... свинския грип е тъпа история... всеки ден умират хора... доста не понасят грип, отделно не взимат на време предпазни мерки.. а понякога и нямат средствата да се сдобият с такива... аз ходих в София, пих кафета, мафета, ядох в магданоз (макдоналдс)... и умрял ли съм? НЕ! Има ли ми нещо изобщо - НЕЕЕ!!! ДОЛНА СПЕКУЛАЦИЯ!!!! :?
ъъъ... свинския грип е тъпа история... всеки ден умират хора... доста не понасят грип, отделно не взимат на време предпазни мерки.. а понякога и нямат средствата да се сдобият с такива... аз ходих в София, пих кафета, мафета, ядох в магданоз (макдоналдс)... и умрял ли съм? НЕ! Има ли ми нещо изобщо - НЕЕЕ!!! ДОЛНА СПЕКУЛАЦИЯ!!!! :?
прав си
аз цяла ваканция ходех в мола;магданоз;на кина и къде ли не..... все по обществени места ........ нищо ми няма :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мнооооого се дразня като хората почнат- ми то свинският грип е мноо опасен О.о мре се от него !!
като не си отишъл на време на лекар ми гледаш тавана като теле и чакаш да ти мине ест че може и да умреш........................................ ...
:lol: ........ :?
ANTIHUMAN
11-16-2009, 22:20
Тези с маските са ми смешни! Колкото имаше и птичи грип, толкова има и свински. Така или така, някой ден ще умрем, никой не живее вечно и недай си боже! :)
Не ми пука. Каквото такова да става!
и кой разду за тия глупости - медиите... аз затва не гледам телевизия... на телефона имам една стара тема, от предишния му притежател.. на края на тая тема пише "Ако не знаеш какво е абсурд, ако не си се срещал с него, пусни си телевизора, изчакай да започнат новините и ето ти абсурди колкото щеш.." :? тъпите медии направиха от мухата слон.. тъпите медии предизвикват нещата.. сега всички родители са на нокти заради "педофилите в интернет"... то ако детето ти има акъл в главата ше разграничи педофила от тийнейджъра по маниерите, по начина му на изразяване... по ягодите, трябва ли да вярваме на всичко, което ни сипят по телевизии и радиа? :lol: Аз не вярвам, а ти? :(
п.с.: обръщение към всички ;)
mynichka09
11-17-2009, 10:37
Не
Assshley
11-20-2009, 08:13
Ми бях се панирала лекичко.Да ям на обществени места не чак толкова ама си миех ръцете по 100 пъти на ден в къщи и по още 100 навънка,защото имах чувството,че до каквото се докосна е бъкано с бацили. 8-)
MadeOfWater
11-20-2009, 16:36
Не :)
......... :lol: Аз не вярвам, а ти? :(
не ест :lol: :lol:
ваканция , нема училище (КЕФ) :D
искам пак свинска ваканция 8-)
не стига че коледно-новогодишната ще ни е само 11 дена :-x :-# :-# :-# ...
Защо е такава паника не знам, кой не е карал грип... Прсто трябва навреме да се отиде при лекар и готово.. Нищо страшно не е.
Момченца и момиченца млади без касмет ...хич не се притеснявам от въпросния грип ваканцийката ми дойде много добре всъщност :oops:
Рецептата:
Сутрин-1 с.л. мед
Обед-Шкембе с много чесън 8) :P :grin:
Вечер-100 гр. домашна ракичичка и 1л. домашно винце :smt026