- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Притеснявате ли се по време на грипна епидемия..?
Притеснявате ли се по време на грипна епидемия от свински вирОс![]()
да се храните в ресторанти, да сте на места посещавани от много хора
...абе сещате се за какво говоря.![]()
Е..?![]()
To infinity and beyond.
Горе долу -да.. Отговорих с "да",защото места като Мак Доналдс са най-опасни,защото там ходят много хора и все някой от тях ще е болен.. тези дни не съм ходила много - много на обществени места . И за сметка на това не съм болна:P
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ами понякога ДА..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Избягвам много оживени места, в рейса нося маска... Дотука.![]()
Ами да притеснявам се.За сега гледам да не излизам много много и да не се бутам в кашльокихащи хора.
не
не се притеснявам и ходя на обществени места
разбирасе ,винаги имам 1 на ум.
особенно като ги видя тея с маските ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе честно-НЕ МНОГО!
Разбира се,не ми е все едно..
но само като видя някой с маска..
тогава чак се замислям..
но и отделно си взимам хапчета,които ме предпазват (да чукаме на дърво) от грип/настинки/бактерии.. а и не хода на места,в които има много хора..![]()
Ами не, но в последно време не ходя много по такива места![]()
Не, и ходя редовно на обществени места..![]()
Не. Не смятам и че свинския вирОс е нещо толкова страшно и опасно, че да си прекратя всякакви контакти с външния свят. Дразни ме цялата тази излишна шумотевица, която се е създала и тая психоза, че трябва едва ли не само вкъщи да си стоим, да не отваряме прозорците, да не общуваме с хората, да ходим с маски, що пък не и целите да се опаковаме в целофан, 'щото видиш ли, можем да се заразим.
много ясно, че да ;д аз като помня, дето един се беше празнил върху пиците без повод, пък ся с тоя вирОс.. само вкъщи и сготвено само от мен![]()
Първоначално написано от mrtn
Свински грип, епидемии - това са такива глупости, само всяват страх в хората, винаги по това време на годината има грип, точно сега му дадоха едно име 'свински' и айдее цялата нация и свят се хвана за главата - пълни глупости. Редовно ходя по обществени места, изобщо не ме плашат тези вируси и глупости, ям си както аз си знам и това е.![]()
![]()
![]()
Не ме е страх, ходя си на барчета и т.н..
И аз се дразня от цялата тая еуфория
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ееем да, притеснявам се.
Притеснявам се
И най-гадното е,че почвам да си внушавам![]()
Първоначално написано от CakeFromStrawberry
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
амме
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
не
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Горе доло.. Гледам да не се храня в ресторанти където приборите се използват от много хора,да не се навъртам покрай болни.. и така..
да разбира се защото свинският грип е много опасен хване ли те веднъж едва ли ще оздравееш и има много голяма вероятност да умреш затова аз избягвам да ходя на места където се събират много хора като сладкарници,ресторанти и пр.
ъъъ... свинския грип е тъпа история... всеки ден умират хора... доста не понасят грип, отделно не взимат на време предпазни мерки.. а понякога и нямат средствата да се сдобият с такива... аз ходих в София, пих кафета, мафета, ядох в магданоз (макдоналдс)... и умрял ли съм? НЕ! Има ли ми нещо изобщо - НЕЕЕ!!! ДОЛНА СПЕКУЛАЦИЯ!!!!![]()
прав сиПървоначално написано от Tempest
аз цяла ваканция ходех в мола;магданоз;на кина и къде ли не..... все по обществени места ........ нищо ми няма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мнооооого се дразня като хората почнат- ми то свинският грип е мноо опасен О.о мре се от него !!
като не си отишъл на време на лекар ми гледаш тавана като теле и чакаш да ти мине ест че може и да умреш........................................ ...
........
![]()