Влез

View Full Version : Как той обърка всичко...

IncHeTy
11-14-2009, 19:01
Здравейте! :-D На 12 съм,почти 13 и всъщност не целя нищо с темата,просто да си излея мъката или по-точно яда. Ще започна от самото начало. Майка ми започнала да има проблеми с баща ми още от началото на брака им,който е бил 7 годишен. 7 години майка ми е търпяла този .... боклук,ако мога да се изразя така,да и взима парите и да ги испива,да я удря,да я обижда,да и вика. Аз съм човек,за когото семейството и приятелите са най-важни. Обичам семейството ми да е в хармония,да цари идилия,представям си всички заедно щастливи и задружни,а баща ми обърка всичко. Майак ми решила да се разведе с него,след като го заварила пиян и с друга в леглото,в квартирата в която живеехме,понеже баща ми каза,че на майка ми родителите може би са причината да не се разбират,а и той ги обича,и те него. Говореше едно нещо,а правеше съвсем друго като се напие,или като излезе от къщи. Трошил е входни врати,повръщал е по стълбищата,стрелял е по полицаи,сега има телефонни сметки за плащане,но след като не си е сменил адреса те пристигат тук. 635 или 636 лева пристигна преди малко сметка от телефони,неплатени. През 2 седмици идва полиция да го търси,последните градове в които е обирал магазини бяха : Пловдив,Варна,София... От всички тези градове го търсят,и така ме е яд.. Дошъл е в града ми (няма да споменавам име),да пие по кръчмите а не е дошъл да ме види,говорим,че е дошъл от Варна.. Нямал пари,не му искам парите бе,да ме види поне.. Да не говорим,че не плаща издръжка,майка ми каза той да е добре не му искам парите,а съдията,човек който не би си позволил да нагруби,камоли да псува е казал : как може,каква жена,да не искаш издръжка за тоя боклук! :shock: . Чудя се какво да правя,дали да ми е тъжно за него,или напротив,да го мразя.. Все пак той е човекът който е спомогнал за това аз да съм на този свят,но.. Тук има едно голямо НО-той е и съсипал живота ми.. За портокола-майка ми сега има приятел който е 300 пъти повече баща от този... изрод. Приятелите ми са го виждали по кръчмите вечер,и по кафета сутрин,заприличал на клошар,цигари,алкохол та и май дрога. Обажда се 3 пъти годишно,ама без повод,никога не ми се е обадил за рожден ден,коледа,нова година... Веднъж ми се обадиха той и сестра му (леля ми) бяха толкова пияни,че дори плакаха по телефона и ме питат : сърдиш ли се лельо,ама да знаеш ние много те обичаме,той ми каза винаги ще те обичам каквото и да става и където и да съм,еми покажи го бе човек.. Може да съм ви отегчила с тези глупости,не сте длъжни да го четете,просто трябваше да си излея яда някъде,ако искате - коментирайте този човек.. :o :( :( :x :-x :booooomb:

Jus7DreamBoy
11-14-2009, 19:06
:(

Jus7DreamBoy
11-14-2009, 19:07
тц ако моя се пребараше постоянно пиян и само да посегне на майка ми просто ще го ритам от 3 тия етаж до доло по стълбите както е пиян ...

П.С по темата ми кофти наистина е боклук ...

neonskull
11-14-2009, 19:21
Този човек е наистина голям БОКЛУК. Когато се е обадил по телефона и е казал че те обича 100% е бил пиян.

lubomirky
11-14-2009, 19:57
Този човек е наистина голям БОКЛУК. Когато се е обадил по телефона и е казал че те обича 100% е бил пиян.

когато човек е пиян, може да каже много повече истини, отколкото когато е трезвен ;)

Sisito941
11-15-2009, 09:34
Ми да ти кажа и моят баща пие,става нервен и ако пийне, и ако не пийне..Мързелив стана,а преди не беше чак такъв..Майка даже вика:"Айде бе,няма ли да се махне тоя тъпанар оттука,че да си починем от него малко..Стои спокоен,а заемите,сметките чакат и ние не можем да ги платим."Аз съм на 15 години и майка ми вика:"Няма да работиш сега,цял живот ще се наработиш.."И ми е гадно,че не мога да помогна с нещо.Опитвам се да помагам вкъщи с каквото мога,че поне мене да не ми се карат за нещо.. :(

mArMaLaDkA
11-18-2009, 06:07
Мъжката фигура винаги ще ти липсва, независимо кой друг заема длъжността(ако мога така да се изразя) на баща ти. Какъвто и да е, със сигурност ще има моменти, в които ще ти става мъчно. Което не е грешно, не е жалко, нормално е, още повече, че си малка. Дори и да решиш да се виждаш с него или да се чуваш, недей да го правиш твърде често, защото ще се привържеш, а той ще те разочарова точно, когато си повярвала, че се е променил. А хората не се променят кой знае колко, да не кажа никак. Дръж го на дистанция от себе си, за да си спестиш много разочарования, сълзи и нервни сривове занапред. ;)

rauwkost
12-29-2009, 14:39

когато човек е пиян, може да каже много повече истини, отколкото когато е трезвен ;)
+1 ! А и той ти е баща, винаги ще те обича, друг е въпроса, че има проблеми с алкохола и т.н. ..
Аз на твое място не бих го допуснала никога повече в живота си, не съм, и никога бих позволила някой, или нещо да нарани родителите ми, било то баща ми, майка ми или брат ми! Ти си все още малка, след време не знаеш как ще се развият нещата и дали сегашният приятел на майка ти няма да замести липсата на бащата, който никога не си имала! Времето показва всичко..