View Full Version : Бременност?
Знам че има такива теми ежедневно , но някоя която много да ми помогне не можах да намеря . Правих секс с един боклук , който първо не беше усетил , че тъпия презерватив се е скъсал и второ бил изправен пред дилемата да го извади или не и решил да не го... час може би час и половина след това изпих ескапел. Тази красива случка стана в петък , а в събота трябваше да ми дойде ... е да ама още не е ! Един от въпросите ми е кога мога да си направя тест ?! Възможно ли е да ми закъснява от хапчетата ?!
LovelyGirl
11-16-2009, 15:46
Възможно е да ти закъснява от хапчето.
Зависи от теста.Някои отчитат след десетия ден, други след четиринадесетия.Sure Check e след 14тия ден.
golqmumnik
11-16-2009, 15:46
Правих секс с един боклук - от кой бункер го изрови - жълт,зелен или син? Възможно ли е да ми закъснява от хапчетата ?!естествено,но е възможно и от боклука,ако е бил токсичен
revolver
11-16-2009, 16:02
Правих секс с един боклук - от кой бункер го изрови - жълт,зелен или син? Възможно ли е да ми закъснява от хапчетата ?!естествено,но е възможно и от боклука,ако е бил токсичен
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
По темата :lol: :lol: :lol: :lol:
cookie_master
11-16-2009, 18:17
хапчето е виновно.
RAYNE666
11-16-2009, 18:27
От хапчето е бъди спокойна, не си бременна най-вероятно ще ти дойде до ден два.
BlueFace
11-16-2009, 19:34
Ето нека тази случка да покаже на всички ни , че секса с боклуци не е полезен 8-)
Macallan
11-16-2009, 19:52
а ти как разбра, че той е разбрал, че е скъсан? :-o
BlueFace
11-16-2009, 20:16
а ти как разбра, че той е разбрал, че е скъсан? :-o
Може боклукът сам да и е казал 8-)
BlueParadise
11-16-2009, 20:37
сиг е от хапчето...няма нужда от притеснение още сега :D
дали може да закъснява от хапчето ти аз не мога да кажа ... съжалявам не съм толкова компетентен, но тест може най-рано 1 седмица след акта ...
сега ако може ... заради неговата безотговорност аз нося последствията ... не ми казвайте че е трябвало през 2 мин да го карам да го вади и да го оглеждам тъпия презерватив е негова отговорност да го гледа и да внимава ... моята вина е в избора на партнъор ...
Мерси на тези , които ми отговориха ... все още не ми е дошло , ще почакам още 2 дни и ще си направя тест
kalpazanka
11-17-2009, 18:28
Донякъде се чудя защо си пила Ескапел, при положение, че цикълът ти е редовен (с такова впечатление останах, като казваш кога е трябвало да дойде), но пък от друга страна те оправдавам за това, че си се "застраховала".
Струва ми се раничко за тест.
mOBSCENE
11-17-2009, 18:35
сега ако може ... заради неговата безотговорност аз нося последствията ... не ми казвайте че е трябвало през 2 мин да го карам да го вади и да го оглеждам тъпия презерватив е негова отговорност да го гледа и да внимава ... моята вина е в избора на партнъор ...
Мерси на тези , които ми отговориха ... все още не ми е дошло , ще почакам още 2 дни и ще си направя тест
Поне другия път ще си опичаш акъла..ама разбирам те напълно.
Не те виня..Човек се учи от грешките си.
Донякъде се чудя защо си пила Ескапел, при положение, че цикълът ти е редовен (с такова впечатление останах, като казваш кога е трябвало да дойде), но пък от друга страна те оправдавам за това, че си се "застраховала".
Струва ми се раничко за тест.ами редовен е в последно време , но все пак той свърши в мен , а не мисля да рискувам рано ми е още за такива неща ... а теста ще го направя 1 седмица след гафа и после на втората седмица пак за мое лично успокоение
MyNameIsDidi
12-02-2009, 13:17
бе да не си праела :-D :-D коой те е карал
gia_sena_mono
12-02-2009, 13:19
Отговорността е на двамата.