PDA

View Full Version : Срам и страх

MaLchYyY
11-17-2009, 06:19
Момиче съм на 17 год.. Вече доста време съм с момче, което е на 18 год. За 1 година го обикнах страшно много и искам той да ми бъде първия. Но ме възпират две неща :
1.Това, че той е ходил с доста красиви момичета и аз се комплексирвам, защото не съм до там красива.Срам ме е от тялото ми ... имам малък бюст, чувствам дупето си прекалено голямо и това ме притеснява. Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя) ... Въпроса ми е - трябва ли да ме е срам от това, което съм и дали той ще ми хареса и недостатъците? Толкова ли е важно за момчетата (или поне повечето), момичето да има големи и пищни цици?

2.Втория ми въпрос е към момичетата... Имам бяло течение от малка. Ходила съм на сумати лекари, казаха ми че нищо ми няма. :? И сега това трябва ли да ме притеснява и няма ли да е неловко, неудобно и възмутително ? :(

Благодаря за отделеното време ... :)

Punisherrr
11-17-2009, 06:36
Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя)

Значи ти смяташ,че имаш малък бюст и твърде голямо дупе и мислиш,че той си представя огромни цици и (квото там дупе му харесва...щото тва да е по-голямо не значи,че няма да е хубаво или няма да се хареса на някого,но както и да... аз съм момиче и не мога да ти кажа от мъжка гледка точка. )
Но да се върна на въпроса...
Той не е сляп!!! :D Ако момчето иска да спи с теб вече е на ясно какво да очаква ;) (Освен ако не го прикриваш по някъв начин)

А и ти каза,че от година си с него. За това време не ти ли е доказал привързаността(може би обичта) и че държи на теб,че се съмняваш така?

getopa
11-17-2009, 06:40
Успокой се малко ! Знам добре как се чувстваш защото и мен ме спираше един комплекс да бъда с момиче но в крайна сметка видях ,че проблъмът ми е бил в главата а не в органите ми .
Перфектни хора няма , примири се с това което ти е дал Бог . За мен лично не е от особено значение момичето да има големи цици , хубави крака и тн. Може да ги има но да е тъпа като селска джапанка .
Ако сте от 1 година заедно и ако той те обича ще те приеме такава каквато си със всичките ти недостатъци . Дерзай и смело напред .

buzka
11-17-2009, 07:24
Моето мнение се покрива напълно с по-горните.Смятам,че щом е с теб толкова време е видял и нещо друго в теб,не само крака,лице,и цици.Важното според мен не е външният вид ,а човешкото.Така,че помисли и над това и недей да се комплексираш от заобикалущите те силиконови барбита

MaLchYyY
11-17-2009, 07:30
Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя)

Значи ти смяташ,че имаш малък бюст и твърде голямо дупе и мислиш,че той си представя огромни цици и (квото там дупе му харесва...щото тва да е по-голямо не значи,че няма да е хубаво или няма да се хареса на някого,но както и да... аз съм момиче и не мога да ти кажа от мъжка гледка точка. )
Но да се върна на въпроса...
Той не е сляп!!! :D Ако момчето иска да спи с теб вече е на ясно какво да очаква ;) (Освен ако не го прикриваш по някъв начин)

А и ти каза,че от година си с него. За това време не ти ли е доказал привързаността(може би обичта) и че държи на теб,че се съмняваш така?

Ами да може да се каже, че го прикривам :) обича ме да но не това ме притеснява, а самата мен :D Въпроса е там че според мен, той заслужава много повече от мен и точно от там идва притеснението ..

MaLchYyY
11-17-2009, 07:32
Моето мнение се покрива напълно с по-горните.Смятам,че щом е с теб толкова време е видял и нещо друго в теб,не само крака,лице,и цици.Важното според мен не е външният вид ,а човешкото.Така,че помисли и над това и недей да се комплексираш от заобикалущите те силиконови барбита

Като гледам бившата му приятелка ми се плаче .. :D Външно е перфектна :(

Bellatrix
11-17-2009, 07:41
^^ Ама не е останал с нея, нали? Иска теб. Жените сме тъпи и не можем да схванем, че едно момче търси да има дупе все пак. Да е стегнато и хубаво, но не да е купчина кокали та като я плесне закачливо да му остане синка. :-o Я се стегни, за да е с теб година и нещо 100% те харесва и иска точно такава, каквато си.

Nikola_Tesla
11-17-2009, 08:44
Ако имаш желание да му е добре на него пак ще му хареса. Не мисля, че по-добрия вариант е да е с някоя мн хубава, но да стои като замръзено пиле...
Иначе остави го той да преценява какво заслужава :)

martini
11-17-2009, 09:16
Аз мисля,че изобщо не трябва да се притесняваш.
За бялото течение-аз също го имам,какво ли не сам пила-нищо не помогна,но това изобщо не ми пречи на сексуалния живот.Колкото до тялото,всяко момиче вижда в себе си недостатъци,които другите не могат за забележат.Той е с теб повече от година и вече трябва да си сигурна,че те обича такава каквато си,иначе щеше да си остане при предишните момичета.Не се притеснявай от тялото си.

DarkBass
11-17-2009, 09:46
хаха от момчетата .. има 3 типа :

1- цицоман
2- Дупеман
3- Комбиниран

ако си попаднала на дупеман (като мен :D) няма да имаш проблем :) :-o

MaLchYyY
11-17-2009, 09:50

1- цицоман
2- Дупеман
3- Комбиниран

Дай Боже ... Но май е 1 :D:D:D

BlueFace
11-17-2009, 09:53
Момиче сериозно си се вкарала в някакъв филм..Успокой се ако не те харесваше нямаше да седи 1 година с теб. И повярвай ми не можеш да си прикриеш бюста и дупето .Той 100% ги е забелязал и щом е с теб значи те харесва

ladykeisy
11-17-2009, 10:02
Всеки има някакви притеснения преди да се съблече пред някого от другия пол...Аз също съм ги имала ,но с времето отлетяха.Връзката ми с човека ,пред когото реших да се съблека още продължава.Вече 2 години сме заедно и нямаме абсолютно никакви притеснения един от друг.
Сигурна съм ,че и той има някакви недостатъци ,но ти просто си влюбена и не ги виждаш или няма да ти направят впечатление.Относно бялото течение - купи си вагинален душ ,помага много :)

revolver
11-17-2009, 10:22

1- цицоман
2- Дупеман
3- Комбиниран

+
Аз съм комбиниран :D

BlueFace
11-17-2009, 10:28

1- цицоман
2- Дупеман
3- Комбиниран

+
Аз съм комбиниран :D

+1 За комбинираните 8-) 8-)

ladykeisy
11-17-2009, 10:40
Защо само стряскате момичето още повече?

MaLchYyY
11-17-2009, 16:17
Защо само стряскате момичето още повече?

Защото искат да откача вече ... :D Страшно много съм се вманиачила в това как изглеждам :? Преди не бях такава :x ....

ladykeisy
11-17-2009, 16:31
Ако решиш - пиши на лична да ти кажа някои неща.

Hilary_
11-17-2009, 16:49
Амм виж сега .. 1 година изобщо не е малко .. за тази една година съм УБЕДЕНА, че на него му е пределно ясно как изглеждаш и какво ти е тялото (дори и да не те е виждал гола) .. :wink: И въпреки, че знае те е приел такава каквато си .. това, че в твоите очи не си достатъчно красива за него не значи, че в неговите не си точно такава!!! Повярвай ми .. :wink:

Cazzaniga1
11-17-2009, 16:55
Спокойно ... сигурен съм , че ще те хареса ! Обаче има нещо друго дето ме притиснява :? от една година сте заедно (доколкото разбрах от описанието ) и ти не си му казала, че имаш необеснимо бяло течение !?! Това е доста странно ... Грешка ще е да започнете да го правите преди да си му казала :x !

vellvet
11-17-2009, 16:59
щом сте заедно от година съм сигурна че той добре познава формите на тялото ти. предполагам че контактите ви не се ограничават до целувка по бъзката от 30см разстояние 8-) Това че предишните са били красиви нищо не значи, сега той е с теб и това е няй -важното. Щом дупето ти те притеснява прави упражнения и ще се стегне ;) за бялото течение щом лекарите са ти казали че няма проблем значи няма проблем просто се измий добре преди да започнете и вс ще е ОК ;)

mOBSCENE
11-17-2009, 17:38
2.Втория ми въпрос е към момичетата... Имам бяло течение от малка. Ходила съм на сумати лекари, казаха ми че нищо ми няма. :? И сега това трябва ли да ме притеснява и няма ли да е неловко, неудобно и възмутително ? :( Ами че и аз имам.Незнаех,че е проблем :shock: Защо да е възмутително?!Какво имаш предвид?Той как ще разбере ,че имаш?Това е нещо,което не би трябвало да те притеснява. :)

Благодаря за отделеното време ... :) Пак заповядай.

s7uFx
11-17-2009, 17:45
хмм... щом той е с теб толкова време .. предполагам ти си най-хубавата в очите му ... и мисля че те е виждал поне по бански ... дали ако имаше някакъв проблем е нямало да си проличи тогава...
и не се притеснявай... ако наистина те обича не би те зарязал както и да изглеждаш

flowerlina
11-17-2009, 19:36
Ако те обича, каквато и да си в действителност ще си перфектна в неговите очи

MaLchYyY
11-17-2009, 19:54
Спокойно ... сигурен съм , че ще те хареса ! Обаче има нещо друго дето ме притиснява :? от една година сте заедно (доколкото разбрах от описанието ) и ти не си му казала, че имаш необеснимо бяло течение !?! Това е доста странно ... Грешка ще е да започнете да го правите преди да си му казала :x !

Еми ще се наложи да му кажа ...

MaLchYyY
11-17-2009, 19:55
хмм... щом той е с теб толкова време .. предполагам ти си най-хубавата в очите му ... и мисля че те е виждал поне по бански ... дали ако имаше някакъв проблем е нямало да си проличи тогава...
и не се притеснявай... ако наистина те обича не би те зарязал както и да изглеждаш

Не ме е виждал по бански ...

t0d1t0
11-17-2009, 20:09
е па правете го на тъмно... А бе момиче к'во ми се губиш такава?! Щом като е избрал да е с теб,значи го желае! Направи го без да го мислиш и ще видиш,че няма нищо страшно... http://s.rimg.info/b73039a601ecd3afbad67662bf315312.gif

bossychick
11-17-2009, 20:47
Абсолютно всяко момиче се е гледало в огледалото или си е мислело,че нещо не й е наред дали циците са малки,дали паласки има,дали задника е голям,или едната срамна устна и е по малка и тнт и тнт. истината е,че мъжете тия неща нито ги мислят,нито ги забелязват,така че спокойно и не си мисли глупости. А освен това от опит ти казвам,че е по-добре да не му гледаш бившите кви са и да не се сравняваш,щото става голям филм :) :-o :)

MaLchYyY
11-17-2009, 20:53
Абсолютно всяко момиче се е гледало в огледалото или си е мислело,че нещо не й е наред дали циците са малки,дали паласки има,дали задника е голям,или едната срамна устна и е по малка и тнт и тнт. истината е,че мъжете тия неща нито ги мислят,нито ги забелязват,така че спокойно и не си мисли глупости. А освен това от опит ти казвам,че е по-добре да не му гледаш бившите кви са и да не се сравняваш,щото става голям филм :) :-o :)

Май това ми е грешката. И филма става голям :D

kidwestern
11-17-2009, 21:01
Момиче съм на 17 год.. Вече доста време съм с момче, което е на 18 год. За 1 година го обикнах страшно много и искам той да ми бъде първия. Но ме възпират две неща :
1.Това, че той е ходил с доста красиви момичета и аз се комплексирвам, защото не съм до там красива.Срам ме е от тялото ми ... имам малък бюст, чувствам дупето си прекалено голямо и това ме притеснява. Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя) ... Въпроса ми е - трябва ли да ме е срам от това, което съм и дали той ще ми хареса и недостатъците? Толкова ли е важно за момчетата (или поне повечето), момичето да има големи и пищни цици?

2.Втория ми въпрос е към момичетата... Имам бяло течение от малка. Ходила съм на сумати лекари, казаха ми че нищо ми няма. :? И сега това трябва ли да ме притеснява и няма ли да е неловко, неудобно и възмутително ? :(

момичето е путката,без путка няма секс.
бялото течение не е болест.
оня тряя да го е срам че сере ):

Благодаря за отделеното време ... :)

nefchi_bs
11-17-2009, 21:10
Da филма е голям...Както всички казаха нищо ти няма,щом сте заедно толкова време,значи те харесва..Защо гледаш бифшите му нали е с теб значи ти си No.1 спокойно ..

buzka
11-18-2009, 06:30

Като гледам бившата му приятелка ми се плаче .. :D Външно е перфектна :(а защо не си е останал с нея като е перфектна а???Я недей да се подценяваш вдигни глава високо и бъди каквато си :) Всеки има по нещо което не харесва в себе си,но това е!!!Момчето все пак е с теб,а не с друга така,че си го дръж здраво и недей да се тормозиш от това как е изглеждала предишната му приятелка.

MyNameIsDidi
12-02-2009, 13:13
не се притеснявай не мисля че ти е чак толкова лош задника :-)