PDA

View Full Version : КЪМ МОМИЧЕТАТА

thoronaro
11-17-2009, 15:42
Момичета какво мислите за чувствителните момчета.Мен ме определят за такъв и за това ми е интересно.Една приятелка дори ми каза,че лудо се възбужда от мен защото съм толкова чувствителен.Знам,че някой момичета намират такива момчета за лигави,други точно такива харесват.Вие какво мислите. :)

plushinka1
11-17-2009, 15:45
ами на мен лично не ми допадат..мъжът затова е мъж все пак за да е по-силната половинка

EeeBobii
11-17-2009, 15:49
^ Хей как го каза само , се едно няма ме сърце и душа :grin:

plushinka1
11-17-2009, 15:54
Не нямах това предвид...но все пак май започнаха да се объркват ролите на мъжа и жената в днешно време :?

EeeBobii
11-17-2009, 15:59
Хора всякакви с различни интереси :)

elito0o0o0
11-17-2009, 16:09
Нищо против тях, но предпочитам такива,които не са много много чувствителни ;)

п.с. Някои хора разбират под чувствителен,че постоянно циври за щяло и нещяло ,но не е така ;)

martini
11-17-2009, 16:09
Според мен има и чувстителни и чувствителни.Намирам момчетата,които са чувствителни(а не се правят на такива)за привлекателни,но всичко си има граница.Ако вече спадат към група лигави мамини синчета едва ли бих имала нещо общо с тях.

Hilary_
11-17-2009, 16:52
Харесват ми, защото са различни от правилото "момчетата не плачат!" .. :? което за мен е много плоско и глупаво .. както момичетата така и вие имате чувства и няма нищо лошо в това да ги показвате стига да е в граници .. :)

daehuu
11-17-2009, 17:54
Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото.

Hilary_
11-17-2009, 17:56
Защо не правите разлика между лигня и чувствителност?? :shock:

ladykeisy
11-17-2009, 18:00
Не си падам по лигльовци.Мъжът трябва да е мъж ...не казвам ,че не трябва да плаче (ама за наистина съществени неща),но не и да плаче за щяло и нещяло...

Cazzaniga1
11-17-2009, 18:01
Наистина е малко смешно, мъжа да е по-нежен от момичето ... Зависи автора какво има в предвид под определението чуствителен - аз например много държа на външния си вид ( винаги да съм обръснат, да не съм орунгясъл) и много певече ще се обидя ако ми кажат " Абе ти подържаш ли се въобще " отколкото ако ме наречът глупак или сополанчо !

Bixel
11-17-2009, 18:31
женчо

loliii
11-17-2009, 19:16
Едно момче трябва да бъде чувствително, но да не го проявява. И под чувствително имам в предвид да има морал и да проявява състрадание, а не да бъде лигаво и мекушаво.

pcrrrr
11-17-2009, 19:29
Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото.
!

stelit0
11-17-2009, 20:15
Едно момче трябва да бъде чувствително, но да не го проявява. И под чувствително имам в предвид да има морал и да проявява състрадание, а не да бъде лигаво и мекушаво. +1 :grin:

Ballbreaker
11-17-2009, 22:02
И защо да не проявява чувствата си?

Нямам впредвид да циври за щяло и нещяло. Но искам да попитам всички тия "яки батковци" какво ги прави по-големи мъже от Тити Папазов, примерно. Това да имаш чувства, да изпитваш състрадание, да си жертвоготовен - ТОВА те прави мъж, и това са качествата, които са направили нашите национални герои (и не само нашите) наистина ГЕРОИ, а не просто исторически фигури.

http://fc07.deviantart.net/fs41/f/2009/035/a/b/Fuck_You_face__by_ComatoseEffect.gif

bossychick
11-18-2009, 00:46
На мен чак мн чувствителните момчета винаги са ми се стрували като педали (да не се обижда никой,лично мое мнение) освен това немога да си представя да ме привлече такъв..за приятел да,за нещо друго абсурд! Момичетата винаги са си падали по лошите момчета и винаги ще е така,а когато открием че в даден момент и те имат добра страна е голям кеф,че се пак има няква емоционалност :)

bqsna_teenagerka
11-18-2009, 15:35
Дефинирай по-обстойно "чувсвителен". Аз лично наистина предпочитам момчето да си е отракано ,силно да се чувства тежката му дума,мен точно мъжествеността ме възбужда не чувствителността. Обикновенно във връзките ми,аз съм тази която доминира ии ръководи като цяло положението. Това ми омръзна. Мъжът трябва ,да е по-силен от мен,по-властен. Такава му е ролята. Да седи и да ми пише...хиляди поеми , да ме гали по-главичката,вече не ме блазни. Аз съм човек,оповаващ се на страстта,а не чувствителността сигурно затова е така :). Но въпрос на вкус.

_SwEeT_
11-19-2009, 13:53
az li4no predpo4itam ne tolkova 4yvstvitelni mom4eta ili ako sa takiva da znaqt koga da si pokazvat 4uvstvata.. samo na nai-blizkite hora za da mogat da gi spodelqt s tqh :)

SpOrTs_GiRl
11-19-2009, 14:44
Всички мъже са чувствителни, дори да не го показвал или признават пред себе си. Дори четох, че наскоро доказали и че за мъжете любовта била по-важна, от колкото за жените.
Колкото до темата..... не знам какво имаш в предвид под чувствителен.. Може би романтичен? Или емоционален? ...... Ако става въпрос за показване на повече чувства.. Аз не бих могла да бъда с някой, неможещ да покаже чувствата си.

britzy
11-19-2009, 14:48
++++ еем брат ,то тея дето не са чувствителни са ония фешани кухите,за тва праете понататъшни изводи...боже ролите се разменяли даааа бе тва че има некои мъже да не мислят само за ебане и сапо-чувствителни не ги праи жени.ТОЧКА

Hilary_
11-19-2009, 14:51
++++ еем брат ,то тея дето не са чувствителни са ония фешани кухите,за тва праете понататъшни изводи...боже ролите се разменяли даааа бе тва че има некои мъже да не мислят само за е**не и сапо-чувствителни не ги праи жени.ТОЧКА

най - после от цялата тема една "сродна душа" .. :D :D

britzy
11-19-2009, 14:56
++++ еем брат ,то тея дето не са чувствителни са ония фешани кухите,за тва праете понататъшни изводи...боже ролите се разменяли даааа бе тва че има некои мъже да не мислят само за е**не и сапо-чувствителни не ги праи жени.ТОЧКА

Супер :D :D :D

gret4ety
11-19-2009, 15:49
Според мен чувствителен не значи да циври за щяло и нещяло... Хубаво е мъжът да проявява поне малко емоции и да не е баш чувствителен ами нежен :)

Anarchya2
11-19-2009, 16:46
А бе мърли нали искате нещо повече от секс нз си кво.Ем кат искате мъжа да е строг без чувства силни половинки лаина и сякви такива ами ебете се тва може мъжат в деаствителност няма такова нещо любов...
Искате гъз ама насран тва е ваща работа ... :-x :-x :-x

Ballbreaker
11-19-2009, 16:52

Не е единствената.

remix1912
11-19-2009, 17:28
Шоу абе вие момичетата сте много тъпи бе.Кво се правите на ударени с бастун.Нали като ва гледам как веднага клякате пред някво насрано гейско момче.По тея фешъните и емотата.Или да е като клечка и с дълга. коса

ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ СА ЛЕСБИЙКИ.Защото харесват повече момчета които приличат на момичета.

Не искате чувствителен искате истински мъжествен строг мъж,но се оплаквате после че е груб че ви биел,еми като искате МЪЖ ще му ядете хуя като той ви каже ще ви ебе когато той ви каже,няма да ви слуша мнението,ще излизате когато той ви каже.А след това вие пак ще се оплаквате.Тая тема я направихте с извода че мъжете са КУРВИ и трябва да ви гледат и да ви ебат.Но истината е че жените са по-големи курви.И тях ги ебат,а МЪЖЕТЕ ЕБАТ

Genadi1
11-19-2009, 18:01
Bad BoYs is thE BesT.. :grin: :grin: :grin: 8)

zyzityyy
11-19-2009, 18:29
Офф боже а бе толко ли не разбирате че щом едно момче е чувствително това не означава че е гей !!!!! И да страшно много ме кефат такива момчета даже може да се каже че и гаджето ми е по-чувствителен от другите момчета и това не означава че е гей а означава че не е като другите само да гледа да те вкара в леглото и да те заебе не си мислете че е някой лиглио който циври за всяко нещо не е такъв а просто влага чувства в любовта ни и на такъв човек може много почече да се разчита от колкото на " лошите момчета ". :)

Marrisa
11-19-2009, 19:23
на мен предишната ми връзка беше такава,той беше свръх чуствителен некафф щот' човееек,отначАЛо ми беше добре смисъл готино различно ама в един момент писва случвало ми се е да ми реве... иииии незнам не го приемам аз не си позволявам да плача пред момчета...и оправданието вечно беше "ами то аз съм по чувствителен.."

bqsna_teenagerka
11-20-2009, 08:03
Всички мъже са чувствителни, дори да не го показвал или признават пред себе си. Дори четох, че наскоро доказали и че за мъжете любовта била по-важна, от колкото за жените.
Колкото до темата..... не знам какво имаш в предвид под чувствителен.. Може би романтичен? Или емоционален? ...... Ако става въпрос за показване на повече чувства.. Аз не бих могла да бъда с някой, неможещ да покаже чувствата си.

Да има много вярно в това,че момечетата принципно са чувствителни,но не го поакзват ии не трябва да го показват... поне не и при момичета.които не понасят чувствителни и трогателни ласки.Нещо гледам всички скочихте аа всъщност отново е въпрос на вкус. Едни момичета ги възбужда,когато мочмето е по-чувствено,други които ги възбужда мъжествеността. То затова има по-романтични момичета и по-страстни , развратни . За всички си има половинки очевидно 8)

sunshinepp
11-20-2009, 08:06
и от двете по-малко ако може..

mynichka09
11-20-2009, 09:52
Нямам нищо против тях,но не си падам по такива момчета

akrobatkata
11-20-2009, 10:19
мъжете са си мъже! Това не означава че не трябва да имат чуства. Точно обратното даже, но ако са прееекалеено чуствителни стават вече лигави и на нас- момичетата това не ни харесва!!!!!!

Vichko0o
11-20-2009, 12:43
Ае, ае ... Всички тука оплювате "чувствителните" мъже, ама всяка от вас се оплаква от гаджето си "как не бил достатъчно грижовен/не отделял достатъчно внимание на връзката ви/претаквал нещата/не ви правел подаръци" и куп други простотий... Ей няма угодия на тея женски индивиди бе ... Ни да си чувствителен, ни да си некъф сухар, ни нещо средно... Все ще ти се намери кусур и ще си отхвърлен ... Значи ние трябва да ви търпиме като не спирате да ревете (особено като сте в цикъл), ма ние като ревнеме и аре вече не ставаме ....... Тъпи п*тки ..

loliii
11-20-2009, 13:59
Ае, ае ... Всички тука оплювате "чувствителните" мъже, ама всяка от вас се оплаква от гаджето си "как не бил достатъчно грижовен/не отделял достатъчно внимание на връзката ви/претаквал нещата/не ви правел подаръци" и куп други простотий... Ей няма угодия на тея женски индивиди бе ... Ни да си чувствителен, ни да си некъф сухар, ни нещо средно... Все ще ти се намери кусур и ще си отхвърлен ... Значи ние трябва да ви търпиме като не спирате да ревете (особено като сте в цикъл), ма ние като ревнеме и аре вече не ставаме ....... Тъпи п*тки ..
Смятам, че преувеличавате с това, че жената се превръща в ревлива или истерична кучка, когато е в цикъл... Тва май само по филмите така го дават. Аз примерно не познавам нито едно момиче, а и аз не съм такава, което да си променя характера и държанието, когато е в цикъл.
Иначе си прав, жените нямат угодия.

d1mozaza
11-20-2009, 15:41
Не нямах това предвид...но все пак май започнаха да се объркват ролите на мъжа и жената в днешно време :?

+1 :grin: Права си..

seduction1mplex
11-20-2009, 15:44
Чувствително в някакви граници е добре,по-нататъка не ми е яко да е лигав или да се обижда от най-малкото(понеже съм била с такъв).Може би понеже аз не съм чувствителна и не си търся таково момче (:

DEviL_BG
11-20-2009, 16:13
+1 :-o

seduction1mplex
11-20-2009, 16:20
Защото границата е толкова тънка,че е почти незабележима :-|

DEviL_BG
11-20-2009, 17:15
Изобщо не е тънка границата между двете :? но да не правим офф топици....

Force_bladeR
11-20-2009, 20:19
Абе.. като гледам на повечето постовете ми се драЙфунзи :lol: Темата е за това дали е чувствителен, а не както всички си мислите - лигави, женчовци, мамини сичета и тем подобни.. чувствително момче не значи да е такъв.. както и да е, всеки си знае неговото.. изгъзици :lol:
гут найт[/b]

sweet_fantasy_f
11-20-2009, 21:55
Харесвам такива момчета, но да не са ПРЕКАЛЕНО чувствителни.
Аз съм си намерила точен мъж :D С мен много чувствителен, нежен и т.н., пък с другите... не е точно такъв :)) Това опреде-е-лено много ми харесва! :)

Krasencety
11-22-2009, 17:34
чувствителни да, но не разглезени до неознаваемост :? Иначе са сладки, когато плачат.. :oops: :-) Момчета, не бъдете като от камък! Знаем, че имате сърца :)

Sunny_stz
11-22-2009, 21:10
Момичета какво мислите за чувствителните момчета.Мен ме определят за такъв и за това ми е интересно.Една приятелка дори ми каза,че лудо се възбужда от мен защото съм толкова чувствителен.Знам,че някой момичета намират такива момчета за лигави,други точно такива харесват.Вие какво мислите. :)

По принцип чувствителните момчета се харесват повече на едно момиче,защото се държат с нея по-мило и и обръщат повече внимание и правят повече жестове!!По-твърдите момчета така да кажа,може да не им пука много за едно момиче!!!Също така чувствителните момчета са много нежни и внимателни, също така и романтични ,аз винаги си падам по тези момчета ,защото и аз съм романтична (лирична) душа!!!Така че бъди такъв какъвто си и да не ти пука ако някой те определя като лиглъо!!!

MyNameIsDidi
12-02-2009, 08:27
такива момчета не ме кефят :booooomb:

kidwestern
12-02-2009, 09:16
!

тоя с лилавото джакенце кърти

Hilary_
12-02-2009, 09:17
Защото границата е толкова тънка,че е почти незабележима :-|

Това не значи, че я няма .. :lol:

misslowe
12-02-2009, 11:06
Нищо против тях, но предпочитам такива,които не са много много чувствителни ;)

п.с. Някои хора разбират под чувствителен,че постоянно циври за щяло и нещяло ,но не е така ;)

+1 ;) ;)

BooBless
12-12-2009, 17:14
на мен пък ми харесват чувствителните :grin: супер яко е че имам късмета да съм с момче,което притежава супер много качества и чувствителността е едно от тях :-) :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt057 :smt054

ThedramaQueen
12-12-2009, 17:21
Аз много се дразна на такива "чувствителни" момчета. Аз съм момичето. Ако на мен ми стане гадно и се разрева, той кво? И на него ще му стане гадно и ще ревне и той, вместо да ми помогне по някъв начин ли? Мъжете трябва да са силни, а не лигави. :?

hoooodyhoooooo
12-12-2009, 17:23
Е аз не разбирам точно как разграничавате чувствителните от безчувствените? Всички сме чувствителни, въпросът е, че някои го показват, а други задържат чувствата в себе си и не споделят. Но то това зависи от характера, а не от отношението към конкретния човек, има си интроверти и екстроверти... :)

PaulCrewe
12-12-2009, 17:47
Едно момче трябва да бъде чувствително, но да не го проявява. И под чувствително имам в предвид да има морал и да проявява състрадание, а не да бъде лигаво и мекушаво. good point

Bellatrix
12-12-2009, 18:48
Абе баланса му е майката. Аз искам да е груб в секса (там да ми крещи по време на оргазъм "Обичам те, Стела" хич няма да ме възбуди. Или да плаче и излива емоции вместо любовна игра... ужас. XD ), а иначе да е чувствителен ПОНЯКОГА. Не нон стоп. Само в точните моменти. Част от чара на една връзка е да се дразните, карате, да беснеете. Не само да си шепнете нежности.

VilleBaby
12-12-2009, 18:59
!

Наистина много жалко , ако мислите така :?

anichka12345678
12-12-2009, 18:59
Немисля ,че има нещо лошо в това момче да бъде чувствително,самата аз съм такава,макар ,че много рядко го показвам , :oops:

d0n1to
12-12-2009, 20:54
Аве осетете се малко.Искате машини,а в следващия момент педали.На къде е тръгнал тоя свят.Се едно да имам кока-кола и да избера дерби.
Сащото е аз бия секи педал който видя,защото може само мъж с жена и две жени.Кат видиш на улицата 2 жени да се целуват ти стаа яко,ама кат видиш 2 травестита да се мласкат ти иде да повърнеш.

Не мога да се дрържа ще ви кажа 1 виц.

Дете пита майка си:
-Мамо какво е травестит?
Майката:Не знам мило,питай вуйна си Тодор.
:razz: :razz: :razz: :grin: :-P

П.С. Сори че не прочетох сичко.

vaseto0o
12-12-2009, 21:18
!
И аз съм съгласен, с това лилаво якенце вдъхваш респект към заобикалящите :razz:

aniie
12-12-2009, 22:57
Харесват ми, защото са различни от правилото "момчетата не плачат!" .. :? което за мен е много плоско и глупаво .. както момичетата така и вие имате чувства и няма нищо лошо в това да ги показвате стига да е в граници .. :)

+++++++++

bathory
12-12-2009, 23:26
все тая нали са момчета.. :lol:

hoooodyhoooooo
12-12-2009, 23:44

Мъжко да е, пък ако ще да е самата чувствителност :D Това ми напомня на един приятел (сменям името), който се преставя пред момичетата с : "Аз съм Тодор. Плача." :lol: Нали все пак жените си падали по чувствителни и емоционални мъже... :lol:

sladurski
12-13-2009, 09:52
Към plushinka1 спокойно мацо аз не съм лигав ;д А бтв найстина си красива :-) :shock: :oops:

mmKamm
12-13-2009, 10:39
Чувствителните момчета....Почти няма чувствителни момчета. Момче, което още в началото бърза да каже на приятелката си "Да знаеш, че аз пача на романтични филми" или "Аз съм много чувствителен човек" или "Аз съм много наивен и винаги ме прецакват", ЛЪЖЕ. Тва е трик. Тва е техен номер, с който да спечелят дадено момиче/жена. Те си мислят, че всички харесват чувствителни и затова "свалят" картите, мислят си, че момичето ще си помисли "ОООууу горкичкия...плаче на романтични филми...колко е сладък" или "Еее и той е наивен като мен...ще си паснем" или "Колко чудесно е това, че е чувствителен" ... НО Пробвайте когато някой ви каже така...да му се изсмеете в лицето и да му кажете примерно "Ти си бахти путката бе как може да ревеш на такива бози" ... и ще забележите как илюзията му за перфектна свалка се срива :lol:

lifelesscorpse
12-13-2009, 10:39
Естествено,че чувствителните са за предпочитане(не говоря за некви лигьовци,а за наистина чувствителни и чувствени момчета)...Все пак никога не бих приела,ако момчето до мен се държи като камък едва ли не...

revolver
12-13-2009, 10:42

Мъжко да е, пък ако ще да е самата чувствителност :D Това ми напомня на един приятел (сменям името), който се преставя пред момичетата с : "Аз съм Тодор. Плача." :lol: Нали все пак жените си падали по чувствителни и емоционални мъже... :lol:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

TokioHotel1
01-02-2010, 17:50
Не си падам по лигльовци.Мъжът трябва да е мъж ...не казвам ,че не трябва да плаче (ама за наистина съществени неща),но не и да плаче за щяло и нещяло...

bZzZ96
01-18-2010, 06:45
Мъжът трябва да се държи като такъв . За това е създаден мъж , а не жена . За съжаление обаче в БГ има много лигльовци :( повече са от мъжкарите :( много са се разлигавили тея хора бе ! ;(

ifilinnchica
01-24-2010, 09:26
Не знам какво имате предвид под чувствителен ..

Много ме дразнят някви ревльовци ..

Wikzinka
01-24-2010, 09:30
Не си падам по лигльовци.Мъжът трябва да е мъж ...не казвам ,че не трябва да плаче (ама за наистина съществени неща),но не и да плаче за щяло и нещяло... напълно съм съгласна

DevlLady666
01-24-2010, 12:18
Зависи до каква степен си чувствителен.. Аз примерно не си падам по такива, ама всеки си има вкус! На повечето май им харесват чуствителните и нежните пичове.. Гледай шитняната продукция под убийственото име здрач, всичките путки са луди по едуардо пеладчето :D (а той е мега чувствителен)
Момичетата са романтични натури и обичат такива, но има и такива като мен, които обичат мъжа до тях да е силен и да ни показва по по-различни начини колко ни обича..
Не, не ти говоря за некъф дето ще ме пребива от любов :D

playboyche
01-24-2010, 12:23
хах значи предпочиташ некфо грубо момче което да не му пука от чувствата ти което да не се интересува какво ти е какси и т.н. вместо да е нежен да ти обръща внимание вярно може да изглежда тъпо на моменти но да се жертва по стария и романтичен начин въпреки да се изложи пред приятелите си да пренебрегва чувствата за теб .....

dr0m
01-24-2010, 15:22
хах значи предпочиташ некфо грубо момче което да не му пука от чувствата ти което да не се интересува какво ти е какси и т.н. вместо да е нежен да ти обръща внимание вярно може да изглежда тъпо на моменти но да се жертва по стария и романтичен начин въпреки да се изложи пред приятелите си да пренебрегва чувствата за теб .....
СПРИ С ПРОКЛЕТИЯ СПАМ БЕ СПРИ БЕЕЕЕ!МРАЗЯ ГИ ТЕЯ НЕЖНИТЕ ПЕДЕРАСТИ ( БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ )!

ef4etyYy
01-24-2010, 15:56
ъ... нищо не мисля, момчета като момчета 8-) :booooomb:

nymphadora
01-24-2010, 16:53
да,харесвам чувствителни момчета,но да не са чак лигави :?

pwnage
01-24-2010, 17:14
Я да видим кво ставааа тукаа.. :) Много злоба,много нещо.Много страсти,малко размисли. Аз пък ако ме питат какъв съм,ще кажа такъв какъвто съм решил на момента-и нежен и зъл.

Ma3x
01-24-2010, 17:31
ей дебили по принцип съм груб с тия момичета които НЕ Обичам .. с тия дет обичам съм много мил , плакъл съм за момиче няколко пъти тфа чувствителен ли ме прави

stefanov
01-24-2010, 17:37
Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото. Ей идиот недъгав, какво оприличаваш лигав с чувствителен. Пък и откъде да знаем ти къф' си. Мо'е си некоя педеруга, нищо не се знае. Така че не си прави избързани изводи!

stelSs21
01-24-2010, 17:41
Харесвам такива момчета стига да не прекаляват де.А това,че момчетата плачат не ги прави по-малко мъже,а хора.

Luscious_Heart
01-24-2010, 18:18
За всеки влак си има пътници... Щом твоята приятелка харесва това у теб, значи и други ще се намерят безспорно. 8)
Лично аз обаче обичам по-твърди характери, момчета, които излъчват сила и агресия.
Не ми харесва романтиката особено... прекалено обвързваща е.
Ии не е хубаво да демонстрираш емоционалност твърде явно чрез истерии например.
Но и мъжете сте хора все пак.

Много по-лошо е да си лигльо или гейче! Емоциите не са порок, а са ни отделили от животните.

stelit0
01-24-2010, 19:24
Едно момче трябва да бъде чувствително, но да не го проявява. И под чувствително имам в предвид да има морал и да проявява състрадание, а не да бъде лигаво и мекушаво. ;-) ;-)

Flopper
01-24-2010, 22:08
Оффф, почти няма истински чувствителни момчета, просто поза, за да направят впечатление на момичетата. Ако някой наистина е чувствителен, той не го осъзнава или пък се притеснява да го показва. И това наистина не е лошо качество

НО Като тръгне да се перчи как се кефи на балади, как реве на Marly and me и некви такива е повече от ясно - ПОЗА! Хората, които сами се определят като чувствителни в повечето случаи са супер повърхностни и търсят хитър начин за свалка :lol:

Dimana99
01-25-2010, 17:30
Аз харесвам чувствителните, но не прекалено...

miss_kiss181
01-25-2010, 19:14
Според мен има и чувстителни и чувствителни.Намирам момчетата,които са чувствителни(а не се правят на такива)за привлекателни,но всичко си има граница.Ако вече спадат към група лигави мамини синчета едва ли бих имала нещо общо с тях.

+1 Привличат ме, защото излизат от общоприетите граници, че мъжете са бескувствени. Предпочитам да е по-чувствителен вместо да гледам някъв камък до мен дето не се трогва от нищо. :) :)

Zaritu
01-25-2010, 20:47

AceXe
01-25-2010, 20:48
ами на мен лично не ми допадат..мъжът затова е мъж все пак за да е по-силната половинка

Мъжете не мисли, че имат по-малко чувства от жените. Просто рядко ги показват. :)

Пич, няма лошо в това. Всеки човек си е уникален с нещо и не трябва да се срамуваш от това си качество. Аз лично не съм много емоционален, но ценя чувствата на всеки човек :)

kremen4eto
01-26-2010, 07:12
Моето момче е оставило впечатление у хората за много силен, студен и т.н. ... Откакто съм с него, го виждам в съвсем друга светлина, в него се крие едно много добро и чувствително момче. Показва го само на точното място, в точното време. За мен това е идеално държание - нито прекалено ревлив, нито прекалено студен :)

princeska94
01-26-2010, 09:02
не те взимам хахаха хубаво е да се чуувстваш сигорна с партниора за к'во ми е някав лиглио дето ще е сигурен с мен освен че 99% си клечо щото здравите са мнооооооого различни е начи н'ъ м'ъ кефиш :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: извинявам се за диалекта ама нещо се разлигавих

danibebi
01-26-2010, 14:03

+ ;)

stelkastel
01-26-2010, 21:06
Преди време едно момче, в което бях лудо влюбена :-D ми каза, че харесвал чувствителни момичета. А дори не разбрах какво имаше предвид. Като знам каква беше бившата му, сигурно е имал предвид ревливи и които се сърдят постоянно без причина. Но едва ли за момчетата е същото. :D :D Дори пак ще дам пример с него, защото като го погледнеш на външен вид въобще не си личи, че е чувствителен. По-скоро ми напомняше на скала, както казваше той :D , но след време се оказа, че можел да изпитва и чувства, да е мил и чувствителен и това далеч не значи женствен, да плаче за щяло и нещяло и т.н. Хубаво е, когато под една загрубяла външност се крие нежна душа, чувствителна. Мамка му, аз май още съм влюбена в него! :( :(

smil4eto
01-29-2010, 07:13
ами на мен лично не ми допадат..мъжът затова е мъж все пак за да е по-силната половинка :twisted:

xoxi
01-29-2010, 08:14
Абе...вие нормални ли сте..
Защо всички свързвате чувствителността с рев ?!
Чувствителност - идва от чувство, не от рев.
Аз лично харесвам чувствителността в едно момче, но разбира се да не е прекалена.

misslowe
01-29-2010, 08:40

+1

Sharpay
01-29-2010, 11:48
естествено,че един мъж трябва да е чувствителен, все пак е човешко същество и е дарен с чувства, за да ги използва, за да ги показва на човека до себе си..

пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви :)

c0ci
01-29-2010, 11:52
в първия или втория на Биг брадър имаше един ревльо Мирослав малееее :-x но все пак той взе мангизите ...следователно не само жените ,но хората като цяло обичат чуждата драма и чувствата която поражда тя ;)

aniie
01-29-2010, 20:18

! :)

onestar
01-29-2010, 22:27
Аз лично харесва малко по - чувствителните момчета. :)

YouDontKnowMe
01-29-2010, 22:38
Писнало ми е от лигльовци , или както ги наричате - чувствителни. Просто ми писна. Писна ми някой да ми реве .