View Full Version : завист
vesinka899
11-17-2009, 16:48
нормално ли е да завиждам на колежките си че зимат стипендии
Става въпрос за една селянка която е егати грозната и тъпа ама е гадна зубърка и само се кефи че зима стипендия
Много ме е яд направо се пукам от яд и нз как да го преодолея
Нормално е. Селяните са напаст божия. Ама да не ти пука...и ти можеш да учиш, а стипендията колко пара е ?
vesinka899
11-17-2009, 16:55
около 90 лв всеки месец
lubomirky
11-17-2009, 17:37
еми почни да учиш и ти и взимай и ти стипендия, бе, зле. точно пък такива като теб колко ги мразя, не е истина. не стига, че кухо, пък иска и пари да получава за никаква свършена работа.
Дори и да е селянка , твоята колежка си е заслужила да взима стипендия . Спри да завиждаш и започни да учиш, за да взимаш и ти :)
PurpleDream
11-17-2009, 18:45
пф ами като не учиш как искаш да вземаш стипендия...пф
гледай първо себе си после другите...
mArMaLaDkA
11-17-2009, 19:00
еми почни да учиш и ти и взимай и ти стипендия, бе, зле. точно пък такива като теб колко ги мразя, не е истина. не стига, че кухо, пък иска и пари да получава за никаква свършена работа.
Съгласна. То не е достатъчно само да се пудриш през 5 минути, че да вземаш стипендия. :?
balon4eeeee
11-17-2009, 19:13
завистта е шибана човешка характеристика , която в някои случи се преобрадява в болест способна да те унищожи . Не е хубаво да си злобен ! Можеш да се разболееш супер лошо от такива чувста впрочем . Гледай да приобразуваш завистта и злобичката си в амбиция и се конкурирай с по-силните от теб .
Дори и да е селянка , твоята колежка си е заслужила да взима стипендия . Спри да завиждаш и започни да учиш, за да взимаш и ти :)
someonerandom
11-17-2009, 19:27
Не знам какви са нещата с твоята колежка,обаче завистта само ще ти пречи,просто се стегни и учи и вземи и ти стипендия.А дали е нормално-мисля,че е напълно нормално да завиждаш,но не прекалено :wink:
Ми доста завиждаш. Защо и казваш, че е грозна само хубавите ли могат да взимат стипендия? Ми учи си момичето и взима, седни си на задника и ти ще взимаш.
nefchi_bs
11-17-2009, 21:32
О Боже...Живей си живота,ако цял живот гледаш в паничката на другия ще останеш гладна :D
aloveyou
11-18-2009, 08:15
gree_girl
11-18-2009, 09:03
Това се 90 лева, ако не за друго поне за дрехи може да ги похарчи. Както казаха и преди мен завистта е нормално човешко качество, но в случая мисля че селянката си ти. Миличка, тва че си от някое голямо гратче, не означава че ти си най-хубавата, най-умната, най-интелигентната, най-възпитаната и т.н (отнася се за всички с нейното мнение) А тва че си хубава, щот се гримираш по 5 часа, не означава че си достойна да взимаш стипендия! Момичето е от село, или може би малък град, за теб не е красива, но може би има момче което я обожава ... това не е ли достатъчно? А и като оставим това, тя се е доказала, приели са я в дадения университет и учи, старае се, доказала се е за да взима стипендия. Това че е от село не означава, че е нещо по-малко от теб или е по-тъпа.
Колкото до мнението след теб, напаст божия ... кви хора сте не мога да разбера, расисти, ГРАЖДАНИ, ... аман от идиоти. От такива като вас страната ни е в такова положение, след като продължават да се правят разлики ... независимо какви са и от къде са, хора сме в една страна, това че си от провинцията, не означава че не си талантлив, умен, интелигентен, способен!
Хора, живеем в една страна - България, всички тук имащи гражданство са българи! Всички сме с равни права, раждаме се с тях!
Очаквам критики ...
Съгласна съм с gree_girl Аман от кухи кифли като теб. Зависта е нормално качество, но не и злобата. И аз завиждам, но никога не си позволявам да го показвам открито и да злобея, срам ме е от това!!!
ПП Селянията е качество, а не харектеристика на хората от провинцията. Може да си от най-големия град на света и пак да си супер селянка (на каквато впрочем правиш впечатление)
ПП2 90 лева не са чак толкова пари. Ако си намериш работа, ще печелиш повече. Или само да злобееш можеш?
Тая тема е За ключ :-x :-x :-x
Само обиди ще отнесеш автогол че си я пуснала
gree_girl
11-18-2009, 18:30
^^ шибан комунист
Така, миличък(миличка), комунизма представлява равенство между хората и забранява изповядването на всякакви религии. Аз да съм се обявила срещу изповядването на религията? Равенството и религията са 2 различни неща. Равенството не заема ли сред първите места в Правата на човека? А за сведения, Правата на човека са световни! Това да не би да е световен комунизъм? Не мисля, че съм комунист, а съм справедлива.
ми ти сама каза "зубрачка" еми учи момичето и взима стипендия
ти вместо да злобееш и да завиждаш седни си на гъза да учиш без значение дали ще учиш с разбиране или зубрене и незнайно може да искараш успех за стипендия :?
А и като е "тъпа" как взима стипендия, а? Ако беше тъпа нямаше да взима ама в случая май ти си тъпата щот можеш само да злобееш и завиждаш :-x .
И ако въпросното момиче е от село е селянка да, но това не я прави селендурка, ъъъ не бъркай двете понятия.
ValLoveYa
11-19-2009, 13:41
и в моя клас има няколко такива и не мога да ги търпя все едно някой друг им е виновен че не учат