View Full Version : Странно...
Мерси на всички за отговорите! :) :wink:
lubomirky
11-18-2009, 12:01
помоли го да излезете днес или утре и да си изясните отношенията.
AutomatiC
11-18-2009, 12:06
бе ако продължава да ти се прави на интересен просто спри да се занимаваш с него,такива шматки,които се правят на недостъпни не си заслужават..
ами простак 8-) излезти обясни му ако не фане 1 майна и да се оправя :wink:
izlishna
11-18-2009, 12:33
Той май не знае какво иска :? Излезте и си изяснете ситуацията и интересите един към друг или вече си му безрзлична :? Успех кукло!
bananjanet
11-18-2009, 12:36
Аз имам 2 варианта за теб ..
1 ) Изяснете се .. дали иска да ходите или не !
2 ) Зарежи го ..
м/у другото ... на каква възраст сте ?!
Може би има разлика между годините ви ..
За това го е срам :-o
stupid0boy
11-18-2009, 12:51
Може да е гейййй :? :? :? :? :? :? :?
soul1199
11-18-2009, 13:00
бе ако продължава да ти се прави на интересен просто спри да се занимаваш с него,такива шматки,които се правят на недостъпни не си заслужават..
Sladurcho
11-18-2009, 14:36
ми 15 годишно момче е все пак гледа да се перчи да се прави на мн оборотен и т.е. пък може и да е искал да се запознае с приятелката ти и да те е използвалл... знам ли
Еми то е ясно :shock: да те подмине като пътен знак-без здрасти,без нищо.Че то защо се чудиш още?
Просто го отеби и ти ;)
AutomatiC
11-18-2009, 15:11
2 ) Зарежи го ..
Аз съм на 14,а той на 15.Не знам просто...Ей така от нищото изперка :? Не се ядосах за това,че някоя си го е целунала по бузката и т.н. 8-) Слабо ме вълнува. [-( Ядосах се,защото прави жалки опити да ме дразни.Може и да прозвучи надуто,но съм красива и определено имам мозък.Все ще се намери някой друг.Обаче цялата ситуация-много гадно се получи.Чудя се само откъде да го по подхвана 8-) Не искам да оставям нещата така.
8-) оо,ти май искаш да го накараш да се почувства зле заради това..и ако да,няма смисъл да го правиш :D не си заслужава..остави този фекалий в дълбините на канала..
FancyGirl
11-18-2009, 15:16
Аз мисля, че е лайно.
:) :)
mOBSCENE
11-18-2009, 15:31
Аз мисля, че е лайно.
точно и ясно
Jumbie483
11-18-2009, 15:31
Сетих се за една история, която господина по музика ни разказа веднъж :razz:
Ама да не се отклонявам.. Ако този продължава така го остави. Той ако те харесва ще те потърси, ако си е запълвал свободното време с теб, то тогава ще си сигурна, че нищо не си загубила.
BornToBeBeWild
11-18-2009, 15:32
2 ) Зарежи го ..
Аз съм на 14,а той на 15.Не знам просто...Ей така от нищото изперка :? Не се ядосах за това,че някоя си го е целунала по бузката и т.н. 8-) Слабо ме вълнува. [-( Ядосах се,защото прави жалки опити да ме дразни.Може и да прозвучи надуто,но съм красива и определено имам мозък.Все ще се намери някой друг.Обаче цялата ситуация-много гадно се получи.Чудя се само откъде да го по подхвана 8-) Не искам да оставям нещата така.
8-) оо,ти май искаш да го накараш да се почувства зле заради това..и ако да,няма смисъл да го правиш :D не си заслужава..остави този фекалий в дълбините на канала..
да да сагласна сам с AutomatiC ..и моята бивша връзка се получаваше що годе така .. и на края ми изневери и му теглих майните ся сам с др а няма месец :-D ..пробвай
ми 15 годишно момче е все пак гледа да се перчи да се прави на мн оборотен и т.е. пък може и да е искал да се запознае с приятелката ти и да те е използвалл... знам ли
май май " мн оборотен и т.е. пък може и да е искал да се запознае с приятелката ти и да те е използвалл... знам ли " :? :? :? :?
m1nich3t0
11-18-2009, 17:16
Остави го... Не се занимавай,не си заслужава :? Изяснете си отношенията,но той се подиграва с теб според мен :-x
PurpleDream
11-18-2009, 17:51
момчето яко те използва...
2 ) Зарежи го ..
да да сагласна сам с AutomatiC ..и моята бивша връзка се получаваше що годе така .. и на края ми изневери и му теглих майните ся сам с др а няма месец :-D ..пробвай
Ммм не,не искам да му го връщам ако за това става на въпрос. :) Иначе да-искам да се почувства зле поне малко,защото тъпо постъпи 8-)
sunshinepp
11-19-2009, 09:36
Здрасти!Ще се опитам да бъда кратка.Хванах си гадже.Първоначално не го харесвах,но постепенно се влюбих в него (или поне така си мисля).Учим в едно училище.Всичко стана по време на грипната-беше си супер,излизахме и т.н.Каза ми няколко пъти колко много ме харесва,едва ли не не искаше да ме пусне и какво..?Почна у-ще и ме подминава като пътен знак.Опитах се да го прегърна,а той избяга,защото бързал. 8-) Хубаво де,казах си че може да го е срам.А и не държа да показваме на всички,но както казах не съм пътен знак.Не може ли поне да ме прегърне?И след това вечерта започна да ми разправя за някакво момиче,което му раздавало целувки. :shock: После ми поиска скайпа на една от моя клас и половин час ме разпитваше за нея,дали го е приела,да и кажа да го приеме,дали е разпитвала за него...По дяволите какво му прищрака?Днес дори не се поздравихме, защото му се ядосах и го попитах какво се опитва да направи,че ми е омръзнало и той нищо не отговори.За какво се опитва да ме дразни?Да не е 1ви клас?Исках да говоря с него,но просто не можах...Да го питам ли предполага ли се,че ходим,защото повярвайте-все едно нямам приятел. :-s
като гледам от това, което си написала само ти си тази, която мисли че ходите..той май не е на това мнение :-o