View Full Version : Височина...
Значи туку- що се регнах... На 14 съм (навърших ги преди 2 месеца) и съм висок 165. Смятам, че съм нисък. Може би проблема идва от там, че съм тръгнал по- рано и в класа ми всички са на 15- 16 и са от 170 до 177-178. Не знам но все пак смятам, че съм нисък. Можете ли да ми дадете някаква схема за средният ръст за възрастите, че да се успокоя малко Иначе баща ми не е висок- 170, но майка ми за жена е висока, също 170 :D
(Пускам темата в тази категори, защото я намирам за най- четена...)
Иначе започнах да раста усилено от точно 1 година, когато бях към 156, колко мислите, че ще порастна, защото ниско момче- не върви...
Vichko0o
11-20-2009, 12:56
Готян, ходи се вържи вържи за врата и се увисни от някои мост .... повиси така докато порастнеш достатъчно ;)
Готян, ходи се вържи вържи за врата и се увисни от някои мост .... повиси така докато порастнеш достатъчно ;)
малко по- сериозно ще може ли? fail!
Vichko0o
11-20-2009, 13:10
Темата ти е написана в "произволен" от теб раздел (ест не е за тука), пишеш простотия която би трябвало на твоята възраст да можеш сам да разрешиш (явно си твърде тъп за да можеш щом пишеш тука) и очакваш да ти напиша сериозно мнение ? Как да стане това ? Нито го заслужаваш нито нищо... Бий си камшика и не ме занимавай с детинщините ти...
TheSlobberGirl
11-20-2009, 13:16
Кажи на някой да те хване за главата, друг да краката и да те разтеглят. Ше станеш 215 см
alegra_femme
11-20-2009, 13:24
Ами според мен и ти няма да станеш много висок при положение че родителите ти не са.Поне тва е моето мнение.Има най-различни хора и тва не трябва да те притеснява не си мисли че си нисък или нещо такова.
пич... Не искам да ти го казвам така,но... ТИ СИ ПЪЛНА СКРЪБ...СКРИЙ СЕ БЕ ГНОМ... http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/quote.gif
SkendY_F
11-20-2009, 13:31
Не гледай кой е най-четения раздел,а пускай теми където трябва.Има си правила!!!
По темата: не си много нисъм,но може и да не станеш повече от вашите.А майка ти за жена не е висока ;) аз съм 180см :oops: Не съм виждала схема с ръста,не е логично и да има,защото всичко опира до ген и раса.Тъй,че...вземи прочети правилата на форума и тогава пиши ;) 8)
Ниски: под 175см
Среден ръст: 175см-185см
Високи: над 185см
Това са критериите за ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК.Имаш още да растеш пич
CrAzYyYy
11-20-2009, 14:02
Значи я съм висок да не се плаша :grin: :D
На 14 години колко висок искаш да си?
П.П. Играй баскетбол и яж много зеленчуци :grin:
maistorluk
11-20-2009, 15:39
Играя баскетбол. Един приятел от 160 см стана до почти 2 метра с баскетбол.
Да бе! От баскетбола да е качил най много 10 см другото си е било от растежа
seduction1mplex
11-20-2009, 16:29
И аз съм 158 см (: Много ми дреме.. Кво се впрягаш толкова (: Освен витамини да пиеш друго незнам кфо да те посъветвам (; И фитнес тва онова :-)
kidwestern
11-20-2009, 16:33
Не гледай кой е най-четения раздел,а пускай теми където трябва.Има си правила!!!
По темата: не си много нисъм,но може и да не станеш повече от вашите.А майка ти за жена не е висока ;) аз съм 180см :oops: Не съм виждала схема с ръста,не е логично и да има,защото всичко опира до ген и раса.Тъй,че...вземи прочети правилата на форума и тогава пиши ;) 8)
ти не ни карай да ти гледаме грозния фейс в подписа,че си яко гнусна.
автора,всичко ше си дойде на мястото,гледай го и от друга страна,малчуните ги намират за слаТки :D
DopeStarsInc
11-20-2009, 17:20
Аз дръпвах чак в 9 клас.Най-добре виж дали мама и тати са високи.
Аз дръпвах чак в 9 клас.Най-добре виж дали мама и тати са високи.
И аз така чак в 9 клас дръпнах малко повечко на височина инак докато бях на 14 бях по нисък и от теб 160-162см , а сега вече на 18 съм 182 така че не се шашкай има време мъжете растат до 21-22г. ;] (пък ако толкова те притеснява ръста ти почни да спортуваш волейбол или баскетбол ) ай де успех и дано съм помогнал с нещо ;]
SkendY_F
11-21-2009, 09:40
ти не ни карай да ти гледаме грозния фейс в подписа,че си яко гнусна.
А ти къв си,че да оценяш?Като не искаш не гледай!Не съм ти искала мнението!Предполагам как изглеждаш ти...сигурно си разплакал майка си от страх като те е родила!Тъй,че...ТРАЙ СИ!Не си ник'ъв да казваш кой е грозен и кой не!Дрисльо
Първо грешно разделче .. :D :D
Второ колкото си висок толкова ... !!! Няма как да пораснеш 2 метра с сравнително не много високи родители .. аз също не съм изобщо висока ама ми минава централно .. :lol: Според мен е много по - хубаво да си маалко по - нисък отколкото да стърчиш над останалите .. :lol: Пък и си още малък има да растеш .. :)
Сигурно вече си открил , че си дебил ? :shock:
bqsna_teenagerka
11-21-2009, 17:14
:lol: пич много си зле чесно. Какво очакваш сега? да тръгнем всички да те успокояваме как си си напълно добре,как ще пораснеш висон и снажен момък. ........ е аз ще си го спестя ;;) и ще ти кажа само че си идиот.
Neopitom3na
11-21-2009, 18:03
На 14 години колко висок искаш да си?
П.П. Играй баскетбол и яж много зеленчуци :grin:
:P
sunshinepp
11-21-2009, 18:16
Значи туку- що се регнах... На 14 съм (навърших ги преди 2 месеца) и съм висок 165. Смятам, че съм нисък. Може би проблема идва от там, че съм тръгнал по- рано и в класа ми всички са на 15- 16 и са от 170 до 177-178. Не знам но все пак смятам, че съм нисък. Можете ли да ми дадете някаква схема за средният ръст за възрастите, че да се успокоя малко Иначе баща ми не е висок- 170, но майка ми за жена е висока, също 170 :D
яж маркови и nesquik! 8) :lol: :lol:
finger4o
11-21-2009, 19:43
Не си баш толкоз нисък.....аз съм 1.78 или 1.80 някъде там на 12 години, и не е чак толкова добре щото където отидеш все те забелязват, не можеш да се скриеш да не те изпитат в даскало :-D :-D
danibebi
11-21-2009, 20:12
Майка ти не е висока щом е 1.70 ;) Нормална и е височината.Има някои жени достигат 1.80 :lol:
danibebi
11-21-2009, 20:20
Ми кфо и аз съм ниска!!..Мъ многуу ми пУкъъ!!... :lol: 8)
МАМКА МУ! Всякви теми бях чел в тоя раздел но, такава не бях чел никога..
Хората се чудят как да легнат с някоя.. да я свалят, как да им порастът циците и пишките.. и най-накрая "как да порасна". Според теб, мислиш ли че някой ще ти даде точен отговор? ние не сме лекари, нито сме доктори.. всичко си идва от гените.. майкати е 170.. колко е баща ти?
ЯЖ NESQUIK !!!
Sir9Maximilian
11-21-2009, 21:58
Alexandra e мръсница !
HouseMusicBoy
11-21-2009, 22:30
Първо грешно разделче .. :D :D
Второ колкото си висок толкова ... !!! Няма как да пораснеш 2 метра с сравнително не много високи родители .. аз също не съм изобщо висока ама ми минава централно .. :lol: Според мен е много по - хубаво да си маалко по - нисък отколкото да стърчиш над останалите .. :lol: Пък и си още малък има да растеш .. :)
аз съм на 17 и съм 1.89 :) значи ти си ниска и мислиш , че е по-хубаво да си нисък :) аз съм висок и винаги съм мислил , че е по-хубаво да си по-висок отколкото да си някоя тапа да се губиш между другите :):) различни гледни точки :)
Ballbreaker
11-22-2009, 00:32
Готян.
Иска ми се всички ниски комплексари да усетят какво е да си удряш главата по 5 пъти на ден. Хем да ви се избият комплексите от тиквите. Тогава ще ви се прииска да сте се занимавали не с баскетбол а със спортни танци.
Аре марш сега, отивай на уроци по салса и сваляй мацките. И без това най-гъвкавите мъже са най-ниските.
ThePretender
11-22-2009, 01:21
Готян.
Иска ми се всички ниски комплексари да усетят какво е да си удряш главата по 5 пъти на ден. Хем да ви се избият комплексите от тиквите. Тогава ще ви се прииска да сте се занимавали не с баскетбол а със спортни танци.
Аре марш сега, отивай на уроци по салса и сваляй мацките. И без това най-гъвкавите мъже са най-ниските.
Как го оправи на бързо.. :razz: :lol:
П.П - Ще порастеж небой се 8-)
LittleDude
11-22-2009, 06:41
нисък си ама ше пораснеш :lol: :lol: :lol: аз съм на 15 и съм 1.72 :lol:
golqmumnik
11-22-2009, 07:18
сък си,майна,нема се плашиш,но имаш шанс да те вземат на работа при джуджетата на дядо Коледа,но там може да закачиш некой свирчок от Снежанка 8)
JaCkSpAr0y
11-22-2009, 07:43
Аз съм 1.60 и съм на 16 години не се бой :-D Това се е превърнало в комплекс за мен ,но какво да ти кажа това не можеш да го промениш :(
знаете ли, майната ви на всичките! обърках цифрата, баща ми е 179 :D а колкото до мен, не, че ми пука толкова, просто питам! няма да гледам дискусията така, че си спестете псувните! айде, оставям ви с комплексите ви...
Ballbreaker
11-22-2009, 09:47
знаете ли, майната ви на всичките! обърках цифрата, баща ми е 179 :D а колкото до мен, не, че ми пука толкова, просто питам! няма да гледам дискусията така, че си спестете псувните! айде, оставям ви с комплексите ви...
еее, питаш нещо, отговаряме ти, после - "майната ви". ти какво искаш да ти кажем - "ооо, не бой се, набивай чекии и ще станеш 2.50"? На всичкото отгоре като не ти пука за какво пускаш темата?
Готян.
Разбирам те брат.Аз съм 1.93-4 и както вървя ще мина 2м (на 15 съм) и ми е втръснало да се навеждам като влизам в стаята. :?
Ballbreaker
11-22-2009, 10:15
Готян.
Разбирам те брат.Аз съм 1.93-4 и както вървя ще мина 2м (на 15 съм) и ми е втръснало да се навеждам като влизам в стаята. :?
Аз съм от "ниските" високи, някъде към 1,81~2 съм, но все се намира някое идиотско ниско място. х) Надявам се да не раста повече, все пак съм на 17.
играй баскет спортът подпомага развитието на костите, а този особено на височината. също така приемай витамини и много калций. и споко нормално висок си за хлапе на 14 тепърва започваш да растеш и няма от какво да се притесняваш твоите съученици са с година 2 по-големи от теб нормално е да са по високи ;)
LittleDude
11-22-2009, 11:25
от волея се расте най-бързо :grin:
FromAutumToAshes
11-22-2009, 12:03
О,лелеллелелел ти си много тъпо лице :lol: Ще растеш бе споко, пък ако не пораснеш здраве да е :razz:
Дерзай :lol: Иначе си има раздели ;) Другия път като пускаш тема, гледай да е на правилното място.
И само за инфото - на 18г съм и съм 162см ;) Ебе ли ме ? Пхаха не много ясно ;) Живей на воля ;]
Alexandra e мръсница !
Съгласен, но това не е темата. :P
Яж Нескуик - Новиа Нескуик Дуо е мноо Як ! Аз ядох нескуик всяка сутрин в продължение на година и половина и порастнах от 167 на 189 ^-^
пич... Не искам да ти го казвам така,но... ТИ СИ ПЪЛНА СКРЪБ...СКРИЙ СЕ БЕ ГНОМ... http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/quote.gif+1
moon_flower
11-22-2009, 20:31
Само да кажа,че баща ти не е особено висок.170 см за мъж изобщо не е много,даже малко.
Споко,ще си растеш още,но вероятно няма да станеш много по-висок от майка си и баща си,освен ако няма някой по-висок в предишното поколение.
MyNameIsDidi
12-02-2009, 10:41
:-P глупак майка ти е ниска