View Full Version : Против АКНЕ !!!
silwinka
11-20-2009, 16:02
Помощ... кажете ми всичко възможно за махане на АКНЕ ! Маски , Някви.. шампоанчета,гелчета,кремов е и всякви такива.. казвайте и цени :o Моля ви .. Спешно ми е :oops:
ValLoveYa
11-20-2009, 17:27
крем акне аут струва 6-7лв и помага
DoomKitty
11-20-2009, 18:06
Аз мога да кажа как на мен ми действа МАЯТА. Невероятна е. Ползвам най-обикновена, води се жива мая, на Yuva (Юва). Струва 30 ст. кубчето, а почиства невероятно кожата, прави я много гладка и нежна. Няма да заличи пъпките, но много помага и освежава видимо. Разтопявам я малко в микровълновата в някаква чашка и си мажа цялото лице. Стоя 15-20 мин. и ми се отразява чудесно!
dead_princess
11-20-2009, 18:08
Пфф поредната такава тема..и пак ти..
anisummer
11-20-2009, 18:09
Пробвай със серията на Garnier Pure Active- или ако скраба за лице ти идва доста тейък , използвай 3 в 1
silwinka
11-20-2009, 18:29
Пфф поредната такава тема..и пак ти..
Къв ти е проблема?! Кът ми трябва темата .. ще питам - искам съвети , не някви тъпи спамове :-o
Alabala16
11-20-2009, 20:40
ami az bih ti predlojila TOALETNI TRICi ... izmivai si liceto s nego dva puti v sedmicata .. :} i shte po mine.
ina4e i drugo moga da ti predloja .. clearasil .. no nz kolko struwa tuk
sigorno e okolo 8 lv nai mn... i dosta pomaga.
drugo drugo........maji si liceto s med i izvara..razburkva6 i stoish okolo 20/30 min..dokato si gledash tv ili stoish na pc :) tova e mila... dano ti pomogne..az imah problem s pupkite i se opravih malko ..izlizat mi samo kogato shte mi idva :-D
Alabala16
11-20-2009, 20:42
aaaaaaaa i oshte neshto moga da ti predloja ! ! ! !
predi da si legnesh maji samo pupkite s pasta za zybi... izgarq gi :P
probvala sam nqkolko puti i pomaga :) ama trqbva vseki den :-P :-P
MichellePhan
11-20-2009, 20:53
aaaaaaaa i oshte neshto moga da ti predloja ! ! ! !
predi da si legnesh maji samo pupkite s pasta za zybi... izgarq gi :P
probvala sam nqkolko puti i pomaga :) ama trqbva vseki den :-P :-P
Става и с Лавандулов спирт-1,50 и изгаря пъпките.Трябва да се мажеш с него 2 пъти на ден.+Крем Здраве и за 1-2сед. си готова без пъпки :grin: (от личен опит)
Alabala16
11-20-2009, 23:26
of boje .. :P kato ne iska da probva nqma da probva .. ot tvoeto mnenie ne se nujdae nikoi:) az prosto iskah da pomogna i nemoje da se namaje s nai qkiqqq krem i da i minat. Vsqko zlo za dobro. az znam 4e pomaga i zatova sam i go zapisala....
kalpazanka
11-21-2009, 06:34
Exfoliac крем+гел /в 2 серии- за тежко и умерено акне/.
of boje .. :P kato ne iska da probva nqma da probva .. ot tvoeto mnenie ne se nujdae nikoi:) az prosto iskah da pomogna i nemoje da se namaje s nai qkiqqq krem i da i minat. Vsqko zlo za dobro. az znam 4e pomaga i zatova sam i go zapisala....
КИРИЛИЦААА инче те банваат без предопреждение!!!
И няма да ми пипате мненията. :o
Отиди на лекар! Той най-добре ще ти каже с какво да се мажеш , а не така да ги раздразниш повече! :)
gia_sena_mono
11-21-2009, 19:13
Както виждаш при всеки различни неща помагат - така,че експериментирай! :D
Мазал съм се и с Акне Аут и с крем "Здраве" и с "Бочко" и със салицилов спирт ,но единственото нещо което пробвах преди 3 дне бе маска с мед помогна ми много и драстично пъпките спряха да излзиат утре ще си правя маска с хума .... друго какво да ти кажа комбинацията салицилов спирт+хлонитромицин(мисля че беше) е супер след маската с мед поне 1-2часа след нея и после продължаваш само с спирта и хлонитромицина всяка вечер (ако искаш и сутрин но той нагарчва) 1 месец и после задължително го спри Е надявам се да съм помогнал
fashionALEX
11-22-2009, 07:03
Аз ползвам салицилов спирт с сяра и антибиотик.. :) Адски много ми помага.. Ползвам го месец и след това месец без никаква пъпка :grin: Но през зимата не е препоръчително да се ползват салициловия спирт и сярата защото много изсушавали кожата.. Сега се чудя какво да я правя.. :?
Аз вече две години пия бирена мая.. Много помага на кожата, косата, ноктите, имунната система.. Но на кожата много ми помогна, аз затова започнах да я пия..
аз сега пия геритамин нео и си почиствам личето със салицилов спит с хлорнитромицин и кремче здраве с хлорнитромицин :)
Alabala16
11-22-2009, 13:03
аз се мажа с крем здраве и крем нивеа ... доволнас съм от тях. пия и гери капс .. като хранителна добавка..и без това са евтини. :)
за ноктите помагат !!!!! .. и за косата също.. за проблемна кожа,очни проблеми.! .. бе меда сущо помага..но не сам се мазала отдавна,просто ми е гадно..мн лепка :-D наи добрия вариянт е .. спри с грима,ако използваш.. слагай си крем здраве сутрин и вечер и това е...трябва да си почине кожата според мен :)
sobieski9
11-22-2009, 13:15
az shte ti preporucham ZINERIT mnogo e dobur ima deistvie sled 2 sedmici gore dolo i e evtin 10-15 lv :)
sobieski9
11-22-2009, 17:03
аз 6те ти препоръчам ЗИНЕРИТ многооо е добро то е като антибиотик :) 6те имаш ефект след 1 седмица някъде :) и струва само 15 лв :)