PDA

View Full Version : харесвам момиче..но обстоятелствата са гадни!

BoBa4eWeR
11-20-2009, 19:41
значи моят проблем е следният... харесвам едно много симпатично момиченце... учи в моето училище за 1ва година... закачах се с нея ,но напълно приятелски.. е донякаде спираше ме едно нещо и то е ,че ходеше с приятел с ,който се събираме в междучасията на едни диванчета тя идваше при него целуват се това онова...но на мен не ми пречеше.. неизпитвах никаква ненавис... проблемът сега е,че тя ме търси закача се с мене ,а аз несмея да и откликна защото ще се получи кофти пред компанията... пак се събираме на диванчетата а тя ще идва при мене и незнам как ще реагира бившият и... мн кофти кво мислите ? :? :?

prelastenata
11-20-2009, 19:46
И аз съм преминала през нещо подобно, това са тъпи предрасъдъци. Разбирам да ти е най-добрия приятел,а той е някакъв от диванчетата.
И все пак явно си точно момче, просто поговори с него, питай го има ли още чувства към нея, обясни му как стоят нещата и тогава действай.

sunshinepp
11-20-2009, 19:49
значи моят проблем е следният... харесвам едно много симпатично момиченце... учи в моето училище за 1ва година... закачах се с нея ,но напълно приятелски.. е донякаде спираше ме едно нещо и то е ,че ходеше с приятел с ,който се събираме в междучасията на едни диванчета тя идваше при него целуват се това онова...но на мен не ми пречеше.. неизпитвах никаква ненавис... проблемът сега е,че тя ме търси закача се с мене ,а аз несмея да и откликна защото ще се получи кофти пред компанията... пак се събираме на диванчетата а тя ще идва при мене и незнам как ще реагира бившият и... мн кофти кво мислите ? :? :?

не ти е най-близкият фр така че..яя не си пропилявай шанса, ако мацката е яка..мисли за себе сии ;) не за другите..бъди си егоистче!

BoBa4eWeR
11-20-2009, 19:51
абе ние сме си приятели излизаме по кафенца по дискотечки заедно правим си услуги един на друг... мислех да поговоря с него не едно ме спря... вдиях го как отчаяно се опитва да си я върне.. но се държи като дете бута я прегръща я препречва и пътят по коридора..а аз просто искам на никой да не съм трън в очите :? :?

sunshinepp
11-20-2009, 19:53
абе ние сме си приятели излизаме по кафенца по дискотечки заедно правим си услуги един на друг... мислех да поговоря с него не едно ме спря... вдиях го как отчаяно се опитва да си я върне.. но се държи като дете бута я прегръща я препречва и пътят по коридора..а аз просто искам на никой да не съм трън в очите :? :?

аа тя какво има към него? :-o

PurpleDream
11-20-2009, 19:53
изчакай да видиш дали ще се съберат и дали той ще е откаже и тогава действай

BoBa4eWeR
11-20-2009, 19:57

питах я отговорът и беше:

казах ти,че съм решила вече да несъм с него и квото и да опитва няма да си ме върне ти ми спориш... :D или нещо такова

sunshinepp
11-20-2009, 19:59

питах я отговорът и беше:

казах ти,че съм решила вече да несъм с него и квото и да опитва няма да си ме върне ти ми спориш... :D или нещо такова

бати заплетеното..амии моето мнение, че ако опиташ няма да стане нищо ;)

prelastenata
11-20-2009, 20:06
Еми тогава трябва да избираш между приятел и момиче..
Щом я има тази подробност, че той иска да си я върне по-добре недей.
Един човек на скоро ме научи на нещо мн. добро,което много ми помага и то е никога да не правя на някой това, което не искам на мен да ми се направи. :-o

SasHeTo0
11-20-2009, 20:44
Аз ако съм на теб от диванчетата ще се преместя на фотйолчетата :-D :-D :grin: :D 8)

alex4u
11-20-2009, 23:50
И аз преди време бях на диванчета.. :grin: :D
Премести се просто,не й се давай все пак ти си мажъ.. НАЛИ?! :o
Просто иди и подхвърли нещо и така (гледай да е нещо,което да и грабне интереса ) :-P

BlueFace
11-21-2009, 10:44
Ем щом и е бивш и харесва тебе давай ;) Харесваш я ,тя те харесва всичко е 6 ;)

divaneee
11-21-2009, 11:38
Говори с приятеля си. Той би трябвало да прояви разбиране. Все пак те вече не са заедно, тя не иска да е с него. Той няма какво повече да иска. Ако не е егоист ще остане твой приятел и ще преодолее "любовните си мъки".

Vichko0o
11-21-2009, 12:25
ОМГ не мога да си събера мисите от аватара на ПРЕЛАСТЕНА .... Едно нещо съм научил (макар приятелката ми в момента да го промени доста драстично)и това е "приятелите пред жените"..... Гаджетата идват и си отиват, минават и заминават и може и никога да не ги видиш отново... Един приятел може цял живот да ти е приятел (е може и да те предаде то в наше време сигурна е само човешката простотия:)). Не си струва да преебеш приятелство заради кифла която я изкараш 4 месеца с нея, я не... Но все пак когато се премине на вълна "пишока мисли" нещатата се гледат по друг начин ;)

auraX
11-21-2009, 13:02
изчакай да видиш дали ще се съберат и дали той ще е откаже и тогава действай не много умно ами ако докато чака тя си намери някои друг ко ще си устане с пръст в устата ли. абе я не си изпускаи шанса дава смело напред

OneDayInNewYork
11-21-2009, 13:04
щом сега тя се закача с теб, значи те харесва
и най-добре ще е да откликнеш, ако все още я харесваш!
и не разбирам какво е срамното от компанята ви, няма нищо срамно в това двама души да се харесват! : )

BoBa4eWeR
11-21-2009, 16:08
иам още един проблем ние сме една голяма компания и всички сме заедно и сплутени и незнам как ще реагират другите като ни видят заедно... :shock:

Sir9Maximilian
11-21-2009, 21:51
Абе давай челен удар бе !

FromAutumToAshes
11-22-2009, 06:01
К'во те ебе ве лек... Взимай си я, пък ако някой има проблем... негов си е ;) Ти си си окей ;] Като е ходил с нея к'во ? Нали вече не ходят. Нищо не може да ти каже ;)

FantaMen
11-22-2009, 08:38
Аз казвам МА*НА ТА ИМ на обстоятелствата.Тои би ли оставил момиче заради теб :? :? Тогава кво се заседяваш още във Форума .... :-x 8)

ScarletBite
11-22-2009, 13:13
Но все пак когато се премине на вълна "пишока мисли" нещатата се гледат по друг начин ;)
:lol: :lol: :lol:
Разбиваш ме отвсякъде... :razz: