Влез

View Full Version : Започвам да губя всичко..

AlokiNn
11-20-2009, 20:17
Започвам да губя единственото нещо в моят живот.. И то не загубвам.. а вече го изгубих.. Всеки който е минал през това знае какво е :(.. Някой амо може да помогне да ми каже какво да направя.. Защото не си виждам живота

SoStarstruck
11-20-2009, 20:18
Бори се,естествено. Щом е единственото нещо в твоя живот няма да го оставиш така лесно да си отиде,нали?

AlokiNn
11-20-2009, 20:20
Мислиш ли че не искам да се върне при мен!? Че ще опитам всичко много ясно..

LovelyGirl
11-20-2009, 20:22
А какво е станало, за да се разделите :-o

AlokiNn
11-20-2009, 20:24
Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)

SoStarstruck
11-20-2009, 20:27
Значи наистина си се променил и не го съзнаваш или просто й даваш някакви поводи да мисли така...трябва да поговорите по въпроса повече,това което ти е казала е доста обобщително..

golqmumnik
11-20-2009, 20:31
Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер. 8)

SoStarstruck
11-20-2009, 20:33
Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер. 8)Дали???

prelastenata
11-20-2009, 20:35
Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер. 8)

В повечето случаи наистина е така .. :?

haritov
11-20-2009, 20:36
Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)

Жените не искат думи а действия!

Съветвам те да я потърсиш възможно най-рано,защото колкото повече се бавиш толкова тя ще си мисли,че е права.
Св Валентин е 365 дни в годината запомни го!
Покажи и обичта си и ще успееш,гарантирам ти.
Не се предавай нищо не е загубено ;)

успех

LovelyGirl
11-20-2009, 20:40

Съветвам те да я потърсиш възможно най-рано,защото колкото повече се бавиш толкова тя ще си мисли,че е права.

успех

Това е, което трябва да направиш.Покажи и, че не права.Докажи и го.
Да ти кажа и на мен ми мина през акъла това да изкара теб виновен, а всъщност да не си.И такива ги има..но все пак мисля, че е първият вариант.
Ако се върне при теб - значи наистина е видяла някаква промяна в отношението ти към нея, ако не се върне - значи не иска да е с теб и най-вероятно не е това причината(която ти е казала).Ако те обича(не знам от колко време сте заедно и дали сте стигнали дотам) ще се върне.

sunshinepp
11-20-2009, 20:41
може да загубиш всичко..но надеждата си остава Били и ако имаш надеждата, че тя отново ще е твоя ще положиш усилия на max и ще си я върнеш..ти можеш и ще успееш :) ;)

SoStarstruck
11-20-2009, 20:43
Ако се върне при теб - значи наистина е видяла някаква промяна в отношението ти към нея, ако не се върне - значи не иска да е с теб и най-вероятно не е това причината(която ти е казала).Ако те обича(не знам от колко време сте заедно и дали сте стигнали дотам) ще се върне. Именно.

w0sh
11-20-2009, 20:44
думите са "бх".

Hilary_
11-20-2009, 20:45
и какво .. така ли стана ?!? :shock: Добре ти ако лежиш само на думите "обичам те" без действия не става .. :-o + това може да не си ти причината (до колкото те знам) ии може просто да си търси предтекст .. :? Разбери какво всъщност се случва .. :-o опитай да си я върнеш ако не стане не се емосвай .. :-o

fenastz
11-20-2009, 21:04
Заеби я, залюби румънка :wink:

AlokiNn
11-20-2009, 23:59
Нещата отиват към много много лошо ;(

prelastenata
11-21-2009, 00:03
Има 2 варианта:
- тва да е оправдание и да се опита да изкара теб виновен, просто защото не иска да е с тебе - тогава каквото и да правиш, и в "Море от любов" да я поканиш пак няма да има ефект.
Другия вариант е просто наистина ти да допускаш някой грешки, които да я нараняват и да я карат да си мисли, че вече се държиш по друг начин .. в този случай не спирай да и правиш изненади, подаръци, не спирай да я глезиш и да и обръщаш внимание, тя ще оцени усилията ти, бъди сигурен :)

AlokiNn
11-21-2009, 00:43
Има 2 варианта:
- тва да е оправдание и да се опита да изкара теб виновен, просто защото не иска да е с тебе - тогава каквото и да правиш, и в "Море от любов" да я поканиш пак няма да има ефект.
Другия вариант е просто наистина ти да допускаш някой грешки, които да я нараняват и да я карат да си мисли, че вече се държиш по друг начин .. в този случай не спирай да и правиш изненади, подаръци, не спирай да я глезиш и да и обръщаш внимание, тя ще оцени усилията ти, бъди сигурен :)Надявам се да е 1рвия..

Thefrostless
11-21-2009, 06:00
Давай всичко , което можеш, жертвай всичко за да спасиш връзката. Независимо дали накрая ще успееш или не, ако е второто поне ще знаеш ,че си пробвал..

DevilWish
11-21-2009, 06:19

успех
Абсолютно.И аз някой път питам приятелят ми "Обичаш ли ме?" той се ядосва, казва ми да не го питам глупости, защото днес ми го бил казал поне 100 пъти, но точно в този момент и аз си мисля "трябва да се покаже, а не каже".Един малък жест е достатъчен.Едно цвете ако ще.Моят най-редовно ми прави такива изненадки, но много работи и някой път няма време дори смс да напише и тогава почвам с драмите :))

cinderella_gugutka
11-21-2009, 06:32
ем опитай се да й покажеш 4е не така,4е я оби4аш и т.н.,бори се за нея ,а ако пак не се полу4и явно в мацката е проблема и тя е тази,която не те оби4а...тогава кофти,ама след време наистина нещата се оправят,намираш си друг и т.н.успех

balu4ka
11-21-2009, 06:36
Докажи и ,че не е права..
Ти можеш да си се променил ,но не съзнателно и тя да е усетила това,но не губи време ами поговори с нея.

wasch0
11-21-2009, 07:01
може да загубиш всичко..но надеждата си остава Били и ако имаш надеждата, че тя отново ще е твоя ще положиш усилия на max и ще си я върнеш..ти можеш и ще успееш :) ;)
:)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-21-2009, 08:03
Моят съвет е да не се занимаваш с нея.Няма смисъл защото ако това,което ти и причиняваш всеки ден ти го причинява тя на теб,тогава ще видиш какво е!

buuu
11-21-2009, 08:19

успех

ScarletBite
11-21-2009, 08:28
Пълни глупости. :)
Това не беше ли по мъжката част? 8)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-21-2009, 08:55

Абсолютно двете неща нямат нищо общо!

haritov
11-21-2009, 09:31

Абсолютно двете неща нямат нищо общо!

Я се разберете на лично!

Във една връзка винаги има подобни моменти,вие избирате дали ще си дадете шанс да изгладите всичко.

И да се държите като големи хора! ;)

SiNiStEr
11-21-2009, 10:32
В подобна ситуация съм и аз и те разбирам......
Според мен си длъжен да направиш нещо за да се оправите.
Стига само да прецениш дали има смисъл и дали всичко е загубено.
Късмет. :)

valn
11-21-2009, 10:53
Тц...тц...тц... Биляне, ти направо ме изумяваш! Две неуспешни връзки, за 2-те учебни години... замисли се дали грешките не са у теб, а не бързай да обвиняваш другия! Още по-тъпо е да търсиш мнението на други! Когато ти кажат, да направиш нещо и ти го сториш, пак няма да си го направил сам! Фактически, няма да си я върнеш сам! В такива случей се мисли не с главата, а със сърцето!

FantaMen
11-21-2009, 10:58
Може ли да ми поянсиш израза "Губя всичко" ??? Колкото и да обичаш едно момиче и би дал всичко да бъдеш с него не винаги всичко е перфектно.Все пак зависи и какво е момичето може да и е омръзнало и да иска да пробва нещо различно... Но ако тя те е обичала поне половината от твойта обич нямаше да постъпи така.Поне щеше да се опита да говори с теб 1-2 пъти и ако тогава не се "промениш" каккто тя е казала щеше да те остави... Моето мнение е че не е оценила това което и даваш..и колкото да я обичаш опитай но не забравяй че може просто да не сте един за друг....

П.П Един съвет едно момиче никога не е всичко.Всичко са приятелите и семейството....!! Момичета милион приятели не повече от пръстите на ръцете ти ;)

Sir9Maximilian
11-21-2009, 21:54
Забравих какво исках да напиша..аватара на Прелъстена ме влудява xD

та...седни и поговори с нея братле,обясни и че я обичаш и,че те е грижа за нея..давай вкарай филма там мацката да не избегЪ.

FiRe_LaDy
11-21-2009, 22:49

Не съм съгласна!Не е така,както го казваш.Вярно,че може и да си търси причина да те остави,но пък и може наистина причината да е в теб.И моя приятел се беше променил много и аз му го казах,но той просто не го осъзна до последно.Замисли се и може да осъзнаеш какво си променил или дали можеш да го промениш да е положително и ест. да си я върнеш след това.Дано се оправите!Знам какво е да загубиш човек,на когото държиш много...Айде успех!