- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Започвам да губя всичко..
Започвам да губя единственото нещо в моят живот.. И то не загубвам.. а вече го изгубих.. Всеки който е минал през това знае какво е.. Някой амо може да помогне да ми каже какво да направя.. Защото не си виждам живота
Бори се,естествено. Щом е единственото нещо в твоя живот няма да го оставиш така лесно да си отиде,нали?
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мислиш ли че не искам да се върне при мен!? Че ще опитам всичко много ясно..
А какво е станало, за да се разделите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)
Значи наистина си се променил и не го съзнаваш или просто й даваш някакви поводи да мисли така...трябва да поговорите по въпроса повече,това което ти е казала е доста обобщително..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер.Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Дали???Първоначално написано от golqmumnik
В повечето случаи наистина е така ..Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Жените не искат думи а действия!Първоначално написано от AlokiNn
Съветвам те да я потърсиш възможно най-рано,защото колкото повече се бавиш толкова тя ще си мисли,че е права.
Св Валентин е 365 дни в годината запомни го!
Покажи и обичта си и ще успееш,гарантирам ти.
Не се предавай нищо не е загубено
успех
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това е, което трябва да направиш.Покажи и, че не права.Докажи и го.Първоначално написано от haritov
Да ти кажа и на мен ми мина през акъла това да изкара теб виновен, а всъщност да не си.И такива ги има..но все пак мисля, че е първият вариант.
Ако се върне при теб - значи наистина е видяла някаква промяна в отношението ти към нея, ако не се върне - значи не иска да е с теб и най-вероятно не е това причината(която ти е казала).Ако те обича(не знам от колко време сте заедно и дали сте стигнали дотам) ще се върне.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
може да загубиш всичко..но надеждата си остава Били и ако имаш надеждата, че тя отново ще е твоя ще положиш усилия на max и ще си я върнеш..ти можеш и ще успееш![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Именно.Първоначално написано от LovelyGirl
думите са "бх".
и какво .. така ли стана ?!?Добре ти ако лежиш само на думите "обичам те" без действия не става ..
+ това може да не си ти причината (до колкото те знам) ии може просто да си търси предтекст ..
Разбери какво всъщност се случва ..
опитай да си я върнеш ако не стане не се емосвай ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Заеби я, залюби румънка![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Нещата отиват към много много лошо ;(
Има 2 варианта:
- тва да е оправдание и да се опита да изкара теб виновен, просто защото не иска да е с тебе - тогава каквото и да правиш, и в "Море от любов" да я поканиш пак няма да има ефект.
Другия вариант е просто наистина ти да допускаш някой грешки, които да я нараняват и да я карат да си мисли, че вече се държиш по друг начин .. в този случай не спирай да и правиш изненади, подаръци, не спирай да я глезиш и да и обръщаш внимание, тя ще оцени усилията ти, бъди сигурен![]()
Надявам се да е 1рвия..Първоначално написано от prelastenata
Давай всичко , което можеш, жертвай всичко за да спасиш връзката. Независимо дали накрая ще успееш или не, ако е второто поне ще знаеш ,че си пробвал..
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Абсолютно.И аз някой път питам приятелят ми "Обичаш ли ме?" той се ядосва, казва ми да не го питам глупости, защото днес ми го бил казал поне 100 пъти, но точно в този момент и аз си мисля "трябва да се покаже, а не каже".Един малък жест е достатъчен.Едно цвете ако ще.Моят най-редовно ми прави такива изненадки, но много работи и някой път няма време дори смс да напише и тогава почвам с драмитеПървоначално написано от haritov
)
ем опитай се да й покажеш 4е не така,4е я оби4аш и т.н.,бори се за нея ,а ако пак не се полу4и явно в мацката е проблема и тя е тази,която не те оби4а...тогава кофти,ама след време наистина нещата се оправят,намираш си друг и т.н.успех
I can't stop myself from loving you <3
Докажи и ,че не е права..
Ти можеш да си се променил ,но не съзнателно и тя да е усетила това,но не губи време ами поговори с нея.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Моят съвет е да не се занимаваш с нея.Няма смисъл защото ако това,което ти и причиняваш всеки ден ти го причинява тя на теб,тогава ще видиш какво е!