.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на AlokiNn

Започвам да губя всичко..

Започвам да губя единственото нещо в моят живот.. И то не загубвам.. а вече го изгубих.. Всеки който е минал през това знае какво е .. Някой амо може да помогне да ми каже какво да направя.. Защото не си виждам живота

Град
    million miles away (:
    Бори се,естествено. Щом е единственото нещо в твоя живот няма да го оставиш така лесно да си отиде,нали?
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мислиш ли че не искам да се върне при мен!? Че ще опитам всичко много ясно..

А какво е станало, за да се разделите
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)

Град
    million miles away (:
    Значи наистина си се променил и не го съзнаваш или просто й даваш някакви поводи да мисли така...трябва да поговорите по въпроса повече,това което ти е казала е доста обобщително..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Започнал съм да се държа по-различен начин и не ми е пукало за нея.. (нейни думи)
    Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Това преведено от женски език означава "Омръзна ми да се занимавам с теб,н си ми интересен и ще си намеря друг".Естествено,че теб ще изкара виновен,типичен женски номер.
    Дали???

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    В повечето случаи наистина е така ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Жените не искат думи а действия!

Съветвам те да я потърсиш възможно най-рано,защото колкото повече се бавиш толкова тя ще си мисли,че е права.
    Св Валентин е 365 дни в годината запомни го!
    Покажи и обичта си и ще успееш,гарантирам ти.
    Не се предавай нищо не е загубено

успех
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov

Съветвам те да я потърсиш възможно най-рано,защото колкото повече се бавиш толкова тя ще си мисли,че е права.

успех
    Това е, което трябва да направиш.Покажи и, че не права.Докажи и го.
    Да ти кажа и на мен ми мина през акъла това да изкара теб виновен, а всъщност да не си.И такива ги има..но все пак мисля, че е първият вариант.
    Ако се върне при теб - значи наистина е видяла някаква промяна в отношението ти към нея, ако не се върне - значи не иска да е с теб и най-вероятно не е това причината(която ти е казала).Ако те обича(не знам от колко време сте заедно и дали сте стигнали дотам) ще се върне.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

може да загубиш всичко..но надеждата си остава Били и ако имаш надеждата, че тя отново ще е твоя ще положиш усилия на max и ще си я върнеш..ти можеш и ще успееш
    I don`t care .. ;] ..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ако се върне при теб - значи наистина е видяла някаква промяна в отношението ти към нея, ако не се върне - значи не иска да е с теб и най-вероятно не е това причината(която ти е казала).Ако те обича(не знам от колко време сте заедно и дали сте стигнали дотам) ще се върне.
    Именно.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    думите са "бх".
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Hilary_
    и какво .. така ли стана ?!? Добре ти ако лежиш само на думите "обичам те" без действия не става .. + това може да не си ти причината (до колкото те знам) ии може просто да си търси предтекст .. Разбери какво всъщност се случва .. опитай да си я върнеш ако не стане не се емосвай ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Заеби я, залюби румънка
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Нещата отиват към много много лошо ;(

Има 2 варианта:
    - тва да е оправдание и да се опита да изкара теб виновен, просто защото не иска да е с тебе - тогава каквото и да правиш, и в "Море от любов" да я поканиш пак няма да има ефект.
    Другия вариант е просто наистина ти да допускаш някой грешки, които да я нараняват и да я карат да си мисли, че вече се държиш по друг начин .. в този случай не спирай да и правиш изненади, подаръци, не спирай да я глезиш и да и обръщаш внимание, тя ще оцени усилията ти, бъди сигурен

Цитирай Първоначално написано от prelastenata
    Има 2 варианта:
    - тва да е оправдание и да се опита да изкара теб виновен, просто защото не иска да е с тебе - тогава каквото и да правиш, и в "Море от любов" да я поканиш пак няма да има ефект.
    Другия вариант е просто наистина ти да допускаш някой грешки, които да я нараняват и да я карат да си мисли, че вече се държиш по друг начин .. в този случай не спирай да и правиш изненади, подаръци, не спирай да я глезиш и да и обръщаш внимание, тя ще оцени усилията ти, бъди сигурен
    Надявам се да е 1рвия..

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Давай всичко , което можеш, жертвай всичко за да спасиш връзката. Независимо дали накрая ще успееш или не, ако е второто поне ще знаеш ,че си пробвал..
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от haritov

Св Валентин е 365 дни в годината запомни го!

успех
    Абсолютно.И аз някой път питам приятелят ми "Обичаш ли ме?" той се ядосва, казва ми да не го питам глупости, защото днес ми го бил казал поне 100 пъти, но точно в този момент и аз си мисля "трябва да се покаже, а не каже".Един малък жест е достатъчен.Едно цвете ако ще.Моят най-редовно ми прави такива изненадки, но много работи и някой път няма време дори смс да напише и тогава почвам с драмите )

ем опитай се да й покажеш 4е не така,4е я оби4аш и т.н.,бори се за нея ,а ако пак не се полу4и явно в мацката е проблема и тя е тази,която не те оби4а...тогава кофти,ама след време наистина нещата се оправят,намираш си друг и т.н.успех
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Докажи и ,че не е права..
    Ти можеш да си се променил ,но не съзнателно и тя да е усетила това,но не губи време ами поговори с нея.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    може да загубиш всичко..но надеждата си остава Били и ако имаш надеждата, че тя отново ще е твоя ще положиш усилия на max и ще си я върнеш..ти можеш и ще успееш

Моят съвет е да не се занимаваш с нея.Няма смисъл защото ако това,което ти и причиняваш всеки ден ти го причинява тя на теб,тогава ще видиш какво е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си