View Full Version : Уфф.. :embarassed:
plushinka5
11-21-2009, 02:59
хм.. Здравейте всички. :D на 13 съм (да знам лапенце.. :D) и харесвам едно момче от година и половина. Той е на 16 и си пада по по-"отворени" момичета а аз съм си срамежливичка и точно този срам ме е спирал цяла година и половина да му призная чувствата си.. :smt012 С него сме приятели и ме е страх че ако му кажа всичко и се окаже че чувствата ни не са взаимни той ще започне да страни от мен, да се даржи гадно и т.н. .. с по-малко думи -> може да загубя дори и приятелството ми с него. Според мен това че сам по-малка не му пречи защото е ходил с момиче на моята възраст.. Виждам го в училище но за кратко защото сме различни смени а през почивните дни понякога излизаме заедно с още други fr-та.До сега не бях хлътвала толкова много по някой.. постоянно мисля за него. :smt095 Когато излизаме заедно все се закачаме един с друг .. ама то тва за него е нормално той си е такъв :D И така де.. какво да правя.. по принцип не сам чак толкова срамежлива но от него супер много ме е срам.. като се доближи до мен и направо ставам като домат :smt012
antifashionshit
11-21-2009, 05:23
ако искаш нещо да се промени му признаваш кво чувстваш... и успех :grin:
спокойно, няа да са плашиш! сички минават през тоя период. начи праите кат сите други на вашта вързаст - напивате се, напушвате се, е**те се, после мноо съжаляате за туй, след тва пак отначало, ама с некой друг.
и така докато порастете. после вече е друго.
пс. в 6 сутринта би трябвало да спиш.
sunshinepp
11-21-2009, 06:02
хм.. Здравейте всички. :D на 13 съм (да знам лапенце.. :D) и харесвам едно момче от година и половина. Той е на 16 и си пада по по-"отворени" момичета а аз съм си срамежливичка и точно този срам ме е спирал цяла година и половина да му призная чувствата си.. :smt012 С него сме приятели и ме е страх че ако му кажа всичко и се окаже че чувствата ни не са взаимни той ще започне да страни от мен, да се даржи гадно и т.н. .. с по-малко думи -> може да загубя дори и приятелството ми с него. Според мен това че сам по-малка не му пречи защото е ходил с момиче на моята възраст.. Виждам го в училище но за кратко защото сме различни смени а през почивните дни понякога излизаме заедно с още други fr-та.До сега не бях хлътвала толкова много по някой.. постоянно мисля за него. :smt095 Когато излизаме заедно все се закачаме един с друг .. ама то тва за него е нормално той си е такъв :D И така де.. какво да правя.. по принцип не сам чак толкова срамежлива но от него супер много ме е срам.. като се доближи до мен и направо ставам като домат :smt012
кажи му бе..може пък чувствата да са взаимни :-)
cinderella_gugutka
11-21-2009, 06:06
ем не е нужно да му признаваш 4увствата си ,за да разбереш какво изпитва той.можеш примерно да го поканиш да излезнете само двамата и тогава ве4е ако тръгне да те сваля ,ако има химия между вас вси4ко ще си дойде на мястото(все пак о4евидно има опит мом4ето и ако те харесва или усети няква химия ще направи нещо).ако ли не-еми ще се опиташ да го забравиш и да си харесаш друг
DevilWish
11-21-2009, 06:10
ем не е нужно да му признаваш 4увствата си ,за да разбереш какво изпитва той.можеш примерно да го поканиш да излезнете само двамата и тогава ве4е ако тръгне да те сваля ,ако има химия между вас вси4ко ще си дойде на мястото(все пак о4евидно има опит мом4ето и ако те харесва или усети няква химия ще направи нещо).ако ли не-еми ще се опиташ да го забравиш и да си харесаш друг
Съгласна съм напълно, обаче това изречение (на авторката), където казва "той се закача с мен (но си е такъв)" ми изглежда, че се е влюбила в момче тип "плейбой", който зарибява всички.Ако е такъв по-добре се откажи, защото от болка нещо повече едва ли ще видиш :С Успех все пак!
Съгласна съм напълно, обаче това изречение (на авторката), където казва "той се закача с мен (но си е такъв)" ми изглежда, че се е влюбила в момче тип "плейбой", който зарибява всички.Ако е такъв по-добре се откажи, защото от болка нещо повече едва ли ще видиш :С Успех все пак!
мхм +
Bellatrix
11-21-2009, 06:45
Ами то си е до риск. Ти тъй или иначе сега нямаш приятелство с него, само така ти се струва. При положение, че го харесваш и искаш, това вече не е приятелство. Тъй че като му признаеш поне ще знаеш имаш ли шансове изобщо и няма да се заблуждаваш или да му разкодираш всяко действие по начин, най-вероятно,съвсем различен от това, което е имал той в предвид.
Апф...Лапешка история. Като те гледам си викам "Т'ва хич не е за нея!". Порасни още малко... Щото да не гледам след 2 месеца в "Секс"-а - "Трябва ли да му пусна?" или "Бременна ли съм?"
Ти си на 13 и го харесваш от година и половина . Значи си била на 11 и нещо като си искала да си с него ???? :razz: :razz: :razz:
ставам като домат :smt012[/quote]
:lol:
eм кажи му не се притеснявай няма да те ухапи
kidwestern
11-21-2009, 08:19
кажи му го по скайп, не смей да го целунеш , ей !
BlueFace
11-21-2009, 10:39
Би трябвало да му признаеш чувствата си :)
Аз съм на 16 и лично за мен момичетата на 13 са прекалено малки .Личният ми съвет е -намери си някой на твоята възраст 13-14 години ;)
AutomatiC
11-21-2009, 10:59
Би трябвало да му признаеш чувствата си :)
Аз съм на 16 и лично за мен момичетата на 13 са прекалено малки .Личният ми съвет е -намери си някой на твоята възраст 13-14 години ;)
FantaMen
11-21-2009, 11:10
Аз също съм на 16 ако момиче ми каже такова нещо.Ще и кажа първо да си помисли 10 пъти преди да ми го кажа пак.. След това и да и кажа да си намери някои по-малък.Горе бях чел че тоз пич е вид Плейбойче ми и аз останах с такова впечатление.... Като разбере колко си "хлътнала" :D :lol: :lol: (доста смешно ми звучи за 13 год момиче) ще бъдете заедно 2-3 седмици щи каже ако няма секс те оставям 8) ти му го даваш и после пак те оставя.....
P.P.. Сега се сетих защо главно скайп е направен и се използва от 10-13 годишни... За да си намират гаджета :lol: :lol: И да има с кой да си пращат :* и (inlove) които така или иначе са рядко използвани ....
Kukumqvka
11-21-2009, 12:00
Почти съм сигурна,че те познавам ;д
Иначе .. кажи му,нищо не се знае.
plushinka5
11-21-2009, 12:46
Ми.. ако стане "уж" нещо между нас аз няма да му пусна колкото и да съм хлътнала :D пък и.. аз бързо губя чувства когато спечеля нещото което искам така че ще скъсаме по взаимно съгласие :D обаче ся понеже го нямам и за тва го искам толкова много.. разбирате ли ме? :D
FantaMen
11-21-2009, 12:50
Разбрах че си разглезено лапе дето НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА и си играе с хората!!!!!
plushinka5
11-21-2009, 12:54
еми знам.. и много си се дразня на характера :X
DesireToFire
11-21-2009, 14:38
Съгласна съм напълно, обаче това изречение (на авторката), където казва "той се закача с мен (но си е такъв)" ми изглежда, че се е влюбила в момче тип "плейбой", който зарибява всички.Ако е такъв по-добре се откажи, защото от болка нещо повече едва ли ще видиш :С Успех все пак! Не е нужно да е такъв. Може и да е свестен :) Аз като бях на почивка и там се запознахме и се събрахме голяма компания само с 2 момичета. И постоянно се закачаха с нас, обаче ей така, нищо сериозно. Той е на 16, това е нормално.
вече на 12 почнаха да се харесват.
Изчакай поне да започнеш да кървиш.
Авторке, ако нямаш нищо против, би ли казала откъде си ?
plushinka5
11-21-2009, 20:45
w0sh..
^
1. не съм на 12
и 2. тва не е твоя работа ама.. идва ми от 2 години :wink:
DesiteToFire..
^
мхм.. той също е свестен.. в смисъл може и без секс :D
а btw на останалите които ме съветват да му призная чувствата си.. ами как да ги призная.. в смисъл.. аз съм супер срамежлива както споменах по-горе и просто немога :х
PurpleDream
11-21-2009, 20:48
вече на 12 почнаха да се харесват.
Изчакай поне да започнеш да кървиш.
:lol: :lol: :razz:
pf 6tom ne znae6 kak da mu kaje6 po- dobre iz4akai da porasne6
ef4etyYy
11-21-2009, 20:53
намери си друг, не е единствения на тая земя, а и ми се струва че е лекичко голям за теб, ама не ме слушай, говоря глупости, може да греша, в крайна сметка оправяй се както си знаеш
що ми е толкова смотано и що ще си изкарам целия гняв на някой невинен? не е честно! :booooomb: