PDA

View Full Version : Трябва ли да се чувствам виновна?

ILoveYou1
11-21-2009, 09:38
......

Hilary_
11-21-2009, 09:40
:shock: :shock:

Защо да се чувстваш виновна .. това е съвсем нормално!!! Недей толкова да се влияеш за всичко от вашите .. те ти го казват (по тяхната логика), за да те предпазят, но не винаги са прави както в случая .. няма от какво да се чувстваш гузна или виновна, че го правиш .. спокойно :)

Pesenta
11-21-2009, 09:42
Леко си объркала раздела , защото до колкото разбирам проблема не е с приятеля ти и секса , а в родителите ти. Виж сега напълно нормално е родителите да се държат по стриктно към момичето. Това е просто ... така , неписано правило. Аз лично съм го забелязал, отношението към сестра ми беше съвсем различно от колкото към мен по всяко едно отношение.Няма спор , че на момчетата им е по - широко около шията. Трябва да си изградиш свои принципи и някоя вечер седни и поговорете с вашите. Започни примерно Мамо , тати вече не съм малко момиче и така ... :)

anonimchetou
11-21-2009, 10:30
не, не трябва да се чустваш виновна.Това са си нормални неща : )

MakeMeLaugh
11-21-2009, 10:37
Те затова ти го казват, за да те предпазят един вид да не правиш прибързани неща и думите им да ти държат "влага" - както всички родители грижещи се за децата си :)
Както и в случая са успели да направят - но не ги вини за това, напротив, чувствай се поласкана, че си те пазят и че се грижат за теб, в днешно време това не се доразбира правилно, но е така.
Ще видиш с възрастта, че са прави и защо са го правили. Ти самата ще станеш такава след години.
Поздравления (правя ръкостискане с теб), че си съвестно момиче и не си избързала излишно за тези години :)
С времето и порастването ти думите и загрижите на родителите ти ще отшумеят, когато вече преценят че се грижиш сама за себе си, няма да е постоянно.
А това дали да се чувтсваш гузно - те винаги ще го правят, но не заради лош смисъл. Това им е задължението:) а ти след като си знаеш, че не правиш нищо лошо и че си намерила севястно момче и че не правиш к*венски изпълнения няма за какво да си гузна :)

Biskfitka
11-21-2009, 11:23
3 години и не правите секс? Браво бе...не трябва да се чувстваш виновна,защото това е нещо нормално.А и мисля,че родителите ти имат в предвид повече наркотици,алкохол и т.н...Едва ли мислят,че за толкова дълго време с приятеля ти не е нормално да правите секс...

aloveyou
11-21-2009, 11:43
не,не трябва да се чувстваш виновна..

Gigi1302
11-21-2009, 13:04
Разбира се, че не трябва да се чувстваш виновна. Това между теб и приятеля ти са съвсем нормални човешки взаимоотношения. Родителите ти просто не искат да направиш нещо, за което ще съжаляваш, иначе да не мислиш, че те не са го правили това... Хайде със здраве и не се тормози! :wink:

Macallan
11-21-2009, 13:17
А вие на колко сте ... 13-14?

LiGiDY
11-21-2009, 14:03
Ами ако слушаш и правиш това което ти казват родителите трябва по цял ден да чистиш учиш и мълчиш така че не трябва да се чувстваш виновна

CrAzYyYy
11-21-2009, 14:28
:shock: ВиновнЪ си! кЪ мое прайш такиЪ раоти? :-o

Стегни се и си прай' кот' ти е кеф! :grin:

bqsna_teenagerka
11-21-2009, 16:35
Не няма смисъл да се чувстваш виновна за каквото и да било. Ти си имаш свое лично пространство,свой интимен живот,в който родителите ти нямат право да се бъркат. Успокоявай ги,там,за да не се притесняват излишно,но иначе не го приемай навътре едно време и те са праивли същото..че и сега сиг..продължават :D още повече.. че с приятелят ти ходите 3г а дори не рпавите секс ;)

cookie_master
11-21-2009, 16:43
не,не трябва да се чувстваш виновна..

Sladurcho
11-21-2009, 16:53
ходите от 3 години и правите разни неща демек с докосване ти правил кефа и смяташ че има за какво да се чувстваш виновна..... хората правят къде къде по извратени раоти и не изпитват никаква вина... Само нз що не му пуснеш на момчето че и на него да му е яко ....

Blo0dSuGaR
11-21-2009, 16:55
Не мисля,че имаш от какво да се притесняваш и да се чувстваш виновна.Един родител,на колкото и да е детето му,никога не може да приеме мисълта ,че детето му може да е полово активно.Няма за какво да се тревожиш.Щом ти си решила,че така трябва,значи така е най-добре!

Neftochimic
11-21-2009, 17:43
А вие на колко сте ... 13-14?
много им е... ;/

ILoveYou1
11-21-2009, 17:50
Аз съм на 16 и половина,той на 20.. не сме от днешните лапета на по 12-13,хвърлящи се в безразборен секс от любопитство.

marti93
11-21-2009, 18:26
леле момиче осъзнай се те хорта ти казват това защото са свястни родители и те предупреждават и те напътстват,живота си е твоии си го живееш както намериш за добре !секса е нещо нормално така че не бива да си гузна

golqmumnik
11-21-2009, 18:42
Аз съм на 16 и половина,той на 20.. не сме от днешните лапета на по 12-13,хвърлящи се в безразборен секс от любопитство.
:shock: :shock: :shock: :shock: И сигурно си вярваш,че милуту не ходи да чука други моми,най-вероятно наточени наборки,а не лапета 8) :razz: Или е от ония смотльовци дето като му биеш един шамар се насира кат пеленак :razz:

majestic001
11-21-2009, 18:59
Вие сигурно сте на по 12, че след 3 години не си му пуснала. Или ти искаш ама той не което го прави гей.

gia_sena_mono
11-21-2009, 19:42
Браво на момичето (е,ако и момчето тайно не си прави кефа - :smt041 БРАВО!!!!)
Не се чувствай виновна! Родителите искат да се предпазят от евентуални грешки.Не правите нищо нередно. Нормално е да искате и физичекса близост,да сте по-интимни! Ако решите да пристъпите към секс се пазете.
Иначе е похвално,че не сте се изплющяли на първата седмица!
С бившия ми приятел бяхме горе-долу в същото положение, но след около 3 години и нещо заедно :grin: хах!
Бяхме малки и определено не бяхме готови.

MyNameIsDidi
12-02-2009, 10:53
не трябва :lol: