.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    St.Zagora

Трябва ли да се чувствам виновна?

......

Мега фен Аватара на Hilary_

Защо да се чувстваш виновна .. това е съвсем нормално!!! Недей толкова да се влияеш за всичко от вашите .. те ти го казват (по тяхната логика), за да те предпазят, но не винаги са прави както в случая .. няма от какво да се чувстваш гузна или виновна, че го правиш .. спокойно

Град
    Враца
    Леко си объркала раздела , защото до колкото разбирам проблема не е с приятеля ти и секса , а в родителите ти. Виж сега напълно нормално е родителите да се държат по стриктно към момичето. Това е просто ... така , неписано правило. Аз лично съм го забелязал, отношението към сестра ми беше съвсем различно от колкото към мен по всяко едно отношение.Няма спор , че на момчетата им е по - широко около шията. Трябва да си изградиш свои принципи и някоя вечер седни и поговорете с вашите. Започни примерно Мамо , тати вече не съм малко момиче и така ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

не, не трябва да се чустваш виновна.Това са си нормални неща : )

Те затова ти го казват, за да те предпазят един вид да не правиш прибързани неща и думите им да ти държат "влага" - както всички родители грижещи се за децата си
    Както и в случая са успели да направят - но не ги вини за това, напротив, чувствай се поласкана, че си те пазят и че се грижат за теб, в днешно време това не се доразбира правилно, но е така.
    Ще видиш с възрастта, че са прави и защо са го правили. Ти самата ще станеш такава след години.
    Поздравления (правя ръкостискане с теб), че си съвестно момиче и не си избързала излишно за тези години
    С времето и порастването ти думите и загрижите на родителите ти ще отшумеят, когато вече преценят че се грижиш сама за себе си, няма да е постоянно.
    А това дали да се чувтсваш гузно - те винаги ще го правят, но не заради лош смисъл. Това им е задължението а ти след като си знаеш, че не правиш нищо лошо и че си намерила севястно момче и че не правиш к*венски изпълнения няма за какво да си гузна
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Biskfitka
    3 години и не правите секс? Браво бе...не трябва да се чувстваш виновна,защото това е нещо нормално.А и мисля,че родителите ти имат в предвид повече наркотици,алкохол и т.н...Едва ли мислят,че за толкова дълго време с приятеля ти не е нормално да правите секс...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    не,не трябва да се чувстваш виновна..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Разбира се, че не трябва да се чувстваш виновна. Това между теб и приятеля ти са съвсем нормални човешки взаимоотношения. Родителите ти просто не искат да направиш нещо, за което ще съжаляваш, иначе да не мислиш, че те не са го правили това... Хайде със здраве и не се тормози!

Град
    Пловдив
    А вие на колко сте ... 13-14?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Ами ако слушаш и правиш това което ти казват родителите трябва по цял ден да чистиш учиш и мълчиш така че не трябва да се чувстваш виновна
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

ВиновнЪ си! кЪ мое прайш такиЪ раоти?

Стегни се и си прай' кот' ти е кеф!

Не няма смисъл да се чувстваш виновна за каквото и да било. Ти си имаш свое лично пространство,свой интимен живот,в който родителите ти нямат право да се бъркат. Успокоявай ги,там,за да не се притесняват излишно,но иначе не го приемай навътре едно време и те са праивли същото..че и сега сиг..продължават още повече.. че с приятелят ти ходите 3г а дори не рпавите секс

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    не,не трябва да се чувстваш виновна..

Град
    Таити
    ходите от 3 години и правите разни неща демек с докосване ти правил кефа и смяташ че има за какво да се чувстваш виновна..... хората правят къде къде по извратени раоти и не изпитват никаква вина... Само нз що не му пуснеш на момчето че и на него да му е яко ....
    There is no right or wrong, only fun or boring

Не мисля,че имаш от какво да се притесняваш и да се чувстваш виновна.Един родител,на колкото и да е детето му,никога не може да приеме мисълта ,че детето му може да е полово активно.Няма за какво да се тревожиш.Щом ти си решила,че така трябва,значи така е най-добре!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    А вие на колко сте ... 13-14?
    много им е... ;/
    <N>

Град
    St.Zagora
    Аз съм на 16 и половина,той на 20.. не сме от днешните лапета на по 12-13,хвърлящи се в безразборен секс от любопитство.

Голям фен
    леле момиче осъзнай се те хорта ти казват това защото са свястни родители и те предупреждават и те напътстват,живота си е твоии си го живееш както намериш за добре !секса е нещо нормално така че не бива да си гузна
    love is gone!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от ILoveYou1
    Аз съм на 16 и половина,той на 20.. не сме от днешните лапета на по 12-13,хвърлящи се в безразборен секс от любопитство.
    И сигурно си вярваш,че милуту не ходи да чука други моми,най-вероятно наточени наборки,а не лапета Или е от ония смотльовци дето като му биеш един шамар се насира кат пеленак

Фен
    Град
    pernik
    Вие сигурно сте на по 12, че след 3 години не си му пуснала. Или ти искаш ама той не което го прави гей.
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Град
    Roma, Italia
    Браво на момичето (е,ако и момчето тайно не си прави кефа - БРАВО!!!!)
    Не се чувствай виновна! Родителите искат да се предпазят от евентуални грешки.Не правите нищо нередно. Нормално е да искате и физичекса близост,да сте по-интимни! Ако решите да пристъпите към секс се пазете.
    Иначе е похвално,че не сте се изплющяли на първата седмица!
    С бившия ми приятел бяхме горе-долу в същото положение, но след около 3 години и нещо заедно хах!
    Бяхме малки и определено не бяхме готови.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

с

не трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си