Влез

View Full Version : Проблеми...

welwet
11-21-2009, 10:56
Майка ми и баща ми взимат г/д голяма заплата,НО въпреки това майка ми ми взема дрехи 2-ра ръка и ми вика "там са много по-хубави и качествени дрехите,отколкото китайските адидаси(защото в БГ се внасят от китай,заедно с тези на пазара) и ню йоркъри"Как да я накарам да ми взема от нормалните магазини(1-ва ръка)...(Имат възможност да ми вземат скъпи...)

GossipGirl89
11-21-2009, 11:02
Наистина има магазини, в които дрехите втора ръка са доста добри :) Не виждам какъв е проблема? Никой не те знае дрехите ти дали са първа или втора ръка... важното е ти да се чувстваш добре в тях. А и след като са хубави не виждам защо вашите да се набутват с излишни пари за нещо, което могат да намерят за по-малко? :-o

LittleDude
11-21-2009, 11:14
да бе в бг се продавали само фалшиви адидаси :lol: :lol: :lol: :lol:
в по-скъпите магазини има ОРИГИНАЛНИ!!! но са рядкост...

Biskfitka
11-21-2009, 11:15
Ми да ти дадът пари и излез сама да си купиш дрехите..

welwet
11-21-2009, 11:20
Ми да ти дадът пари и излез сама да си купиш дрехите..
Ама не ми дават за дрехи щоту сега "бързо рата" и след 2 месеца ще ми е малък и ... :-x :booooomb:

mrtn
11-21-2009, 11:22
Еми говори с тях, че искаш дрехи първа ръка. А и може би по време на криза, вашите да имат пари, но да се опитват да пестят за по важни работи. Или както каза Biskfitka. :)

OneDayInNewYork
11-21-2009, 13:01
Мда, няма смисъл да ги набутваш с излишни пари
никой не гледа от къде са ти дрехите
затова или си купувай както майка ти иска, или по-евтини дрехи (1ва ръка) и по-добре е така, но все пак понякога пак ще можеш да си купуваш някоя друга маркова дрешка, както ти искаш :)

clever
11-21-2009, 13:19
Ти ходи да си взимаш дрехи.

aloveyou
11-21-2009, 14:10
Какъв е проблема ?
Както казаха по-горе някои дрехи,които са втора ръка са по-хубави..А и никой няма да разбере,че са втора употреба..
Или поискай пари от родителите си,вземи една приятелка и излез ти да си купуваш дрехи :) :)

aniie
11-21-2009, 17:54
Мда, няма смисъл да ги набутваш с излишни пари
никой не гледа от къде са ти дрехите
затова или си купувай както майка ти иска, или по-евтини дрехи (1ва ръка) и по-добре е така, но все пак понякога пак ще можеш да си купуваш някоя друга маркова дрешка, както ти искаш :)

:)

Unendlich
11-21-2009, 19:51
Явно не разбирате, че на автора/авторката му/'и е неприятно в тези дрехи. И много ми е интересно, ако вие бяхте на същото положение да ви взимат дрехи 2-ра ръка и да не се чувствате като "нормален" човек, дали щяхте да разсъждавате с това ' От 2-ра ръка са по-хубави, кой ме знае от къде си взимам дрехи ' , или може би щяхте да мислите като автора/авторката ?!?! :?

По темата ; Може да заделяш пари от закуска, така за определено време ще събереш дадена сума и с нея все ще си купиш нещо. Говори с майка си и 'и кажи, че не ти е приятно.. така и така. Обясни 'и положението, че ти е некомфортно и все малко или много трябва да промени вижданията си. Не е нужно да всичко да е марково - Адидас,Найк, Пума и т.н., просто нещо ново ! ;-)

kuklichka_bg
11-21-2009, 21:37
Аз пък не мога да накарам майка ми да влезе в такъв магазин пффпфпф.Наистина там могат да се намерят много хубави неща.Щом тя не ти дава,събери си пари и си купи сама. :)

LittleDude
11-21-2009, 23:50
тъй и не сфанах ти дрехи ли търсиш, или са гъзариш колко пари имат ваще :lol: :lol: :lol:

didivid
11-22-2009, 08:36
и да не се чувствате като "нормален" човек
Извинявай, ама що за глупаво изказване е това? Ако носиш дрехи втора ръка си ненормален ли?!?! :shock:

Колкото до авторката.. говори с вашите. Все ще стигнете до компромисно решение - хем на теб да ти е приятно да си носиш дрехите, хем вашите да не хвърлят твърде много пари! :)

welwet
11-22-2009, 11:14
тъй и не сфанах ти дрехи ли търсиш, или са гъзариш колко пари имат ваще :lol: :lol: :lol:
Само казвам,че наще могат да ми купят дрехи,а не че нямаме пари пък искам скъпи дрехи.....има разлика