View Full Version : Объркана история
здравейте .. аз см едно момиче което реши да ви сподели историята си и ви моли да дадете мнения ;] историята е дълга но ще се опитам да разкажа на кратко .. така запознах се с едно момче преди 2 години .. отначало го харесвах много и дори мислех че го обичам .. бащите ни са приятели и затова се виждаме често .. ходили сме много пъти в тях .. той е срамежлив и затова отначало аз вземах нещата в свои ръце .. звънях му .. ii т.н той не ми обръщаше много внимание отначалото..аз го целунах първа..но не с език .. преди 1 година аз си имах приятел и интересът на това момче(за което ви разказвам) се засили .. той започна да се държи много по различно с мен .. това беше миналото лято .. после скъсах с приятеля ми .. и това момче беше доволен .. но аз не скъсах заради него април месен 2009 момчето за което ви разказвам беше дошъл с един негов приятел(които ме харесваше) пред входа ни .. те ми се обадиха и слязох при тях .. тогава това момче ме целуна за първи път с език и се държа много добре с мен ..аз бях объркана .. защото тъкмо го забравям и не ми пука за него и той прави нещо и ме обърква .. после това лято започнахме да се събираме в тяхния гараж всяка вечер .. той се държеше много различно .. целували сме се много пъти .. не всяка вечер де .. и постояно ни питаха дали ходиме .. ние с него се разбрахме че няма нищо между нас но той продължаваше да ме целува .. когато му се сърдя винаги идва и ме гуши и ми казва \"сега на лоша ли ми се правиш\" всеки път ме опипва .. просто не може да се въздържа когато см близо до него .. веднъж ме болеше главата и само той отиде до тях и ми донесе хапче и вода ;] правил е много неща за да мисля че може би има чувства към мен .. ама някак си не см сигурна .. баща му ме обича много и всеки път ми казва че той има чувства към мен но е странен . . и не иска да си го признае и ми каза че му е говорил за мен и други хора са ми казвали ;] аз си мога без него ii само когато сме заедно има тръпка между нас но незнам .. много е объркано знам ;д дайте съвети плс ;]
PurpleDream
11-21-2009, 21:31
А ти пиши на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
Защо не поговорите сериозно и го попитай дали иска да има нещо между вас или не
vesinka899
11-21-2009, 21:35
ами тръгнете с тва момче.Успех
ef4etyYy
11-21-2009, 21:41
divaneee
11-21-2009, 22:41
Не стига ли, че си направих труда да го прочета, ами и на няколко пъти препрочитах, щото доста неща не разбирах. Не беше и много грамотно, ама карай не съм тази, дето да ти прави забележки за това.
Та ... nevermind, so ...казваш, че се натискате, че ти е хубаво с него и пр. Ами просто поговори с него и разбери какво става и така ... не е толкова трудно, чудно ми е как не се сещате сами за такива работи - разговори ... :o какво сложно ??
яко. Прецаках се да го прочета,та поне да дам мнение. Поговорете,питай дали ще става нещо по-сериозно,дали иска да е с теб,да бъде верен само на теб и т.н. ,а бе демен да станете "гаджинцЪъЪъъ",а не само така да се правите. Айде направете го официално,гаджосайте се и толкова.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-22-2009, 00:37
Съгласна,давайте го по-сериозно!
YouKnowImBetterThanYou
11-22-2009, 00:49
Пишеш самовлюбено и доста неграмотно.
ThePretender
11-22-2009, 01:29
++
Само да вметна, че ще ти направят проблем с заглавието :)
Тая тема не е за първи път... АБС същата история имаше наскоро постната. Убедена съм, това с хапчето и водата също го имаше. Дали другия месец отново ще се напише тая тема... :-o
Както казаха и другите, поговорете и се изяснете. Ако имате чувства "се гаджосвайте". 8-) Ако нямате КРАЙ и това е. Няма смисъл ей така да се занасяте само и да си губите времето, като можете да намерите други хора, с които да имате взаимни чувства и да се държите по-сериозно.
antifashionshit
11-22-2009, 08:01
говори с него и загаджвай :grin:
cookie_master
11-22-2009, 10:06
мързи ме да го чета :oops:
LoveRetroMusic
11-22-2009, 10:10
Krisiity
11-22-2009, 10:12
яко. Прецаках се да го прочета,та поне да дам мнение. Поговорете,питай дали ще става нещо по-сериозно,дали иска да е с теб,да бъде верен само на теб и т.н. ,а бе демен да станете "гаджинцЪъЪъъ",а не само така да се правите. Айде направете го официално,гаджосайте се и толкова.
+
мхм ? :roll:
OneDayInNewYork
11-22-2009, 10:28
хех
ми повярвай, наистина те харесва
и поговорете, защото нещата между вас наистина могат да се получат
успех!
soul1199
11-22-2009, 11:06
говори с него за да си изясниш ситуацията :)
Благодаря на всички който ме разбраха и прочетоха темата ! Който го мързи да не я чете.За сега не мисля да го питам дали ще има нещо между нас защото всъщност не искам да ходя с него .. просто има тръпка между нас .. говорих си пак с баща му и той ми каза че не показва когато обича някой но той си го познава и знае че има нещо към мен . Сега ми кажете моля ви как да го накарам да мисли че не ми пука тоолкова много за него защото той си мисли че го обичам ии винаги ще го искам! Ние се виждаме често защото се събираме с една и съща компания .. когато го отблъсквам той започва да ме гуши и да ми казва че ме обича ..
OneDayInNewYork
11-22-2009, 11:14
ми прави се на недостъпна
като ти каже нещо се прави, че не го слушаш
и т.н
ама не знам защо е това, все пак и двамата се харесвате - вземете се :D
аз съм имала подобни отношения с един фр. и нещата си бяха страхотни и така никога не сме се опитвали да направим нещата по-сериозни. ти си прецени дали искаш и можете да имате по серизони отношения или полижението те остройва и така. Когато тръпката изчезне ще можете да останете фр.
Ами попринцип отношенията ме устроиват така ! Пък по-нататък съдбата ще покаже :)
Assshley
11-22-2009, 17:59
Еми единственият начин е да си поговорите и да разбереш какво в край на сметка иска от теб.Незнам .. според мен ако продължаваш така може и да се влюбиш в него и ако се окаже,че за него наистина е било само заигравка ще е много кофти.
Ами няма да се влюбя в него защото още когато се заппознахме мислех че съм влюбена но после разбрах че съм се заблуждавала ! За мен е заигравка може би .. а за него незнам.Аз чувствам само привързване по някой път .. не и любов ! :)
vilityyy96
11-23-2009, 11:41
Защо не поговорите сериозно и го попитай дали иска да има нещо между вас или не и аз така мисля
Определено един здрав разговор на дълго и на широко ще ви се отрази страхотно :) и най-вероятно ще се разберете :)
УСПЕХ!! :) :)
GossipGirl89
11-23-2009, 12:38
Ами няма да се влюбя в него защото още когато се заппознахме мислех че съм влюбена но после разбрах че съм се заблуждавала ! За мен е заигравка може би .. а за него незнам.Аз чувствам само привързване по някой път .. не и любов ! :)
Еми в такъв случай изхода пак е един - разговор!
Говори с него и му обесни всичките тия неща, че не го взимаш на сериозно и му кажи да не очаква от теб нищо... Ама колкото се може по-скоро говорете, защото е много гадно така - момчето може наистина да си втълпява някакви неща и да има надежди и накрая ще падне от високо... По-добре ме обесни нещата така както ги чувстваш и всичко да приключи, за да може и ти, и той, да си намерите по-подходящи половинки :)
SoStarstruck
11-23-2009, 16:25
Не стига ли, че си направих труда да го прочета, ами и на няколко пъти препрочитах, щото доста неща не разбирах. еми темата се казва "Объркана история" все пак,нормално.. :wink:
lenito_sf
11-23-2009, 16:45
бааа странното момче :shock: :shock:
говорете ! :)
Предложете ми моля ви как да го накарам да мисли че не го обичам..виждаме се почти всеки ден.Днес пак доиде да ме гуши и ми каза "ела да си те видим" ама аз се дръпнах..ама той пак си мисли че го обичам ..
SoStarstruck
11-23-2009, 19:39
Предложете ми моля ви как да го накарам да мисли че не го обичам..виждаме се почти всеки ден.Днес пак доиде да ме гуши и ми каза "ела да си те видим" ама аз се дръпнах..ама той пак си мисли че го обичам ..мъжете са толкова тъпо устроени,че може да си мислят за истина всичко,което им се иска да е..
Vichko0o
11-23-2009, 19:51
Като за начало пораснете !!! Кога ще почнете да контролирате сами живота си, а не да очаквате някой да ви казва кво да прайте ? Ибахти да не можеш сам да вземеш решението "да пишкам или не" ...
SoStarstruck напълно съм съгласна !
Vichko0o аз искам съвети а не да ми казват какво да правя .. но мисли както искаш