View Full Version : Възможно ли е?...
BenightedGirl
11-23-2009, 17:19
Здравейте..
Ето го и моя въпрос...Аз съм на 15,а приятеля ми на 18..Заедно сме от половин година и преди половин месец започнахме да водим полов живот.Винаги използваме презервативи Дюрекс ии досега (да чукна на дърво) не се е скъсвал или спуквал.Проблема е обаче ,че цикъла ми е много нередовен 1 месец го има 2 го няма..Консултирах се с една генеколожка и тя каза,че е често срещано и ,че ако до 20 годишна възраст не се оправи тогава вече трябва да започна да пия лекарства за нормализиране..тааа тази седмица гърдите ме наболват доста и цикъла ми както почти обикновенно го няма..Има ли смисъл да се притеснявам,че нещо може да е станало или пък просто болката може да се дължи на това,че ще ми дойде или просто заради друга причина?
LittleDude
11-23-2009, 17:20
ае кат не са е спукал или скъсал, ко са тревожиш ???
BenightedGirl
11-23-2009, 17:23
Не знам просто съм си параноична :-D ... И ме е малко страх случайно да не е станало нещо... :(
Нищо не е станало,споко ;) А и преди да ти дойде е нормално гърдите да пораснат и да те болят. Аз много обичам така да се гавря с приятелката ми,тя се гърчи от болка,а аз продължавам да я хващам за гърдите. :lol: А и щом като е нямало гафове няма смисъл да се притесняваш за това дали си забременяла,а и си на 15 нормално е цикъла все още да е нередовен ;)
BenightedGirl
11-23-2009, 18:18
ДАм..Дано да ми дойде,че вече 2 месеца не ми е и е време :D Аз имам една фрка ,на която също и беше супер нередовен и пи един антибиотик без рецепта.Пи го 1 седмица и сега вече 2-ра година цикъла и точен акто часовник...
LittleDude
11-23-2009, 18:20
ми пий и ти е ??? :lol:
ми пий и ти е ??? :lol:
иска се рецепта,а за тази рецепта трябва да ходи на лекар,а лекаря едва ли ще и ги предпише,а и не е много здравословно ей така да се пият антибиотици като бонбонки. После гледаш тема,имам нещо бяло дето ми тече,не е цикъл не знам какво е и т.н.
недорасла си ... можеше да изчекаш малко преди да почнеш да са ибеш не мислиш ли?
Vichko0o
11-23-2009, 19:38
На 15 си кво очакваш ? Сега половия живот е нещо ново за тялото ти... С времето всичко ще се нормализира... Кво се впрягате за глупости не мога да разбера ... Дай си време всичко ще стане като почасовник ..
DIVINE_TIME
11-23-2009, 19:40
Боже.. И аз бях така в началото.. Големи паранои, големи филми.. :D това е, защото го правиш от половин месец, после вече ще спреш да се притесняваш за глупости.. Щом не е имало фал, значи няма страшно. Ако обаче това не те успокоява, направи си тест ;)
MyNameIsDidi
12-02-2009, 08:20
нищо не е станало споко :-P
gabch0o0o
12-02-2009, 13:32
и аз бях така в началото :), но се свиква спокс :-P
Ами мое мнение си е че просто е заради тревогата и притеснението \\за където те болят гърдите\\ или е защото още растът ;] За да не се притесняваш гледай да си запълниш трафика - примерно да спортуваш , да обикаляш с фр-та , да отидеш на дискотека - абе надявам се да схвана кво се опитвам да ти кажа И на мене ми беше така заради притеснение
:)
Консултирах се с една генеколожка и тя каза,че е често срещано и ,че ако до 20 годишна възраст не се оправи тогава вече трябва да започна да пия лекарства за нормализиране..тааа тази седмица гърдите ме наболват доста и цикъла ми както почти обикновенно го няма..
Гърдите те болят заради цикъла.Това е често срещано преди да ти дойде цикъла.
dakata123
12-02-2009, 17:31
Няма смисъл да се притесняваш, щом няма гафове всичко е наред. Просто секса е нещо ново, което му влияе, а и си в такава възраст, в която е наистина нередовен.
ToniStoraro
12-02-2009, 17:31
не знаете, ама се ебете. Няма оправия, ей!
пфффф стига с паранои, стига писала по форумите, отиваш при батко и му искаш 5 кинта за шуърчек ;) няма да обеднее я!