View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
dqvolcheto9
12-03-2009, 13:24
Оф,пак ми се прецака настроението...Сутринта ми беше много яко и ся следобяд нещо се сдухах.оффф,кво ми става бее... :(
:o :o
marin4itu
12-03-2009, 13:57
В последно време съм бахти депресията, ама хем се лигавя, хем ми е кофти отвътре.. Бахти идиота дето съм.. Добре, че след малко излизам, че да пийна една бира..
DaRkS7eP
12-03-2009, 14:01
Боли ме дясната ръка :D играх канадска в даскало 8) :) ама ми е супер са не ми пука за нищо и ми дреме на к*ро :-D
ef4etyYy
12-03-2009, 14:11
щастливааааааа :grin: :-) :-) :-) :-) :-) само да дойде утре ииии ще съм мнооу по-щастлива 8-) :booooomb:
FromAutumToAshes
12-03-2009, 14:12
Всъщност и 6-те части гледах :)
Много хубаво филмче.
Хаххаа майтап няма и аз в Понеделник ги изгледах всичките на един път без 6тата която бях гледал в Неделя с едни приятели. Че от там се навих да гледам и другите. Наистина готини филми са. Не знам защо бях останал с впечетлението, че е само кървища и гнусотии (с които слабите режисьори запълват т.нар. си "Хорър" филми) :D На другия ден повтарях само "Game Over" и "Make your choice" :lol:
А по темата - тъкмо ядох и май ще излизам оО
Всъщност и 6-те части гледах :)
Много хубаво филмче.
Имам странното усещане,че си ги гледал заради онова нещо,което беше на профила ми :D
Еййй май пак аз ще изляза виновна :-D
Тцтцтц :-)
Бичам те,бате! :-)
По темата:Спи ми се :( Не знам дали онова момченце ще идва до нас или само се базика :-o Ако идва се надявам да отидем на разходка до язовира или крепостта,защото хич не ми се стои в града ... И така :)
Общо взето ми е много готино днес,нооо тъпата умора малко ме дразни :o
lipsvashh_mi
12-03-2009, 14:26
кракът още ме наболява,но вече минава лека полека.почивните дни съм само по някакви празненства-то имен ден не било,то юбилей не било...жалко,че пейнтбола ми отпадна :? ще видим кое как ще наместя..на 21 сме с компанията(класа) на дискотека ии ще е весело определено...преди това театър се очертава някога :D усещам коледният дух 8-)
взех си някаква боя -нов цвят и ще експериментирам-да видим как ще се получи :D
Priceless
12-03-2009, 14:43
Скука, брат ...
Ужасно.
Нещо в мен е счупено :(
Втори, човек, който смъртта ми отнема за по-малко от година :(
Нямам сълзи вече :(
Утре имам изпити не знам как ще уча нито нищо.
Нищо не искам просто :(
Може би ще излезе лицемерно аз да ти го кажа но ти поднасям моите искрени съболезнования знам че значеше много за теб и съжалявам за загубата ти.
По темата: Играя си точно с огъня да видим дали ще се опаря и колко It's time to play the game...
А и едно допълнение има една песен няква на арабска,турска нещо подобно балада е.Сещам че я пееше едно момиче на не повече от 17-18 и едно момченце (доста малко) детето ли как му беше псевдонима като изпълнител ако някой се сеща нека бъде така добър да сподели :D
valdesbg
12-03-2009, 15:14
КАкенце.... май ти си виновната, за пореден път :)
FromAutum... убийствата и кървищата са само опаковката на всичко. Филма има много много по дълбок замисъл от това, и е брилянтно изпълнен до момента. Ще чакам догодина за 7-ма част.
Янче, няма почивка викаш, а :)
Занимавам се с дивотии иначе.
Оправи ми се настроението...
хохоо,ше ги прая луди :-|
Assshley
12-03-2009, 15:28
Боли ме ужасно ръката и ми е ужасно скучно . ;х До сега се занимавах с фермата в facebook .. сега вече незнам какво ще правя . Ще се умира от скука .. искам да гледам някой хубав филм ама май няма. ;// Ии лайното УЖАСНО ама .. прекалено ужасно много ми липсва. ;[[[
SiNiStEr
12-03-2009, 15:41
Ядосвах се,провалих доста неща заради него...и за какво като не него не му пука ?
Утре съм на дискотека,и съм решила да си го върна тъпкано и ще се погрижа да разбере.
:smt028
DevilWish
12-03-2009, 15:43
Преди малко получавам смс "Как си", отговарям "Кой си?" получавам "Може да не ме познаваш, но аз съм луд по теб", бахти изрода.Ако още 1 смс получа нз.Не стига, че го пише на развален холандски ами :# Ужас.Кой ми раздава номера на хората уе :x :x Изроди.Пффф.
Иначе ми е кофти както винаги :С
FuCkInBuBbLeGuM
12-03-2009, 15:47
Пффф мисля си, че ми се сърди иии май доста оплетох нещата... не съм сигурна....но... не ми пише... държи се по - странно. Кофти ми е и ми писна... отделно, че съм супер изморена, а имам супер мн за учене... Но пък като се сетя, че утре е петък иии малко по - добре ми става...
DevilWish
12-03-2009, 15:48
Ужасно.
Нещо в мен е счупено :(
Втори, човек, който смъртта ми отнема за по-малко от година :(
Нямам сълзи вече :(
Утре имам изпити не знам как ще уча нито нищо.
Нищо не искам просто :(
Може би ще излезе лицемерно аз да ти го кажа но ти поднасям моите искрени съболезнования знам че значеше много за теб и съжалявам за загубата ти.
Благодаря :(
lipsvashh_mi
12-03-2009, 15:54
КАкенце.... май ти си виновната, за пореден път :)
FromAutum... убийствата и кървищата са само опаковката на всичко. Филма има много много по дълбок замисъл от това, и е брилянтно изпълнен до момента. Ще чакам догодина за 7-ма част.
Янче, няма почивка викаш, а :)
Занимавам се с дивотии иначе.
няма много,но и тя е достатъчна-не бива да съм алчна :D
Kukumqvka
12-03-2009, 15:57
Тръгнах от нас с 24-каратова усмивка.. е вече я няма,сякаш винаги се намира по нещичко което да ми развали настроението.
Priceless
12-03-2009, 16:10
Няяямааа любоооов :-({|= Днеска цял ден само Слави слушам е*и му майката :D
Супер объркана съм :neutral:
sladur4etyYy
12-03-2009, 16:50
тъпо ми е- нещо необичайно за мен. както и да е, сега си търся как да си уплътня времето.
vikitolove
12-03-2009, 17:23
за сега все още не съм се карала с никой и се надявам до края на вечерта да не стане :)
kidwestern
12-03-2009, 17:25
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА С КОЙ СИ СЕ КАРАЛА ПАТКО И С КОЙ НЯМА СЕ КАРАШ ЗЕМИ СА ЗАТРИИ
ТЪПИ СТЕ
ПЕРФЕКТНО МИ Е,ЗАПОЧАВАМ ДА УЗДРАВЕВАМ
LoveRetroMusic
12-03-2009, 17:35
УУУУУУУУУ, най-накрая я нарисувах тая скапана рисунка. 8-)
Иначе сАм добре, ще гледам филм или телевизия .. : P
Лелеее той е луд :lol:
Ще идва до нас само за да се видим и да полафим :-D
Ще ходим до язовира или до крепостта да се поразходим с колата и да говорим за едни неща,които се случиха по-рано днес :-o
Малеее много ми е нервно :(
Както и да е :) Отивам да се обличам,че след малко ще е пред нас :-D
DevilWish
12-03-2009, 17:48
Уф.
Опитвам се малко да се разсея. .
Мисля си за събота и малко се развеселявам . .
FromAutumToAshes
12-03-2009, 18:00
Бахти скуката вънка беше баси мъртвилото и се прибрах. Сега естествено се чудя какво да правя :-o Чакам някой да се обади за нещо ама май много слабежно :lol:
П.С. Валдес, да бе брат има си замисъл, аз това и казах. Но прсото преди мноого мноого години, гледах 2рата и то дори не цялата хах и не знам що бях останал с такова впечелтение :-o Иии да живи и здрави ще чакаме 7 :grin:
kuklichka_bg
12-03-2009, 18:08
тъжна многоо :( :(
не издържам вече незнам ккаво ще правя :( :( :(
vikitolove
12-03-2009, 18:23
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА С КОЙ СИ СЕ КАРАЛА ПАТКО И С КОЙ НЯМА СЕ КАРАШ ЗЕМИ СА ЗАТРИИ
ТЪПИ СТЕ
ПЕРФЕКТНО МИ Е,ЗАПОЧАВАМ ДА УЗДРАВЕВАМ
случайно ако не знаеш или не си забелязал да те светна че темата е ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9 и аз пиша как се чувствам и щом искаш ти въри се затрии някъде на плутон че е по-далечко да не тровиш живота на хората!!!
kombarka
12-03-2009, 18:28
Стаpите чувства се връщат... :booooomb:
DevilWish
12-03-2009, 18:30
Koрема много ма боли :С
Kukumqvka
12-03-2009, 18:51
Оня лудата,пак замисля нещо за Коледа
ама добро ще е пак.Ще видим,кво ще стане ..
Добре съм вече ! Даже перфектно ! :)
DevilWish
12-03-2009, 18:56
Оффф така се издразних :#
лягам, щото... :#
XTREMEFREERIDE
12-03-2009, 19:08
О Б И Ч А М Г О Т О Л К О В А М Н О Г О !!!
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
'начи...
днес беше изморителен, потресаващ, пълен с интриги и клюки ден...
имах две контролни.... скапана съм.. :x
от друга страна ми е весело. всичко е наред, гледам си живота и забравям за всички смотани хора, които се опитват да ми съсипят настроението... а по принцип съм толкова весела.. :grin:
любовта на живота ми си отива бавно, но аз все още я стискам и не искам да я пусна. :( :smt007 време е да се откажа... : )
Assshley
12-03-2009, 19:37
Ще се разпадна ..
много искам да видя един човек и заради това сам отчаяна :x :x :x
TheGirlNextDoor
12-03-2009, 19:56
боли ме от пълното му безразличие..и все пак не мога да го обвинявам ](*,)
chereshkaa
12-03-2009, 20:38
Чувствам се много добрее... :grin: днес беше мн яко...в дск голяма лиготия :-P запознах се с двама сладури :-) утре след дск съм на шопинг ии после има купон в нас 8-)
общо взето само едно нещо ми лиспва...едно момче,което вече почти 2 месеца не мога да забравя еии 8-)
mArMaLaDkA
12-03-2009, 20:42
^ 12 без 15, на дискотека вика, че била :lol:
SmartAsS
12-03-2009, 20:55
Чувствам, че цвета на косата ми е на път трайно да се промени, въз основа на дълги проучвания в сферата на икономическия прогрес в близкия изток, което от своя страна се дължи на траен спад в петролния капацитет на страните от третия свят ... Общо взето схванахте за какво иде реч :D
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Лелеее всичко се оказа вярно ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Хах уж излязохме за една бърза разходка,а то обиколихме поливин Сс,че и околностите :-D
А на края,както всичко си вървеше по вода и си се базикахме,както винаги и хоп ... :shock:
Не,не,не ... Още съм в шок ... :shock:
Хем ми беше приятно,хем странно,но поне успя да ми докаже,че дори след тази случка нещата между нас няма да се променят :)
Хммм е поне майка ми не усети,че съм излязла по горнище и къс ръкав :-D Лелеее ако беше видяла,че съм без яке щеше да ме убие 8-)
Както и да е :) Лягам си,защото имам нужда да помисля над всичко това :)
Добре,че не трябва да ставам рано утре :) За мое огромно щастие съм от 11ч. на стаж и ще стана към 10ч. (ако не се наспя преди това :-D
Айде лека нощ на всички :-)
Kukumqvka
12-03-2009, 22:06
Ще пийна малко кока-кола и в леглото .. ааах и петък дойде :grin:
Мамка му бе!!! :shock: :shock: :shock:
Като съм на даскало не мога да стана в 07:00ч.,а сега,когато съм от 11:00ч. на стаж станах толкова рано :shock: :o
Оффф като за капак имам 3 малки синини по ръцете заради снощния "тормоз" :D 3 часа се закачахме,гъделичкахме и к'во ли не още и на няколко пъти много жестоко се ударих на скоростния лост :-D
Хах аз като му казах,че нещо не ни е наред той не ми вярва :-D Е вече имам доказателство :-D
Като за капак психопата искаше да ме учи да карам и то точно на крепостта ... Луд ... Той к'во искаше да хвръкнем от стълбите ли?! :shock: Психопат! 8-)
Както и да е :) Отивам да си легна за още час,че после трябва да се къпя,да се оправям и айдеее на стаж :) Поне ще си видя Блондито :grin: Мале нямам търпение просто! :( Не съм я виждала от няколко дена и супер се притеснявам за нея :( И като знам,че ще влиза в болница и я чакат толкова много мъки там ... Оффф както ида е :) Изчезвам :)
DevilWish
12-04-2009, 05:41
След малко отивам на даскало . .
Имам изпити . . днеска 2 от общо 11. . пожелайте ми успех +))
Притесненаа .. имам контролна довечера, а през целия ден сам на лекции ... Как искам вече да е понеделник ... И към Банскоооо :grin:
кофти тръпка... една вечер ше сънувам и ше си запомня съня... и той ше ме върне малко назад да ми скапе настроението :(
kindergarden
12-04-2009, 06:17
лелелеле!Шашардисах се тотално :shock: От къде се познават тея двамата :shock: може би щото учат в 1 училище 8-) и все пак аз дори не подозирах :D странни неща стават на тоя свят ей :D в събота ще го видя :oops: :smt007 :D
AraBella
12-04-2009, 08:59
Толкова ми е зле.Не мога да спра да плача...Страх ме е... ;[
:D Стояхме един час на стажа и решихме да си ходим :D
Пак,че "колегите" са пекани и ще ни покрият ако мине проверка :D
Хммм сега мисля да порелаксирам малко,после да си подредя стаята,че е с главата надолу :-D
Оффф малко ми е криво,защото днес няма да си лафя с онова диване,но да се надяваме,че довечера ще се сети да ми се обади :)
Както и да е изчезвам :) :grin:
vikitolove
12-04-2009, 09:54
чувствам се страхотно :grin: :grin: нямах последен час заради дъжда :grin: :grin: :grin:
smiirnoff
12-04-2009, 09:57
наспах си се и сега ми е СУПЕР
все си мисля, че днеска е събота :Д
ама т'ва е щото не съм на училище ^^
чувствам се супер
след малко почвам да се оправям и излизам
аа довечера колко ще е яко в НДК :Д:Д
като си помисля колко народ ще има :хх ..
:д
ама то пак ще е забавно де :Д
^^
както и да е, отивам да се оправям ии да излизам ^^
dqvolcheto9
12-04-2009, 10:03
Перфектно ! :grin: :grin:
Assshley
12-04-2009, 10:48
Смазана съм .. наказах се доста добре. :D Пхх . . ще влизам да се къпя и ще лягам,че не се издържа..
DevilWish
12-04-2009, 10:52
Охх минаха ми изпитите :) Мисля, че беше добре =)
Ся ще обядвам, ще отивам да уча след това за понеделник ,защото утре не мога, отивам за коСътЪъъЪъ миии +) и в неделя съм в Гент чак на гости, така че трябва днес да си науча =)
И такамммммм . . .
Милото ме радва сууупер супер много =)
Преебана, тъпа и наивна се чувствам.
TheGirlNextDoor
12-04-2009, 11:25
Преебана, тъпа и наивна се чувствам.
SiNiStEr
12-04-2009, 11:32
Tрябва да се радвам,уж днес е деня за купон.....а то кво...нищо такова.
Днес на даскало ми идеше да го пречукам + една друга курва....но се сдържах някак си. :)
Надявам се да ми мине сега,че тая вечер усещам ще е яко или поне се надявам да е така....
Glamour92
12-04-2009, 12:52
оффф,ами объркано ми е...пак :-x
ThePowerOfLove
12-04-2009, 13:15
Радвам се, че е петък. Имам нужда да си почина :)
LoveRetroMusic
12-04-2009, 16:31
Ей, това момиче няма да се оправи. Не може да приеме, че има по-добри от нея, баси. Изобщо не си променя мнението, не,нененене. Утре ще има дълъг и сложен разговор, ама ще се справя .. Гадно.
Дано поне нещо се оправи, защото е много зле. Ех, всичко се забравя.
Иначе сАм добре. 8-)
BloodyAmy
12-04-2009, 17:05
Ох, най-после почивка. Днеска си направих адското угощение. Един път в месеца биваа.. иначе се чувствам добре. Чакам да се появи някой нормален, с който да си пиша, че нещо ми е тъпо. А през това време ще прегледам това, което съм пропуснала през седмицата. ;д
make_me_love_you
12-04-2009, 17:21
странно.. самотна може би :-o :(
guinessgirl
12-04-2009, 17:38
dobre sum
Assshley
12-04-2009, 19:30
Не мога да повярвам,че изобщо се сети .. пфф . ;)
Kukumqvka
12-04-2009, 19:37
Ядосвам се,направо се побърквам.Как може да са такива,бе?
Егати и чудото,уж много се обичат .. как се държат,как спорят за глупости.Как си викат,как си отговарят хапливо и злобно :х
И нищо не мога да направя,приказвах..призказ ах и нищо.
Единия се опитва да ме привлече на негова страна,а тя стои и се цупи.
Не знам вече .. Обещам си,никога да не се държа с приятеля си.Когато няккога имам .. Пфф :/ Само си тровя нервите заради тях,сякаш им пука !
Чувствам се като в детска градина... заобиколена от лигави идиотчета, които не знаят къде са и за кво са на тоя свят... :? Някой ще ми обясни ли защо има толкова идиоти на тоя свят?
Не че нещо ми вредят всички инфантилни малоумници, ама ме дразнят със самото си съществуване и ... изобщо като ги видя кви са злетаци и как говорят и кви жестове правят... офф...
Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже!
:x
dakata123
12-04-2009, 19:42
Леко пияно, след 1 бира и 2-3 водки и добре инъче. :D :D
vikitolove
12-04-2009, 20:20
очичките ми се затварят,обаче няма да легна сега(нещо в което не съм мн сигурна)защото ако легна и ще заспа моментално пък не искам утре в 8 да съм будна след като 11 без нещо трябва да съм пред ег :oops: но по дяволите ужасно ми се спи :lol:
vikitolove
12-04-2009, 20:22
ти чувал ли си че е по-добре да не смесваш алкохол,особено водка и бира :oops: :oops:
п.п.за да не легна ще пиша тука,малко без да съм съвсем в час какво но утре ще чета :lol: :lol:
FromAutumToAshes
12-04-2009, 20:33
ти чувал ли си че е по-добре да не смесваш алкохол,особено водка и бира :oops: :oops:
п.п.за да не легна ще пиша тука,малко без да съм съвсем в час какво но утре ще чета :lol: :lol:
Той сигурно е на бирата, ама без водките :lol:
по темата - пфф ми супер спека (както обикновено). Още ме преследва мисълта за оная дупка.. Леле повече няма да стъпя там. Бахти подтискащото място Гого беше прав мамка му :razz: И ако не изкочи нищо интересно ще лягам след някой друг час...
dakata123
12-04-2009, 20:38
по темата - пфф ми супер спека (както обикновено). Още ме преследва мисълта за оная дупка.. Леле повече няма да стъпя там. Бахти подтискащото място Гого беше прав мамка му :razz: И ако не изкочи нищо интересно ще лягам след някой друг час...
:D :D гледай да не познаеш. Момче в СПЕЕД няма само бира или нещо твърдо или нищо.
А вече ми няма нш, не ми пука когато смесвам, с бира и водка особено няма проблеми. Е, ако е бира и вино на другия ден няма да стана , ама така няма проблем.
adrenal1n
12-04-2009, 20:40
Всичките ми чувства са подтиснати здраво... http://www.bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_rolleyes.gif
Kukumqvka
12-04-2009, 20:45
Спрях да се ядосвам заради тъпизмите не другите.Ще си гледам моя живот .. кво се занимавам.Не съм добре,странно се чувствам.
:D :D гледай да не познаеш. Момче в СПЕЕД няма само бира или нещо твърдо или нищо.
А вече ми няма нш, не ми пука когато смесвам, с бира и водка особено няма проблеми. Е, ако е бира и вино на другия ден няма да стана , ама така няма проблем.
ооо аз един единствен път се понапих и то бях пила и бира и вино и идея си нямах, че ще стане зле :D даже и водка пих.....
Иначе се чувствам гадно, супер ме болят зъбите от тъпите гадни брекети, дано скоро ги сваляяя!!! Охххх, дано, дано....
FromAutumToAshes
12-04-2009, 21:06
Лека ви :)
Snickers
12-04-2009, 21:16
:grin:
до'ре сАм
Lincheto
12-04-2009, 21:18
Тоя цял ден ме нерви....
Assshley
12-04-2009, 21:23
Зле ми е ..
FancyGirl
12-04-2009, 21:26
Ами определено съм била много по-добре ... :)
mOBSCENE
12-04-2009, 23:42
Болна съм..ужасно ми е!
Имам температура,гади ми се,главата ме боли,кашлям като луда и гърлото ме боли..
Ник`во спане за мене :-k :smt022 :smt095
:shock: Еее излагам се :? :o
Пак станах супер рано :? Пффф късмет ... :o
Оня психопат снощи не ми звънна и малко ме е яд ама ... Сега нямам търпение да дойде неделята и да си поговорим :) Много се надявам онези неща да не повлияят на отношенията ни,нооо ще видим :)
Оффф и до пещерите ми се ходи,но времето е куцо :?
Както и да е :) Отивам да си направя една конска доза кафе и да погледам ТВ :) :-) :-P
vikitolove
12-05-2009, 06:05
къв беше вчера смисъла да се задържа будна след като така и така станах рано :oops: но съм се наспала и ся ми е супер
dakata123 щом казваш ти си знаеш :)
guinessgirl
12-05-2009, 07:00
много рано станах и ме е яд и ми е скучно
Priceless
12-05-2009, 07:04
Изнервена.
BloodyAmy
12-05-2009, 07:07
Смея си се.. ;д В тоя хороскоп за днеска ми пишe: "Благоприятен ден за любов и романтични срещи. Темперамента и емоциите може да доведат до перспективни изменения в отношенията с интимния партньор.."
Да, да, ама не.. той е на екскурзия, малко трудно ще се получи. Както и да е.. ;д
Иначе съм добре, много добре даже. (:
:o Гадна,скапана зима :o
Звъннах на един приятел да го питам дали не му се ходи до пещерите,а той ми вика "В това студено време там може да има лед,така че няма да рискуваме!Ако искаш може да отидем до там ама без да се качваме до тях ..." Пффф ... Ходи ми се някъде сред природата бе :o Единствения вариант остана тъпата крепост,но предната вечер ходих и вече не ми се ходи там :o На края ще звънна на оня лудия,ще му кажа да дойде до нас (нищо,че ся е на 30-тина км. от мен 8-) ) и да ходим до резервата Сребърна :-D
Оффф мразя зимата :o В това гадно време единствените забавления остават кръчмите,клубовете и дискотеките,а на мен вече ми е писнало от тях :o
shoshinka
12-05-2009, 08:59
Нервна! :-x
DevilWish
12-05-2009, 09:17
Пффф от 6 съм будна, от седем до сега съм учила, от 7 вечерта отивам за косата ми, поне това е хубаво, утре ще ходим при баба това е хубаво, ще ме видят с косичката =)))
Уморено ми е и тъпо.
И днеска ще дам 190 евро и не ми се разделя с тях :С Ама пак се оредих да е по-еФтино, така че не трябва да се оплаквам.
Ся отивам да закусвам, отивам до магазина, после ще се къпя, изправям и ще стане време да ходя за косатаааа =)
Най после моята кукла се прибра от екскурзията :grin: :grin: Тая сутрин в 9 съм станал за да се видим на кафенцето толкова нямах търпение на влака я чаках даже.Обожавам изненаданото и изражение :oops: :-) После я помъкнах с мене на един лек shoping да ми помогне да си избера пръстен и гривна :D Ае яка сутрин си беше от това имах нужда че тия дни бяха само лайнарии след лайнарии :o
vikitolove
12-05-2009, 09:58
оф то човек един мач не може да гледа като хората :x държи се като дете,а вече е на 14 по дяволите нали уж момичетата узряват по-бързо от момчетата :x как може такова нещо на нея като и е скучно на мача да ни остави нас да гледаме :?
иначе съм добре :lol: дойде времето да отделя и малко време за себе си :grin: :)
LoveRetroMusic
12-05-2009, 10:12
Ех, защо е толкова трудно. Днес сигурно пак няма да мога да говоря с нея .. Пак ще дойде и пак нищо. Знаех си, че така ще стане. :-#
DevilWish
12-05-2009, 10:37
Оставам сама и това е хубаво . . =)
Assshley
12-05-2009, 10:40
Бясна съм .. как може да има такива боклуци.
Priceless
12-05-2009, 10:54
Още по-изнервена. Пф... най-накрая ще тегля една майна на всичко и всички. Поне следобяд сигурно ще ходя да се пробия ..
kukli4kata001
12-05-2009, 10:57
чувствам се наранена, излъгана, предадена от един...от една стока за която знаех, че не си заслужава! :? :-o
Не знам какво да мисля, какво да правя .. единия искам да обикна, другия ме съсипва по всякакъв начин, за да не остане нищо след него .. :? :? Не знам вече .. :o :o
п.с. поне Лилинко си я взех официално за жена вече!! :grin: :-) :grin:
днес ще се нахраня много моШно
LoveRetroMusic
12-05-2009, 11:48
АГРРР, защо не може всичко да е както преди. Беше толкова лесно, сега нищо не е същото, тя не е същата. Пак няма да мога да говоря с нея, сигурно и няма да стане скоро. Толкова я обичам! http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Sad/sad018.gif :smt007
DevilWish
12-05-2009, 12:47
Още по-изнервена. Пф... най-накрая ще тегля една майна на всичко и всички. Поне следобяд сигурно ще ходя да се пробия ..
Какво ще дупчиш Лилл? :-)
Аз влизам да се къпя имам 3 часа да се оправя с всичко и да отида за косЪтЪъЪъ :D
Priceless
12-05-2009, 13:34
Аз влизам да се къпя имам 3 часа да се оправя с всичко и да отида за косЪтЪъЪъ :D
Езика .. ПАК :D
Kukumqvka
12-05-2009, 13:37
Хубав ден беше .. :)
Добре съм.
DevilWish
12-05-2009, 13:46
Езика .. ПАК :D
Hahha и аз имЪъЪъМ :D
Офф така се разлигавих, че. . :#
Оправям си лака, после ще си изправя косата, ще се гримирам и тръгваммммммм :-)
littlebaby
12-05-2009, 13:55
Влизам да си хвърля един душ, после се оправям и отивам на кафенце :D
LoveRetroMusic
12-05-2009, 14:03
ЛИПСВА МИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИ ..
Дано зимната ваканция поне да си дойде .. :-k
BloodyAmy
12-05-2009, 14:07
Малко ми е тъпичкоо..
Щастлива съм :grin: :grin: :grin:
Притесненията ми са били неоснователни :grin: :grin: :grin:
Хехехе шматка ми тя :-D Снощи мислел да идва до нас към 01:00ч. да ме види :-D Пак,че се е усетил,че по това време би трябвало да спинкам,защото иначе щеше да има големи скандали :-D
Хммм сега се чудя дали да не си пресирам косата :-o Единственото,заради което още не съм я направила е,че после може да не успея да я вържа,защото горните ми пластове са прекалено къси ... :-o Както и да е ... Това да ми е проблема :-D
Интересно ми е дали довечера ще дойде до нас за да се видим :-o Хем искам,хем не искам ... Не знам как ще реагирам като го видя :( :-o А и не знам,колко сериозно е приел нещата,които станаха :S
Оффф стига съм го мислила ... К'вот стане - стане!Колкото и да го мисля ако е писано да стане обратното - ще стане!
Айде отивам да се лакирам с любимия ми "крещящ" цикламен лак :grin: :-) :grin:
mOBSCENE
12-05-2009, 14:20
:cry: все така болна..
DevilWish
12-05-2009, 14:48
Oще час и малко и отивам на фризьоркатаааааа :) Не знам как ще издържа да седя 4 часа на един стол, защото аз хич не мога да се задържам =)))))))))))))
Оле нямам търпение.
Коремчето ми е свито от вълнениеее =)
soul1199
12-05-2009, 14:49
нз вечe,какво чувствам :( бившия ми утре иска да се видим и сигурно ще иска да се съберем преди толкова много исках да сме заедно,но от две седмици несъм сигурна дали искам точно това и знам,каква е причината :( онова момче от дск,той плени мислите ми...... :oops: #-o
pitbullxx
12-05-2009, 14:52
супер,радостно :lol:
valdesbg
12-05-2009, 16:04
Хехе добре се развиха нещата днес. С една форумка се видяхме, иии се надявам нещата да са ясни.
Иначе ми е готинко, купих си три книжки днес и направих малко снимчици. По късно може да кача няколко :)
kombarka
12-05-2009, 16:16
Дали да му кажа? :-D
valdesbg
12-05-2009, 16:18
Кажи му :)
vikitolove
12-05-2009, 16:22
легнах си станах и веднага излязах и голям смях падна :grin: :-D
Кой ли ще ми праща снимкиии ... :smt040 :smt011
По темата:Любимия ми бати се появи :-) С оня лудия си писах :-)
Абеее всичко е перфектно :grin: :-) :grin:
kindergarden
12-05-2009, 17:08
бихме бихме бихме :grin: :grin: :grin: :grin: най-добрите :grin: :grin: :grin: спартак плевен але але але але спартак плевен але але але але :grin: :grin: :grin: :grin: и се поздравих с всички от отбора аа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: невероятен ден :grin: :grin: :grin: :grin:
FancyGirl
12-05-2009, 17:09
Как ли?
- като най-отвратителното същество на земята ... :)
ShawnMac
12-05-2009, 18:01
Как ли?
- като най-отвратителното същество на земята ... :)
Щи дам аз на тебе едно отвратително същество :x :o
Дано някога осъзнаеш факта , че си най-милото и нежно човече на планетата :-)
LoveRetroMusic
12-05-2009, 18:06
KHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :-# ](*,)
Lincheto
12-05-2009, 18:22
Съмтаймс ЛЮН... съмтаймс уин...
Kukumqvka
12-05-2009, 18:40
Имам чувството,че имам една огромна заседнала буца в гърлото ..
Нещо не е наред,ама не знам какво.Глупаво е чувствто.
По-едно време мислех,че нещата са наред .. бях някак си странно щаслива.И тези дни отминаха .. струваше ми се,че времето лети.Но ето,че отново изпитвам тръпката от това как стоя на едно място и не знам каквто точно става ..
miss_asi
12-05-2009, 19:11
Разочарована,излъгана ... Може ли да ми каже,че няма да ходи,а после като му звънна и го питам къде е да ми казва,че е там със някви негови приятелки?!Дъъъ!!! :o Ебаси,тва мъжете са съществета ... :?
LoveRetroMusic
12-05-2009, 19:12
Не ми се спи, а утре трябва да ставам рано да уча.
Уф, няма го, а ми трябва .. 8-)
kombarka
12-05-2009, 19:13
Кажи му :)
Дали? Ами ако ме прецака? :o
Оффф с бати почти не сме си писали днес :(
Онова диване и него го няма,защото е на гости :(
Като за капак един стар познат ми писа и ме накара да се върна година назад в спомените си ... и точно,когато си помислих,че тия неща може да станат и к'во?!Оня каза нещо,което ме изнерви на макс ... Не знам как се сдържах и не го напсувах ... :shock: :? :o :x :-x
Както и да е :) Няма да се ядосвам заради мъжката простoтия :)
Сега се чудя дали да не му звънна на онова диване :( :-o Пффф толкова свикнах с него напоследък,че като не си полафим един ден и ми става гадно :( А най-гадното е,че започвам да смесвам чувствата си май :shock: :shock: :shock: Не съм сигурна дали приятелската ми обич не е започнала да прераства в харесване (и може би нещо повече) или просто се влияя от случката онази вечер :-o :shock: :-o
Е да се надяваме,че утре ще мине да ме види и после ще се поразходим и ще поговорим за това,защото не искам да губя отново (за кой ли път вече ...) човек,на когото държа само заради чувствата,които се появяват между нас :o
Assshley
12-05-2009, 20:32
Чудя се дали не е време да се постегна малко .. Като се погледна в огледалото направо не мога да повярвам на какво съм заприличала от самосъжеляване и страдане заради някакъв глупак,който докато аз мисля за него и си стоя в къщи не се прибира по 3 дена. Струва ми се,че вече наистина прекалих с депресиите и самозабравянето заради Него .. :o И май май ще обърнем другата страница отново и ще му разкажа играта в собствената му игра,защото като се замисля той сам се наигра като ми показа всичките си слаби места,а аз тъпата не ги използвах срещу него .. ](*,) Ейй тва любовта прави нещо страшно с хората .. Идва ми да се самоубия .. заради себе си .. и на всичкото отгоре продължавам да го искам БОКЛУКА ! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-x :booooomb:
коледнооООооОО :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
бе хора.. ква коледа, кви чудеса, има още 2 седмици... на мене все пак ми е супер.. изглежда скоро ше съм сериозно зает... :grin:
AraBella
12-05-2009, 21:15
бе хора.. ква коледа, кви чудеса, има още 2 седмици... на мене все пак ми е супер.. изглежда скоро ше съм сериозно зает... :grin:
С какво ще си зает?Аааа,ааа? :D
BlueKnife
12-05-2009, 21:25
spi mi se
flowerlina
12-05-2009, 21:28
Много изморена
FromAutumToAshes
12-05-2009, 23:21
Писах си с X => здух ;/
mArMaLaDkA
12-06-2009, 00:46
8-)
Metatron
12-06-2009, 01:29
Хахаха Ицето изби рибата като започна да говори на английски :D
по темата:
Уморен...правене на проекти в последните 2 дена от срока...
:?
еми добре съм .. като се изключи факта че съм много ранобудна 8-)
Еее това не е честно :o Трети ден ставам преди 08:00ч. :o
След малко мисля да си направя едно кафе и да си легна отново (и дано след кафето да заспя!)
Оффф нямам търпение оня психопат да се прибере и да си попишем :( Цееели 2 дена нито сме се чували,нито сме си писали (освен вчера за 1 час) и направо лудвам :shock: :o :(
Priceless
12-06-2009, 06:05
Ми .. добре. Осъзнах някои неща .. и което е най-странно .. осъзнах, че не ми пука особенно ;]]]
DevilWish
12-06-2009, 06:36
Мега мега мега мега щастлива =)
Самовлюбих се :Р
Ох майка му стара тая сутрин пак станах в 5.Писна ми от това шибано пълнолуние.Спала съм само 4 часа, а след малко отивам на гости :С :(
Бати е онлайн :grin:
Оня лудия и той :grin:
Е как да съм :-o
:-) :grin: :-)
Яко ми е!
Като за капак довечера сигурно пак ще ходим на разходка и ще си поговорим за някои неща :)
А как не искам да идва понеделника ... Първи час с оная лудата :? Втори и трети класно :? Абеее ужас просто :?
Както и да е :) Сега мисля да се насладя на хубавата компания и да си доизпия кафето :)
DevilWish
12-06-2009, 06:48
оФфф бееее, всички спят.Егати скуката.Да стават вече и да се оправяме и да тръгваме.
Ще направя един диск за изпът, че . . :))
Ебал съм му майката отварям прозореца и скачам ебааахти как ми се спи не е истина просто ](*,) ](*,) ](*,) Хем ми е последния почивен ден хем снощи се съгласих 10.30 да изляза на кафе хем снощи си легнах 4.30 пък кога засъпах ебеш ли маа му :-o Добрата новина е че торбичките и червените очи винаги са ми отивали :lol: :lol: :lol:
vikitolove
12-06-2009, 07:13
май се разболявам което не е хубаво поне не тази седмица :x :oops:
скучно ми е,налага ми се да уча и да пиша и само чакам да доди времето да изчезвам :grin:
BloodyAmy
12-06-2009, 07:45
Добре съм.
DevilWish
12-06-2009, 08:24
Тъкмо се оправих и ще тръгвамеее :) имам ужасен главобол :(
kindergarden
12-06-2009, 08:43
как ме мързи да гледам не е истина :D мисля да си сменя обеците :lol: и се чудя дали да си направя традиция всяка зима преди да ида при сестра ми в Лондон да си дупча по една дупка :D миналата година го направих...въпросът е сега дали да го правя...трета дупка на едното ухо или втора на другото :D
chereshkaa
12-06-2009, 08:46
чудя се какво следва след всичко това ?? :?
vesito13
12-06-2009, 08:47
Последните дни съм в някакво много добро настроение и нищо не може да го развали : )) . Днес трябва да уча, но ще видим кога ще стане това 8-)
Супер изнервена съм .. Имам да правя реферат е ме мързи ужасно много .. И за капак бившия ми, който ме мога да забравя се дрържи ужасно с мен :? :o :(
С какво ще си зает?Аааа,ааа? :D
с момиче бе :D
LoveRetroMusic
12-06-2009, 09:29
:smt007
Snickers
12-06-2009, 09:56
Не се чувствам. :(
kombarka
12-06-2009, 10:00
Стpанно... Започвам да осъзнавам някои неща. И колкото повече разбирам, толкова повече се убеждавам, че нищо не съм знаела :?
BloodyAmy
12-06-2009, 11:11
Тъпо ми е..
много со кефа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
lipsvashh_mi
12-06-2009, 12:26
Хехе добре се развиха нещата днес. С една форумка се видяхме, иии се надявам нещата да са ясни.
Иначе ми е готинко, купих си три книжки днес и направих малко снимчици. По късно може да кача няколко :)
намери ли оная за 90те секунди или никъде я няма?
Assshley
12-06-2009, 12:31
След около 40 мин трябва да започвам да се оправям и да излизам,че полудявам и без това в къщи. Ох сега като знам пак колко време ще седя пред гардероба да мисля какво да си облека направо ;х .. :-D И мисълта за Него ме досъсипва допълнително .. пхх ;)
DarkBass
12-06-2009, 12:54
На харабията ... мърдам оше :D
LoveRetroMusic
12-06-2009, 12:56
боли ме главата вече ..
kuklichka_bg
12-06-2009, 14:18
Разсеяна,чак пък толкова да не ми се учи.Мисля си за всичко друго,но не и за това коета чета.пфф 8-) :(
Доста по-добре от сутринта .. Свърших си реферата ... багажа за Банско е готов ... И сега остава само да се изкъпя и да почиваммм ... Чакат ме 3 дена с колегите далеч от Софияяяя :grin:
vikitolove
12-06-2009, 14:39
бях ан тренировка и единственото което разбрах от тая тренировка е че бият началния по-добре когато съ нервна или ядосана :-D
боли ме ръчичката ся :? и все още имам да уча ама не мога да намеря никой който да ми каже как се чувствамомчето на това тъпото нещо :oops: :oops: :oops:
mechtaq_za_teb
12-06-2009, 14:40
И по-добре съм била(е то винаги има по-добре де)
mOBSCENE
12-06-2009, 15:26
продължавам да съм си все така болна :?
XTREMEFREERIDE
12-06-2009, 15:33
Доста по-добре от сутринта .. Свърших си реферата ... багажа за Банско е готов ... И сега остава само да се изкъпя и да почиваммм ... Чакат ме 3 дена с колегите далеч от Софияяяя :grin:
В Банско е хладничко,взимай дебелото яке. :-D
По темата: Ами,добре се чувствам.Не се оплаквам.Тати отвори пицарията и снощи за вечеря,и днес за обяд ''гмуцках'' дюнери. :lol: Състезанието по математика мина добре.Имаше и задачки за по-тъпичките като мен. :-D Реших това,онова..
Днес мойто момче има имен ден и ми даде една кутия бонбони. :grin: Сега трябва да тичам сумати километри за да стопя всичките тези калории.. :lol: Иначе съм доволна.Вчера и днес гледахме филми.Ее добре де днес гледахме фим,а вчера "гледахме филм".. :oops: Прекарах си чудесно в любимото Банско ии с нетърпение очаквам 12ти.
InloveAgain
12-06-2009, 16:13
ИЗПОЛЗВАНА! :)
LoveRetroMusic
12-06-2009, 16:23
добре сАм 8-)
обаче нямам какво да чета и ще има да тъпея :smt105
kombarka
12-06-2009, 17:15
Хора.. каквото и да говорите първото впечатление е винаги вярно! За стотен път се убеждавам, че когато се правиш на такъв какъвто не си, рано или късно ще се покажеш. :?
Като цяло изморена от лъжи.
ThePowerOfLove
12-06-2009, 17:23
Добре се чувствам! :) Супер си починах събота и неделя :)
chocolatee
12-06-2009, 17:25
мм щастлива съм 8-)
само че дето не ми се ходи утре на училище, ама няма как :-o
Хмм..Добре съм.
Малко ми е скучно.. Освен това и тъпо,защото не ми се ходи на училище утре,но такъв е животът.
kindergarden
12-06-2009, 18:00
още 16 дена :oops: :grin: :grin: :grin: мухахахах много ме кефи тоя смях мамка му :D
Assshley
12-06-2009, 19:01
Притеснявам се .. незнам какво става и защо го няма толкова време. :( На всичкото отгоре ми е лошо ама тая вечер си изкарахме добре .. :) Утре не ми се ходи на даскало изобщо обаче .. ;// Май ще седна да си науча по физика,че може да ме изпита ама така ме мързи .. ;/ :-D
XTREMEFREERIDE
12-06-2009, 19:15
За последен път,ДАНО ИМАМ КЪСМЕТ утре.. :o
Като влюбен глупчо :oops:
Кат сланина в компот!
яя кой се завърнааа .. 8-)
По темата: Бивам .. :?
Кат сланина в компот!
яя кой се завърнааа .. 8-)
По темата: Бивам .. :?
Здрасти!Растат ли боските? 8-)
С много бозичка всичко става .. :oops: :oops: :D
Пий бозичка,за да имаш здрава пичка 8-)
Пий бозичка,за да имаш здрава пичка 8-)
ще го запомня .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Трябва да напиша книга някой ден 8-)
не прави тази грешка .. :lol: :lol:
Не ми казвай,че няма да си я купиш :( :booooomb:
8-)
Не ми казвай,че няма да си я купиш :( :booooomb:
8-)
с нея бих се избърсала по вероятно ... колкото и грубо да звучи .. :lol: :lol: :lol: :lol:
п.с. пиши в скайп все някога .. :o :o
Snickers
12-06-2009, 19:45
:smt049
Assshley
12-06-2009, 19:45
Хора някой ще ми каже ли как да си сложа картинка за подписс .. ? Май съм голям индианец. :lol:
XTREMEFREERIDE
12-06-2009, 19:46
:smt049
Вътре ще има много добри съвети и препоръки бе 8-)
А втората ми книга ще бъде: "Наръчник против к.урви или как да се предпазим от тези злототърсачки" 8-)
Ще ти пиша тази седмица,няма да влизам 2-3 дена в скайп,по неизяснени причини 8-)
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:49
всичко си е както преди, май...
и т'ва ме радва много, мнмого
обичам я
KiNgGRaND
12-07-2009, 04:42
супер :grin:
sunshinepp
12-07-2009, 05:34
тъпо .. :(
BloodyAmy
12-07-2009, 05:54
Добре като за начало на седмицата.. (:
Priceless
12-07-2009, 06:04
Пффф .. спи ми се. Трябва да уча още 85928934230920 теми по български ;/ . Направо не издържам ;/
слабичко... легнах в 4, заспах към 5, станах в 9... напрайх си кафе и сега го пия...очаква се един дъъълъг ден :?
AraBella
12-07-2009, 07:05
Мии супер.Тъпча се с всякакви неща,от които мога да умра :D Забавно...
kindergarden
12-07-2009, 08:08
7 декември...малко остана...финални напъни...и релаааааааааааааааааааааа аакс :D после пак наново до пролетта 8-)
какъв е този отвратителен кръговрат с няколко светли спирки :D искам по цял ден да си клатя краката :grin: :D
Priceless
12-07-2009, 08:10
Не искам на даскало беееееееееее .. не искаммммм ;/
Kukumqvka
12-07-2009, 08:37
Боли ме стомах,а след малко отивам на театър .. :(
lipsvashh_mi
12-07-2009, 08:41
ами добре,радвам се,че ще видя приятелите,от друга страна хич не ми се разкарва до училище-ама никак...добре,че нямаме Сипче днес-поне си починах...
мисля как идва ваканцията и как ще си почина едно хубаво-усещам как няма да има прибиране освен на 24 и 31 за малко :D и на мен ми се полага да си поживея-пък и хороскопите са положително настроени в любовен план за след 18 :-D
FromAutumToAshes
12-07-2009, 09:13
Въххххх снощи беше много хардкор... Днес едвам станах... Отидох до даскало само да направя контролната по Икономика и се прибрах да реанимирам :lol: И сега смятам да поспя ^^ ЧИД на всички (малко на патерици ама карай :D)
Snickers
12-07-2009, 09:33
Добър старт на седмицата, дано завърши успешно.))
Имам доста за учене, но ще се(трябва да) справя.)
Беше прекрасно..)
DevilWish
12-07-2009, 10:40
Oф уморена съм :#
Радвам се, че изпита ми мина добре.
Ще ходя да уча за следващият изпит и след това ще чакам милотооо =)
Пффф не мога да реша с кого искам да изляза довечера 8-)
Хем ми се излиза с онова лудото ... Хем ми се излиза с другите шматки ...
За нещастие той не си пада по 100 часовото висене в някое заведение и няма да се навие да дойде с мен ... :?
На края ще трябва да изляза с и него и с другите за по 2-3 часа и толкова :o
Както и да е :) После ще го мисля,а сега отивам да хрупам ябълки,че днес ОТНОВО си пропуснах закуската,а това е лошо ... :o :? :o
PsychologicalDisorder
12-07-2009, 11:08
еми, кофти, но тя ми оправи настроението
Snickers
12-07-2009, 11:14
еми, кофти, но тя ми оправи настроението :grin: :-)
До'ре съм.
Имам да прочета общо около 600 страници за утре, ама к'во от т'ва? :Д
PsychologicalDisorder
12-07-2009, 11:25
Еми, ще ги четеш, к'во :razz:
:-)
Snickers
12-07-2009, 11:27
Смей се, смей.
8-)
Ама докато ми стигнеш нивото... казах, ще мине много време! :) :-) :razz:
Assshley
12-07-2009, 12:11
Понаучих си и сега си убивам времето с глупости докато стане 4 и да ходя с мама на заболекар и после до мола. 8-)
DevilWish
12-07-2009, 12:24
Ядосвам се на мъжа ми :# да вземе да пише кога ше идва, защото мразя да не знам :#
milan4eto
12-07-2009, 12:45
Малко ми е сдухано :( ... Цяла седмица не съм виждала моето момче...Днес трябва да си дойде,дано да успеем да се видим. Ох в последно време съм адски песимистично настроена,дано да ми мине тва скапано настроение... :?
valdesbg
12-07-2009, 13:20
Хмм чудя се как да съчетая желанията си с принципите си. И резултата да го използвам в конкретната ситуация.
С прости думички, да променя ситуацията за да може желанията и принципите ми да вървят ръка за ръка :)
Идеи?
XTREMEFREERIDE
12-07-2009, 13:25
Ако ми я е писала тая двойка тъпачката,малее.. :smt097 Така ме е яд,когато има отношение УЧИТЕЛ-УЧЕНИК,че направо искам да застрелям някогоо..
И все пак денят мина добре за сега.Само мъжО ми нещо малко ме дразни,ама нека да се прибере,ще му кажа аз на него с кой си прави ебавката.. :lol: :smt007
Бяхме на кънки с едни кукувички.. :twisted: ии прекарахме суперско.Аз като най-голения спец в областта / 8) / си изкарах най-якото..
Днеска нещо яко спорт,в 7:30 пък съм на аеробика..whew.
LoveRetroMusic
12-07-2009, 13:28
Хубав ден беше. 8-)
След малко ще дойдат да ми сложат хубавия интернет,
ама имам и да уча. Довечера предполагам, че ще излезем
нанякъде, идеално. :smt003
valdesbg,много шамари ще има за теб 8-) Диване такова ... :o :-)
По темата:
Моя е болен и супер много се притеснявам за него :(
Аз също нещо не съм добре :o Студено ми е (а в стаята е поне 25 градуса),заспало ми е ... Абе мани :?
Едни приятели ми звънкат да излизам,а аз им се разбучах :( С едното момиче не сме се виждали поне от 2 седмици и нещо ама днес пак няма да се видим - нямам настроение просто :(
valdesbg
12-07-2009, 14:40
Е не, сега вече ще има въпроси :D
Ужасна кака си ти :D :-)
А иначе - мисля :)
Е не, сега вече ще има въпроси :D
Ужасна кака си ти :D :-)
А иначе - мисля :)
Ужасна ли?!
Ооо още нищо не си видял ...
Аз ти казах на края к'во ще направя и тогава дали аз,дали някой друг ... ама пак ще ядеш шамари 8-)
Я да се стягаш и да направиш това,което ти казах ... К'ви са тия оправдания и то точно от теб?! :shock: :? :x :-x :o
Диване!!! :-)
valdesbg
12-07-2009, 14:46
Ауууу нещо ме плашиш, усещам аз :)
Айде - предизвиквам те - направи това което каза. Давай!
:-)
DevilWish
12-07-2009, 15:00
Милото ще дойде в сряда, днеска няма.
Оле полудях с тая коса.Толкова време се суших и изправях :#
Пфф утре френски :# наистина УжАсСсС
Оле така ма дразни това момче :# да спре да ми пише :# ще кажа вече на моя да му прати един смс :#
добре съм.. учебния ден свърши, ся разпускам от тия мръшляци
Assshley
12-07-2009, 16:21
Отвратително . . . :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# 8-[ 8-[
DevilWish
12-07-2009, 16:30
пфф най-сетне приспах малкото :# излезна ми душата ;#
Иначе си мисля други ден да си направя косата къдравка.И се чудя утре как да ходя и какво да облека ;# Наистина не знам.
Оф гладна съм, добре, че е готово яденето ,че ... =)
Искам мамааааааааа :# :D
Аааапф....
не, не, не ...
няма пък! ;x [-(
DevilWish
12-07-2009, 18:13
Ох скучно ми е, чудя се какво да правя . . :#
Липсва ми милооотоооо :(
Пфф чудя се наистина какво да правяяяя
Чувствам се като ходещ труп.
Snickers
12-07-2009, 18:14
:(
Vilencety
12-07-2009, 18:20
Зле съм ужасно много ми лиспва не издържам кога ще дойде Петък :cry: :cry: :cry: :cry:
зле .. тъжна съм .. един по един от всички се разочаровам .. :o
п.с. липсва ми < 3 ..
infatuation
12-07-2009, 18:31
вбесена съм от нелепото държание на един уж невероятен до днес човек.. как бързо се променят хората :-x
DevilWish
12-07-2009, 18:32
Оф ще си лягам, защото това е проооооооооооооосто ненормално.Такава скука не съществува :#
Phantom93
12-07-2009, 18:34
Сетих се как се чувствах преди 2-3 седмици и как се чувствам сега... и сега ми е много кофти.Тя толкова ми липсва :-# :-#.Какво да се прави ... съдба :neutral: :-x
smiirnoff
12-07-2009, 18:43
ами чувствам се разЧЕТВОРЕНА о.О
колко е глупаво да не знаеш к'во става и с кого се случва това ..
и също така какво се случва и с теб -.-
(а това, което чух беше просто сърцераздирателно .. не се сдържах :х)
.. както и да е, ще мине всичко, НО с какъв край и кой ще остане накрая ?!
а днес в метрото .. БОЖЕЕЕЕЕ, през цялото време се бях изчервила като домат :Д
и в цялото вълнение само глупости дрънках ..
ама поне се смееше точно на тези простотии :Д
ИСКАМ И УТРЕ ПАК ТАКА ^^
а той е толкова чаровен, а как само ме погледна :О
останах като разстреляна на вратата .. и все пак му беше забавно да чуе всички идиотизми, които избълвах :Д .. а аз така плямпах, преплитах си езика, а той само ми се усмихваше и се взираше в мен .. като малко дете беше :Д
малко ми е кухо, защото утре имам класно, ама горе - долу съм се подготвила, така че би трябвало да изкарам нещо доста хубаво (Господи, моля Те .. подари ми една ШЕСТИЦА ^^)
и пак като се сетя, за това, което чух, просто ми идва да си изтръгна сърцето и да го хвърля някъде о.О
как може точно в такъв момент, всичко да опре до няколко глупави думички, които променят ТОЛКОВА много :х ..
.. все едно, спирам да мисля
ще чакам утре за нещо хубаво (то си знае какво трябва да е :Д)
понякога се чудя как може да съм такъв човек .. мисля за две коренно различни неща, едното може да съществува, само ако другото не съществува .. а аз се опитвам да направя така, че и двете да съществуват .. че ако може и третото и четвъртото да се случи о.О
добре де .. при положение, че тези неща, които чух са толкова верни ии ме карат постоянно да мисля за него
.. какво тогава ме кара да правя всичко възможно, че да не се проточват нещата, а всичко да е до тук ..
НО ако всичко свърши в този момент, ще бъде доста глупаво .. и аз не го искам
обаче глупостта ми продължава с това, че другото е супер завладяващо същество и не мога да се спра просто .. о.О
шокирах се като видях колко съм писала о.О
.. поне ми мина ии сега остана да задълбая в най - глупавото кътче на пещерата с мисли и да се опитам да проумея защо се случват тези неща и какво трябва да се случи .. и какво не :х
сега, след като написах всичко, се чувствам много по - добре ^^ .. (е, не толкова де, но поне малко по - добре .. )
lipsvashh_mi
12-07-2009, 18:55
така съм се отпуснала,пуснала съм си една страхотна песничка и пия кафе...още не ми се спи,и ми е някак напрегнато днес цял ден-не знам защо,странно....не е заради контролните,просто някакво чувство странно се е загнездило в мен :-D
http://www.vbox7.com/play:64fa57fb
поздрав за всички още енергични и усмихнати съфорумци :)
fakeSmileX
12-07-2009, 19:07
Какво си въобразявах.. ?! :? :cry:
трябва ми почивка... голяма! Ако може да е преди зимната... :( не моа си събера мислите ся :?
XTREMEFREERIDE
12-07-2009, 19:32
Зле съм ужасно много ми лиспва не издържам кога ще дойде Петък :cry: :cry: :cry: :cry:
Assshley
12-07-2009, 19:34
Чувствам се .. незнам.Сякаш малко ама съвсем малко се поразведрих,но това значи,че скоро пак ще изпадна в криза и ще ревна,защото винаги така се случва .. маратон. ;х :booooomb: Пиша си с 100 човека направо не мога да смогна .. единствено с лайното НЕ . ;х;х;х .. може би пак го няма или ддз .. уффф ;[[[ След малко смятам да си лягам,защото утре не мога да стана пак ще бъде с 300та зора .. а как не ми се ходи на даскало леле .. ;х
Многоооооо готин деенн :grin:
какво ли си въобразявам той никога няма да бъде мой ...да бъдем заедно... :smt022 :smt022 :smt022
адски ми е сдуханооо :( и ми се плачка искам пак да си имам някой до меннн :( а сега и кученцето ми ще си отиде завинаги от моите ръце :(
Kukumqvka
12-07-2009, 20:45
Усещам как се вкарвам в някакви филми,че и другите влача след себе си 8-) 8-) Инче съм добре,чакам да дойде Коледа .. 8-)
:shock: Шокирана съм! :shock:
Не,че не знаех к'во ще се случи,но просто ...
Хах 20 минути не мога да се наканя да сляза от колата и да се прибера :shock: Ама и той е виновен :o Тъкмо тръгна да отварям вратата и той :-) :oops: :-D
Хммм от една проста и незначителна заигравка нещата май прерастнаха в нещо повече :shock: :oops:
Както и да е :) Няма да го мисля много :P
Сега се чудя кога ще имаме време да отидем до няколкото места,на които ми обеща да ме заведе :-D
Оффф стига съм го мислила :-D
Сега мисля да си лягам,защото ми се спинка,а и утре трябва да съм точна за първия час,че имаме да представяме макет :o
FromAutumToAshes
12-07-2009, 20:50
Имам нужда да изпитам "Чувството" ;/
rosencetooo
12-08-2009, 06:08
Объркана...вкарах се в егати филма :) ии аман от всички проблеми :(