View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
BloodyAmy
12-30-2009, 08:14
Страхотно, а и след последния смс.. :smt007
Сега чакам да дойде утре, за да ги видя. :---)
Priceless
12-30-2009, 08:21
Лайно. Пълно лайно.
DevilWish
12-30-2009, 09:37
Oффф много болна :(
XTREMEFREERIDE
12-30-2009, 09:40
I want him.
BloodyAmy
12-30-2009, 09:47
Ужасно и безусловно влюбена..
sh3_1s_7h3_0n3
12-30-2009, 10:07
Дупката, дупката, на т'слата дупката... 8-) :-o
Assshley
12-30-2009, 10:09
Офффф за нищо не стигнаха тея пари незнам направо утре как ще събираме пак .. :-x :-x Поне май ще се оправя до утрее .
EnterYourNameHere
12-30-2009, 10:23
Излиза ми се, писна ми да седя вкъщи.
Само шоколади и марсове ям.
Сигурно съм станала 100 кг .. :smt095
A :smt086 :smt007
DevilWish
12-30-2009, 10:35
Зле, отпаднала, с температура, спи ми се :#
EnterYourNameHere
12-30-2009, 11:20
Ако ми каже, че той е бил там, не знам.
Изпуснах, ходеше ми се, ама нямаше
как да оставя наще.
ЯД МЕ Е! 8-)
НЕ Е БИЛ, А ТАКА ! :grin:
slun4ice_90
12-30-2009, 11:27
В настроение съм,чудно що?! :-o :-D Чаткам и само се занимавам с глупости. :-P
като знам, че е на 10 минути път от тука, а не ми звъни.. :?
Assshley
12-30-2009, 11:50
Чудя се къде ли обикаля пак .. хмм ще го оправя аз него само да се прибере . :evil:
chocolatee
12-30-2009, 12:11
Пфф.. защо, по дяволите.. постоянно ми се спи?!
Омръзна ми вече.. :lol:
Иначе съм щастлива! 8-)
Ама и малко ми е тъпо.. щот' пак правя няк'ва алергия :-x
kindergarden
12-30-2009, 12:33
mnogooooo xubavo si prekarvam vakanciqtaa :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ama parite se izparqvat mn burzo :( trqbva da se spra malko s xar4ovete :-D veselo posre6tane na novata godina suforumci mili :-)
p.p. ne me biite 4e pi6a na 6liokavica 8-) :-) :-)
mnogooooo xubavo si prekarvam vakanciqtaa :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ama parite se izparqvat mn burzo :( trqbva da se spra malko s xar4ovete :-D veselo posre6tane na novata godina suforumci mili :-)
p.p. ne me biite 4e pi6a na 6liokavica 8-) :-) :-)
Трябва да ти се трият мнения :smt075
каакк.... u picku materinu се чувствам...
LoveRetroMusic
12-30-2009, 13:55
ДАНО да излезем.. :oops:
Най-накрая щастлива ... Плановете за нова година се промениха,но на мен така повече ми харесва 10 човека по-скромно ... Малко ще ми е далея от нас,но ще си взема едни нисички обувчици и ще се справяя :grin:
Хепи съмм :grin: :grin: :grin:
FromAutumToAshes
12-30-2009, 14:04
Е почерпи де.. кво само се фукаш :lol:
Сега и на мен ми се дояде сладко...
Иначеееееее изтъпявам на макс дори и в скайпчитУуУуУу никой не се обажда ;/ иии ако продължи така май ще се запуквам пак с rules of engagement :lol:
LoveRetroMusic
12-30-2009, 14:06
Иначеееееее изтъпявам на макс дори и в скайпчитУуУуУу никой не се обажда ;/ иии ако продължи така май ще се запуквам пак с rules of engagement :lol:
Свършиха, човек.
Останаха само 2 шоколада и половин марс ..
EnterYourNameHere = ME :D
vikitolove
12-30-2009, 14:21
Свършиха, човек.
Останаха само 2 шоколада и половин марс ..
EnterYourNameHere = ME :D
дай ми единия шоколад,не ме изкушавай само я :x :-D :lol:
иначе де да знаех как се чувствам :lol: нямаше да е зле :?
и ся чакаме гостите и после :smt113 :smt006 и тогава знам как ще се чувствам :-D :D :D
ама че съм страна по някой път :-D :D
LoveRetroMusic
12-30-2009, 14:24
Той остана само един. :oops:
vikitolove
12-30-2009, 14:27
лакомница :-D :D
Той:Я кажи ушите ти ли понасяха само злато или като цяло можеш да носиш само злато
Аз:Защо?
Той:Така :-)
Аз:Кажи ми!
Той:Просто питам ...
Аз:Ми по принцип си нося само сребро ... следователно само ушите ми са дефектни
Той:Ааа успокои ме :-)
Аз:Що?
Той:Ще разбереш ... (мм)
Диването е решило да ми прави подарък и ще го гръмна :-x
Колко пъти да му казвам,че НЕ ОБИЧАМ подаръците :?
Като за капак утре трябва да изляза и аз за подарък :? И к'во ще му взема?!Нещо на Nike ама какво?!
Аххх мразя,когато ми се налага да измислям подаръци в последния момент ... :?
Е поне след около час ще го видя :grin: ,нооо още не знам к'во да си облека и на края ще си изляза с екипа :D
Айде бягам да мисля к'во да си облека,че нямам много време :-)
FantaMen
12-30-2009, 14:42
Цял ден вчера на покупки с приятели и нпр съм скапан
Тряяше да остана да спя в Бургас,,, естествено спах и само 4-5 часа... Неска пак ходихме да зиаме останалите неща за нова година... бях на тренировки.. (ебаха ми мамата) Бяха само 40 мин но после и време ми засичаха :@ ... беше много злее.Всичко ме боли... Лягам да спя и ставам утре чисто нов :)
Екстра .. 8)
п.с. е не сте ли гъзолизци а? :razz: :razz:
vikitolove
12-30-2009, 14:43
Той:Я кажи ушите ти ли понасяха само злато или като цяло можеш да носиш само злато
Аз:Защо?
Той:Така :-)
Аз:Кажи ми!
Той:Просто питам ...
Аз:Ми по принцип си нося само сребро ... следователно само ушите ми са дефектни
Той:Ааа успокои ме :-)
Аз:Що?
Той:Ще разбереш ... (мм)
Диването е решило да ми прави подарък и ще го гръмна :-x
Колко пъти да му казвам,че НЕ ОБИЧАМ подаръците :?
Като за капак утре трябва да изляза и аз за подарък :? И к'во ще му взема?!Нещо на Nike ама какво?!
Аххх мразя,когато ми се налага да измислям подаръци в последния момент ... :?
Е поне след около час ще го видя :grin: ,нооо още не знам к'во да си облека и на края ще си изляза с екипа :D
Айде бягам да мисля к'во да си облека,че нямам много време :-)
трябва да се научиш да приемаш подаръци :-D :D
айде и аз бягам че гостите ще ме сварят на компа :-D :D
свикнали са,нали и те имат деца :-D :D
^Не искам да свиквам :?
Мразя да ми се правят подаръци .. Предпочитам аз да правя ...
А и ни е рано :? На трети правим месец ... За к'во ни са тия подаръци толкова рано :? Гррр ... Мразя го :D
Да бе .. Мразя го ама друг път :-D Обичам си го ама ако мисли така да ми прави на всеки по-специален празник ... ще има скандали :-D :-)
Едит:И все още не знам к'во да си облека :-o
Assshley
12-30-2009, 14:55
Оправихме всичко за Нова година .. утре се очаква мощна разбивация въпреки,че всички сме болни ама сме кучета и ще се справим. :lol: :lol: :grin: :grin: :smt006 Викам това лайно да вземе да се прибира вече,че се дразняяяяяяяяяяяя .. апък няма да му се обадя,няма ПЪК. :o 8-) Кофти ми е,че при най-добрата ми приятелка така се получиха нещата ама .. не сме виновни ние все пак .. апък и незнам как стана целия тоя филм с приятеля й. уфф .. ужас ;х Голямо лапенце е ..
Priceless
12-30-2009, 15:41
Тоя тъпак .. ако отиде да спи в тях .. просто може да ми изтрие номера, да ме блокира в скайп и да забрави къде живея.
flowerlina
12-30-2009, 15:44
Няк'во ник'во ми е
Добре съм,копеле.
Утре ше си седя цял ден у наас и ше се лигавя с братаа :grin:
Хохо...
А пък в петък... :grin:
Е бях щастлива до преди 20 мин. ... Сега съм МНОГО щастлива ... Той ми писа в скайп(откъдето ме изтри пред 2 месеца когато се разделихме) ... Явно ме върна в абонатите си и това много ме радва... Поговорихме си за глупости и нищо контретно за нас, но така е по-добре ... Мамка му само да не взема пак да се надявам,яе лошооо :-x
Assshley
12-30-2009, 16:24
ИЗНЕРВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ... :@:@ .. И пречувствам как след малко ще ми каже,че утре незнае дали ще дойде и ще го запукам !!!! :-x :-x
някой хора си мислят че света се върти около тях и това ме изнервя :-x :-x :-x :-x
ИЗНЕРВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ... :@:@ .. И пречувствам как след малко ще ми каже,че утре незнае дали ще дойде и ще го запукам !!!! :-x :-x
изнасили го и го остави да плаче 8-)
Assshley
12-30-2009, 16:57
Е не съм чак толкова брутална . 8-)
Е не съм чак толкова брутална . 8-)
не е пречка
Много ми е зле.Имам чуството ,че ще умра.. ;( Охх
vikitolove
12-30-2009, 18:24
от два дена трябва да гадая как се чувствам :-x :-x :-o :? :shock: неща така :-o
Priceless
12-30-2009, 19:04
В момента е 10 часа. В 7.30 като му се обадих каза, че до половин час е пред вкъщи. Пише ми сега...
Той: Сега се прибрах да мина ли да те видя?
Аз: Не.
Той: Защо?!
Аз: Щото стана късно.
Той: Добре, утре сутринта?
Аз: Не знам, ако стана рано ще ти се обадя .. ако не - някой друг път .. евентуално.
МЪЛЧАНИЕ ! :-x
така изглежда, че очакваш да настоява да дойде сега...
ениуей.. аз някво не знам кво.. утре супер якото ше си изкарам... диващинка :D и после на 1ви с нея ии тка :D
ShawnMac
12-30-2009, 19:25
Чувствам се специален и обичан :oops: :-P
Много ми е яко :grin: . Пращам песни на мойта красавица , че утре ще я скъсам от танци :-)
FancyGirl
12-30-2009, 19:36
Малко ме изнервиха, но нищо не може да развали настроението ми днес щото ми беше толкова хубавоо с моето мъничеее :grin: но сега така ми се спи и скоро ще се ориентирам май към леглото, че утре ще бъде единн достаа дълъг ден и една мммм... прекрасна вечер :oops: :smt007
P.S LOVE YOU M [-(
Priceless
12-30-2009, 19:53
В тях е :shock: :shock: :shock: :shock: Аре блок отсякъде и това беше.
Майка ми... всеки път обещава и обещава, и обещава и накрая го духам, духа, духаммм... Обаче почва да ми реве като и го напомня или като и откажа нещо! 'Баси несправедливостта! Майките са супер манипулативни, не е честно!
Уууутре ще си посрещам новата година сама... :(
Assshley
12-30-2009, 20:15
Гадно ми е .. и имам гадно предчувствие за утре .. знам,че пак ще си се занимават с техните глупости и няма да дойде,защото работата си е работа нали .. ](*,) :smt085
Оо в моментаа ми е толкова тъпо и сдуханоо :( Мразяя тъпите лицемери,курви и нахалниции!Писнаа мииии от някоии хора от които съм заобиколенаа!!! :smt021 :-x :smt022 Добре че са приятели ми да ме разсеят и да ме развеселят малкоо.Направоо нз какво щях да правяя без тях!!!!! :smt007 :smt007 :smt007
не иска да се събираме,ама не иска и да съм с друг :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x пуста му мъжка логикаааааааааааааааа
дано поне утре си изкарам подобаващо :oops:
valdesbg
12-30-2009, 21:00
не иска да се събираме,ама не иска и да съм с друг :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x пуста му мъжка логикаааааааааааааааа
дано поне утре си изкарам подобаващо :oops:
Е що не му теглиш една засукана северозападна? :)
Иначе аз се подготвям за утре и за пътуването.
Жалко чен е се засякохме с кака за да и пожелая приятно изкарване на НГ.
Все още съм тук де :)
Идиот... :lol: :D
Само да го видя подяволитее,само да го видя :oops:
Lincheto
12-30-2009, 21:14
he lied...
една приятелка ме хапе име удря по косата :д
как ли се чувствам :o 8-)
hahavteen
12-30-2009, 21:49
Зле. Ще празнувам с наще вкъщи...а така ми се искаше да съм с него... :(
една приятелка ме хапе име удря по косата :д
как ли се чувствам :o 8-)
хапе те и те бие по косата боли ли :D
FromAutumToAshes
12-30-2009, 22:15
Саааааааамо простотий са ми в глава човече... И тази вечер го доказах :lol: :lol: :lol: :lol:
Саааааааамо простотий са ми в глава човече... И тази вечер го доказах :lol: :lol: :lol: :lol:
то някои хора поне простутия да имаха в главата азис нямаше да го има...
FromAutumToAshes
12-30-2009, 22:25
Еми.. кой как се оредил нали знаеш хаха
Еми.. кой как се оредил нали знаеш хаха
аз пък имам една муха в главата умряла от глад
FromAutumToAshes
12-30-2009, 22:30
уф като каза муха... имах една тука в стаята 3дни не мога да я изгоня с кво ли не я бих неще и неще да се разкара... и днес майка влиза и вика я имаш муха, викам й да бе не мога да я разкарам 3 дни вече и тя - ха убих я... напрао ми идеше да я убия и нея :lol:
пък утре има парти в комикс
йее.
ThePowerOfLove
12-30-2009, 22:59
мисля за утре :grin:
kindergarden
12-30-2009, 23:16
kolko qki bonboniiii :oops: i kolko mn vino piq naposleduk :D kogato sme na-zle e taka da sme 8-)
monituuu
12-31-2009, 00:26
Пуснахааа меее за нова годинааа :grin: .. и днес на рд бяях просто се разбихме,не ми се мисли утре, пък и мояя дрислъо и той е таам :-) Избухвацията ще е пълнаа ! 8)
GossipGirl89
12-31-2009, 00:46
Перфектно бих казала 8) Рядко се случва и в момента може би се дължи на факта, че изпращам тая гадна година... Утре ще се напия като куче и това ме кара да се чувствам още по-перфектно хаха :D
stupid0boy
12-31-2009, 04:41
Като трактор... цяла вечер не съм спал....
ще ме дразни а такъв му забучих ся гърба му син
следващият път 2 ще му забия ся е като котенце :grin: :grin: :grin:
в очакване за днес вечерта .. :grin: :grin: :grin:
шИ стаАа якУу чАлГа пАрТиИ .. :grin: :lol: :lol:
BloodyAmy
12-31-2009, 07:22
Добре, но и малко притеснено..
да го еба в педала тоа крак не минава вече 2 седмици
vampire_girl_
12-31-2009, 07:52
остава още маааалко и ... ааа :grin: скоро,скоро,скороооо...и се връща :grin:
Уф май почти подобрих световния рекорд за най-бързо оправяне .. Готова съм а те не ми званят ще ги убия ... :-x
DevilWish
12-31-2009, 08:30
Оф много съм зле :# така ми е лошо.
А тази вечер какво ще е мани мани яко алкохолизарано наркоманско парти :smt002 :smt002 :evil: :evil: :evil:
Assshley
12-31-2009, 08:53
Мисля,че тази вечер ще се получи доста стабилно .. :grin: Тояя пъкк за какви глупости се вбесява направо ме побърква .. да се взима малко в ръце и да казва дали ще идва довечера,защото вече и мен вбесява .. :-x :-x Оффффффффффф ревносттт безподобнааааааааааааа.. :-x :-x :-x :-x :-x
Мисля,че тази вечер ще се получи доста стабилно .. :grin: Тояя пъкк за какви глупости се вбесява направо ме побърква .. да се взима малко в ръце и да казва дали ще идва довечера,защото вече и мен вбесява .. :-x :-x Оффффффффффф ревносттт безподобнааааааааааааа.. :-x :-x :-x :-x :-x
де ще го копаме като го свършим
LoveRetroMusic
12-31-2009, 10:14
AND I'M FREAAK, A LIER
DON'T THINK I'M MESSIAH .. :-({|=
Дорбе съм. 8-)
FantaMen
12-31-2009, 10:16
Как 31 сек едвам излязах след тва плуване ???? :-x Оправихме ядене пиене бол... музиката и нея ще оправим... Всички ще дойдат... Имам още работа с пиротехниката :( а трябва да заминавам след 3 часа
buffalo88
12-31-2009, 10:20
Като настъпан сопол
thrashaholic
12-31-2009, 10:23
Не особено добре, но като се почне запоя ще се оправя. :P
DevilWish
12-31-2009, 10:48
Изкъпах се със зор да не падна под душа :# Зле съм просто. :#
И казах на милото да не идва днес, а чаках този ден от отдавна :( :-o
Нямам търпение да си дойде майка ми, да се лакирам и да легна да спя.
Priceless
12-31-2009, 11:22
Ужасно ми е сдух .. днеска цял ден ;/
hahavteen
12-31-2009, 11:27
Ужасно ми е сдух .. днеска цял ден ;/
И аз така... Тоя 31.12. от доста години насам ми е егати скапания ден! :o
GossipGirl89
12-31-2009, 11:29
Много добре се чувстваммм :grin: С нетърпение чакам да дойде довечера - голямо размазване ще бъде :grin: :grin: След малко отивам да се оправям и да тръгвааамм :P Весело изкарване на всички и леко изтрезняване утре !!!
DevilWish
12-31-2009, 11:42
Off ядосвам се искам да ми пише, ама той още спинка. Ще полудея. За какво му казах да не идва. . ама не по-добре така, не искам да го заразявам :#
Отивам да си пия антибиотика :#
dqvolcheto9
12-31-2009, 11:54
леле днес ще бъде мн скапан ден.. Плановете доста се объркаха :-k
,но пъкк си обичам меченцетоо :-)
LoveRetroMusic
12-31-2009, 12:09
Защо, бе ?!
Наще винаги ми развалят настроението
независимо дали е РД-то, Коледа или Нова година .. :booooomb:
DevilWish
12-31-2009, 13:28
Пффф скарах се с милото от простотии :( :( добре, че не може да ми се сърди :С Само го тормозя :(
Сега се лакирам пробвам различни неща, но нищо не мога да направя хубаво :С :( не ми е ден, лошо ми е ,тъпо ми е и скучно
Уффф как мразя Нова Година тфа не е празник за мен ... Мислих че тази година поне ще си изкарам добре с любимия човек,но всичко се промении ... Сега ще сам с хора който не понасям и ще се правя на щастлива ... Излез от главата ми вечееееееееееееееееееееее :-x
Priceless
12-31-2009, 13:44
Мразя Нова Година ..... мразя Него... ;/
IvAnUsHkA
12-31-2009, 13:46
mhm.. Bqh navan pribrah se i se 4udih kvo da praq :-D
DevilWish
12-31-2009, 14:16
Гледам, че не съм единствената сдухана и това не ме радва, а напротив :#
Priceless
12-31-2009, 14:20
^ Гушшшшш ... ;]
vikitolove
12-31-2009, 14:35
нямам представа кога ще се прибера :-D :D
ThePowerOfLove
12-31-2009, 14:36
Как се чуствам.. ами нормално хД :-D Чувам вече гърмежи навън и ме обзема празничното настроение :grin:
IvAnUsHkA
12-31-2009, 14:47
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-({|=:-({|=
Щастлива съм благодарение отново на него .. Какво му става незнам но както не се бяхме чували 1 месец вече 3 дена подред ми пише и дори не се караме ... Все едно всичко е по старому ... Но аз знам че не е така и не мисля и да се надявам.. А той продължава да ме изненадва :grin: ... Обеща че ще ми се обади а аз дори не очаквах .. въпреки че сма си подготвила смс за нова година де :-D ... Мамка му още го обичам и пак ме влудява както преди :-)
Ааа забравих пожелавам на всички ви приятно посрещане на новата година и дано тя да бъде за всички ни по-добра от тази ... :grin:
DevilWish
12-31-2009, 15:07
^ Гушшшшш ... ;]
:smt008 :( На теб какво ти има? :(
Офф така ме боли стомаха пак :(
Priceless
12-31-2009, 15:13
Изнервена съм заради моето лайно .. пак се е забъркал в някакви простотии... :?
Оффф два часа и половина ми трябват да си пресирам косата :?
Тъкмо започнах и вече ме мързи :?
Като за капак мисля да не излизам довечера,защото с когото и да изляза все ще има някой сърдит :?
Моя иска да ходим в негов приятел,а аз не искам,защото 1/3 от хората не ги понасям,1/3 не ги познавам,а с другата 1/3 не мисля,че имам к'во да си кажа :-D
Шматките пък искат на кръчма да ходим ... :? Всякаш снощи не бяхме там,а тази вечер пак :?
Както и да е ) Продължавам с косата,че съм готова само с 1/5 от нея :D
DevilWish
12-31-2009, 15:34
Изнервена съм заради моето лайно .. пак се е забъркал в някакви простотии... :?
KoФти :( Ще се оправите ама знаеш си го и сама =) Не се ядосвай излишно :-)
Пф току що прочетох нещо, от което тръпки ме побиха, тъкмо бях ок, станах и за малко не припаднах :shock: мамка му да седя цял ден и цяла нощ легнала ли бе :(
От един месец насам си правя равносметка на изминалата 2009-та година. Но сега, когато вече наближава 2010 и е толкова близо, че направо мога да я докосна, мога да направя най-обективна и в същото време емоционална равносметка... И тя е, че тази година беше една от най-хубавите ми и най-запомнящи се години... Чувствам се изключително добре! Това е любимият ми празник след рождения ми ден! :grin: 8) Надявам се наистина да се чувствам все така и през следващата година... И ви пожелавам да си прекарате чудесно тази вечер, а и следващата, и по следващата... :-D :grin: И си оставете време за изтрезняване! 8-) ЧНГ! :grin: :-P :-)
DevilWish
12-31-2009, 16:46
Пак 38 градуса температура, майка ми ме кара да ям, за да си пия антибиотика, мен ми се гади като видя храна :( Трудноооооо :(
Пффф готова съм с косата :grin:
Ся остана да се лакирам,да си направя снежинки на ноктите,да се облека,гримирам и съм готова за вечерта :-D
DevilWish
12-31-2009, 18:08
Пих хапче, но поддържам температура :#
Най-сетне малко се разсмях на тея глупости . .
Сега ми почва сериала ,ей т'ва е баси новата година . . . . . .. . . .
Snickers
12-31-2009, 18:25
:x
vesinka899
12-31-2009, 18:32
8-[
DevilWish
12-31-2009, 19:32
Отивам си в леглото . . такава нова година не съм и на сън виждала :# освен това не знам моя къде е :(
nicolepcd
12-31-2009, 21:44
Чувствам се новааааааааа :lol: :razz: :grin: :grin: :grin: ЕБАСИ ЯКАТА НОВА ГОДИНААААААААА, ТОЛКОВА ЯКО-НЕОЧАКВАНААААААААА :grin: :D
Priceless
12-31-2009, 21:56
Ей добре, че е тази Нова Година да мога да преценя на кой наистина му пука за мен :lol: И излезе, че от всичките хора, които ми се пишат приятели - са само 5 човека. :lol:
Snickers
12-31-2009, 22:12
мразим да ни е палачинчено!
:x
revolver
12-31-2009, 22:27
Пиян ,така де леко изтрезнях,се пак мога да пиша :grin:
Jumbie483
12-31-2009, 23:43
:grin: Супер се чувствам, нищо, че утре няма да помня нищо сигурно. Добре ми е. :D
nicolepcd
12-31-2009, 23:45
ДОБРЕ МИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :grin:
Нещо ми е през никъде.. Малко скучна Нова Година, но поне с близките. : :)
Lincheto
01-01-2010, 01:27
Добрах се до нас и...съм скапана.
FancyGirl
01-01-2010, 01:40
:) ](*,)
Страхотно начало на новата година :grin: :grin: :grin:
Снощи не исках да излизам с моя заради две момичета,които много,много не харесвах ...,но в крайна сметка отидох и не съжелявам :grin: :grin: :grin:
Прекарахме си страхотно :grin: Сега се прибрах да поспя за час-два и айде пак :) :grin: :grin:
Като за капак времето е страхотно :grin: и ако имаме късмет може да отидем до пещерите или резервата :grin:
Еххх да не говорим,колко съм влюбена в моето момче!!!От около година не бях изпитвала такива чувства към момче!!! :-) :-) :-)
Както и да е :) Айде лягам си,че ми се спинка,а и след 2-3 часа трябва да изчезвам пак :)
monituuu
01-01-2010, 07:28
Ей ей голямата вечер ! :grin: .. Малко не исках да ходя, защото всичките надувчици бяха там, но как да не отида като моят и той ще е там . И все пак промених си мнението за много хора.. :) . Толкоз зле се чувствам, ма пък си заслужаваше . :lol: О и моята много стара , но все още незабравена любов ми звънна да ми честити и да каже ,че ще минел да ме види .. Просто го резнах деликатно и си избухнах напълно . Ох отивам да полежа,че ще се разпадна. Честита Нова Година хорааа ! : :-)
vikitolove
01-01-2010, 08:40
ох егати бягането дет го напраи за тази нова година :shock: и 12:55 бях напълно готова,преоблечена и с направена коса :grin: ама си изкарах супер яко :grin:
Честита Нова Година на всички :-)
чакам жена ми да влезе да я видя какви ги е вършила :D
Легнах си в 8 и не знам коя сила успя да ме вдигне в 12 и за първи път изглеждам толкова зле колкото се чувствам но си струваше отвсякъде :grin: :grin: :grin: Бахти яко бруталната лудница дето беше 8)
LoveRetroMusic
01-01-2010, 09:15
Ей, много хубава вечер беше. 8-)
Малко се пРРРРРРРитесних, ама нищо не е станало. :oops:
Обичам си приятелите<3
lipsvashh_mi
01-01-2010, 09:28
уу,жалко само,че милото не беше с нас-супер яко си изкарахме...едвам в 5 се домъкнах до леглото и спах 5 часа де което си е нещо....Ако 2010 продължи така както я посрещнахме никви грижи няма да имаме определено :D
DevilWish
01-01-2010, 10:07
Леле радвам се, че всички сте си изкарали толкова добре =)
Иначе аз се чувствам точно като парцал. :С И ме тресе :С
Много е лошо да си болен по разниците нзам как е .. И аз бях така една година .. Стискай зъбки и всичко ще се оправи :)
А иначе за мен това беше най-най-най-тъпата нова година.. Много ядове,пияни истории и притеснение ... Дано само не ми тръгне така новата година ... Добре поне че онова диване се обади да ми честити и не изръси нито една глупост :-D
soul1199
01-01-2010, 10:46
добре съм :grin: сл музика и пия кола :grin: чакам да дойдат брадчедите ми :D ох ай да идва утре да се прибирам с рейса в Бс и да се разбивам :grin:
soul1199
01-01-2010, 10:50
чакам жена ми да влезе да я видя какви ги е вършила :D :oops: еййй :oops: знаиш,кво съм вършила,чакам с нетърпение да ме накажеш :oops: :oops: :-)
Празнувах до 8 часа . изкарах си невероятно :grin: . Сега оба4е се 4увствам като притрепана , имам мускулна треска вси4ко ме боли и ръцете ми треперят :o
Това беше най-яката ми нова година :grin:
FancyGirl
01-01-2010, 12:31
- имам ужасно много да подреждам, тези деца са ми направили стаята чиста кочина.. :o
- толкова ме мързи и ми е толкова убито не е истина
- поне си слушам песента Maybe I`m Addictedddddddddd :grin:
- и после ще гледам филм или цъкам цс.. да отбия малко време но преди това нека не забравям че имам да чистя..
Have a nice day...
IvAnUsHkA
01-01-2010, 12:35
8) 8) 8) 8) 8) 8)
FantaMen
01-01-2010, 12:37
След снощи се чувставам доста добре предвид факта че изпих 700 мл твърд алкохол отделно вина и бири ..Малко ме болят краката но това е сиг от лудото ни тичане с още 20 човека по пътя полуголи :D :D
Вчера ми беше екстра .. ама днес не знам къде се намирам .. лошо ми е .. :( :(
Assshley
01-01-2010, 12:55
Чувствам се премазана след снощи .. спах до сега с едно прекъсване в 12 и 30 да ям .. :lol: 8-[ Беше най-хубавата ми Нова година и тойй заряза всичко,за да дойде да си празнува с мене .. какво повече да искам. :smt007 Сега сигурно ще се оправям колкото и да ме мързи и премазана да се чувствам.. ще изляза да взема малко въздух,че работата е много зле .. 8-)
DevilWish
01-01-2010, 13:00
Много е лошо да си болен по разниците нзам как е .. И аз бях така една година .. Стискай зъбки и всичко ще се оправи :)
А иначе за мен това беше най-най-най-тъпата нова година.. Много ядове,пияни истории и притеснение ... Дано само не ми тръгне така новата година ... Добре поне че онова диване се обади да ми честити и не изръси нито една глупост :-D
Оф мани мани стискам зъби ,ама е трудно :С
Чувствам все по-зле и термометъра се развали :# Точно сега.
kindergarden
01-01-2010, 13:15
posre6tnax bulgarskata nova godina s na6te a posle sus sestra mi otidixme da gledame zarqta na London eye :grin: :grin: :grin: i posle v edin bar (tolkova li stara izglejdam 4e ne me pitaxa za ID a sestra mi q sprqxa :( ) kakto i da e dobre 4e ne me pitaxa za6toto ne se znae6e dali 6te6e da ni mine nomera izob6to ne prili4am na sestra mi ama nvm :D donatrqskaxme se s noviq mi brat i sestra mi i be6e ebasi qkoto :grin: 8-)
DevilWish
01-01-2010, 13:19
Пфф скучно ми е :( Вързана съм тук, цял ден да лежа :С Писна ми.Искам на вън на чист въздух.Искам да влезна да се изкъпя и да се наконтя, но нямам сили, но това отражение в огледалото ме убива :# :# Пффф.Не знам какво да правя.Втръсна ми цял ден филми да гледам :(
bloodfrozen
01-01-2010, 13:19
Чувствам се душевно заспала.
kombarka
01-01-2010, 13:24
Ъмм.. дано днес да изкръшкам малко :-D
Ми г/д ок съм ама ми е мн тъпо и се 4удя кой филм да си изтегля :D
DevilWish
01-01-2010, 14:04
^ Препоръчвам ти Аватар, ако още не си го гледал/а ;)
Офф и аз ще си пускам сега филм . . скукааа
FromAutumToAshes
01-01-2010, 14:43
Честита нова година на всички :grin:
Олеле мега токат съм.. Просто още не знам к'во става с мен... Ама си заслужаваше де хахах беше мееееееееееееееееееееееее га якото... :grin:
И аз така, зайци.
А сега отивам да сера.
Тъпо ми е ... Не мога да повярвам че започнах толкова зле новата година ... Само се яодсвам от снощи насам и явно така ще ми е занапред ... :-x :?
aloveyou
01-01-2010, 15:04
Повече от добре 8-) :grin:
guinessgirl
01-01-2010, 15:08
секфи лудници ми се случват в главата копеле...
прекрасно
Чувствам се душевно заспала.
BloodyAmy
01-01-2010, 15:42
Ооо, сън му е майката.
Искам още, още, още, още многооооо да спяяяя. ;д
FromAutumToAshes
01-01-2010, 15:44
Уф живнах малко :lol: Но гърлото ми все така е като на огнешащ дракон :razz:
Priceless
01-01-2010, 15:50
7 часа да съм пред тях :lol: Просто ей сега .. тръгнах, бягам натам даже :lol:
DevilWish
01-01-2010, 16:10
Лелееееееееееееееееееееее еее :shock: егати филма :shock: :shock: тръпки ме побиват.И всико е истина. :shock: Тоя филм печели от мен оскар до живот :shock:
Priceless
01-01-2010, 16:13
Защо когато бившият ми ми трябва НИКОГА не е във Варна :D Бахти, сама съм цяяяяла вечер, а нямам намерение да викам онова лайно. 8-)
^^Кой филм,кой филм :-P
По темата:Абе тия хора нормални ли са 8-) 100 пъти ме събудиха,да ги е*а :-D И що?!Щот да направим продължение на снощи :-D Ама така е то с част от компанията (част,част ... само с 8 човека) не бяхме заедно,защото ония решиха,че трябва да отидат на домашно на 20км. от Сс и сега искат да наваксваме - психопати :D
Моя и той иска да ме отвлича довечера и да ходим на гости на едни приятели извън Сс ... Абе тия и те се сетиха,кога да ме карат :-D
На края ще си стоя вкъщи и ник'во излизане :-P Нека ги е яд 8-)
Едит:Баси още се чудя как може телефона ми още да бачка :-D Снощи един приятел го изпусна в халба бира и миличкият ми потъна целия 8-) После с уиски го заляха малко ... На края хвърча към един друг приятел,защото беше далеч,а трябваше да лафи по телефона ... Еййй тоя SE S500i аз мислех,че е баси боклука,а той успя да доживее до първата си годинка и още бачка :lol: :shock: :-)
FromAutumToAshes
01-01-2010, 16:25
Защо когато бившият ми ми трябва НИКОГА не е във Варна :D Бахти, сама съм цяяяяла вечер, а нямам намерение да викам онова лайно. 8-)
Май много те сърби :lol: :razz: :razz:
sladur4etyYy
01-01-2010, 16:26
егааати разбивацията :grin: :D адски готино си изкарах, само че още ми се спи.. легнах си сутринта в 9 и станах преди малко, но бих спала още толкова... е, струваше си 8)
Честита Нова Година!
vikitolove
01-01-2010, 16:45
Едит:Баси още се чудя как може телефона ми още да бачка :-D Снощи един приятел го изпусна в халба бира и миличкият ми потъна целия 8-) После с уиски го заляха малко ... На края хвърча към един друг приятел,защото беше далеч,а трябваше да лафи по телефона ... Еййй тоя SE S500i аз мислех,че е баси боклука,а той успя да доживее до първата си годинка и още бачка :lol: :shock: :-)
горкичкия телефон :shock:
ебаси тъпите момчета дет са и зако ни се разърдиха само щот ги ударихме дет се държат като перверзни идиоти :x :? да го духат :? кът искат да се сърдят,да се сърдят не ми пука
Priceless
01-01-2010, 16:46
Май много те сърби :lol: :razz: :razz:
Така е :lol:
ужасно....
за един ден всички ми се накрещяха , на заяждаха изляха целия си негативизъм на мен. Накрая когато и той се направи на гъз просто се разплаках...
Ужасно ме е яд !! Пред мъж не бива да се плаче ....
горкичкия телефон :shock:
ебаси тъпите момчета дет са и зако ни се разърдиха само щот ги ударихме дет се държат като перверзни идиоти :x :? да го духат :? кът искат да се сърдят,да се сърдят не ми пука
Спокойно ... Това нищо не е :lol: Стария ми телефон е преживял многооо повече за по-кратко време и още бачка :lol:
sladur4etyYy
01-01-2010, 16:52
абе някой знае ли по коя телевизия днес щяха да дават ''Хубава жена''? :D
DevilWish
01-01-2010, 16:55
Omfg ще пусна тема за тоя филм, изкара ме извън кожата ми, тая вечер няма да мога да спя :shock: :shock:
nicolepcd
01-01-2010, 16:56
Или БТВ комеди, или синема 8-) (ако е филма, за който си мисля, де :D
sladur4etyYy
01-01-2010, 16:57
с Джулия Робъртс? 8-)
с Джулия Робъртс? 8-)
На BTV Cinema ;) и вече почна :-P
PurpleDream
01-01-2010, 17:03
шибаняяяяяяяяяяяяяяк :-x
искам да строша нещоооооооо :-x :-x :-x
sladur4etyYy
01-01-2010, 17:09
с Джулия Робъртс? 8-)
На BTV Cinema ;) и вече почна :-P
отивам да полегна и да го гледам, значи. :P само дано не заспя, че очите ми сами се затварят.. :D
FromAutumToAshes
01-01-2010, 17:44
Ммммм прясно млекцееее :grin: :lol: :lol:
DevilWish
01-01-2010, 17:55
Пак ми се вие свят :x
Оф, не мога да разбера какво искам и чувствам в момента... Но какво пък, накрая винаги аз губя. :D
ThePowerOfLove
01-01-2010, 18:29
Спи ми се, а скоро няма да мога да легна :( :-D
LoveRetroMusic
01-01-2010, 18:29
прекрасен ден, отново !
DevilWish
01-01-2010, 18:31
Чета разни истории и пак ме побиват тръпкиии
vesito13
01-01-2010, 18:52
Много хубава нова година, всичко беше прекрасно, изкарах си страхотно, не можеше да съм по-доволна :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Честита Нова Година !!! :)
GossipGirl89
01-01-2010, 18:56
Ами съвземаща се вече...
Снощи беше невероятно - супер лудото посрещане на Новата година си направихме, просто по-добро нямаше как да бъде... обаче днес се върнах към жестокага реалност и пак съм си сдухана :// Той продължава да е с нея, аз продължавам да го искам и да се дразня...
Малеее ся си търсих нещо в чантата и к'во да видя ... Белезниците останали в мен :lol: А аз си мислех,че са останали в моя :-D
Е поне имам цяла вечер на разположение,докато свикна да ги откопчавам с фибичка :-D (ми така става понякога ... моя загуби ключовете и така ...)
Оффф след малко ще взема да му се обадя хем да го чуя,хем да му кажа,че не са в колата :) А после май ще си лягам,защото днес почти не съм спала :)
Еххх малко ме е яд,защото моето момченце не е при мен да си ме гушка,нооо няма как :o
Assshley
01-01-2010, 19:33
Добре съммммммммм .. ама чувствам,че ще се изнервя докато го чакам да се прибере ии .. 8-) :booooomb: Апък и искам да разбера в край на сметка какво е станало . Май ще си тегля филм,че поне да си убия времето някакси иначе си измислям кви ли не небивалици .. 8-)
Neopitom3na
01-01-2010, 19:39
Малко ми се вие свят, но иначе съм добре ;-)
FancyGirl
01-01-2010, 19:44
Ами що годе по-добре от вчера и от днеска след обяд... сега съмм мм по-добре видях най-хубавото момче ин дъ уърлд ии сега той тука ме тормози малко, или по скоро се тормозим взаймно иии така ! Обичам го пък [-(
p.s имаш най-хубавото дупе :oops: M !
ShawnMac
01-01-2010, 19:47
:grin: Твойто е много по-хубаво :oops:
П.С I Love You S :smt007
мм... глупости общо взето... днеска сад, вчера сад, утре още по-сад... вдругиден ако не излезем хептен пък сад :?
DevilWish
01-01-2010, 20:00
Уморена съм, но ми се гледат филми.
LoveRetroMusic
01-01-2010, 20:54
Доскуча ми.
Те онея спряха да пишат, ще пускам OTH
и ще лягам. 8-)
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
FromAutumToAshes
01-01-2010, 21:07
Не не отивам да спя.. Не мога повече хахах
Assshley
01-01-2010, 22:13
Ядосвам се пак ии след малко ще си легна . . :o
ThePowerOfLove
01-01-2010, 23:42
Ами гледам телевизия и чакам една позната да се появи :)
mechtaq_za_teb
01-02-2010, 04:49
Ами как... имайки предвид, че от месеци правя едно и също, очаквайки друг резултат... Не много добре.
mArMaLaDkA
01-02-2010, 04:58
мм... глупости общо взето... днеска сад, вчера сад, утре още по-сад... вдругиден ако не излезем хептен пък сад :?
:lol:
Dimana99
01-02-2010, 05:17
Бодра съм като зайче хаха
mArMaLaDkA
01-02-2010, 05:19
^ Преди печене ли? 8-)
Dimana99
01-02-2010, 05:31
НЕЕЕЕЕ! След като е изяло морковче.. :)
mArMaLaDkA
01-02-2010, 06:17
^ Кво ти пречи да си с морковче и във фурната? м? просто нещата са малко по-различни тогава. :lol:
Он: Ш' умра. Не съм спала. Не си довърших работата. Имам много да уча, а ме мързии, пък няма за кога вече. 9:16 е вече, а аз не съм се облякла, не съм се гримирала, нищо! По това време вече трябваше да съм тръгнала. Не, не, не, не, може ли да съм тооолкова неорганизирана?
Леле как са ми червени и подути очите...аз и казах че не е добра идея да излизаме така рано защото ще види един друг човек нооо тя настоя :D Пък и както съм спал общо 8 часа за 2 дена как се очаква да водя такъв сериозен разговор и да съм адекватен :razz: :razz: :razz:
FromAutumToAshes
01-02-2010, 07:09
Батееееее родих сеееее :grin: Честно ти казвам така мощно си се наспааах 8) И гърлото ми се оправи вече, и крака не ме боли, абеееее ток съм, 6 точки :grin: Сега като отида и да хапна палачинкиииииии, майкооооооооооооо :grin: :grin: :grin:
тц .. омръзна ми да чакам .. направо вече се побърквам .. :o
revolver
01-02-2010, 08:13
С манмурлук от Нова Година :lol:
Priceless
01-02-2010, 08:26
Не знам 8-)
DevilWish
01-02-2010, 08:33
Болна.
kombarka
01-02-2010, 09:51
Стигнах до извода: или съм ненормална, или съм единствената нормална. Каква светла мисъл просто...
#-o :-|
DevilWish
01-02-2010, 09:54
Чакам майка ми да се прибере и да ми докара кисело мляко.Само това искам да ям нищо друго.Дано по-скоро да идва.
Иначе болна или не . . .направих си кефа :shock: :lol:
ужасна сутрин,ужасно чувство
Priceless
01-02-2010, 09:57
Разговор малко :lol: :
Той: Към колко да мина, шото не знам до колко си във вас?
Аз: Ми не знам , що ся няква работа ли имаш?
Той: Да.
Аз: Добре, тогава недей да минаваш изобщо.
Той: Ок.
LoveRetroMusic
01-02-2010, 09:59
Може днес да почна да уча, че утре
ще ме мързи още повече.
Ще излизаме довечера, идеално!
Тая година започна повече от добре:)
Разговор малко :lol: :
Той: Към колко да мина, шото не знам до колко си във вас?
Аз: Ми не знам , що ся няква работа ли имаш?
Той: Да.
Аз: Добре, тогава недей да минаваш изобщо.
Той: Ок.
Не че ми е работа Лили но не разбирам защо се занимаваш с човек който сам за себе си не е орентиран а какво да е някакъв към теб ? Въпреки всичко ти си чудесно момиче и не го забравяй заради когото и да е а знай че заслужаваш нещо с класи по високо :)
Dimana99
01-02-2010, 10:33
ООО толкова ми се спи...
Лягам си след 5 минути
DevilWish
01-02-2010, 10:39
Разсмях се :D най-сетне :D :D
Иначе искам кисело млякоооо :D По-бързо да идват.Доктора е казал, че братчето е ок, отивам да зареждам камината /писна ми да го правя :# / и още не съм си харесала какъв филм да свалям.
Assshley
01-02-2010, 10:40
Пфффффф напуках се като прасе .. :lol: Чудя се днеска дали да излизам .. ИзрУУУУУда е в скайп обаче не ми е писал и аз няма му пиша пъкк .. нанана :lol: :-P Лелее .. супер ми е разлигавено,въпреки че знам,че като не си пишем още 40 мин и ще се ядосамм .. 8-) Като гледам приятелите на приятелките ми и се обеждавам,че има супер тъпи недорасли момченце .. не направо се отчайвам . :lol:
Priceless
01-02-2010, 10:41
Владо, предполагам, че е така .. не знам. Щом ти казваш - може и така да е. ;]
valdesbg
01-02-2010, 10:42
Стигнах до извода: или съм ненормална, или съм единствената нормална. Каква светла мисъл просто...
#-o :-|
Ми по принцип варианта е винаги първия. Ще обясня защо. Допускаме че си единствената нормална, а всички около теб са ненормални. Но тъй като ти си една, а те много - ненормалното за теб ще е нормално за тях. И съответно твоето нормално, ще е ненормално за тях. (това следва от смисъла на въведените понятия "номално" и "ненормално" - двете са взаимноизключващи се) Та след като има 10000 човека които смятат нещо за нормално, и само 1 който го смята за ненормално то този един се обявява за ненормален, а всички други за нормални. Защото vox populi - vox dei :)
Различните винаги се третират като странни,ненормални,луди и подобни. Е случва се да ги обявят за гении или богове. Но не това е темата в момента :)
DevilWish
01-02-2010, 10:59
OОоОоОфФфФфФф наистина почвам да пОлУдЯвАмМмМмммммМ
Assshley
01-02-2010, 11:05
НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА такъв идиоттттттттттт !!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
DevilWish
01-02-2010, 11:08
Ще попитам тук, тъй като влиза много народ.Препоръчайте ми хорър, страшен говоря, а не пълен с кървища и тъпи увийства ;) Мерси предварително, ако някой прочете де :-o
FromAutumToAshes
01-02-2010, 11:18
Buuuurb :lol: Обяда беше доста доволен :-D сега така ме мързи, че просто не е истина хах и май ще ида да дремна малко (мм)
Ще попитам тук, тъй като влиза много народ.Препоръчайте ми хорър, страшен говоря, а не пълен с кървища и тъпи увийства ;) Мерси предварително, ако някой прочете де :-o
Blair witch project
FromAutumToAshes
01-02-2010, 11:31
Blair witch project
The Uninvited е готин (:
DevilWish
01-02-2010, 11:34
Blair witch project
The Uninvited е готин (:
Тhe Uninvited съм го гледала, страхотен е.
Другият вече втори човек ми го препоръчва, но не мога да го намеря :С :С
DevilWish
01-02-2010, 11:37
Blair witch project
The Uninvited е готин (:
Оле намерих го =)))) Ама ако имате още предложения давайте =))
FromAutumToAshes
01-02-2010, 11:37
Blair witch project
The Uninvited е готин (:
Т'ва на български май "Проклятието Блеър" го превеждаха, не съм го гледал ама ми казаха, че бил адски тъп :lol:
Иначе аз отивам да гледам Ali G in dahouse :lol: за пореден път хаха
DevilWish
01-02-2010, 11:39
Blair witch project
The Uninvited е готин (:
Т'ва на български май "Проклятието Блеър" го превеждаха, не съм го гледал ама ми казаха, че бил адски тъп :lol:
Иначе аз отивам да гледам Ali G in dahouse :lol: за пореден път хаха
Оф ами вече не се очудвам, за това питам, защото не си намирам свестен филм.Свалям го пък ще видим.Приятно гледане =)
Priceless
01-02-2010, 11:45
Колко е странно как едно ей такова малко нещо от подходящият човек може да ти оправи настроението :D А иначе .. това лайно - да се оправя. :x
myNameIsImmortal
01-02-2010, 11:51
Не толкова добре.. :-o
LoveRetroMusic
01-02-2010, 12:01
Скука.
Той май днес си тръгва, явно няма да можем да
се видим 'като за последно'. 8-)
Чак пролетта.. :(
DevilWish
01-02-2010, 12:06
ЙеЕеЕ наядох се с кисело млякооо :-D еййй българче съм бе, липсват ми млекцата :oops:
Абе 2010 година да не е годината на бившите гаджета :shock: :lol: :razz:
Тия кретени к'во им става?!Трима от бившите ми ми честитили новата година на стария скайп :lol: :smt078
Хммм иначе като цяло съм супер :-P Моя снощи към 01:00ч. ме зарадва с един СМС :smt007 Аххх как обичам,когато се излъже да драсне някое СМС-че с кратък текст като ":-) :-) :-) !!!ОБИЧАМ ТЕ!!! :-) :-) :-)" :smt007 :oops: Просто ей така - без повод :-)
Както и да е :) Сега трябва да се чудя как да се облека довечера :-o Хах чудно как ще стане,след като знам само,че ще излизам с шматките,но нито знам къде,нито нищо :D Моя също не го знам дали ще ме кара да ходим после при другите ...,а ако ще ходим ще трябва да кажа на нашите,че няма да се прибирам ... Оффф дълга и широка :-D
:-o Май ще взема да си изтегля някой филм,а за другите неща ще се тревожа като стане време да излизам :-D
Marinchety
01-02-2010, 12:34
днес ми е адски яко нямам никакви грижи и съм се отдала само и единсрвено на почивка :grin:
Хапвам ску4ая :D и хора плс кажете някой як филм :P
FromAutumToAshes
01-02-2010, 13:25
ЙеЕеЕ наядох се с кисело млякооо :-D еййй българче съм бе, липсват ми млекцата :oops:
А филма готин ли беше или не си го пускала още :D
по темата - Изгледах го.. пффф зн репликите на изуст ама пак ми е смешен :lol: Ейй голяма забава хахаха сега ще му мисля какво ще правя оО
едит - брата от горния пост да се изяде от яд :D
DevilWish
01-02-2010, 13:39
по темата - Изгледах го.. пффф зн репликите на изуст ама пак ми е смешен :lol: Ейй голяма забава хахаха сега ще му мисля какво ще правя оО
Гледах първите 10 минути :# и ми стана зле и го спрях +)) Скукааа, скукааааааааа :D
Оффф ядосвам се не мога да си намеря свестен филм :#
FromAutumToAshes
01-02-2010, 13:41
Гледах първите 10 минути :# и ми стана зле и го спрях +)) Скукааа, скукааааааааа :D
Оффф ядосвам се не мога да си намеря свестен филм :#
Между другото Saw е много яка поредица... Ако не си ги гледала ти ги препоръчвам... Изобщо не е само цапаници както много си мислят..
А аз си пуша цигарката слушам си спенснята (mm) и се кефя на живота, чакайки нещо яко за правене да изкочи ^^
^ Ааа SAW не е кой знае какво :?
Втора част - страхотна!!!
Първа - хубава :)
Трета - става :)
Четвърта - заспах на 20-та минута :?
Пета - не знам :oops:
Шеста - скучна е :?
Но като цяло си е хубаво филмче :-D :-) А тази година мисля да гледам седма част на 3Д :grin: :grin: :grin:
По темата:Гадно,скапано време :? Как може така гадно да ръми :? Ако изляза ще трябва да съм с чадър,защото иначе ще ми се развали косата :? :o
vikitolove
01-02-2010, 14:32
Не толкова добре.. :-o
FromAutumToAshes
01-02-2010, 14:57
^ Ааа SAW не е кой знае какво :?
Втора част - страхотна!!!
Първа - хубава :)
Трета - става :)
Четвърта - заспах на 20-та минута :?
Пета - не знам :oops:
Шеста - скучна е :?
Но като цяло си е хубаво филмче :-D :-) А тази година мисля да гледам седма част на 3Д :grin: :grin: :grin:
По темата:Гадно,скапано време :? Как може така гадно да ръми :? Ако изляза ще трябва да съм с чадър,защото иначе ще ми се развали косата :? :o
Нека излезе седмата пък тогава ще му мислим :D
Иначе отивам да играя CS :smt068 8-)
Незнам защо но очите ми отново са пълни със сълзи ... Омръзна ми да съм сама ... Искам да не го бях срещала, той промени целия ми живот а когато си тръгна го разруши до основи ... Искам да съм силна, понякога дори се чудя сама на себе си колко силна съм взела да ставам, но в такива моменти не мога :(
Днес явно ще излизаме по женски :-D ,нооо и така ще ми е супер,защото ще изляза с хора,с които не бях на нова година :grin:
Е явно днес ще наваксваме :grin: :-P
Хммм малко се ядосвам щот моя е с изключен телефон,а му пратих няколко СМС-а от глобул ... Ся ще ме кара да му пратя на мтел-ския номер СМС да си включи глобул-ския за да види к'во съм му писала :-D
Както и да е :-D Бягам да се обличам,че имам 4 минутки :shock: :-D
IcySilence
01-02-2010, 16:58
Чувствам се разочарована и обнадеждена :-D
DevilWish
01-02-2010, 17:07
^^Saw-a съм ги гледала всичките части +))) Фенка съм :D
Чувствам се . . . .устата леш, ушите леш . . . . ей така.КОМПОТ!
:razz: :razz: :razz: :razz: по-добре това вместо да плача
Assshley
01-02-2010, 17:35
Ужасен сдух ми е .. и навънка беше тъпо .. ии като си помисля,че в Понеделник съм на даскало ми се убива настроението още повече. ;// ](*,)
Хохоо,добре съм :grin: Даже доста.
Всяка вечер ми е някво такова диво :grin:
Ляляяляя...Ся ше гледам филмче...
purpledawn
01-02-2010, 17:51
ужас, имам още 18 страници за превод..
и хамстера ми е в мн лошо състояние
мн съм притеснена :(
обичам я, баси ;D